Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: speedcore

Speedcore
Autor Wiadomo¶æ
Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Do³±czy³: 29 Cze 2007
Piwa: 471
Sk±d: DÄ…browa Górnicza

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6)

Wys³any: 07-10-2009, 19:07    #61

Proponuje odjebać sie od tego co kto i jak gra, nie podoba sie - nie sluchać , na impreze tez na sile nikt nikogo nie będzie wyciągał więc nie rozumie tej "kłótni" Proste jest, że jednemu coś sie podoba a drugiemu nie ale, żeby robić z tego młyn?

Po prostu wyluzujcie i wróćcie do tematu

koko123 

Informacje
Do³±czy³: 05 Wrz 2007
Piwa: 894
Sk±d: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 07-10-2009, 19:08    #62

apropo całego zjawiska speedcore się już nie wypowiadam bo napiszę jeszcze raz:

Moja propozycja jest taka.. jedź na imprezę, porozmawiaj z ludźmi na ten temat, zapoznaj się z tym "fenomenem", zapoznaj się ze sceną, obejrzyj to od środka, wróć z i się wypowiedz.

i jak już się zapoznasz z tematem od wewnątrz to wrócimy do dyskusji, bo zachowujesz się nad wyraz pewnie jak na osobę, która nigdy nie widziała sceny od środka, a przecież wystarczy tylko raz (tutaj nawiążę do grzybka, któremu zarzuciłeś powielenie moich słów, a nie wziąłeś pod uwagę tego, że skoro on napisał podobnie to znaczy, że tak jest, a nie, że knujemy teorię spiskową) i już będziesz wiedział, dlaczego propagowanie spdkr na imprezach hs jest nie na miejscu po prostu (nie mówiąc już o imprezach hard trance'owych .. wybacz tą wpadkę z maspalomas, bo rzeczywiście legolek grał spdkr wtedy (sic!) no ale na hard trance industrial night czy jak to tam sobie nazwaliście to już rzeźiłeś poryciuszQ? : )

i kurwa skup się I:gor zrobił hip hop, ale nie gra go na imprezach hardkorowych bo to nie ten świat, on to wie, a ty kurwa otwórz głowę i nie pisz wszystkiego co ci ślina na język przyniesie byleby pisać i próbować bronić w ten płytki sposób swoich racji
Ostatnio zmieniony przez koko123 07-10-2009, 19:09, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Damage 

Informacje
Do³±czy³: 05 Lip 2009
Piwa: 5
Sk±d: Warszawa

Wys³any: 07-10-2009, 19:15    #63

SchizeQ napisa³/a:
damage napisa³/a:
Zrobilem to teraz. Mam okazac zachwyt czy inna emocje mialo to we mnie wywolac?
I co dalej jestem komercyjna dziwka? Zauwaz ze bronie sie rekami i nogami zeby noe dotykac mainstreamu w kazdym gatunku, wiec granie pod publike ktore mi tu zarzucacie jest nie halo.

Mi raczej chodzi o incydenty z graniem nieodpowiedniej muzyki w nieodpowiednich miejscach.

I co dalej jestem komercyjna dziwka? Zauwaz ze bronie sie rekami i nogami zeby noe dotykac mainstreamu w kazdym gatunku,

Haha, wlasnie tak - jestes zakompleksiona dziwka. Zdradze Ci, ze mainstream tez jest dobry.

SchizeQ 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Sk±d: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 07-10-2009, 19:19    #64

damage napisa³/a:
zakompleksiona
ooo a to skad? :] Smiem twierdzic ze mnie w zyciu na oczy nie widziales i wiesz o mnie tyle co jest napisane w tym temacie :]

koko123
odpisze pozniej bo musze sie skupic i ubrac w slowa a jeszcze jem porobotni obiad i ciezko mi z tym :P

koko123 

Informacje
Do³±czy³: 05 Wrz 2007
Piwa: 894
Sk±d: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 07-10-2009, 19:23    #65

aha, apropo grania pod publikę przypomniał mi się cytat Schizka z sąsiedniego forum na ten sam temat

"dobra napisaliscie sliczne wyklady o undergroundzie, spidkorach i komercji a teraz konkretnie.. grac czy nie grac spidów i terrorow w mega?"

Schizek .. proponuję po prostu jechać na imprezę i zobaczyć to o czym tutaj się mówi na własne oczy. Bez własnych doświadczeń, a z suchą teorią i wyobrażeniami i z tak dużą pewnością siebie robisz z siebie kolesia niekompentnego, dlatego chciałbym wrócić z Tobą do dyskusji jak już zdobędziesz te doświadczenia o które tutaj apeluję, chociażby poprzez jednorazową imprezę.

i na tym również kończę moją dyskusję, zapraszam do jej wznowienia w wiadomym momencie.
Ostatnio zmieniony przez koko123 07-10-2009, 19:25, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Damage 

Informacje
Do³±czy³: 05 Lip 2009
Piwa: 5
Sk±d: Warszawa

Wys³any: 07-10-2009, 19:23    #66

Wykrywam kompleks bycia komercyjna dziwka na scenie muzycznej.

Tyle ode mnie, co mialem do powiedzenia, powiedzialem.

Core do core'u.

Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Do³±czy³: 29 Cze 2007
Piwa: 471
Sk±d: DÄ…browa Górnicza

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6)

Wys³any: 07-10-2009, 19:26    #67

damage napisa³/a:
Zdradze Ci, ze mainstream tez jest dobry.

zdradze Ci, że o gustach sie nie dyskutuje dlatego Twoje słowa dla jednego mogą być świetą krową a dla innego zwykłym pierdoleniem :)

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Do³±czy³: 31 Mar 2007
Piwa: 58
Sk±d: Berza, Ruda Åšl

Wys³any: 07-10-2009, 19:31    #68

PEACE

SchizeQ 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Sk±d: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 07-10-2009, 19:31    #69

damage napisa³/a:
Wykrywam kompleks bycia komercyjna dziwka na scenie muzycznej.
to chyba zjebal sie twoj wykrywacz :]
Komercja = granie pod publike - nigdy nie gralem i nie bede grac pod publike.
Komercja = granie dla kasy - nie chcesz wiedziec ile dostaje kasy za granie, ale powiem tye ze jest to dla mnie conajmniej nieoplacalne, nie mowiac o tym zeby czerpac z tego nie wiadomo jakie korzysci materialne.
Komercja =/= granie z serca - nie widziales mnie podczas gry i nie wiesz ile serca w to wkladam.

koko123 napisa³/a:
aha, apropo grania pod publikę przypomniał mi się cytat Schizka z sąsiedniego forum na ten sam temat

"dobra napisaliscie sliczne wyklady o undergroundzie, spidkorach i komercji a teraz konkretnie.. grac czy nie grac spidów i terrorow w mega?"

I co tu bylo pod publike? :| Dalem to po prostu pod dyskusje i tyle. A i tak robie jak chce, po prostu na poczatku mialem na to troche inne spojrzenie, ktore potem mi sie wyostrzylo i robie jak uwazam za sluszne.

A swoja droga przez kogo zaczalem grac w klubie spdkr? Przez Defqona, ktory zna klimat TYCH imprez i TAMTYCH imprez - czyzby wlasnie swiadomie chcialzabic to co jest takie "cudowne, nieosiagalne dla innych i zajebiste" ?

Defkon 
Hardcore Hooligan

Informacje
Do³±czy³: 31 Mar 2007
Piwa: 58
Sk±d: Berza, Ruda Åšl

Wys³any: 07-10-2009, 19:48    #70

SchizeQ napisa³/a:
A swoja droga przez kogo zaczalem grac w klubie spdkr? Przez Defqona, ktory zna klimat TYCH imprez i TAMTYCH imprez - czyzby wlasnie swiadomie chcialzabic to co jest takie "cudowne, nieosiagalne dla innych i zajebiste" ?

i tak to nie było to samo :)

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 9172
Odpowiedzi: 141
Odwiedzin z google: 2864
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: