Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dje, mlodsi, starzy, vs.

Otwarty przez: ROoZi
13-01-2011, 15:58
Starzy Dje vs. młodsi
Autor Wiadomość
ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Piwa: 634

$ wspomagacz (Ilość: 4)

Wysłany: 07-01-2011, 14:48    #51

SchizeQ napisał/a:
Na przyklad do Przemka mam duzy szacunek bo w jakims stopniu pomogl mi kiedy zaczynalem i teraz nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek zle slowo na niego powiedzial :)

tu nie o slowa chodzi ;-) ale mniejsza o to

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

lukasz 

Informacje
Piwa: 25

Wysłany: 07-01-2011, 14:54    #52

ResQ napisał/a:
koko123 napisał/a:

Niemniej, taka jest kolej rzeczy, starzy odchodzą, młodzi przychodzą, więc Driver nie wiem dlaczego, jak się domyślam po Twoim poście, się ze mną nie zgadzasz. Doszliście do pewnego poziomu i go utrzymujecie, ale nie widzę żadnego progresu od dawna, czego nie mogę powiedzieć o postępach młodziaków.

zalezy co rozumiesz poprzez wyzszy poziom ? lepsze mixowanie ? liveact ? zmiana stylu zgodnie z "czasem" ? produkcja ? roznie to mozna postrzegac

no wyzszy poziom tzn ze mozna nauczyc sie np skreczowac :D http://www.youtube.com/wa...feature=related xD

Enigmato 
Deejay

Informacje
Piwa: 284

Wysłany: 07-01-2011, 15:12    #53

ResQ napisał/a:
to ze sie umie nagrac seta nie znaczy ze jest sie DJem ;-) w klubie zupelnie inaczej to wyglada i trzeba zupelnie inaczej tez do seta podchodzic...

Wyjąłeś mi to z ust :)

ResQ napisał/a:
Wiec jestem przykladem ze jak sie chce to idzie, tylko trzeba umiec, trzeba chciec, trzeba byc w pozadku dla innych ... no i chcac nie chcac - troche miec talentu :)

I trzeba trochę cierpliwości. Z dnia na dzień nie staje się znanym DJem.
Ostatnio zmieniony przez Enigmato 07-01-2011, 15:15, w całości zmieniany 1 raz  

SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 07-01-2011, 15:18    #54

Enigmato napisał/a:
ResQ napisał/a:
to ze sie umie nagrac seta nie znaczy ze jest sie DJem ;-) w klubie zupelnie inaczej to wyglada i trzeba zupelnie inaczej tez do seta podchodzic...

ładnie powiedziane ale z drugiej strony to troche jak na dzisiejszym chorym rynku pracy - wszyscy chca kogos z duzym doswiadczeniem, ale gdzie to doswiadczenie zdobyc? :)

Enigmato 
Deejay

Informacje
Piwa: 284

Wysłany: 07-01-2011, 15:21    #55

SchizeQ napisał/a:
Enigmato napisał/a:
ResQ napisał/a:

ładnie powiedziane ale z drugiej strony to troche jak na dzisiejszym chorym rynku pracy - wszyscy chca kogos z duzym doswiadczeniem, ale gdzie to doswiadczenie zdobyc? :)

Supportując :) Bo to czy się jest dobrym DJem pokazuje się w klubie a nie setach nagranych w domu. ResQ też jeszcze niedawno był "tylko" supportem, a teraz? Wiadomo.

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Piwa: 484

Wysłany: 07-01-2011, 15:22    #56

SchizeQ napisał/a:
wszyscy chca kogos z duzym doswiadczeniem,

Ale to nie TYCH DOSWIADCZONYCH wina.... Taki poprdolony rynek pracy.. Nie tylko w branzy muzycznej....

SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 07-01-2011, 15:23    #57

Eni ale caly czas zamyka sie to w blednym kole - nie graja bo nie maja doswiadczenia - nie maja doswiadczenia bo nie grają.. :)

zeby bylo jasne, to ze jestem DJem nie znaczy ze pisze o sobie.
Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 07-01-2011, 15:23, w całości zmieniany 1 raz  

Driver 
HardStyle!

Informacje
Piwa: 349

Wysłany: 07-01-2011, 15:41    #58

ADEN napisał/a:

Driver i Enigmato też kiedyś byli młodzi. Ale ostro musieli zapierdalać żeby osiągnąć taki status. Co więcej startowali w czasach w których o internecie w książce mogli poczytać a jednak osiągnęli sukces dzięki uporowi, ciężkiej i mozolnej pracy. Dziś już maja długą listę sukcesów. I z tego tytułu należy się im szacunek.
Po za tym jak by im nie zależało to Eni by nie wykonał specjalnie nowego tracka na Toxi OA a Driver nie stworzył by wyszukanej TL na swój B-Day. To tylko małe przykłady które potwierdzają że nie spoczęli na laurach, jak kto niektórzy piszą.
Zresztą zobaczcie na discogs listę vinyli wydanych przez Enigmato, czy tak wygląda ktoś kto nie pracuje??????????????????????
[/quote]

AMEN!

Qbek napisał/a:
hayer86 napisał/a:
Poza tym chyba przyjebaliśmy dość sporym rozmiarów offtopa xd

Jak mozna OTowac w dziale co nazywa sie Offtop? xd to na poczatek ;D

Mimo ze nie jestem milosnikiem early, mam raczej dosyc komercyjne gusta i wcale mi z tym nie jest zle, to rozumiem doskonale Eniego :) w momencie, kiedy ktos, czy to DJ czy ktokolwiek inny, zapierdalal latami, zeby wyrobic sobie marke, to ma jak najwieksze prawo do tego, aby owa marka procentowala i przynosila mu profity :D swoja cene trzeba znac i 'tanio skory nie sprzedawac' ;D Hayer, ja wiem, ze masz straszny uraz do slowa 'komercja' i wszedzie sie jej dopatrujesz, no ale bez przesady :D dla Eniego i Drivera didzejka to zawod, tak jak dla lekarza leczenie, czy nauczyciela nauczanie - za to dostaja hajs. A poruszona kwestia robienia miejsca mlodym - z jakiej paki ktos mialby sie dawac wygryzac innym? Tak na zdrowy rozum, gdyby przyjeli do roboty na kopalni kogos innego, a Ciebie wyjebali albo dali do gorszego zapierdolu bankowo bys nie byl zadowolony ;)

AMEN!

Powycinalbym jeszcze kilka postow temu podobnych ...ale i tak to nie ma znaczenie najmniejszego :)

Qrwa rece opadaja :/
NIe wierze jak gram 15 lat w zyciu nie widzialem takiego zacietrzewienia - SZOK !!!
Widze ze niektorzy probuja isc na skroty probujac dziwnych manipulacji. Ja na swoją pozycje pacowałem 15 lat, wiec dlaczego miałbym ustępować komuś miejśce tylko dlatego ze ktos ma kaprys żeby zostać dj. Mnie też nikt nie ustąpił i jestem z tego dumny bo wszystko co do tej pory osiagnolem zawdzieczam tylko i wylacznie sobie. Starsi doswiadczeni dj byli dla mnie motywacja do dalszej pracy i rozwoju. Nie zamierzam przepraszać "za to że żyje".
Caly czas ide do przodu prawym pasem czego dowodem sa moje sety i reakcja publicznosci na nie!!!
A jak przy tym zarabiam pieniazki to juz wogole super!
To pranie mozgu i branie na litosc klubowiczow mnie nie wzrusza wrecz bawi!
Eni olac to szkoda czasu oni i tak sobie to ladnie wytlumacza. Robmy swoje.

Pozdrawiam Wszystkich Zyczliwych i Najlepszego W Nowym Roku!

ps: Zapraszam na moje sety !!!
Ostatnio zmieniony przez Driver 07-01-2011, 16:16, w całości zmieniany 3 razy  

Podziękowali:Pushupek
noisyboy 

Informacje
Piwa: 660

$ wspomagacz (Ilość: 3)

Wysłany: 07-01-2011, 16:24    #59

Coraz większe mam obawy mojego występu w lutym :( jak czytam co tu sie wyprawia to aż mi nogi sie uginają. Ja tam tylko chcę sobie spełnić moje kolejne marzenie. Zawsze marzyłem żeby zobaczyć z miejsca DJa jak ludzie się bawią do moich produkcji. Ale normalnie mnie teraz strach zwala z nóg a co dopiero będzie jak wejdę na DJkę :D Ale na szczęście to co ja chcę zrobić ni jak nie zalicza sie do DJki więc nikt w to mnie mieszać nie będzie he he he
A tak poważnie, popieram zdanie Eniego i Drivera. Oni sobie zapracowali, ciężką pracą i latami przed sterami. Tak samo jak ja przez te prawie 10 lat produkcji nagle uznano mnie najlepszym producentem z czego mi bardzo miło po mimo tego iż mam jedynie tylko 2 Epki a słabych labelach. Ale nie ukrywam iż czekam i to bardzo jak coraz więcej będzie w Pl ludzi którzy będą grać HS/HC i wcale ani Eni, ani Driver, ani Śmigłyrydz nie musze nigdzie iść :)

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Piwa: 1722

$ wspomagacz (Ilość: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 07-01-2011, 16:35    #60

ResQ napisał/a:
A raczej to wszystko nie osiagnelem ze jestem przystojny, szczuply, mam wlosy jak na reklamie Head & Shoulders czy cycki jak Pamela Anderson
i za to tego gościa lubię ! :D haha

A tak poważnie , trochę na naszej scenie jest gwiazdorstwa , szanuje Eniego , Drivera itd jako grajków bo mieli długą drogę przed sobą żeby wyrobić sobie alias.
Pamiętam Eniego jako "chłopczyka" jak podpatrywał w Bravo gwiazdy takie jak Zany itd. i się uczył , zresztą Eni i Dj Johny na zawsze będą moimi ulubionymi Dj-ami za czasów Bravo.
Co do kwestii dawania szans młodszym grajkom , jak ktoś sie uprze to napewno ją dostanie , ja się uparłem i dostałem taką ,
nigdy bym nie pomyślał wcześniej że będę grał Versusa w klubie z ResQ to graniczyło z cudem a jednak ..
( co nie zmienia faktu że dostanie wpi**dol w obydwóch i lizaka na pocieszenie ;* ) Moim zdaniem Eni i Driver nie powinni sie czuć zagrożeni i pomagać młodym,np na forum nie siedzą
managerowie ze wszystkich klubów i nie robią łapanki młodych talentów:] Zresztą jak ktoś naprawdę chce to będzie grał , SchizeQ miał samozaparcie i gra , ja miałem i też gram , tak samo
Łosiu i Ciastek. Dużo zależy od starej ekipy ale samemu też można dużo zdziałać;]

!mpact napisał/a:
proponuje setami pokazac ze jestescie na poziomie a nie pierdoleniem na forum jak to ci starzy stoja wam na drodze

ODPOWIEDĹť

Grzybek napisał/a:
Oh wait, wam się nie chce ich słuchać bo alias mało znany

a więc;> ?

Enigmato napisał/a:
HC bo to "cool".
Może niektórzy czują hardcore ? a nie grają tylko dlatego bo jest cool ? ;] ResQ grasz HC bo jest cool czy poprostu czujesz go ? jak to jest ...

Głupie pierdo.... że jest cool.

Jak mi coś przyjdzie na myśl to napisze, poczytam dalej wasze wypowiedzi;)

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)