Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dje, mlodsi, starzy, vs.

Otwarty przez: ROoZi
13-01-2011, 15:58
Starzy Dje vs. młodsi
Autor Wiadomość
ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Piwa: 2448

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 06-01-2011, 20:39    #21

ale inne wyroznienia tez sa dlugie ;p

[ Movies From Parties ]

asik 

Informacje
Piwa: 254

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 06-01-2011, 21:00    #22

ROoZi napisał/a:
wlasnie wiem ale juz nie idzie wiecej dac znakow. moze jakies skroty dla tych wyroznien, ni wim
usunac przecinek i bedzie git

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Piwa: 634

$ wspomagacz (Ilość: 4)

Wysłany: 06-01-2011, 23:14    #23

koko123 napisał/a:

Niemniej, taka jest kolej rzeczy, starzy odchodzą, młodzi przychodzą, więc Driver nie wiem dlaczego, jak się domyślam po Twoim poście, się ze mną nie zgadzasz. Doszliście do pewnego poziomu i go utrzymujecie, ale nie widzę żadnego progresu od dawna, czego nie mogę powiedzieć o postępach młodziaków.

zalezy co rozumiesz poprzez wyzszy poziom ? lepsze mixowanie ? liveact ? zmiana stylu zgodnie z "czasem" ? produkcja ? roznie to mozna postrzegac

@Driver - thx, wygralem roczny zapas wacikow

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje
Piwa: 1318

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 07-01-2011, 00:50    #24

Chyba chodzi o to, że 'starzy', nie pomijając ich osiągnięć ani wkładu w rozwój sceny, spoczęli na laurach. 'Młody' natomiast, żeby zaistnieć na scenie i coś osiągnąć musi się nie lada wykazać, żeby zostać zauważonym, nie raz przewyższając 'starych wyjadaczy' skillem czy to zaangażowaniem.

A ty Pumba, nie zaliczaj się do 'starych' bo jesteś młodszy ode mnie, więc mnie rób ze mnie opy xd

Enigmato 
Deejay

Informacje
Piwa: 284

Wysłany: 07-01-2011, 02:01    #25

hayer86 napisał/a:
Chyba chodzi o to, że 'starzy', nie pomijając ich osiągnięć ani wkładu w rozwój sceny, spoczęli na laurach. 'Młody' natomiast, żeby zaistnieć na scenie i coś osiągnąć musi się nie lada wykazać, żeby zostać zauważonym, nie raz przewyższając 'starych wyjadaczy' skillem czy to zaangażowaniem.

To mi wytłumacz, co mamy kurwa w Polsce z Driverem robić, aby nie "spoczywać na laurach". Zmienić styl na HC bo teraz to na Hardforum jest cool? Występować w opasce na oczach i bez słuchawek? A może zrobić dredy na łbie?
Bo mnie juĹź kurwa krew zalewa jak to czytam.
Ostatnio zmieniony przez Enigmato 07-01-2011, 02:04, w całości zmieniany 1 raz  

Podziękowali:Pushupek, remik09, pretor
hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje

Wysłany: 07-01-2011, 02:16    #26

Nikt nie mówi, żebyście zmieniali styl, bo np. Ciebie Eni jakoś ciężko mi sobie wyobrazić grającego NU czy HC. Ale brak tej świeżości w waszym graniu. Ciężko to dokładnie wyjaśnić. Może po protu po iluś tam latach wasz styl już po prostu się znudził. Może spróbujcie jakoś odświeżyć się, nie zmieniając swego stylu :) . Poza tym (nie odbierać tego osobiście, ogólne stwierdzenie), granie w pierwszych lepszych klubach, które z HS nie za wiele wspólnego nie mają, granie seta HS'owego pomiędzy setami rodem z Pomarańczy, granie dla samego grania, pokazania się, nie pomaga w waszym wizerunku. Trochę więcej zaangażowania i kreatywności panowie :) I nie odbierajcie tego jako hejterstwa :)

Enigmato 
Deejay

Informacje
Piwa: 284

Wysłany: 07-01-2011, 02:23    #27

hayer86 napisał/a:
granie w pierwszych lepszych klubach, które z HS nie za wiele wspólnego nie mają, granie seta HS'owego pomiędzy setami rodem z Pomarańczy, granie dla samego grania, pokazania się, nie pomaga w waszym wizerunku.

No z tym się absolutnie nie mogę zgodzić. Nie wiem jak wy to postrzegacie, ale to chyba jest normalne? Myślałem, że na tym polega praca DJa... ale mogłem się mylić. Widocznie trzeba być DJem samym dla siebie, nie dla klubowiczów.
A teraz serio - jakiś klub chce zrobić HSową imprezę raz na rok (albo nawet tylko HSowego seta między setami rezydentów) i szuka DJa. Dlaczego mamy odmawiać? Myślisz, że ktoś tu z "młodych" by odmówił, jakby to do niego zadzwonili? Myślisz, że "gwiazdy klajmaksu" odmawiają? Lubię grać i (jak każdy) lubię pieniądze. Proste jak budowa cepa. Pomijając, że im więcej gramy, tym więcej mamy reklamy.
Ostatnio zmieniony przez Enigmato 07-01-2011, 02:26, w całości zmieniany 2 razy  

hayer86 
aka Latexowa Morda

Informacje

Wysłany: 07-01-2011, 02:32    #28

No spoko, rozumie Twój widzenia ale go nie zaakceptuje :) Teraz może będę tym hejterem. Granie gdzie popadnie jest dla mnie po prostu sprzedawaniem się. Czy to o 'was' chodzi czy o 'gwiazdy klajmeksu'. Dla mnie osobiście 'rasowy' DJ z ambicjami powinien grać to co on chce a nie publika, i nie wszędzie gdzie się da czy tam gdzie więcej zapłacą. Wiem mam przestarzałe poglądy :)

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

Wysłany: 07-01-2011, 03:02    #29

dla mnie granie Enigmato czy Drivera w roznych klubach nie jest sprzedawaniem sie. no coz...to nie jest przykladowo NL ze sobie zyjesz z grania tylko na dobrych miejscowkach hs/hc. nie jest i niewaidomo czy tak kiedys bedzie. dopoki Eni czy Driver graja wedlug wlasnych zasad muzycznych. graja to co lubia czyli hs a nie to co klub dany narzuca to dla mnie to jest normalne granie.tymbardziej w naszym kraju gdzie jednak nie placa za granie w klubie tyle zeby spokojnie przezyc pol miesiaca. ja nic do tego nie mam. dopoki nie robia typowych walkow komerycyjych , pod publiczke i nie graja np.house`ow np. w danym jakims tam klubie a graja to z czego sa znani i co lubia , to dla mnie osobiscie sie najbardziej to liczy. znajac finanse w PL:)

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

tiz 

Informacje
Piwa: 169

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 07-01-2011, 03:10    #30

hayer86 napisał/a:
Dla mnie osobiście 'rasowy' DJ z ambicjami powinien grać to co on chce a nie publika

tacy dj'e grają w wagonie co sobota dla 15 osób , co noc jest to samo ale źąąą tam taki andergrand że szoook ;o i dj gra to co chce a o 2 lokal zamykają :D

Podziękowali:Daron37
Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)