| |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzie) Piwa: 894 Skd: Gliwice  | Wysany: 09-10-2009, 16:45 | #121
|
| krakoff, wiem, ponieważ obcuję z wieloma gatunkami muzyki, niekoniecznie elektronicznej także poprzez udział w imprezach. Jestem maniakiem kilku gatunków muzycznych od rapu poprzez metal, szanty a na spidkorach kończąc. Każdy gatunek, którym się fascynuję poznałem od strony imprezowej, od strony kultury zabawy i od strony zrozumienia brzmienia. Nie neguję tego, że inne gatunki są na swój sposób wyjątkowe, a wręcz doskonale to wiem, ale scena tc/spdkr obiektywnie patrząc jest zupełnie inna i nie mówię tutaj dlatego, że moim ulubionym gatunkiem jest właśnie tc/spdkr, ale dlatego, że przekonałem się na własnej skórze o jej wyjątkowości i mogłem śmiało ją porównać z moimi poprzednimi doświadczeniami zdobytymi w różnych gatunkach muzyki zarówno w Polsce jak i za granicą. Wy tego porównania nie zrobiliście, a jednak negujecie jej wyjątkowość stąd też mój apel. Dziękuję za docenienie, szkoda, że moja pani w liceum nigdy tego nie umiała docenić.
Daron37- jest taka mądra myśl, proponuję ją stosować w swoim życiu, a szczególnie w świecie wirtualnym: "lepiej mądrze milczeć niż głupio gadać", sprawdź to! polecam | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | | Ostatnio zmieniony przez koko123 09-10-2009, 16:59, w caoci zmieniany 4 razy | |
| |
 | |
|
Informacje Doczya: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzie) Piwa: 781 Skd: Wroc?aw  | Wysany: 09-10-2009, 17:38 | #122
|
| jak dla mnie kazdy gatunek muzyczny obojetnie co to jest , jest sam w sobie wyjatkowy i wyjatkowy poprzez rowniez to w jaki sposob hmm sie objawia - mam na mysli ludzi siedzacych w danym gatunku , klimat, imprezy itp itd no i oczywiscie sama muzyka ! inaczej wygladaja impry itp d`n`b , inaczej chocby trancem , house a inaczej szybsze gatunki takze to co napisal krakoff jak i wyzej koko popieram w 100% i dlatego pozwolilam sobie cos napisac:)
niepotrzebne dla mnie sa spory na tle muzycznym bo no kazdy ma swoj swiatek jakby niebylo aczkolwiek co do komercjalizacji niestety dobrze wiemy ze dany gatunek sie potrafi poprzez to popsuc - chocby na przykladzie hs`u. i dlatego rozumiem obawy i zgadzam sie z waszym zdaniem jednak niemysle zeby koncowka 10min chocby sc na koniec imprezy komus cos zaszkodzila, aczkolwiek pamietam ze keidys tego u nas w mega na imprezach niebylo i bylo ok
jest mnostwo komercyjnych gatunkow, niech beda tez underground`owe , bo to jest samo w sobie piekne , jak ktos wie o co w tym chodzi ( niemowie na przykladzie sc ale mam na ten temat wyobrazenie poprzez pryzmat chocby d`n`b z ktorym keidys bylam bardziej zwiazana:) a jak ktos chce dla kasy zrobic kawalek z tego gatunku to juz jego sprawa i problem;p
a sc nieslucham , tak jak pelap napisal , rowniez ja gotowa na niego niejestem , ale kazdy slucha i odplywa w tym czym lubi na szczescie kazdy ma inny gust i dzieki temu jest taka roznorodnosc i dla kazdego cos milego sie znajdzie
mam nadzieje ze w miare zrozumiale napisalam;p bo jednak za duzo mysli w glowie i trza to jakos sformuowac
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Bogiel Hardstyle / Hardcore

Informacje Doczy: 05 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 749 (0,11/dzie) Piwa: 20 Skd: HardstyleLand  | Wysany: 10-10-2009, 06:06 | #123
|
| Nie lubie speedcoru | _________________

| |
| |
Podzikowali: | Pushupek |
Informacje Doczy: 06 Lip 2009 Wiek: 27 Posty: 3062 (0,49/dzie) Piwa: 833 Skd: ---  | Wysany: 10-10-2009, 11:23 | #124
|
| | Bogiel napisa/a: | Nie lubie speedcoru |
Cieszymy się razem z tobą | |
| |
 | |
Bogiel Hardstyle / Hardcore

Informacje Doczy: 05 Lut 2008 Wiek: 37 Posty: 749 (0,11/dzie) Piwa: 20 Skd: HardstyleLand  | Wysany: 11-10-2009, 03:18 | #125
|
| | Grzybek napisa/a: | | Cieszymy się razem z tobą |
No i zajebiście | _________________

| |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 11-10-2009, 05:56 | #126
|
| | ssman napisa/a: | niedawno mialem tez probke takiej mieszanki w Lodzi, na Corestyle w Kontrastach. wystarczylo mi jak niejaki abstynenth, siedzac przy mnie i Quato, wyjechal z tekstem, ze pocisnie na koniec imprezy numery jego autorstwa, ktorych nasciagal z netu. | byliscie na corestyle? | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzie) Piwa: 215 Skd: ChoRzów  | Wysany: 11-10-2009, 11:38 | #127
|
| | Nastepne posty nie wnoszace nic do dyskusji beda kasowane | _________________ Thao aka Tało aka Taho aka Tarło aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka |
| |
| |
 | |
ssman terrorcore.pl member

Informacje Doczy: 06 Lip 2009 Wiek: 42 Posty: 27 (0/dzie) Piwa: 0 Skd: Łódź  | Wysany: 11-10-2009, 12:53 | #128
|
| | SchizeQ napisa/a: | | ssman napisa/a: | niedawno mialem tez probke takiej mieszanki w Lodzi, na Corestyle w Kontrastach. wystarczylo mi jak niejaki abstynenth, siedzac przy mnie i Quato, wyjechal z tekstem, ze pocisnie na koniec imprezy numery jego autorstwa, ktorych nasciagal z netu. | byliscie na corestyle? |
ano bylismy - jestem w Kontrastach praktycznie co tydzien. | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 11-10-2009, 12:56 | #129
|
| | ssman napisa/a: | | SchizeQ napisa/a: | | ssman napisa/a: | niedawno mialem tez probke takiej mieszanki w Lodzi, na Corestyle w Kontrastach. wystarczylo mi jak niejaki abstynenth, siedzac przy mnie i Quato, wyjechal z tekstem, ze pocisnie na koniec imprezy numery jego autorstwa, ktorych nasciagal z netu. | byliscie na corestyle? |
ano bylismy - jestem w Kontrastach praktycznie co tydzien. |
to ciekawe - impreza skonczyla sie speedcorem i nikt z was nic nie sapał | |
| |
 | |
ssman terrorcore.pl member

Informacje Doczy: 06 Lip 2009 Wiek: 42 Posty: 27 (0/dzie) Piwa: 0 Skd: Łódź  | Wysany: 11-10-2009, 16:14 | #130
|
| bylismy tego dnia w Kontrastach glownie w interesach i nie zostalismy do konca. moze przy nastepnej okazji cos posapiemy - o ile przetrzymamy cala impreze wiksy, dla kilkunastu minut sc na koncu. | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez ssman 11-10-2009, 16:15, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
| |