Otwarty przez: ROoZi 13-01-2011, 15:58 | |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³: 07 Kwi 2007 Posty: 233 (0,03/dzieñ) Piwa: 284 Sk±d: Katowice  | Wys³any: 07-01-2011, 13:08 | #41
|
| | hayer86 napisa³/a: | JeÅ›li chce ktoÅ› podyskutować, to bez agresji proszÄ™ |
Sorki, jak tak to odebrałeś.
| hayer86 napisa³/a: | NajÅ›mieszniejsze jest to, że to nie byÅ‚ osobisty atak na Ciebie (jak siÄ™ na siłę uprzeć to prÄ™dzej na kogoÅ› innego ) a Ty to potraktowaÅ‚eÅ› bardzo personalnie. |
Pisałeś o DJach ze stażem (więc także i o mnie), że się sprzedają grając w klubach. A to bzdura i zareagowałem.
| hayer86 napisa³/a: | | Dla mnie jako zwykÅ‚ego szarego sÅ‚uchacza mieszanie 'Hard-muzyki' z muzykÄ… typowo klubowo-eskowo jest co najmniej sÅ‚abe. Ale dobra, jest robiona impreza typowo 'Hard' w klubie w którym na co dzieÅ„ sÄ… m.in. robione miss mokrego podkoszulka itp. ... no nie uchodzi dumie DJ na poziomie. Przynajmniej dla mnie. |
A znasz jakiś klub, gdzie robione są tylko imprezy HS? Bo mi się wydaje, że w każdym klubie lecą hity eski, a raz na jakiś czas robiony jest HS. Idąc Twoim rozumowaniem "szmacenia się" nie powinniśmy w ogóle grać w klubach. Zostałby Toxi raz na rok i jakiś inny event. Bzdura!
| hayer86 napisa³/a: | | Tylko problem polega na tym, bardzo Å‚atwo jest wykorzystywać pozycjÄ™ najlepszego DJ w PL zdobytÄ… jakby nie patrzeć dawno temu. Miejsca mÅ‚odym talentom jest zrobić trudno, tylko dlatego, że 'to My jesteÅ›my gwiazdami'. |
To moja wina, że manager dzwoni do mnie zamiast do np. Schizqa? Jak niby wykorzystuję tu swoją pozycję? Przez lata stałem się znany i nie ode mnie zależy, że klub akurat zadzwoni do mnie!
| PietraZ napisa³/a: | | A mi siÄ™ wydajÄ™, że w Polsce tworzy siÄ™ maÅ‚y "Scantraxx", zamkniÄ™ta grupa, która nie pozwala dojść innym. Ja myÅ›lÄ™, że jak na scenie pojawia siÄ™ tylko Driver, Enigmato czy Skydriver, to nie rozwija polskiej sceny hard. |
To wytłumacz mi, jak my bronimy innym grania? Jak nie pozwalamy dojść innym? Jak wyżej już pisałem - to nie od nas zależy do kogo zadzwoni klub i kim jest zainteresowany na planowaną imprezę!
Na znany alias pracuje się latami, a Wy myśląc, że jak gracie już technicznie tak jak my, a w niewielu klubach występujecie to jesteście poszkodowani bo, ja nie wiem, od razu już chcielibyście być głównymi DJami imprez i na eventach grać. Tak se ne da. I my tu nie mamy z Driverem nic do rzeczy. Będzie grać coraz więcej i w miarę upływu CZASU staniecie się coraz bardziej znani i wtedy coraz bardziej będziecie przyciągać ludzi do klubów = coraz częściej to do was managerowie będą dzwonić. Tak to działa.
[ Dodano: 07-01-2011, 13:25 ] Edit do modów: Jak coś, to można wyodrębnić te posty i założyć nowy CIEKAWY temat, coś w stylu "starzy vs młodzi DJe". | |
| |
 | |
|
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 07-01-2011, 13:35 | #42
|
| | SchizeQ napisa³/a: | | ADEN napisa³/a: | | ktoÅ› kto nagraÅ‚ dwa sety w traktorze nie jest DJ | |
Fail jak chuj | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 07-01-2011, 13:41 | #43
|
| | Jak to Driver nie promował młodych ? jak miał swego czasu swoją impreze w WW to zawsze zapraszał jakiegoś młodego: Racid, Brain Holders, Radial Playerz, Resq, The Roughboyzz, Overbizz, Torpex | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 15 Lip 2009 Wiek: 37 Posty: 47 (0,01/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: KATOWICE  | Wys³any: 07-01-2011, 14:04 | #44
|
| Tz mlodzi DJe - proponuje setami pokazac ze jestescie na poziomie a nie pierdoleniem na forum jak to ci starzy stoja wam na drodze do kariery ja osobiscie uwielbiam sety drivera i enigmato bo sa zawsze na poziomie poprostu maja swoj styl za co ich szanuje ! Golym okiem widac ze zrobilo sie tu kolo wzajemnej adoracji | _________________ www.toxicator.pl | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 07-01-2011, 14:10 | #45
|
| | !mpact napisa³/a: | | Tz mlodzi DJe - proponuje setami pokazac ze jestescie na poziomie a nie pierdoleniem na forum jak to ci starzy stoja wam na drodze do kariery |
Tak na dobra sprawe ani jeden "mlody" DJ nie napisal zadnego zazalenia w tym temacie
| !mpact napisa³/a: | | osobiscie uwielbiam sety drivera i enigmato bo sa zawsze na poziomie poprostu maja swoj styl za co ich szanuje ! |
| !mpact napisa³/a: | | Golym okiem widac ze zrobilo sie tu kolo wzajemnej adoracji |
czym twoje zdanie rozni sie od rzekomej "wzajemnej adoracji" ? | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 06 Lip 2009 Wiek: 27 Posty: 3062 (0,49/dzieñ) Piwa: 833 Sk±d: ---  | Wys³any: 07-01-2011, 14:12 | #46
|
| | !mpact napisa³/a: | | Tz mlodzi DJe - proponuje setami pokazac ze jestescie na poziomie a nie pierdoleniem na forum jak to ci starzy stoja wam na drodze do kariery |
Eee... nie pokazują? Oh wait, wam się nie chce ich słuchać bo alias mało znany. Wystarczy poszperać na forum i znajdziesz mnóstwo ich bardzo dobrych setów, zróżnicowanych pod względem TL i gatunku. A co do grania w klubie - wielu z nich nie dostaje po prostu swojej szansy, a gdy mogą ją dostać to i tak jest to utrudniane przez innych... | _________________ Pozdrawiam | |
| |
Podziêkowali: | ZieloneQ |
Informacje Do³±czy³: 11 Lis 2008 Wiek: 38 Posty: 988 (0,15/dzieñ) Piwa: 616 Sk±d: Chrzanów  | Wys³any: 07-01-2011, 14:15 | #47
|
| | LukasH napisa³/a: | | SchizeQ napisa³/a: | | ADEN napisa³/a: | | ktoÅ› kto nagraÅ‚ dwa sety w traktorze nie jest DJ | |
Fail jak ch*j |
Skoro jesteś taki elokwentny w rzucaniu "mięsem" to zobacz co napisałem wyżej. Zobaczcie obaj też od kiedy konto mam na MS. Co więcej z samego konta zacząłem korzystać dopiero w połowie 2010r. I powiem jeszcze więcej, sam siebie nigdy nie nazwałem a ni nawet pomyślałem w kategorii dj. Więc z całym szacunkiem FUCK OFF!
| Grzybek napisa³/a: | | gdy mogÄ… jÄ… dostać to i tak jest to utrudniane przez innych... |
Schizeq daÅ‚ jakoÅ› rade wiÄ™c jest to wykonalne. Liczy siÄ™ praca i chÄ™ci. Ciężka praca. | | Ostatnio zmieniony przez ADEN 07-01-2011, 14:18, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Do³±czy³: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzieñ) Piwa: 634 Sk±d: MyÅ›lenice  | Wys³any: 07-01-2011, 14:27 | #48
|
| | Grzybek napisa³/a: | | !mpact napisa³/a: | | Tz mlodzi DJe - proponuje setami pokazac ze jestescie na poziomie a nie pierdoleniem na forum jak to ci starzy stoja wam na drodze do kariery |
Eee... nie pokazują? Oh wait, wam się nie chce ich słuchać bo alias mało znany. Wystarczy poszperać na forum i znajdziesz mnóstwo ich bardzo dobrych setów, zróżnicowanych pod względem TL i gatunku. A co do grania w klubie - wielu z nich nie dostaje po prostu swojej szansy, a gdy mogą ją dostać to i tak jest to utrudniane przez innych... |
to ze sie umie nagrac seta nie znaczy ze jest sie DJem ;-) w klubie zupelnie inaczej to wyglada i trzeba zupelnie inaczej tez do seta podchodzic... kiedy ja zaczynalem grac mainstream HC w klubach (WW / Mega) to bawilo sie max 5-10 osob... teraz sytuacja inaczej wyglada - jest kilka ciekawych artystow na polskiej scenie, ale coz - nie wszyscy sie trzymaja jakiegos konkretnego stylu. Ale to juz taka moja uwaga.
Co do calego tego tematu - takze nie widze by ktos kogo kolwiek blokowal i utrudnial granie... no chyba ze sam sobie to sprawia obrabiajac innym w okol dupy ;-) Ja od 2005 roku "pracowalem" na to co osiagnelem i widzac jak sie spisuje na imprezach z czasem takze bylem promowany i polecany przez Drivera, Eniego i innych. No i tak do teraz jestem zaskoczony i pod wielkim wrazeniem co osiagnelem, i to w jak krotkim czasie... oraz z jakimi legendarnymi postaciami moglem grac na roznych imrpezach po calej Polsce. A raczej to wszystko nie osiagnelem ze jestem przystojny, szczuply, mam wlosy jak na reklamie Head & Shoulders czy cycki jak Pamela Anderson - chociaz z tym mi juz niedaleko
Wiec jestem przykladem ze jak sie chce to idzie, tylko trzeba umiec, trzeba chciec, trzeba byc w pozadku dla innych ... no i chcac nie chcac - troche miec talentu | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 07-01-2011, 14:37 | #49
|
| | hayer86 napisa³/a: | Wiem mam przestarzaÅ‚e poglÄ…dy |
Nie ze przestarzale ale nie zyciowe i nie praktyczne. A juz napewno NIE W PL. Chyba niemogl bys byc DJem. A juz napewno nie moglo by to byc twoim chlebem. Bo bys poprostu zdechl z glodu...
Jedyne co sie moge troche zgodzic to do tego ze przy setach Old Djsow mozna odczuc brak jakiejs swiezosci... Tzn. czlowiek idac na impreze i sluchajac ktorys tam juz raz ich seta z gory moze przewidziec jak to bedzie mniej wiecej wygladalo (brzmialo). Ze tak powiem ciezko o jakas NIESPODZIANKE w tych wystepach.. Czy po ilus tam latach mozna jeszcze zaskakiwac.....? Niech kazdy sobie odpowie sam.....
Co do walki mlodzi vs starzy to chcialem cos wiecej napisac ale @Eni juz wsumie w ostatnim poscie napisal wiekszosc co chcialem... W skrocie... nikt nigdzie nie ma liczyc ze ktos mu bedzie ustepowal czy cus. @Qbek podal dobry przyklad z nowym mlody przyjetym na kopalnie;) Starzy swoja ciezka praca wypracowywali sobie dobre miejsce i tam siedza. A jak chcesz tez byc na dobrym miejscu to nie masz byc pizda i liczyc ze ktos ci ustapi tylko tak samo jak ci starzy masz ciezko pracowac, rozsylac materialy promujace twoja osobe, wchodzic drzwiami a jak wyprosza to one more time oknami ! Pokaza ze sie jest KIMS na kogo warto postawic. Az uzyskacie satysfakcjonujaca pozycje.That`s it. Przyklad ResQ jak najbardziej mozecie sie wzorowac....
| SchizeQ napisa³/a: | | z Potupajek Malych obok Åšwiebodzina |
To chyba lezy gdzie indziej
| ResQ napisa³/a: | | A raczej to wszystko nie osiagnelem ze jestem przystojny, szczuply, mam wlosy jak na reklamie Head & Shoulders czy cycki jak Pamela Anderson - chociaz z tym mi juz niedaleko |
Kurde a ja caly czas mysloch ze to byla twoja metoda na sukces | _________________
  | | Ostatnio zmieniony przez Frog 07-01-2011, 14:45, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy | |
| |
Podziêkowali: | MotyleeeQ |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 07-01-2011, 14:46 | #50
|
| | ResQ napisa³/a: | | akze nie widze by ktos kogo kolwiek blokowal i utrudnial granie... no chyba ze sam sobie to sprawia obrabiajac innym w okol dupy ;-) |
| ResQ napisa³/a: | | trzeba byc w pozadku dla innych |
mam wrazenie ze akurat to kierowane jest do mnie Nigdy NIE bylem nie w porzadku dla kogos kto wobec mnie tez byl ok Ale nie chce wyciagac wszystkich brudów ktore nigdy nie ujrzaly swiatla dziennego i sa po mojej stronie. Po prostu nie wszystko widac, nie wszystko wiecie
Na przyklad do Przemka mam duzy szacunek bo w jakims stopniu pomogl mi kiedy zaczynalem i teraz nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek zle slowo na niego powiedzial | |
| |
 | |
| |