Otwarty przez: ROoZi 13-01-2011, 15:58 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 23 Pa¼ 2009 Posty: 194 (0,03/dzieñ) Piwa: 29 Sk±d: jaro  | Wys³any: 09-01-2011, 16:29 | #131
|
| SchizeQ pres. Hard(na)Odpierdol
IMO takie 'dawanie wskazówek' Eniemu i Driver'owi, że powinni urozmaicać tl i iść z duchem czasu jest trochę śmieszne, bo to poniekąd jest komercja, a znowu z drugiej strony niektórzy zarzucają im, że są komercyjni.. bo tych tracklist nie zmieniają W takim razie czym jest komercja? Nie będę pisał wywodów, bo to do niczego nie prowadzi, uważam, że rację ma Schiz i to nie dla tego, że również należę do kategorii tych młodszych, ale po prostu SQ potrafi uzasadnić swoje zdanie, a Driver tego nie robi
Sorry, że piszę ch*jem ale 3 palce mam w dupie, a drugą ręką mieszam bigos. | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 09 Pa¼ 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzieñ) Piwa: 349 Sk±d: Gliwice / Chorzów  | Wys³any: 09-01-2011, 16:34 | #132
|
| | LukasH napisa³/a: | z caÅ‚ym szacunkiem ale takie sÅ‚owa napewno nie sÄ… wskazówkÄ… dla Dj-a jak zrobić coÅ› żeby wyszÅ‚o dobrze , takie dogryzanie jest na etapie podstawówki, Wy jako dinozaury sceny HS powinniÅ›cie motywować mÅ‚odych , podpowiadać co majÄ… robić bo i tak przecież nie wygryzÄ… Was z branży a takimi sÅ‚owami możecie tylko zniechÄ™cać ( w sumie SchizQa to raczej nie ale kogoÅ› innego byÅ› mógÅ‚ zgasić ) piszÄ…c zapominam co miaÅ‚em pisać i ch*j jak zwykle napierdole posta i nic z niego nie wiadomo |
Ok masz racje. Mozna udzielac rad, wskazowek oraz wspierac mlodych DJ-ow, pod warunkiem ze chcą oni z tych rad skorzystać.
To nie my "Dionzaury" wytoczylismy dziala ...Pozdrawiam! | _________________ www.elusive.eu/artists www.youtube.com/thedriverdj www.facebook.com/DJDriverOfficial | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 19 Kwi 2008 Wiek: 42 Posty: 1352 (0,2/dzieñ) Piwa: 660 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 09-01-2011, 16:38 | #133
|
| | Ja jednak bym proponował zamknąć ten jebnięty temat bo widze że co poniektórzy zamiast pisac na temat to się kurwa brandzlują wsadzaja sobie palce i coś tam jeszcze ! Normalnie jak z dziećmi, jeden głupszy od drugiego ! Możecie mnie teraz zlinczować za to ale taka prawda, zamiast sobie spokojnie coś wyjaśnić to napierdalacie jeden na drugiego a i tak nic innego poza kłótnią tu nie wynikło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | _________________ www.myspace.com/noisyboypl | |
| |
Podziêkowali: | Xearo |
Informacje Do³±czy³: 07 Kwi 2007 Posty: 233 (0,03/dzieñ) Piwa: 284 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 09-01-2011, 16:56 | #134
|
| Ostatni raz tu coś piszę, bo stwierdziłem, że co niektórzy tutaj są debilami i pisanie w kółko tego samego jest nudne, a do Was i tak nic nie dociera.
| PietraZ napisa³/a: | | Zmienie moze temat, ale moze by tak Ci najlepsi Dje zaangazowali sie tez w innych czesciach kraju, a nie w tych samych klubach u znajomych. |
A czy to kurwa nasza wina, że tam nie ma słuchaczy takiej muzyki? Inaczej - wystarczającej liczby słuchaczy, żeby jakiś klub stwierdził, że opłaca im się zrobić imprezę. To kurwa nie od nas zależy, czy impreza HS się gdzieś odbędzie czy nie. Pewnie zaraz ktoś napisze, że mamy sami dzwonić i proponować takie akcje? A potem będzie, że się sprzedajemy bo próbujemy grać wszędzie, gdzie się tylko da! Czy wy kurwa nie widzicie, że to błędne koło i że sami sobie przeczycie!!??
| koko123 napisa³/a: | A ja, biorÄ…c pod uwagÄ™ fakt, że tematyka progresu jest tutaj spychana na dalszy plan poprzez nieustosunkowanie siÄ™ do postów takich jak mój czy też Thunder, stwierdzam, że mamy racjÄ™. Niemniej, nigdy nie jest za późno, żeby siÄ™ rozwijać czego Wam serdecznie życzÄ™ drogie Dinozaury. |
Tak, oczywiście wy Wszyscy macie rację. Jakbym miał cytować post każdego tutaj i odpisywać to by mi czasu na życie zabrakło. Bo Was tu jest trochę więcej, niż nas dwóch.
Scratchingu uczyć mi się nie chce. Co to TL - zmienia się. A jak wy nie widzicie "progresu" to koło chuja mi to lata. Powinniście się cieszyć, bo przecież teraz Wam będzie łatwiej się wybić koło takich nudziarzy jak my, prawda?
| LukasH napisa³/a: | | Dinozaury powinni wprowadzić coÅ› do swoich setów ( wszyscy wiemy że siÄ™ da ) coÅ› nowego czym publika mogÅ‚a by siÄ™ podjarać, bo nawet z TL stanÄ™liÅ›cie na etapie kamienia Å‚upanego , bez obrazy. |
DOBRYCH kawałków EHS nie ma w nieskończoność bo ten etap się kurwa skończył. Ale widać piszesz to nie mając pojęcia co gram, bo z seta na set staram się wykopywać coraz to nowe tracki, których jeszcze nie grano.
Na koniec (bo mam już dość): Nie będę tu kurwa tłumaczył wszystkiego po raz 20ty i stwierdzam, że w dupie mam to czy się Wam znudziły imprezy z moim czy Driver'a udziałem. Możecie na nie nie chodzić i wszyscy będą zadowoleni. Jeśli macie rację, to w przeciągu roku wypierdolicie nas ze sceny swoimi "talentami" i "progresami". Czas kurwa pokaże jak wymiatacie. A my z Driverem będziemy promować tych, których chcemy, którzy są normalni i nie próbują po trupach, na skróty stać się kimś. ResQ już osiągnął to co chciał SWOJĄ SKROMNOŚCIĄ. Następnym, którym bardzo chętnie pomogę i wcisnę do składu jak tylko będę mógł to Racid i Digital Abuse. Uważam też, że Noisyboy będzie wymiatał jeśli wprowadzi to co chce wprowadzić. I bardzo chętnie zrobimy im z Driverem miejsce.
Możecie mnie teraz nie lubieć, wypierdolić z forum czy co tam chcecie. Już kiedyÅ› w poczÄ…tkach mojej kariery byÅ‚y takie kozaki na "znanym forum muzycznym na 3 litery", co widzÄ…c, że siÄ™ mogÄ™ wybić (konkurs Flashrider'a) za wszelkÄ… cenÄ™ chcieli mnie zgnoić i zmieszać z bÅ‚otem. ByÅ‚a tam wtedy atmosfera podobna do tej tutaj. PowiedziaÅ‚em im wtedy, co sÄ…dzÄ™ o ich forum i ich kółku wzajemnego lizania siÄ™ po fiutach. PoszedÅ‚em swojÄ… drogÄ… i pracowaÅ‚em na tym, żeby mi siÄ™ coÅ› w HS udaÅ‚o. | | Ostatnio zmieniony przez Enigmato 09-01-2011, 16:58, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
Podziêkowali: | pretor, Pushupek, KristoF, jojo, ResQ |
Informacje Do³±czy³: 04 Lip 2010 Wiek: 36 Posty: 767 (0,13/dzieñ) Piwa: 235 Sk±d: Bydgoszcz  | Wys³any: 09-01-2011, 16:58 | #135
|
| | noisyboy napisa³/a: | | Normalnie jak z dziećmi, jeden gÅ‚upszy od drugiego ! Możecie mnie teraz zlinczować za to ale taka prawda, zamiast sobie spokojnie coÅ› wyjaÅ›nić to napierdalacie jeden na drugiego a i tak nic innego poza kłótniÄ… tu nie wynikÅ‚o !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
No wlasnie, jak debata bedzie dalej szla tym torem to parcie do celu (ma byc na naszej scenie dobrze) stoczy sie w odwrotnym kierunku. Nie lepiej grzecznie sie porozumiec panowie? Badzmy razem w a nie przeciwko sobie. | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 09-01-2011, 17:10 | #136
|
| | Enigmato napisa³/a: | | DOBRYCH kawaÅ‚ków EHS nie ma w nieskoÅ„czoność bo ten etap siÄ™ ku*wa skoÅ„czyÅ‚. | dlatego trzeba waÅ‚kować ciÄ…gle te same OKEJ a po drugie napisaÅ‚em ogólnie o Was jako starszyzne , akurat Ciebie jak sÅ‚uchaÅ‚em bÄ…dż czasami na imprezie sÅ‚ucham to wiem że zmieniasz TL i też znajdujÄ… sie tam NU stylowe waÅ‚ki wiÄ™c nie wiem po co to oburzenie, i teraz tak mi przyszÅ‚o na myÅ›l ... chyba Ty parÄ™ postów temu napisaÅ‚eÅ› że HARDCORE jest teraz cool u nas w Polsce , może dlatego że ludziÄ… siÄ™ nudzi waÅ‚kowanie tych samych tracków hardstajlowych ? nie wiem nie sÅ‚ucham hardstajlu wiÄ™c to tylko mojÄ™ przypuszczenia. ZakoÅ„czmy tÄ™ debilnÄ… debatÄ™ bo żadnych wniosków nie wyciÄ…gniemy, każdy sie odgryza na 2 i tak w kółko.Teraz siÄ™ trochÄ™ bardziej cieszÄ™ że gram HC i nie jestem w temacie HS bo z tego co widzÄ™ caÅ‚a debata jest wokół grajków hardstajlowych. Na zlocie wszyscy i tak sie najebiemy i bÄ™dziemy kochać | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Å›wiata Ale nie zamierzam siÄ™ tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzieñ) Piwa: 894 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 09-01-2011, 17:13 | #137
|
| Akurat w temacie od którego zaczęła siÄ™ dyskusja mamy racjÄ™, bo Wasz skill Dj'ski stoi w miejscu. Czy fakt, że zwracam na to uwagÄ™ Å›wiadczy o tym, że chcÄ™ Was wygryźć ze sceny? BiorÄ…c pod uwagÄ™, że z DJ'kÄ… nie mam nic wspólnego- na pewno! Åšmiem za to stwierdzić, że problem tutaj tkwi w Was, skoro w każdej konstruktywnej krytyce (a kilka takowych siÄ™ tutaj pojawiÅ‚o) doszukujecie siÄ™ sposobu na wygryzienie Was, obelg, braku szacunku etc. Widać, że nie jesteÅ›cie obyci w ogóle z czymÅ› takim jak krytyka, która wbrew pozorom jest dla artysty najważniejsza, bo pozwala wyciÄ…gnąć wnioski. Niestety przy postawie "zapracowaliÅ›my sobie na to wszystko, jesteÅ›my tu 15 lat i co mamy jeszcze kurwa taÅ„czyć?, nie wygryziecie nas stÄ…d! chuj wam w dupÄ™, dÅ‚ubiÄ™ w nosie jednÄ… nogÄ… bo mam wyjebane" wyciÄ…ganie takowych nie jest możliwe. | _________________ Nowenna PompejaÅ„ska, czyli od pasji do Pasji. | | Ostatnio zmieniony przez koko123 09-01-2011, 17:19, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
Podziêkowali: | hayer86, Grzybek, eni, ZieloneQ, maly, PietraZ, kuber89 |
Informacje Do³±czy³: 21 Gru 2009 Wiek: 27 Posty: 1135 (0,19/dzieñ) Piwa: 153 Sk±d: Sosnowiec  | Wys³any: 09-01-2011, 18:46 | #138
|
| LubiÄ™ placki | _________________ Early hardstyle is my style !!! | |
| |
Podziêkowali: | ADEN, asik |
Informacje Do³±czy³: 07 Kwi 2007 Posty: 233 (0,03/dzieñ) Piwa: 284 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 09-01-2011, 20:05 | #139
|
| | koko123 napisa³/a: | Akurat w temacie od którego zaczęła siÄ™ dyskusja mamy racjÄ™, bo Wasz skill Dj'ski stoi w miejscu. Czy fakt, że zwracam na to uwagÄ™ Å›wiadczy o tym, że chcÄ™ Was wygryźć ze sceny? BiorÄ…c pod uwagÄ™, że z DJ'kÄ… nie mam nic wspólnego- na pewno! Åšmiem za to stwierdzić, że problem tutaj tkwi w Was, skoro w każdej konstruktywnej krytyce (a kilka takowych siÄ™ tutaj pojawiÅ‚o) doszukujecie siÄ™ sposobu na wygryzienie Was, obelg, braku szacunku etc. Widać, że nie jesteÅ›cie obyci w ogóle z czymÅ› takim jak krytyka, która wbrew pozorom jest dla artysty najważniejsza, bo pozwala wyciÄ…gnąć wnioski. Niestety przy postawie "zapracowaliÅ›my sobie na to wszystko, jesteÅ›my tu 15 lat i co mamy jeszcze ku*wa taÅ„czyć?, nie wygryziecie nas stÄ…d! ch*j wam w dupÄ™, dÅ‚ubiÄ™ w nosie jednÄ… nogÄ… bo mam wyjebane" wyciÄ…ganie takowych nie jest możliwe. |
Nieraz spotykałem się z opiniami, że jednej czy drugiej osobie nie podoba się jak gram i zawsze pisałem, że każdy lubi to co lubi i nigdy nie miałem z tym żadnego problemu.
W całym topicu poruszane są główne 2 kwestie - starzy DJe stoją w miejscu oraz to, że utrudniamy drogę wybicia się młodym.
1 kwestia - ok, mam to w dupie, bo czasu nawet na produkcję już nie mam, nie wspominając o nauce scratching'u. Mieszkam z kobietą, chodzę do pracy i mam swoje problemy. Jak uważacie, że nudzę na imprezach to trudno, najwyżej młodzi DJe szybciej pokażą na co ich stać. Tracki zmieniam jak tylko się da, ale zawsze trzeba puścić coś znanego. Niestety 90% tracków early każdy już zna i nic na to nie poradzę.
Są osoby, które nie lubią jak gram? Trudno, krytykę przyjąłem, ale nie będę niczego w swoim graniu zmieniał!. Nie podoba się, to nie słuchaj/nie jeździj na imprezy. Jak ci się nie podoba jakieś auto to kup sobie inne, a nie wylewaj żali, że producent na prośbę kilku krzykaczy nie chce go zmienić.
2 kwestia - gówno prawda. A dlaczego to już wyjaśniałem w postach wcześniej w tym temacie.
Oprócz tego jest tutaj wiele pierdolenia bez sensu przez osoby, które chcÄ… za wszelkÄ… cenÄ™ zrobić na forum jakÄ…Å› rewolucjÄ™. Pisanie, że nie zasÅ‚ugujemy na bookingi, czy że siÄ™ sprzedajemy, czy mamy nie wiadomo co robić, żebyÅ›cie byli zadowoleni to czyste kurestwo i to takie wypowiedzi mnie tu wkurwiÅ‚y. | | Ostatnio zmieniony przez Enigmato 09-01-2011, 20:07, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 09-01-2011, 20:10 | #140
|
| | Enigmato napisa³/a: | | że nie zasÅ‚ugujemy na bookingi, czy że siÄ™ sprzedajemy | przecież nikt tego nie napisaÅ‚ Uspokój siÄ™ | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Å›wiata Ale nie zamierzam siÄ™ tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
| |