| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 11-10-2009, 21:56 | #131
|
| | ssman napisał/a: | | o ile przetrzymamy cala impreze wiksy | nie przypominam sobie wiksy w moim a nastepnie w absynentha secie, rozumiem ze wszystko co nie sc to wiksa? | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 12 Paź 2008 Wiek: 35 Posty: 54 (0,01/dzień) Piwa: 18 Skąd: JastrzÄbie-ZdrĂłj  | Wysłany: 11-10-2009, 22:11 | #132
|
| | koko123 napisał/a: | nie zrozumiem takiej podstawy, ale moda na hardcore wĹrĂłd hardstyle'owej spoĹecznoĹci w jej wielu aspektach pozwala mi wyobraziÄ sobie co bÄdzie dalej.
|
nazywasz to moda na hardcore. ja mam tak ze przerzucilem sie juz zupeĹnie na hc z powodu tego ze obecny hs do mnie nie przemawia a early hsu nigdy nie sluchalem. moze nie umiem ogarnac Twojego uwielbienia do sc czy tc ale to nie dla mnie imo.
pozatym ja np nie slucham tylko mainstreamĂłw, bĹadzÄ teĹź po Industrialach, dnb, french odkĹadajÄ
c na pĂłĹkÄ caĹÄ
'siekÄ' lubiÄ teĹź rap SĹonia - tylko i wyĹÄ
cznie z powodu klimatu jakie ma w sĹowach [horror, psychodela, krew itd] oraz speed metalu czasami.
skoro graja sc na imprezach to niech sobie grajÄ
. jakby to miaĹo jakikolwiek wpĹyw na CIebie. nawet jesli i to komercjalizujÄ
to jakby nie bylo to jest zbyt ostre dla normalnych ludzi i nie uslyszych 13latka w busie z telefonem ktory "slucha spida bo chce byc fajny"
a co do ssmana, moze i tak bylo z tymi waĹkami sc, byĹem ostro naprany i nie pamiÄtam co gadaĹem wiÄc wybacz mi wpadkÄ z "moimi waĹkami pobranymi z neta" i tak sc tam chyba nie byĹo poza ostatnim trackiem a wszystko byĹo przyĹpieszone srogo. Tak, przyznajÄ siÄ, gĂłwno wiem o sc i przepraszam. MogĹem was ostro podirytowac.
Peace Out | _________________ www.soundcloud.com/theacolyte http://atrum-artifex.blogspot.com/
 | | Ostatnio zmieniony przez absynenth 11-10-2009, 22:23, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
ssman terrorcore.pl member

Informacje Dołączył: 06 Lip 2009 Wiek: 42 Posty: 27 (0/dzień) Piwa: 0 Skąd: ĹĂłdĹş  | Wysłany: 12-10-2009, 00:53 | #133
|
| | SchizeQ napisał/a: | | ssman napisał/a: | | o ile przetrzymamy cala impreze wiksy | nie przypominam sobie wiksy w moim a nastepnie w absynentha secie, rozumiem ze wszystko co nie sc to wiksa? |
nie nie rozumiesz i watpie abys zbyt szybko zrozumial - dlatego juz od paru postow darowalem sobie rozwlekle tlumaczenia, bo szkoda pary tylko. nikomu nic przeciez nie zabronie - grajcie wiec dalej hs z sc i makine dorzuccie jeszcze do tego.
absynenth - no troche byles nagrzany - zdarza sie pzdr | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez ssman 12-10-2009, 00:58, w całości zmieniany 3 razy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 12-10-2009, 06:54 | #134
|
| | ssman napisał/a: | | nie nie rozumiesz | no nie rozumiem bo z tego co pamietam po za gaycorami byly same mocne sety, ktre ty nazywasz wiksa wiec pytam wtf, bo wychodzi na to ze tylko speedcore nie jest wiksÄ
. IdÄ
c dalej waszym tokiem rozumowania to nawet speedcore jest wiksa jesli nie gra go quato tylko ktos spoza "kregu wtajemniczonych" | |
| |
Podziękowali: | Pushupek |

Informacje Dołączył: 06 Lip 2009 Wiek: 42 Posty: 27 (0/dzień) Piwa: 0 Skąd: ĹĂłdĹş  | Wysłany: 12-10-2009, 10:04 | #135
|
| nie... to nie to - ale probuj dalej - moze Ci sie uda. zreszta moze Ci podpowiem - polowa imprezy sety gejcorowe, nastepna polowa niustajl gabber pomieszany na samej koncowce ze speedcorem. jak pisalem wczesniej - makiny tylko brakowalo | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez ssman 12-10-2009, 10:09, w całości zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 30 Lis 2008 Posty: 163 (0,03/dzień) Piwa: 0 Skąd: ĹĂłdĹş  | Wysłany: 12-10-2009, 12:57 | #136
|
| ej sory, no offence ale jak dla mnie bez sensu temat jak i caĹa dyskusja...ok-kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie na temat sc i w ogole,ale widze ze polemika zeszla do tematu corestyle w Ĺodzi...mysle ze tylko fakt iz w lodzi stanowczo za malo takich imprez+zaproszenie tak roznorodnych dj'i zaowocowalo tym ze byl jeden wielki mash-up. nie ma co porownywac np. z V-leciem terrorcore.pl kazdy niech slucha tego co mu sie podoba,ale np. isc na bibe gdzie oprocz uk,happy,hs i gabberow bedzie sc czy tam tc to chyba nie o to chodzi...to tak jakby isc na koncert hiphopowy gdzie jako support graliby manieczki... liczy sie klimat i tyle. ktos jest fanem to jezdzi na imprezy i tyle. nie ma co sie klocic kto co i dlaczego bo IMO to bez sensu troche...ale co ja tam wiem.... | _________________ “One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 24 Sty 2009 Posty: 2081 (0,32/dzień) Piwa: 70 Skąd: Feynoord  | Wysłany: 13-10-2009, 20:14 | #137
|
| absynenth nazywasz to moda na hardcore. ja mam tak ze przerzucilem sie juz zupeĹnie na hc z powodu tego ze obecny hs do mnie nie przemawia a early hsu nigdy nie sluchalem. moze nie umiem ogarnac Twojego uwielbienia do sc czy tc ale to nie dla mnie imo. GABBERHEADS hardcore ultras Co moze nie ma mody na hc wystarczy jak wparujesz na ftb na profile klubowiczow co drugi moja ulubiona muza hardstyle hardcore italo disco itp normalnie szaĹĹĹĹĹĹ )))Pozdr | | Ostatnio zmieniony przez GABBERHEAD 13-10-2009, 20:15, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 13 Paź 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzień) Piwa: 526 Skąd: Bydgoszcz/Warszawa  | Wysłany: 14-10-2009, 05:30 | #138
|
| CaĹa ta dyskusja prowadzi do nikÄ
d Z jednej strony racja aby SC uchroniÄ przed komercjalizacjÄ
, ktĂłra uwaĹźam tak bardzo temu gatunkowi nie grozi. Z drugiej nie lubiÄ jak niektĂłrzy uwaĹźajÄ
siÄ za nie wiadomo kogo jakiĹ kuwa wyĹźszych ludzi. Dlaczego chcecie zabroniÄ ludziom sĹuchania na jednej imprezie kilku odmian, a nie tylko SC ?? SC od tego nie ucierpi, a dziÄki temu przybywa co raz wiÄcej fanĂłw (wtajemniczonych) nie dla modniarstwa!!! Chyba, Ĺźe wy tego nie chcecie ?? SC komercyjny ?? bez kitu ile jest trackĂłw wykorzystujÄ
cych komercyjne melodie ?? PrzykĹadĂłw podawaÄ nie trzeba.
Skoro tak sprzeciwiacie siÄ mieszaniu SC z innymi gatunkami to ja siÄ pytam co robiĹ hip-hop (sic!) na scenie w namiocie podczas imprezy z Mutante w Fonobarze ?? | | Ostatnio zmieniony przez vulcan 14-10-2009, 05:32, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |

Informacje Dołączył: 06 Lip 2009 Wiek: 42 Posty: 27 (0/dzień) Piwa: 0 Skąd: ĹĂłdĹş  | Wysłany: 14-10-2009, 09:53 | #139
|
| w Fonobarze tego dnia byly dwie imprezy - Mutante i afterparty po koncercie Hemp Gru - stad hip hop na scenie z namiotem;)
co do reszty - poprostu mamy rozne zdanie i na tym chyba trzeba skonczyc ta dyskusje | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez ssman 14-10-2009, 09:55, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 06 Lip 2009 Wiek: 27 Posty: 3062 (0,49/dzień) Piwa: 833 Skąd: ---  | Wysłany: 14-10-2009, 14:12 | #140
|
| | ssman napisał/a: | | trzeba skonczyc ta dyskusje |
PodpisujÄ siÄ pod tym. Kazdy ma swoje racje i nikt nikogo nie przekona Ja tak jak pisaĹem, szkoda byĹoby popsuÄ polski underground ale przeciez nie zabronie grac Schizowi w Mega speed'ow | _________________ Pozdrawiam | |
| |
 | |
| |