Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: speedcore

Speedcore
Autor Wiadomość
SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 07-10-2009, 19:50    #71

DefQon.1, ale wiesz ze jestes juz spalony tak jak i ja? Bo lubisz trance, bo nie masz nic przeciwko a nawet jestes ZA graniem spdkr w mega.. :]

GABBERHEAD 
Early-Freak

Informacje
Piwa: 70

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 07-10-2009, 20:04    #72

graj sobie spedcore ale na bibie czysto hardcorowej nic do tego nie bede mial Defqon niech sobie sucha trance ale tym sie nie afiszuje i ty grasz na imprezach to tak jak bys byl osoba ptrosze publiczna jak ma to odebrac np taki prawdziwy gabberhad powiem ci nie mial by do ciebie szacunku czuje ze by sie posral jak by wiedzial ze napierd.. tance i hausy .... ale ty chba zaliczasz sie do mieszncow bez urazy ^_^ PEACE

SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 07-10-2009, 20:06    #73

GABBERHEADS napisał/a:
graj sobie spedcore ale na bibie czysto hardcorowej nic do tego nie bede mial Defqon niech sobie sucha trance ale tym sie nie afiszuje i ty grasz na imprezach to tak jak bys byl osoba ptrosze publiczna jak ma to odebrac np taki prawdziwy gabberhad powiem ci nie mial by do ciebie szacunku czuje ze by sie posral jak by wiedzial ze napierd.. tance i hausy .... ale ty chba zaliczasz sie do mieszncow bez urazy PEACE
poswiec 3 minuty wiecej i pisz posta tak zeby nie trzeba bylo analizowac kazdego lsowa zeby skumac sens.
Nie gram trance ani house na imprezach.
Defqon sie nie afiszuje z trancem? Wystarczy zerknac na jego obecna sygnaturke.

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Piwa: 58

Wysłany: 07-10-2009, 20:16    #74

SchizeQ napisał/a:
a nawet jestes ZA graniem spdkr w mega..

nie jestem za, nie jestem przeciw
mam to gdzies

SchizeQ napisał/a:
Wystarczy zerknac na jego obecna sygnaturke.

by nikt juz sie nie pytał czego slucham ;]

eni 

Informacje
Piwa: 8

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 07-10-2009, 21:06    #75

jesli sc bedzie sie mialo skomercjalizowac to predzej czy pozniej sie to stanie niezaleznie czy bedzie grane w mega czy nie. zreszta imo 15sto minutowa koncowka seta nikomu nie zaszkodzi dlaczego? nawet ktos juz gdzies o tym wczesniej pisal, ze niby wszyscy tacy hc hooligans a jak tylko zacznie sie mocniejsze granie to wszyscy uciekaja i tak przeciez jest! zostaja ci ktorym tak naprawde zalezy. wg mnie malo kto z "vixiarzy" zaglada na mala sale w jakichkolwiek celach;] po drugie sc jest puszczane tak pozno ze juz naprawde nie ma co mowic o takich sytuacjach. zgadzam sie z Hasderem co do tego ze niektorzy do zabawy potrzebuja "szybciej i szybciej" wiec czemu nie sprawic im tej chocby krotkiej przyjemnosci? nie bylam na zadnej klimatycznej imprezie i dlugo raczej nie bede, ale po filmikach i Waszych wypowiedziach moge sie domyslic ze klimat jest jedyny w swoim rodzaju itp itd. ok niech Wam bedzie jezdzijcie sobie tam i cieszcie sie. jednak nie macie duzego wpywu na to co sie stanie, mozecie sobie tylko gdybac:) no chyba ze ustawicie sie na bramce na jakiejs imprezie sc i nie wpuscicie na nią vixiarza:) podsumowujac; mam podzielone zdanie w tym temacie. niech kazdy odpowiada sam za siebie

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Piwa: 2448

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 07-10-2009, 21:13    #76

SC jest zbyt mocny i jest raczej nie mozliwe zeby sie skomercjalizował poniewaz nie ma gdzie w nim wsadzic łatwo przyswajalnych melodyjek tak jak to jest teraz w HS'ie i HC

[ Movies From Parties ]

hasder 
HARDCORE TO THE BONE

Informacje
Piwa: 105

$ wspomagacz (Ilość: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 07-10-2009, 21:35    #77

ja już na ten temat nie dyskutuje tutaj ,bo wszytko sie kręci w koło... w ostatnim poście napisze tylko tyle, że z wypowiedzią eni sie zgadzam... to o jakiej porze jest grany jaki gatunek ma wpływ kto się bawi na parkiecie.

Bogiel 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Piwa: 20

Wysłany: 07-10-2009, 21:35    #78

ROoZi napisał/a:
SC jest zbyt mocny i jest raczej nie mozliwe zeby sie skomercjalizował poniewaz nie ma gdzie w nim wsadzic łatwo przyswajalnych melodyjek tak jak to jest teraz w HS'ie i HC

No i przez to jest fajny undergroundowy i wogĂłle elo ! zioom !

Podziękowali:Pushupek
Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Piwa: 88

$ wspomagacz (Ilość: 3)

Wysłany: 07-10-2009, 22:13    #79

KokoJa grałem speedkory?? Zagrałem jeden kawałek Komprexa bo akurat miałem na kompie i chciałem zobaczyć reakcje skoro wszyscy tak czekali na szybkie i mocne uderzenie.

TakĹźe to co kto miesza to inna bajka

Ja gram też często różne gatunki bo gdybym tu na Śląsku grać tylko Trance to jestem spalony. Ale jestem jedyny który stara się ten klimat Trancowy na śląsk wprowadzić.

Mamy pokolenie jakie mamy i niestety ludzie przyjeżdżają tylko dla nazwisk na każde jednotematyczne bibki. A że właściciele klubów mają w dupię wszystko po za jebaną komercją to już nikt na to nic nie poradzi. To tak jak było z Trancem w WW Był Cosmic Gate masa ludzi zapewnienia że czas zmienić klimat w WW bo tyle ludzi w klubie dawno nie było a teraz pół roku trwa ankieta kto ma wystąpić w WW z Trance-u i temat ucichł i widać tylko kolejną imprezę z gwiazdą electro shitu.

Komercjalizacja speedcoru nikgdy nie nastąpi bo jesst to styl przez większość nie siedzących w tych klimatach poprostu rzeźnia nie mająca nic wspólnego z muzyką.

Ale to są własnie gusta i guściki.

GABBERHEAD 
Early-Freak

Informacje
Piwa: 70

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 07-10-2009, 22:45    #80

Skoczcie ten temat ze ktos gra trance i nie mieszajcie do tego spedcore bo mnie na wymioty bierze ....

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)