| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzieñ) Piwa: 471 Sk±d: DÄ…browa Górnicza  | Wys³any: 07-10-2009, 19:07 | #61
|
| Proponuje odjebać sie od tego co kto i jak gra, nie podoba sie - nie sluchać , na impreze tez na sile nikt nikogo nie będzie wyciągał więc nie rozumie tej "kłótni" Proste jest, że jednemu coś sie podoba a drugiemu nie ale, żeby robić z tego młyn?
Po prostu wyluzujcie i wróćcie do tematu | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzieñ) Piwa: 894 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 07-10-2009, 19:08 | #62
|
| apropo całego zjawiska speedcore się już nie wypowiadam bo napiszę jeszcze raz:
Moja propozycja jest taka.. jedź na imprezę, porozmawiaj z ludźmi na ten temat, zapoznaj się z tym "fenomenem", zapoznaj się ze sceną, obejrzyj to od środka, wróć z i się wypowiedz.
i jak już się zapoznasz z tematem od wewnątrz to wrócimy do dyskusji, bo zachowujesz się nad wyraz pewnie jak na osobę, która nigdy nie widziała sceny od środka, a przecież wystarczy tylko raz (tutaj nawiążę do grzybka, któremu zarzuciłeś powielenie moich słów, a nie wziąłeś pod uwagę tego, że skoro on napisał podobnie to znaczy, że tak jest, a nie, że knujemy teorię spiskową) i już będziesz wiedział, dlaczego propagowanie spdkr na imprezach hs jest nie na miejscu po prostu (nie mówiąc już o imprezach hard trance'owych .. wybacz tą wpadkę z maspalomas, bo rzeczywiście legolek grał spdkr wtedy (sic!) no ale na hard trance industrial night czy jak to tam sobie nazwaliście to już rzeźiłeś poryciuszQ? : )
i kurwa skup siÄ™ I:gor zrobiÅ‚ hip hop, ale nie gra go na imprezach hardkorowych bo to nie ten Å›wiat, on to wie, a ty kurwa otwórz gÅ‚owÄ™ i nie pisz wszystkiego co ci Å›lina na jÄ™zyk przyniesie byleby pisać i próbować bronić w ten pÅ‚ytki sposób swoich racji | _________________ Nowenna PompejaÅ„ska, czyli od pasji do Pasji. | | Ostatnio zmieniony przez koko123 07-10-2009, 19:09, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Lip 2009 Posty: 44 (0,01/dzieñ) Piwa: 5 Sk±d: Warszawa  | Wys³any: 07-10-2009, 19:15 | #63
|
| | SchizeQ napisa³/a: | | damage napisa³/a: | | Zrobilem to teraz. Mam okazac zachwyt czy inna emocje mialo to we mnie wywolac? | I co dalej jestem komercyjna dziwka? Zauwaz ze bronie sie rekami i nogami zeby noe dotykac mainstreamu w kazdym gatunku, wiec granie pod publike ktore mi tu zarzucacie jest nie halo. |
Mi raczej chodzi o incydenty z graniem nieodpowiedniej muzyki w nieodpowiednich miejscach.
| | I co dalej jestem komercyjna dziwka? Zauwaz ze bronie sie rekami i nogami zeby noe dotykac mainstreamu w kazdym gatunku, |
Haha, wlasnie tak - jestes zakompleksiona dziwka. Zdradze Ci, ze mainstream tez jest dobry. | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 07-10-2009, 19:19 | #64
|
| | damage napisa³/a: | | zakompleksiona | ooo a to skad? Smiem twierdzic ze mnie w zyciu na oczy nie widziales i wiesz o mnie tyle co jest napisane w tym temacie
odpisze pozniej bo musze sie skupic i ubrac w slowa a jeszcze jem porobotni obiad i ciezko mi z tym | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzieñ) Piwa: 894 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 07-10-2009, 19:23 | #65
|
| aha, apropo grania pod publikę przypomniał mi się cytat Schizka z sąsiedniego forum na ten sam temat
"dobra napisaliscie sliczne wyklady o undergroundzie, spidkorach i komercji a teraz konkretnie.. grac czy nie grac spidów i terrorow w mega?"
Schizek .. proponuję po prostu jechać na imprezę i zobaczyć to o czym tutaj się mówi na własne oczy. Bez własnych doświadczeń, a z suchą teorią i wyobrażeniami i z tak dużą pewnością siebie robisz z siebie kolesia niekompentnego, dlatego chciałbym wrócić z Tobą do dyskusji jak już zdobędziesz te doświadczenia o które tutaj apeluję, chociażby poprzez jednorazową imprezę.
i na tym również koÅ„czÄ™ mojÄ… dyskusjÄ™, zapraszam do jej wznowienia w wiadomym momencie. | _________________ Nowenna PompejaÅ„ska, czyli od pasji do Pasji. | | Ostatnio zmieniony przez koko123 07-10-2009, 19:25, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Lip 2009 Posty: 44 (0,01/dzieñ) Piwa: 5 Sk±d: Warszawa  | Wys³any: 07-10-2009, 19:23 | #66
|
| Wykrywam kompleks bycia komercyjna dziwka na scenie muzycznej.
Tyle ode mnie, co mialem do powiedzenia, powiedzialem.
Core do core'u. | _________________ Warsaw Speedcore Team Warsaw Speedcore Records www.warsawspeedcore.pl | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzieñ) Piwa: 471 Sk±d: DÄ…browa Górnicza  | Wys³any: 07-10-2009, 19:26 | #67
|
| | damage napisa³/a: | | Zdradze Ci, ze mainstream tez jest dobry. |
zdradze Ci, że o gustach sie nie dyskutuje dlatego Twoje słowa dla jednego mogą być świetą krową a dla innego zwykłym pierdoleniem | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzieñ) Piwa: 58 Sk±d: Berza, Ruda Åšl  | Wys³any: 07-10-2009, 19:31 | #68
|
| | PEACE | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 07-10-2009, 19:31 | #69
|
| | damage napisa³/a: | | Wykrywam kompleks bycia komercyjna dziwka na scenie muzycznej. | to chyba zjebal sie twoj wykrywacz Komercja = granie pod publike - nigdy nie gralem i nie bede grac pod publike. Komercja = granie dla kasy - nie chcesz wiedziec ile dostaje kasy za granie, ale powiem tye ze jest to dla mnie conajmniej nieoplacalne, nie mowiac o tym zeby czerpac z tego nie wiadomo jakie korzysci materialne. Komercja =/= granie z serca - nie widziales mnie podczas gry i nie wiesz ile serca w to wkladam.
| koko123 napisa³/a: | aha, apropo grania pod publikÄ™ przypomniaÅ‚ mi siÄ™ cytat Schizka z sÄ…siedniego forum na ten sam temat
"dobra napisaliscie sliczne wyklady o undergroundzie, spidkorach i komercji a teraz konkretnie.. grac czy nie grac spidów i terrorow w mega?" |
I co tu bylo pod publike? Dalem to po prostu pod dyskusje i tyle. A i tak robie jak chce, po prostu na poczatku mialem na to troche inne spojrzenie, ktore potem mi sie wyostrzylo i robie jak uwazam za sluszne.
A swoja droga przez kogo zaczalem grac w klubie spdkr? Przez Defqona, ktory zna klimat TYCH imprez i TAMTYCH imprez - czyzby wlasnie swiadomie chcialzabic to co jest takie "cudowne, nieosiagalne dla innych i zajebiste" ? | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 31 Mar 2007 Wiek: 36 Posty: 2740 (0,39/dzieñ) Piwa: 58 Sk±d: Berza, Ruda Åšl  | Wys³any: 07-10-2009, 19:48 | #70
|
| | SchizeQ napisa³/a: | | A swoja droga przez kogo zaczalem grac w klubie spdkr? Przez Defqona, ktory zna klimat TYCH imprez i TAMTYCH imprez - czyzby wlasnie swiadomie chcialzabic to co jest takie "cudowne, nieosiagalne dla innych i zajebiste" ? |
i tak to nie było to samo | _________________
 | |
| |
 | |
| |