Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: speedcore

Speedcore
Autor Wiadomość
SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 05-10-2009, 19:29   Speedcore #1

Dyskusja o Speedcore

zeby sie Koko nie zesrał, to juz mozemy zdradzic ze nie bedzie speedcoru na duzej sali, nawet nie bylo go w planach. Co nie zmienia faktu ze mainstreamowcy nie maja i tak na co liczyc, mamy do dyspozycji dosc malo czasu ale chcemy go wykorzystac jak najmocniej. Najmocniej =/= najszybciej.
Ostatnio zmieniony przez ROoZi 06-10-2009, 14:02, w całości zmieniany 2 razy  

Podziękowali:koko123
ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Piwa: 2448

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 05-10-2009, 19:33    #2

SchizeQ napisał/a:
zeby sie Koko nie zesrał, to juz mozemy zdradzic ze nie bedzie speedcoru na duzej sali, nawet nie bylo go w planach

? XD a gdzie Koko cos pisal o tym ? ja tu nic nie widze xd

[ Movies From Parties ]

koko123 

Informacje
Piwa: 894

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 05-10-2009, 19:43    #3

SchizeQ, bardziej cieszyłbym się jakbyś wreszcie pojął istotę terror/spdkr i przestałbyś patrzeć na tą muzykę jak na muzykę, ale jak na prawdziwe Zjawisko i Fenomen, które z samym brzmieniem nawzajem się przenikają ..

Pomimo to chodzi mi o dobro gatunku i soczysty i kochany jego andergrand, także w ostateczności efekt osiągnięty, nie tą drogą co trzeba, ale zawsze coś.
Ostatnio zmieniony przez koko123 05-10-2009, 19:46, w całości zmieniany 1 raz  

SchizeQ 

Informacje

Wysłany: 05-10-2009, 22:15    #4

ROoZi napisał/a:
a gdzie Koko cos pisal o tym ? ja tu nic nie widze xd

http://hardforum.com.pl/v...er=asc&start=30
koko123 napisał/a:
przestałbyś patrzeć na tą muzykę jak na muzykę, ale jak na prawdziwe Zjawisko i Fenomen
muzyka to muzyka dla jednym fenomenem jest house a dla innych spdkr i tyle. Toxicator tezbyl swego rodzaju komercja a jednak cieszyles sie ze bedzie KTS i maly krag? Wiec na prawde darujmy juz sobie. Wiem ze to ja zaczalem swego czasu takie dyskusje ale ja podchodzilem do tego z dystansem a Ty traktujesz speedcore na imprezie jak "miej honor i nie mieszaj w to mojej matki" :/

koko123 

Informacje

Wysłany: 05-10-2009, 22:29    #5

na szczęście nie tylko ja traktuję spdkr w ten sposób bo miałem przyjemność rozmawiać z kilkoma uczestnikami tzw. polskiego andergrandu czy też z tak zwanymi oldschoolowcami i mnie popierają w tej kwestii, a zatem może to Twoje traktowanie spdkr jako produkt, który wciska się masom, żeby zapamiętali Cie jako "rzeźnika" jest błędem? Bo ja osobiście nie widzę innego powodu dla którego go grasz na TAKICH imprezach (przynajmniej obserwując Twoją postawę i Twoje argumenty nic innego nie przyszło mi na myśl), a jednocześnie nie widzę argumentu, który popiera niszczenie tego andergrandowego zjawiska, które mogłeś zobaczyć na własne oczy w sobotę, ale tego nie zrobiłeś, więc o czym mowa?

Może najwyższy czas przekonać się na własne oczy o co mi chodzi i jaki jest ten fenomen, jaka jest jego specyfika i, dlaczego nie warto egoistycznym podejściem zabijać ducha andergrandu? Bo ciężko mi się rozmawia z rozmówcą, który stety nie stety nie wie co niszczy.
Ostatnio zmieniony przez koko123 05-10-2009, 22:32, w całości zmieniany 1 raz  

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Piwa: 2448

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 05-10-2009, 22:33   Speedcore #6

przeniosłem posty, tutaj możecie dyskutować o tym

[ Movies From Parties ]

SchizeQ 

Informacje

Wysłany: 05-10-2009, 22:36    #7

koko123 napisał/a:
wciska się masom
koko123 napisał/a:
ciężko mi się rozmawia z rozmówcą, który stety nie stety nie wie co niszczy.
masz rację, sam nei wiesz o czym mowisz.

koko123 

Informacje

Wysłany: 05-10-2009, 22:36    #8

i takimi prostackimi zagrywkami Schizek kończy rozmowę, pogratulować!

SchizeQ 

Informacje

Wysłany: 05-10-2009, 22:38    #9

bo wytlumacz mi JAKIM KURWA MASOM?! Dla mas to sie gra o godzinie 24 hardsstajle, dla mas gra sie madonne na esce ale nie speedcore dla paru osob nad ranem kiedy Ci co powinni juz dawno odpadli :/

koko123 

Informacje

Wysłany: 05-10-2009, 22:46    #10

wyciągaj sens ogółu wypowiedzi, a nie pojedynczych słówek, ponieważ wrzuciłem do jednego wora nazywającego się "masy" Twoje granie spdkr i na dużej sali w mega co miało miejsce, i na małej, i w maspalomas itd, czyli o Twoje propagowanie spdkr na imprezach hardstajlowych.

po raz kolejny odwołując się do przeszłości czyli do historii z mainstream hc gdzie grano go na początku dla 8 osób bo reszta spierdalała z parkietu. Po raz kolejny podpowiem, że można się spodziewać "powtórki z rozrywki", która przerobi spidkor na modną, pozerską papkę tylko dlatego.. no właśnie dlaczego? bo chcesz być rzeźnikiem? bo chcesz pokazać ludziom coś nowego, bo oni nie mają w dzisiejszych czasach dostępu do internetu? czy chcesz zaspokoić dwóch maniaków kosztem zabicie całej kwintesencji gatunku, której kurwa w dalszym ciągu nie potrafisz pojąć i w każdym swoim poście utwierdzasz mnie w przekonaniu, że niepotrzebnie się produkuję.

sorki Roozi nie zauważyłem tego posta :D

jako, że dyskusja przeniosła się na HF i będę tutaj pisał tylko jakieś pojedyncze wątki dotyczące egoistycznej imo postawy Schizka i jej negatywnego wpływu na fenomen andergrandu pozwolę sobie zareklamować mój ulubiony wątek na zaprzyjaźnionym hardstyle.pl forum, żeby zapoznać się w o wiele większym stopniu z właśnie tematyką grania spidkoru na imprezach hardstyle'owych.

http://forum.hardstyle.pl...?t=8563&start=0
Ostatnio zmieniony przez koko123 05-10-2009, 22:50, w całości zmieniany 2 razy  

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)