1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
zgadzam siÄ, chociaĹź zauwaĹź, Ĺźe przytĹaczajÄ ca wiÄkszoĹÄ postĂłw ssmana doskonale pokrywa siÄ z tym co pisaĹem ja.
tak wiem, i wiedziaĹem Ĺźe siÄ bÄdÄ pokrywaĹy. CzekaĹem na te posty po to, Ĺźeby reszta mogĹa w koĹcu przekonaÄ co myĹlÄ o tym osoby, ktĂłre te imprezy organizujÄ .
_________________ Jestem traktorem! RobiÄ w holiĹudzie!!
Po prostu sÄ gusta i guĹciki dla mnie Trance jest numer i ta muzyka tworzy osobisty niepowtarzalny klimat Ci ludzie itp. Dla jednych taki klimat tworzy Speedcore. I kaĹźda nawet wiejska dyskoteka w rytmach disco polo tworzy swĂłj niepowtarzalny klimat. TakĹźe wyodrÄbnianie Ĺźe Speedcore to coĹ naprawdÄ coĹ innego to caĹkiem inna scena itp mija siÄ z celem.
Po prostu sÄ gusta i guĹciki dla mnie Trance jest numer i ta muzyka tworzy osobisty niepowtarzalny klimat Ci ludzie itp. Dla jednych taki klimat tworzy Speedcore. I kaĹźda nawet wiejska dyskoteka w rytmach disco polo tworzy swĂłj niepowtarzalny klimat. TakĹźe wyodrÄbnianie Ĺźe Speedcore to coĹ naprawdÄ coĹ innego to caĹkiem inna scena itp mija siÄ z celem..
+ Miliard piÄÄ tysiÄcy
Ostatnio zmieniony przez Bogiel 08-10-2009, 15:22, w całości zmieniany 1 raz
sraty taty - pojedz na bylejaki festiwal goa/psytrance i zobaczymy co wtedy powiesz i czy dalej bedziesz twierdzil, ze nie ma roznicy w klimacie, ludziach jacy tam bywaja i tym jak sie bawia. pomimo, iz jest to odlam muzyki, w ktorej siedzisz, to watpie abys znalazl jedna ceche wspolna z glowna scena trance. to samo tyczy sie speedcoru.
Ostatnio zmieniony przez ssman 08-10-2009, 15:21, w całości zmieniany 1 raz
sraty taty - pojedz na bylejaki festiwal goa/psytrance i zobaczymy co wtedy powiesz i czy dalej bedziesz twierdzil, ze nie ma roznicy w klimacie, ludziach jacy tam bywaja i tym jak sie bawia. pomimo, iz jest to odlam muzyki, w ktorej siedzisz, to watpie abys znalazl jedna ceche wspolna z glowna scena trance. to samo tyczy sie speedcoru.
Albo mi siÄ wydaje, albo powiedziaĹeĹ to samo co Legolek powiedziaĹ tylko obraĹeĹ to w inne sĹowa
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
Daron37 - mniej wiecej - ale uzywamy tego samego argumentu do uzasadnienia opozycyjnych twierdzen. ja mowiac, ze scena speedcore jest wyjatkowa, a Legolek ze nie i ze nie ma sensu wyodrebiania jej jako wyjatkowej(chociaz w pierwszej czesci posta sam temu przeczy, piszac, ze kazda scena ma swoj klimat i jest wyjatkowa).
Bogiel - gdybys dluzej mial cos wspolnego ze scena hc, to wiedzialbys skad moja ksywa sie wywodzi, ze nie ma zwiazku z nazizmem, o czym wiekszosc sceny hc w kraju wie nie od dzis i nie sapalbys bez potrzeby. jeszcze za czasow PHM i dzialalnosci Roba GSH(jakies 8 lat temu), moja pelna ksywe - ShoeShineMan - znajomi gabbas skrocili do SSman, bo prosciej bylo im tak pisac.
Ostatnio zmieniony przez ssman 08-10-2009, 15:42, w całości zmieniany 7 razy
Dlatego to sÄ gusta i guĹciki akurat goa i psytrance nie jest mi obce i ma swĂłj urok bo czasami lubiÄ posĹuchaÄ ale z braku chÄtnych w okolicy na takie klimaty nie ma opcji by graÄ takie klimaty. Ludzie przyjeĹźdzajÄ dla nazwisk.
ZrĂłb bibe Speedcore na ĹlÄ sku albo obojÄtnie gdzie gdzie zagra Dj KrzywyRyj Dj Szmalec i ktoĹ jeszcze dla orzykĹadu to zobaczysz tĹumy i wielki klimat imprez Speedcore. To samo tyczy siÄ innych styli.
Do caĹoĹci tematu i gadania pasuje genialny kawaĹek hiphopowy:
Pozdro
Ostatnio zmieniony przez Legolek 08-10-2009, 15:53, w całości zmieniany 1 raz
Legolek ..... ZrĂłb bibe Speedcore na ĹlÄ sku albo obojÄtnie gdzie gdzie zagra Dj KrzywyRyj Dj Szmalec i ktoĹ jeszcze dla orzykĹadu to zobaczysz tĹumy i wielki klimat imprez Speedcore. To samo tyczy siÄ innych styli. Chyba pomyliles chlopie lokale a podrugie grasz transiory tak wiec ..... .Koniec tematu .pozdr
Ostatnio zmieniony przez GABBERHEAD 08-10-2009, 18:14, w całości zmieniany 1 raz
PodaĹem tylko przykĹad jako malo znanych grajkĂłw(bez konkretnych nazwisk) a Ty odebraĹeĹ to na serio jakby tacy grajkowie mieli speedcore graÄ fest.
No a filmik naprawdÄ duĹźo pokazuje 3/4 stojÄ cego parkietu i garstkÄ ludzi bawiÄ cych siÄ
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)