| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 07-10-2009, 19:50 | #71
|
| DefQon.1, ale wiesz ze jestes juz spalony tak jak i ja? Bo lubisz trance, bo nie masz nic przeciwko a nawet jestes ZA graniem spdkr w mega.. | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 2081 (0,32/dzień) Piwa: 70 Skąd: Feynoord  | Wysłany: 07-10-2009, 20:04 | #72
|
| graj sobie spedcore ale na bibie czysto hardcorowej nic do tego nie bede mial Defqon niech sobie sucha trance ale tym sie nie afiszuje i ty grasz na imprezach to tak jak bys byl osoba ptrosze publiczna jak ma to odebrac np taki prawdziwy gabberhad powiem ci nie mial by do ciebie szacunku czuje ze by sie posral jak by wiedzial ze napierd.. tance i hausy .... ale ty chba zaliczasz sie do mieszncow bez urazy PEACE | _________________ Industrial Strength Fuckers!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 07-10-2009, 20:06 | #73
|
| | GABBERHEADS napisał/a: | | graj sobie spedcore ale na bibie czysto hardcorowej nic do tego nie bede mial Defqon niech sobie sucha trance ale tym sie nie afiszuje i ty grasz na imprezach to tak jak bys byl osoba ptrosze publiczna jak ma to odebrac np taki prawdziwy gabberhad powiem ci nie mial by do ciebie szacunku czuje ze by sie posral jak by wiedzial ze napierd.. tance i hausy .... ale ty chba zaliczasz sie do mieszncow bez urazy PEACE | poswiec 3 minuty wiecej i pisz posta tak zeby nie trzeba bylo analizowac kazdego lsowa zeby skumac sens. Nie gram trance ani house na imprezach. Defqon sie nie afiszuje z trancem? Wystarczy zerknac na jego obecna sygnaturke. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzień) Piwa: 58 Skąd: Berza, Ruda Ĺl  | Wysłany: 07-10-2009, 20:16 | #74
|
| | SchizeQ napisał/a: | | a nawet jestes ZA graniem spdkr w mega.. |
nie jestem za, nie jestem przeciw mam to gdzies
| SchizeQ napisał/a: | | Wystarczy zerknac na jego obecna sygnaturke. |
by nikt juz sie nie pytaĹ czego slucham ;] | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Wrz 2008 Wiek: 35 Posty: 933 (0,14/dzień) Piwa: 8 Skąd: sandomierz/krakĂłw  | Wysłany: 07-10-2009, 21:06 | #75
|
| | jesli sc bedzie sie mialo skomercjalizowac to predzej czy pozniej sie to stanie niezaleznie czy bedzie grane w mega czy nie. zreszta imo 15sto minutowa koncowka seta nikomu nie zaszkodzi dlaczego? nawet ktos juz gdzies o tym wczesniej pisal, ze niby wszyscy tacy hc hooligans a jak tylko zacznie sie mocniejsze granie to wszyscy uciekaja i tak przeciez jest! zostaja ci ktorym tak naprawde zalezy. wg mnie malo kto z "vixiarzy" zaglada na mala sale w jakichkolwiek celach;] po drugie sc jest puszczane tak pozno ze juz naprawde nie ma co mowic o takich sytuacjach. zgadzam sie z Hasderem co do tego ze niektorzy do zabawy potrzebuja "szybciej i szybciej" wiec czemu nie sprawic im tej chocby krotkiej przyjemnosci? nie bylam na zadnej klimatycznej imprezie i dlugo raczej nie bede, ale po filmikach i Waszych wypowiedziach moge sie domyslic ze klimat jest jedyny w swoim rodzaju itp itd. ok niech Wam bedzie jezdzijcie sobie tam i cieszcie sie. jednak nie macie duzego wpywu na to co sie stanie, mozecie sobie tylko gdybac:) no chyba ze ustawicie sie na bramce na jakiejs imprezie sc i nie wpuscicie na niÄ
vixiarza:) podsumowujac; mam podzielone zdanie w tym temacie. niech kazdy odpowiada sam za siebie | _________________ nie kaĹźdy rozumie, Ĺźe myĹli; wielu myĹli, Ĺźe rozumie | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 07-10-2009, 21:13 | #76
|
| | SC jest zbyt mocny i jest raczej nie mozliwe zeby sie skomercjalizowaĹ poniewaz nie ma gdzie w nim wsadzic Ĺatwo przyswajalnych melodyjek tak jak to jest teraz w HS'ie i HC | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Dołączył: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzień) Piwa: 105 Skąd: Ruda ĹlĹŻnsko  | Wysłany: 07-10-2009, 21:35 | #77
|
| | ja juĹź na ten temat nie dyskutuje tutaj ,bo wszytko sie krÄci w koĹo... w ostatnim poĹcie napisze tylko tyle, Ĺźe z wypowiedziÄ
eni sie zgadzam... to o jakiej porze jest grany jaki gatunek ma wpĹyw kto siÄ bawi na parkiecie. | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
Bogiel Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 05 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 749 (0,11/dzień) Piwa: 20 Skąd: HardstyleLand  | Wysłany: 07-10-2009, 21:35 | #78
|
| | ROoZi napisał/a: | | SC jest zbyt mocny i jest raczej nie mozliwe zeby sie skomercjalizowaĹ poniewaz nie ma gdzie w nim wsadzic Ĺatwo przyswajalnych melodyjek tak jak to jest teraz w HS'ie i HC |
No i przez to jest fajny undergroundowy i wogĂłle elo ! zioom ! | _________________

| |
| |
Podziękowali: | Pushupek |
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Dołączył: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzień) Piwa: 88 Skąd: ChorzĂłw  | Wysłany: 07-10-2009, 22:13 | #79
|
| KokoJa graĹem speedkory?? ZagraĹem jeden kawaĹek Komprexa bo akurat miaĹem na kompie i chciaĹem zobaczyÄ reakcje skoro wszyscy tak czekali na szybkie i mocne uderzenie.
TakĹźe to co kto miesza to inna bajka
Ja gram teĹź czÄsto róşne gatunki bo gdybym tu na ĹlÄ
sku graÄ tylko Trance to jestem spalony. Ale jestem jedyny ktĂłry stara siÄ ten klimat Trancowy na ĹlÄ
sk wprowadziÄ.
Mamy pokolenie jakie mamy i niestety ludzie przyjeĹźdĹźajÄ
tylko dla nazwisk na kaĹźde jednotematyczne bibki. A Ĺźe wĹaĹciciele klubĂłw majÄ
w dupiÄ wszystko po za jebanÄ
komercjÄ
to juĹź nikt na to nic nie poradzi. To tak jak byĹo z Trancem w WW ByĹ Cosmic Gate masa ludzi zapewnienia Ĺźe czas zmieniÄ klimat w WW bo tyle ludzi w klubie dawno nie byĹo a teraz póŠroku trwa ankieta kto ma wystÄ
piÄ w WW z Trance-u i temat ucichĹ i widaÄ tylko kolejnÄ
imprezÄ z gwiazdÄ
electro shitu.
Komercjalizacja speedcoru nikgdy nie nastÄ
pi bo jesst to styl przez wiÄkszoĹÄ nie siedzÄ
cych w tych klimatach poprostu rzeĹşnia nie majÄ
ca nic wspĂłlnego z muzykÄ
.
Ale to sÄ
wĹasnie gusta i guĹciki. | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 2081 (0,32/dzień) Piwa: 70 Skąd: Feynoord  | Wysłany: 07-10-2009, 22:45 | #80
|
| | Skoczcie ten temat ze ktos gra trance i nie mieszajcie do tego spedcore bo mnie na wymioty bierze .... | _________________ Industrial Strength Fuckers!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
| |
 | |
| |