Otwarty przez: ROoZi 13-01-2011, 15:58 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzień) Piwa: 254 Skąd: SR  | Wysłany: 06-01-2011, 21:00 | #22
|
| | ROoZi napisał/a: | | wlasnie wiem ale juz nie idzie wiecej dac znakow. moze jakies skroty dla tych wyroznien, ni wim | usunac przecinek i bedzie git | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Skąd: MyĹlenice  | Wysłany: 06-01-2011, 23:14 | #23
|
| | koko123 napisał/a: | Niemniej, taka jest kolej rzeczy, starzy odchodzÄ
, mĹodzi przychodzÄ
, wiÄc Driver nie wiem dlaczego, jak siÄ domyĹlam po Twoim poĹcie, siÄ ze mnÄ
nie zgadzasz. DoszliĹcie do pewnego poziomu i go utrzymujecie, ale nie widzÄ Ĺźadnego progresu od dawna, czego nie mogÄ powiedzieÄ o postÄpach mĹodziakĂłw. |
zalezy co rozumiesz poprzez wyzszy poziom ? lepsze mixowanie ? liveact ? zmiana stylu zgodnie z "czasem" ? produkcja ? roznie to mozna postrzegac
@Driver - thx, wygralem roczny zapas wacikow | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Dołączył: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzień) Piwa: 1318 Skąd: Katowice  | Wysłany: 07-01-2011, 00:50 | #24
|
| Chyba chodzi o to, Ĺźe 'starzy', nie pomijajÄ
c ich osiÄ
gniÄÄ ani wkĹadu w rozwĂłj sceny, spoczÄli na laurach. 'MĹody' natomiast, Ĺźeby zaistnieÄ na scenie i coĹ osiÄ
gnÄ
Ä musi siÄ nie lada wykazaÄ, Ĺźeby zostaÄ zauwaĹźonym, nie raz przewyĹźszajÄ
c 'starych wyjadaczy' skillem czy to zaangaĹźowaniem.
A ty Pumba, nie zaliczaj siÄ do 'starych' bo jesteĹ mĹodszy ode mnie, wiÄc mnie rĂłb ze mnie opy | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 233 (0,03/dzień) Piwa: 284 Skąd: Katowice  | Wysłany: 07-01-2011, 02:01 | #25
|
| | hayer86 napisał/a: | | Chyba chodzi o to, Ĺźe 'starzy', nie pomijajÄ
c ich osiÄ
gniÄÄ ani wkĹadu w rozwĂłj sceny, spoczÄli na laurach. 'MĹody' natomiast, Ĺźeby zaistnieÄ na scenie i coĹ osiÄ
gnÄ
Ä musi siÄ nie lada wykazaÄ, Ĺźeby zostaÄ zauwaĹźonym, nie raz przewyĹźszajÄ
c 'starych wyjadaczy' skillem czy to zaangaĹźowaniem. |
To mi wytĹumacz, co mamy kurwa w Polsce z Driverem robiÄ, aby nie "spoczywaÄ na laurach". ZmieniÄ styl na HC bo teraz to na Hardforum jest cool? WystÄpowaÄ w opasce na oczach i bez sĹuchawek? A moĹźe zrobiÄ dredy na Ĺbie? Bo mnie juĹź kurwa krew zalewa jak to czytam. | | Ostatnio zmieniony przez Enigmato 07-01-2011, 02:04, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
Podziękowali: | Pushupek, remik09, pretor |

Informacje Dołączył: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzień) Piwa: 1318 Skąd: Katowice  | Wysłany: 07-01-2011, 02:16 | #26
|
| Nikt nie mĂłwi, ĹźebyĹcie zmieniali styl, bo np. Ciebie Eni jakoĹ ciÄĹźko mi sobie wyobraziÄ grajÄ
cego NU czy HC. Ale brak tej ĹwieĹźoĹci w waszym graniu. CiÄĹźko to dokĹadnie wyjaĹniÄ. MoĹźe po protu po iluĹ tam latach wasz styl juĹź po prostu siÄ znudziĹ. MoĹźe sprĂłbujcie jakoĹ odĹwieĹźyÄ siÄ, nie zmieniajÄ
c swego stylu . Poza tym (nie odbieraÄ tego osobiĹcie, ogĂłlne stwierdzenie), granie w pierwszych lepszych klubach, ktĂłre z HS nie za wiele wspĂłlnego nie majÄ
, granie seta HS'owego pomiÄdzy setami rodem z PomaraĹczy, granie dla samego grania, pokazania siÄ, nie pomaga w waszym wizerunku. TrochÄ wiÄcej zaangaĹźowania i kreatywnoĹci panowie I nie odbierajcie tego jako hejterstwa | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 233 (0,03/dzień) Piwa: 284 Skąd: Katowice  | Wysłany: 07-01-2011, 02:23 | #27
|
| | hayer86 napisał/a: | | granie w pierwszych lepszych klubach, ktĂłre z HS nie za wiele wspĂłlnego nie majÄ
, granie seta HS'owego pomiÄdzy setami rodem z PomaraĹczy, granie dla samego grania, pokazania siÄ, nie pomaga w waszym wizerunku. |
No z tym siÄ absolutnie nie mogÄ zgodziÄ. Nie wiem jak wy to postrzegacie, ale to chyba jest normalne? MyĹlaĹem, Ĺźe na tym polega praca DJa... ale mogĹem siÄ myliÄ. Widocznie trzeba byÄ DJem samym dla siebie, nie dla klubowiczĂłw. A teraz serio - jakiĹ klub chce zrobiÄ HSowÄ
imprezÄ raz na rok (albo nawet tylko HSowego seta miÄdzy setami rezydentĂłw) i szuka DJa. Dlaczego mamy odmawiaÄ? MyĹlisz, Ĺźe ktoĹ tu z "mĹodych" by odmĂłwiĹ, jakby to do niego zadzwonili? MyĹlisz, Ĺźe "gwiazdy klajmaksu" odmawiajÄ
? LubiÄ graÄ i (jak kaĹźdy) lubiÄ pieniÄ
dze. Proste jak budowa cepa. PomijajÄ
c, Ĺźe im wiÄcej gramy, tym wiÄcej mamy reklamy. | | Ostatnio zmieniony przez Enigmato 07-01-2011, 02:26, w całości zmieniany 2 razy | |
| |
 | |

Informacje Dołączył: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzień) Piwa: 1318 Skąd: Katowice  | Wysłany: 07-01-2011, 02:32 | #28
|
| No spoko, rozumie TwĂłj widzenia ale go nie zaakceptuje Teraz moĹźe bÄdÄ tym hejterem. Granie gdzie popadnie jest dla mnie po prostu sprzedawaniem siÄ. Czy to o 'was' chodzi czy o 'gwiazdy klajmeksu'. Dla mnie osobiĹcie 'rasowy' DJ z ambicjami powinien graÄ to co on chce a nie publika, i nie wszÄdzie gdzie siÄ da czy tam gdzie wiÄcej zapĹacÄ
. Wiem mam przestarzaĹe poglÄ
dy | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 07-01-2011, 03:02 | #29
|
| | dla mnie granie Enigmato czy Drivera w roznych klubach nie jest sprzedawaniem sie. no coz...to nie jest przykladowo NL ze sobie zyjesz z grania tylko na dobrych miejscowkach hs/hc. nie jest i niewaidomo czy tak kiedys bedzie. dopoki Eni czy Driver graja wedlug wlasnych zasad muzycznych. graja to co lubia czyli hs a nie to co klub dany narzuca to dla mnie to jest normalne granie.tymbardziej w naszym kraju gdzie jednak nie placa za granie w klubie tyle zeby spokojnie przezyc pol miesiaca. ja nic do tego nie mam. dopoki nie robia typowych walkow komerycyjych , pod publiczke i nie graja np.house`ow np. w danym jakims tam klubie a graja to z czego sa znani i co lubia , to dla mnie osobiscie sie najbardziej to liczy. znajac finanse w PL:) | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 24 Maj 2010 Wiek: 41 Posty: 1536 (0,26/dzień) Piwa: 169 Skąd: west  | Wysłany: 07-01-2011, 03:10 | #30
|
| | hayer86 napisał/a: | | Dla mnie osobiĹcie 'rasowy' DJ z ambicjami powinien graÄ to co on chce a nie publika |
tacy dj'e grajÄ
w wagonie co sobota dla 15 osĂłb , co noc jest to samo ale ĹşÄ
Ä
Ä
tam taki andergrand Ĺźe szoook i dj gra to co chce a o 2 lokal zamykajÄ
| |
| |
Podziękowali: | Daron37 |
| |