Otwarty przez: ROoZi 13-01-2011, 15:58 | |
| Autor | Wiadomość |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Skąd: MyĹlenice  | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 31 Paź 2007 Wiek: 40 Posty: 610 (0,09/dzień) Piwa: 25 Skąd: Katowice/KrakĂłw  | Wysłany: 07-01-2011, 14:54 | #52
|
| | ResQ napisał/a: | | koko123 napisał/a: | Niemniej, taka jest kolej rzeczy, starzy odchodzÄ
, mĹodzi przychodzÄ
, wiÄc Driver nie wiem dlaczego, jak siÄ domyĹlam po Twoim poĹcie, siÄ ze mnÄ
nie zgadzasz. DoszliĹcie do pewnego poziomu i go utrzymujecie, ale nie widzÄ Ĺźadnego progresu od dawna, czego nie mogÄ powiedzieÄ o postÄpach mĹodziakĂłw. |
zalezy co rozumiesz poprzez wyzszy poziom ? lepsze mixowanie ? liveact ? zmiana stylu zgodnie z "czasem" ? produkcja ? roznie to mozna postrzegac |
no wyzszy poziom tzn ze mozna nauczyc sie np skreczowac http://www.youtube.com/wa...feature=related | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 233 (0,03/dzień) Piwa: 284 Skąd: Katowice  | Wysłany: 07-01-2011, 15:12 | #53
|
| | ResQ napisał/a: | | to ze sie umie nagrac seta nie znaczy ze jest sie DJem ;-) w klubie zupelnie inaczej to wyglada i trzeba zupelnie inaczej tez do seta podchodzic... |
WyjÄ
ĹeĹ mi to z ust
| ResQ napisał/a: | Wiec jestem przykladem ze jak sie chce to idzie, tylko trzeba umiec, trzeba chciec, trzeba byc w pozadku dla innych ... no i chcac nie chcac - troche miec talentu |
I trzeba trochÄ cierpliwoĹci. Z dnia na dzieĹ nie staje siÄ znanym DJem. | | Ostatnio zmieniony przez Enigmato 07-01-2011, 15:15, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 07-01-2011, 15:18 | #54
|
| | Enigmato napisał/a: | | ResQ napisał/a: | | to ze sie umie nagrac seta nie znaczy ze jest sie DJem ;-) w klubie zupelnie inaczej to wyglada i trzeba zupelnie inaczej tez do seta podchodzic... |
WyjÄ
ĹeĹ mi to z ust
|
Ĺadnie powiedziane ale z drugiej strony to troche jak na dzisiejszym chorym rynku pracy - wszyscy chca kogos z duzym doswiadczeniem, ale gdzie to doswiadczenie zdobyc? | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 233 (0,03/dzień) Piwa: 284 Skąd: Katowice  | Wysłany: 07-01-2011, 15:21 | #55
|
| | SchizeQ napisał/a: | | Enigmato napisał/a: | | ResQ napisał/a: | | to ze sie umie nagrac seta nie znaczy ze jest sie DJem ;-) w klubie zupelnie inaczej to wyglada i trzeba zupelnie inaczej tez do seta podchodzic... |
WyjÄ
ĹeĹ mi to z ust
|
Ĺadnie powiedziane ale z drugiej strony to troche jak na dzisiejszym chorym rynku pracy - wszyscy chca kogos z duzym doswiadczeniem, ale gdzie to doswiadczenie zdobyc? |
SupportujÄ
c Bo to czy siÄ jest dobrym DJem pokazuje siÄ w klubie a nie setach nagranych w domu. ResQ teĹź jeszcze niedawno byĹ "tylko" supportem, a teraz? Wiadomo. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 07-01-2011, 15:22 | #56
|
| | SchizeQ napisał/a: | | wszyscy chca kogos z duzym doswiadczeniem, |
Ale to nie TYCH DOSWIADCZONYCH wina.... Taki poprdolony rynek pracy.. Nie tylko w branzy muzycznej.... | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 07-01-2011, 15:23 | #57
|
| Eni ale caly czas zamyka sie to w blednym kole - nie graja bo nie maja doswiadczenia - nie maja doswiadczenia bo nie grajÄ
..
zeby bylo jasne, to ze jestem DJem nie znaczy ze pisze o sobie. | | Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 07-01-2011, 15:23, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 09 Paź 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzień) Piwa: 349 Skąd: Gliwice / ChorzĂłw  | Wysłany: 07-01-2011, 15:41 | #58
|
| | ADEN napisał/a: | Driver i Enigmato teĹź kiedyĹ byli mĹodzi. Ale ostro musieli zapierdalaÄ Ĺźeby osiÄ
gnÄ
Ä taki status. Co wiÄcej startowali w czasach w ktĂłrych o internecie w ksiÄ
Ĺźce mogli poczytaÄ a jednak osiÄ
gnÄli sukces dziÄki uporowi, ciÄĹźkiej i mozolnej pracy. DziĹ juĹź maja dĹugÄ
listÄ sukcesĂłw. I z tego tytuĹu naleĹźy siÄ im szacunek. Po za tym jak by im nie zaleĹźaĹo to Eni by nie wykonaĹ specjalnie nowego tracka na Toxi OA a Driver nie stworzyĹ by wyszukanej TL na swĂłj B-Day. To tylko maĹe przykĹady ktĂłre potwierdzajÄ
Ĺźe nie spoczÄli na laurach, jak kto niektĂłrzy piszÄ
. ZresztÄ
zobaczcie na discogs listÄ vinyli wydanych przez Enigmato, czy tak wyglÄ
da ktoĹ kto nie pracuje?????????????????????? | [/quote]
AMEN!
| Qbek napisał/a: | | hayer86 napisał/a: | Poza tym chyba przyjebaliĹmy doĹÄ sporym rozmiarĂłw offtopa |
Jak mozna OTowac w dziale co nazywa sie Offtop? to na poczatek
Mimo ze nie jestem milosnikiem early, mam raczej dosyc komercyjne gusta i wcale mi z tym nie jest zle, to rozumiem doskonale Eniego w momencie, kiedy ktos, czy to DJ czy ktokolwiek inny, zapierdalal latami, zeby wyrobic sobie marke, to ma jak najwieksze prawo do tego, aby owa marka procentowala i przynosila mu profity swoja cene trzeba znac i 'tanio skory nie sprzedawac' Hayer, ja wiem, ze masz straszny uraz do slowa 'komercja' i wszedzie sie jej dopatrujesz, no ale bez przesady dla Eniego i Drivera didzejka to zawod, tak jak dla lekarza leczenie, czy nauczyciela nauczanie - za to dostaja hajs. A poruszona kwestia robienia miejsca mlodym - z jakiej paki ktos mialby sie dawac wygryzac innym? Tak na zdrowy rozum, gdyby przyjeli do roboty na kopalni kogos innego, a Ciebie wyjebali albo dali do gorszego zapierdolu bankowo bys nie byl zadowolony |
AMEN!
Powycinalbym jeszcze kilka postow temu podobnych ...ale i tak to nie ma znaczenie najmniejszego
Qrwa rece opadaja NIe wierze jak gram 15 lat w zyciu nie widzialem takiego zacietrzewienia - SZOK !!! Widze ze niektorzy probuja isc na skroty probujac dziwnych manipulacji. Ja na swojÄ
pozycje pacowaĹem 15 lat, wiec dlaczego miaĹbym ustÄpowaÄ komuĹ miejĹce tylko dlatego ze ktos ma kaprys Ĺźeby zostaÄ dj. Mnie teĹź nikt nie ustÄ
piĹ i jestem z tego dumny bo wszystko co do tej pory osiagnolem zawdzieczam tylko i wylacznie sobie. Starsi doswiadczeni dj byli dla mnie motywacja do dalszej pracy i rozwoju. Nie zamierzam przepraszaÄ "za to Ĺźe Ĺźyje". Caly czas ide do przodu prawym pasem czego dowodem sa moje sety i reakcja publicznosci na nie!!! A jak przy tym zarabiam pieniazki to juz wogole super! To pranie mozgu i branie na litosc klubowiczow mnie nie wzrusza wrecz bawi! Eni olac to szkoda czasu oni i tak sobie to ladnie wytlumacza. Robmy swoje.
Pozdrawiam Wszystkich Zyczliwych i Najlepszego W Nowym Roku!
ps: Zapraszam na moje sety !!! | _________________ www.elusive.eu/artists www.youtube.com/thedriverdj www.facebook.com/DJDriverOfficial | | Ostatnio zmieniony przez Driver 07-01-2011, 16:16, w całości zmieniany 3 razy | |
| |
Podziękowali: | Pushupek |
Informacje Dołączył: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzień) Piwa: 660 Skąd: Bytom  | Wysłany: 07-01-2011, 16:24 | #59
|
| Coraz wiÄksze mam obawy mojego wystÄpu w lutym jak czytam co tu sie wyprawia to aĹź mi nogi sie uginajÄ
. Ja tam tylko chcÄ sobie speĹniÄ moje kolejne marzenie. Zawsze marzyĹem Ĺźeby zobaczyÄ z miejsca DJa jak ludzie siÄ bawiÄ
do moich produkcji. Ale normalnie mnie teraz strach zwala z nĂłg a co dopiero bÄdzie jak wejdÄ na DJkÄ Ale na szczÄĹcie to co ja chcÄ zrobiÄ ni jak nie zalicza sie do DJki wiÄc nikt w to mnie mieszaÄ nie bÄdzie he he he A tak powaĹźnie, popieram zdanie Eniego i Drivera. Oni sobie zapracowali, ciÄĹźkÄ
pracÄ
i latami przed sterami. Tak samo jak ja przez te prawie 10 lat produkcji nagle uznano mnie najlepszym producentem z czego mi bardzo miĹo po mimo tego iĹź mam jedynie tylko 2 Epki a sĹabych labelach. Ale nie ukrywam iĹź czekam i to bardzo jak coraz wiÄcej bÄdzie w Pl ludzi ktĂłrzy bÄdÄ
graÄ HS/HC i wcale ani Eni, ani Driver, ani ĹmigĹyrydz nie musze nigdzie iĹÄ | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Dołączył: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzień) Piwa: 1722 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 07-01-2011, 16:35 | #60
|
| | ResQ napisał/a: | | A raczej to wszystko nie osiagnelem ze jestem przystojny, szczuply, mam wlosy jak na reklamie Head & Shoulders czy cycki jak Pamela Anderson | i za to tego goĹcia lubiÄ ! haha
A tak powaĹźnie , trochÄ na naszej scenie jest gwiazdorstwa , szanuje Eniego , Drivera itd jako grajkĂłw bo mieli dĹugÄ
drogÄ przed sobÄ
Ĺźeby wyrobiÄ sobie alias. PamiÄtam Eniego jako "chĹopczyka" jak podpatrywaĹ w Bravo gwiazdy takie jak Zany itd. i siÄ uczyĹ , zresztÄ
Eni i Dj Johny na zawsze bÄdÄ
moimi ulubionymi Dj-ami za czasĂłw Bravo. Co do kwestii dawania szans mĹodszym grajkom , jak ktoĹ sie uprze to napewno jÄ
dostanie , ja siÄ uparĹem i dostaĹem takÄ
, nigdy bym nie pomyĹlaĹ wczeĹniej Ĺźe bÄdÄ graĹ Versusa w klubie z ResQ to graniczyĹo z cudem a jednak .. ( co nie zmienia faktu Ĺźe dostanie wpi**dol w obydwĂłch i lizaka na pocieszenie ;* ) Moim zdaniem Eni i Driver nie powinni sie czuÄ zagroĹźeni i pomagaÄ mĹodym,np na forum nie siedzÄ
managerowie ze wszystkich klubĂłw i nie robiÄ
Ĺapanki mĹodych talentĂłw:] ZresztÄ
jak ktoĹ naprawdÄ chce to bÄdzie graĹ , SchizeQ miaĹ samozaparcie i gra , ja miaĹem i teĹź gram , tak samo Ĺosiu i Ciastek. DuĹźo zaleĹźy od starej ekipy ale samemu teĹź moĹźna duĹźo zdziaĹaÄ;]
| !mpact napisał/a: | | proponuje setami pokazac ze jestescie na poziomie a nie pierdoleniem na forum jak to ci starzy stoja wam na drodze |
ODPOWIEDĹť
| Grzybek napisał/a: | | Oh wait, wam siÄ nie chce ich sĹuchaÄ bo alias maĹo znany |
a wiÄc;> ?
| Enigmato napisał/a: | | HC bo to "cool". | MoĹźe niektĂłrzy czujÄ
hardcore ? a nie grajÄ
tylko dlatego bo jest cool ? ;] ResQ grasz HC bo jest cool czy poprostu czujesz go ? jak to jest ...
GĹupie pierdo.... Ĺźe jest cool.
Jak mi coĹ przyjdzie na myĹl to napisze, poczytam dalej wasze wypowiedzi;) | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Ĺwiata Ale nie zamierzam siÄ tutaj ze wszystkimi brataÄ | |
| |
 | |
| |