Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: speedcore

Speedcore
Autor Wiadomo
koko123 

Informacje
Doczy: 05 Wrz 2007
Piwa: 894
Skd: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 09-10-2009, 16:45    #121

krakoff, wiem, ponieważ obcuję z wieloma gatunkami muzyki, niekoniecznie elektronicznej także poprzez udział w imprezach. Jestem maniakiem kilku gatunków muzycznych od rapu poprzez metal, szanty a na spidkorach kończąc. Każdy gatunek, którym się fascynuję poznałem od strony imprezowej, od strony kultury zabawy i od strony zrozumienia brzmienia. Nie neguję tego, że inne gatunki są na swój sposób wyjątkowe, a wręcz doskonale to wiem, ale scena tc/spdkr obiektywnie patrząc jest zupełnie inna i nie mówię tutaj dlatego, że moim ulubionym gatunkiem jest właśnie tc/spdkr, ale dlatego, że przekonałem się na własnej skórze o jej wyjątkowości i mogłem śmiało ją porównać z moimi poprzednimi doświadczeniami zdobytymi w różnych gatunkach muzyki zarówno w Polsce jak i za granicą. Wy tego porównania nie zrobiliście, a jednak negujecie jej wyjątkowość stąd też mój apel.
Dziękuję za docenienie, szkoda, że moja pani w liceum nigdy tego nie umiała docenić. :)

Daron37- jest taka mądra myśl, proponuję ją stosować w swoim życiu, a szczególnie w świecie wirtualnym: "lepiej mądrze milczeć niż głupio gadać", sprawdź to! polecam
Ostatnio zmieniony przez koko123 09-10-2009, 16:59, w caoci zmieniany 4 razy  

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Doczya: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Skd: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 09-10-2009, 17:38    #122

jak dla mnie kazdy gatunek muzyczny obojetnie co to jest , jest sam w sobie wyjatkowy i wyjatkowy poprzez rowniez to w jaki sposob hmm sie objawia - mam na mysli ludzi siedzacych w danym gatunku , klimat, imprezy itp itd no i oczywiscie sama muzyka ! inaczej wygladaja impry itp d`n`b , inaczej chocby trancem , house a inaczej szybsze gatunki :)
takze to co napisal krakoff jak i wyzej koko popieram w 100% i dlatego pozwolilam sobie cos napisac:)

niepotrzebne dla mnie sa spory na tle muzycznym bo no kazdy ma swoj swiatek jakby niebylo :)
aczkolwiek co do komercjalizacji niestety dobrze wiemy ze dany gatunek sie potrafi poprzez to popsuc - chocby na przykladzie hs`u. i dlatego rozumiem obawy i zgadzam sie z waszym zdaniem :) jednak niemysle zeby koncowka 10min chocby sc na koniec imprezy komus cos zaszkodzila, aczkolwiek pamietam ze keidys tego u nas w mega na imprezach niebylo i bylo ok :)

jest mnostwo komercyjnych gatunkow, niech beda tez underground`owe , bo to jest samo w sobie piekne , jak ktos wie o co w tym chodzi ( niemowie na przykladzie sc ale mam na ten temat wyobrazenie poprzez pryzmat chocby d`n`b z ktorym keidys bylam bardziej zwiazana:)
a jak ktos chce dla kasy zrobic kawalek z tego gatunku to juz jego sprawa i problem;p

a sc nieslucham , tak jak pelap napisal , rowniez ja gotowa na niego niejestem , ale kazdy slucha i odplywa w tym czym lubi :)
na szczescie kazdy ma inny gust i dzieki temu jest taka roznorodnosc i dla kazdego cos milego sie znajdzie :)

mam nadzieje ze w miare zrozumiale napisalam;p bo jednak za duzo mysli w glowie i trza to jakos sformuowac xD

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Bogiel 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Doczy: 05 Lut 2008
Piwa: 20
Skd: HardstyleLand

Wysany: 10-10-2009, 06:06    #123

Nie lubie speedcoru :D

Podzikowali:Pushupek
Grzybek 

Informacje
Doczy: 06 Lip 2009
Piwa: 833
Skd: ---

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 10-10-2009, 11:23    #124

Bogiel napisa/a:
Nie lubie speedcoru :D

Cieszymy się razem z tobą :nerd:

Bogiel 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Doczy: 05 Lut 2008
Piwa: 20
Skd: HardstyleLand

Wysany: 11-10-2009, 03:18    #125

Grzybek napisa/a:
Cieszymy się razem z tobą

No i zajebiście ;D

SchizeQ 

Informacje
Doczy: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Skd: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 11-10-2009, 05:56    #126

ssman napisa/a:
niedawno mialem tez probke takiej mieszanki w Lodzi, na Corestyle w Kontrastach.
wystarczylo mi jak niejaki abstynenth, siedzac przy mnie i Quato, wyjechal z tekstem, ze pocisnie na koniec imprezy numery jego autorstwa, ktorych nasciagal z netu.
byliscie na corestyle? O_O

Thao 
Fuck happy!

Informacje
Piwa: 215
Skd: ChoRzów

$ wspomagacz (Ilo: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 11-10-2009, 11:38    #127

Nastepne posty nie wnoszace nic do dyskusji beda kasowane

[Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka

;DD

ssman 
terrorcore.pl member

Informacje
Piwa: 0
Skd: Łódź

Wysany: 11-10-2009, 12:53    #128

SchizeQ napisa/a:
ssman napisa/a:
niedawno mialem tez probke takiej mieszanki w Lodzi, na Corestyle w Kontrastach.
wystarczylo mi jak niejaki abstynenth, siedzac przy mnie i Quato, wyjechal z tekstem, ze pocisnie na koniec imprezy numery jego autorstwa, ktorych nasciagal z netu.

ano bylismy - jestem w Kontrastach praktycznie co tydzien.

SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135
Skd: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 11-10-2009, 12:56    #129

ssman napisa/a:
SchizeQ napisa/a:
ssman napisa/a:

ano bylismy - jestem w Kontrastach praktycznie co tydzien.

to ciekawe - impreza skonczyla sie speedcorem i nikt z was nic nie sapał :)

ssman 
terrorcore.pl member

Informacje
Piwa: 0
Skd: Łódź

Wysany: 11-10-2009, 16:14    #130

bylismy tego dnia w Kontrastach glownie w interesach i nie zostalismy do konca.
moze przy nastepnej okazji cos posapiemy - o ile przetrzymamy cala impreze wiksy, dla kilkunastu minut sc na koncu.
Ostatnio zmieniony przez ssman 11-10-2009, 16:15, w caoci zmieniany 1 raz  

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 9154
Odpowiedzi: 141
Odwiedzin z google: 2864
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: