Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: dje, mlodsi, starzy, vs.

Otwarty przez: ROoZi
13-01-2011, 15:58
Starzy Dje vs. młodsi
Autor Wiadomo
Enigmato 
Deejay

Informacje
Doczy: 07 Kwi 2007
Piwa: 284
Skd: Katowice

Wysany: 09-01-2011, 20:48    #141

LukasH napisa/a:
Enigmato napisa/a:
że nie zasługujemy na bookingi, czy że się sprzedajemy
przecież nikt tego nie napisał xd Uspokój się xd

A mnie się zdaje, że tak.

ADEN 

Informacje
Doczy: 11 Lis 2008
Piwa: 616
Skd: Chrzanów

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 09-01-2011, 21:00    #142

Enigmato napisa/a:
bo czasu nawet na produkcję już nie mam,

;( ;( ;(
Ostatnio zmieniony przez ADEN 09-01-2011, 21:00, w caoci zmieniany 1 raz  

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Doczy: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Skd: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 09-01-2011, 21:09    #143

Enigmato napisa/a:
LukasH napisa/a:
Enigmato napisa/a:

to tylko Ci sie zdaje ;) no chyba że ktoś naprawdę tak myśli:)

wogóle po wypowiedziach tych wszytkich to temat powinnien nazywać sie Driver Vs młodzi DJ xd

noisyboy 

Informacje
Doczy: 19 Kwi 2008
Piwa: 660
Skd: Bytom

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 09-01-2011, 21:28    #144

Eni wątpię że ktoś tak myśli, tutaj mi sie zdaje ze problem leży w czymś innym. To że Wy gracie nikomu nie przeszkadza, mi sie to widzi tak że ludziom przeszkadza to zawężenie w bookingach. Ale to już nie jest przecież wina DJ tylko klubów co organizują imprezy. Jeżeli jest inaczej to niech mnie ktoś poprawi :)
Druga sprawa to to że ktoś Tobie czy Driverowi zarzuca iż brak u was jakiegoś progresu czy jakichś zmian wiąże się z właśnie tym o czym pisałem wcześniej. Nie ma na Polskiej scenie HS dużego urozmaicenia ze względu na małą ilość DJ grających HS i każdy zna wasz styl mixu bardzo dobrze.
Ale jak mówię to są tylko moje domysły :)

Podzikowali:100-NED, ZieloneQ
ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Doczy: 11 Cze 2008
Piwa: 634
Skd: Myślenice

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 10-01-2011, 10:44    #145

LukasH napisa/a:
Enigmato napisa/a:
LukasH napisa/a:
Enigmato napisa/a:

to tylko Ci sie zdaje ;) no chyba że ktoś naprawdę tak myśli:)

czytanie ze zrozumieniem :)

hayer86 napisa/a:
No spoko, rozumie Twój widzenia ale go nie zaakceptuje :) Teraz może będę tym hejterem. Granie gdzie popadnie jest dla mnie po prostu sprzedawaniem się. Czy to o 'was' chodzi czy o 'gwiazdy klajmeksu'. Dla mnie osobiście 'rasowy' DJ z ambicjami powinien grać to co on chce a nie publika, i nie wszędzie gdzie się da czy tam gdzie więcej zapłacą. Wiem mam przestarzałe poglądy :)

noisyboy napisa/a:
Eni wątpię że ktoś tak myśli, tutaj mi sie zdaje ze problem leży w czymś innym. To że Wy gracie nikomu nie przeszkadza, mi sie to widzi tak że ludziom przeszkadza to zawężenie w bookingach. Ale to już nie jest przecież wina DJ tylko klubów co organizują imprezy. Jeżeli jest inaczej to niech mnie ktoś poprawi :)
Druga sprawa to to że ktoś Tobie czy Driverowi zarzuca iż brak u was jakiegoś progresu czy jakichś zmian wiąże się z właśnie tym o czym pisałem wcześniej. Nie ma na Polskiej scenie HS dużego urozmaicenia ze względu na małą ilość DJ grających HS i każdy zna wasz styl mixu bardzo dobrze.
Ale jak mówię to są tylko moje domysły :)

no i tu jest tez troche racji. Sytuacja wyglada tak ze klubu nie sa zbyt sklonne dac nowym DJ-a grac na glownych scenach, bo sie obawiaja o technike, to czy sa w stanie porwac publike do zabawy itd. Bo oczywiscie wiemy ze jak DJ zjebie sprawe to publika powie ze impreza byla chujowa w tym i tym klubie, a nie to ze DJ zajebal. Wiec kluby wola dac pograc tym "pewniakom" niz ryzykowac z poczatkujacymi. I jedynie po rekomendacji od tych "starszych" kluby sie decyduja na mlodszych. No i wlasnie zarowno Driver jak i Eni polecaja mlodych, co widac na imprezach, ale niestety nie wszedzie sie tak da. Imprezy w klubach gdzie ledwo co jedna edycja na pol roku sie odbywa sa zbyt duzym ryzkiem by brac mlodych, a znowu juz sie spotkalem z sytuacja gdzie jak ktos mial grac na "malej" sali czy dla malej ilosci osob to stwierdzal ze sie to nie oplaca i leje na to. Pozatym tak jak mowie - do puki ktos jest OK i chce wspolpracowac, to nie widze problemu. Ja takze bym sie nie zdecydowal na VS z LukasH-em na zlocie, gdybym nie uslyszal jak gra. Co prawda mial kilka wpadek w mistralu ale to wynikalo z czegos innego :P nastepne przejscia mial dobre.

Pozatym ktos wspominal o tym ze skoro Driver i Eni graja non stop to samo, to coraz mniej ludzi bedzie na nich przychodzic - coz, jakos tego od kilku lat nie widac by grono imprezowiczow malalo :) a co do artystow NU - jest kilka osob, i byly grane tego typu sety jako eksperyment w Mega i wyszlo jak wyszlo - duzo krytyki ze disko polo grane bylo, a ludzie i tak na imprezie ten set odebrali jak kazdy inny. PL to nie NL - tutaj NU sie tak nie jest w stanie przyjac. Osoby nowe z HSem, znaja ledwo kilka artystow jak HHz, DBSTF itd - a starsze walki i artysci sa dla nich "nie warte" uwagi. Wiec dla takich osob kluby maja robic imprezy ? End of topic z mojej strony mysle ;-)

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

Podzikowali:netya, KristoF
BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Doczy: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Skd: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 10-01-2011, 11:01    #146

ResQ napisa/a:
Co prawda mial kilka wpadek w mistralu ale to wynikalo z czegos innego :P
oj cichutko :P P

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje

Wysany: 10-01-2011, 13:41    #147

SchizeQ napisa/a:
nie spotkałem się jeszcze z 'wybijaniem się' czyimś kosztem w taki sposób w jaki ty próbujesz wszystkim dookoła teraz wmówić. Formą wybijania się mogłoby być np pisanie "ja SchizeQ, gram z Driverem, on jest wielki ja z nim grywam, patrzcie jestem wielki". Nie mam żadnych ale to kompletnie zadnych korzysci z krytykowania(podstawnego) kogokolwiek, co więcej tylko narażam się na znienawidzenie przez twoje grono fanboyów ;] Ale nie przeszkadza mi to bo nie zalezy mi na "sławie" czy cokolwiek probowałbyś wmówić, bo gdyby tak było to siedzialbym cicho w sprawach negatywnych a wszystkich innych wychwalal cie pod niebiosa. Jak widać tak nie jest. Dziwne też, że w temacie udziela sie kilku, moze nawet kilkunastu DJów, ale to wlasnie ja próbuje się wybic kosztem ciebie :+ )

ja odbieram to tak, ze kilka osob tutaj walkuje w kolko ten temat i chce pokazac wszystkim na forum jacy Driver i Eni sa przeterminowani, graja to samo, wredni bo nie daja grac mlodszym, a tylko na nich wbijaja na forum, ze imprezy lepiej by wygladaly z "nowymi" artystami itd.

w pewien sposob to chyba jest promocja samego siebie - bo skoro chcesz kogos pokazac w zlym swietle to automatycznie ty na tym zyskujesz... no chyba ze sie myle.

Co do setow - uwazam ze bedac DJem nie powinno sie komentowac publicznie drugiego DJa, a jedynie mu osobiscie powiedziec co jest nie tak. A tutaj to wlasnie ty rozpoczeles komentowanie setow drivera w stylu "znowu te same walki, ja bym zagral to i tamto, bo lepsze, bo ludziom sie bardziej podoba itd." i od tego sie wszystko zaczelo - czyli od wytykania :P

Podzikowali:KristoF, netya
SchizeQ 

Informacje
Doczy: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Skd: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 10-01-2011, 14:24    #148

ok.
PRZEPRASZAM KAŻDEGO DJA ZA JAKAKOLWIEK OCENE SETA, ODDANIE PLUSA NA LSDB, KAZDEGO PRODUCENTA ZA ODSLUCHANIE KAWAŁKA! NIE BEDE JUZ NICZEGO KOMENTOWAC, PRZEPRASZAM KAZDEGO ZE CHCIALEM WAS WYGRYZC Z WASZYCH POZYCJI, LAIKÓW, PROFESJONALISTÓW, PODWÓRKOWYCH GRAJKÓW I KAZDEGO KIM JESTESCIE. NIE ZYCZE SOBIE TEŻ ZADNYCH KOMENTARZY POD MOIMI SETAMI, PROSZE O ZAMYKANIE TEMATÓW Z TYM CO WRZUCAM, NIE DAM SIE WYGRYZC ZE SWOJEJ CIEŻKO WYPRACOWANEJ POZYCJI.
PROSZE BARDZO, KAZDY NIECH IDZIE WŁASNĄ SCIEZKĄ "KARIERY" I LICZY SAM NA SIEBIE. AMEN.

A NO I PRZEPRASZAM ZA CAPS LOCK.

Podzikowali:kuber89
ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje

Wysany: 10-01-2011, 14:27    #149

no i kto tu teraz przesadza :D moje bylo tylko podsumowanie spostrzezen wynikajacych z zalozenia tego tematu i prowadzonej konwersacji :P

SchizeQ 

Informacje
Doczy: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Skd: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 10-01-2011, 14:29    #150

to bylo równiez moje podsumowanie i wcale nie zartowalem :)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 7363
Odpowiedzi: 153
Odwiedzin z google: 2377
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: