Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: nustyle

NUstyle
Autor Wiadomość
netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 27-04-2010, 22:18    #151

exxclusive napisał/a:
owszem takie sialalaje calkiem psuja charakter tej muzyki, a nowy pitcher to juz brak slow, ale po co jechac od razu po tych co to zagraja? tak sie gra na swiecie, tak i graja u nas - ta muzyka ewoluuje w strone melodyjnosci i tak zostanie na najblizszy czas - bedzie coraz lzejsza , fakt taki ze jakby nie te znane nazwiska z zachodu to nikt by na te imrpezy nie przychodzil...oni stworzyli mocny hs - teraz tworza taki jaki slychac

dokladnie sie z tym zgadzam i z ostatnim postem twoim Sky w temacie o toxi. taka prawda smutna ze gdyby faktycznie chcielibysmy zaprosic gwiazdy grajace tylko stare dobre early hard sety to trza by bardzo selektywnie wybierac i w sumie w 100% ciezko by bylo znalesc same takie gwiazdy niestety.
bo nawet wlosi jak widac rowniez przeplataja bo jednak takich produkcji jest teraz najwieej czy nam sie podoba czy nie ;/
i co poradzic ? albo jechac na zachod na impreze gdzie jest scena early na evencie i wtedy 100% zadowolenia , albo cieszyc sie z tego co mamy aczkolwiek w tym sensie ze tak nei napiepszac na wszystko. bo mozna z nustyle powybierac kawalki lepsze i gorsze. przeplatac ze starymi itp itd przyklad jak gra Driver chociazby i zagraniczni tez potrafia:) a jednak nustyle teraz przynosi najwieksze zyski wiec i to jest na topie ;/

tak czy siak bez zapraszania gwiazd to z eventami i imprezami bedzie krucho u nas. a do tej pory moim zdaniem zaproszenie gwiazdy ktora w wiekszej czesci gra nu , lub miesza a np. dac jako support naszych dj`ow ktorzy zagraja set early sie sprawdza jak najbardziej bo dla kazdego cos milego :)

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 27-04-2010, 22:19    #152

exxclusive napisał/a:
tak sie gra na swiecie
slyszales na Toxi B-Front & Frontliner - Magic? Solutio and The I's - City Of Chaos? Max Enforcer feat. The Rush - Fade To Black(Black 2010 Anthem) ? The Beholder & Zany - To Protect & Serve?

Bo ja nie.. a sa to kawalki godne zagrania i nie powiesz ze ich sie na swiecie nie gra..

exxclusive 

Informacje
Piwa: 5

Wysłany: 27-04-2010, 22:31    #153

tak kolego - slyszalem, a nawet 1 z nich zagralem... wiec juz nie wymieniaj mi tu poszczegolnych pozycji bo jaki to ma sens,jak sie dzis gra kazdy slyszy i tyle odemnie:)

SchizeQ 

Informacje

Wysłany: 27-04-2010, 22:35    #154

nie pytam o Ciebie tylko o "gwiazdy" :) i nie wytlumaczysz tego "nie zagrali bo slyszeli ze ja to gralem" bo obaj dobrze wiemy ze jak grales to nie bylo jeszcze gwiazd w Kapeluszu :)

exxclusive 

Informacje
Piwa: 5

Wysłany: 27-04-2010, 23:27    #155

po co ciagniesz ta bezsensowna dyskusje, grali co chcieli ich sprawa, a nie zagrali tych kawalkow ktore Ty wymieniles bo widocznie woleli inne ktore w ich opinii byly lepsze, jak mowie z mojej strony powiedzialem co mialem, to tyle:)

SchizeQ 

Informacje

Wysłany: 28-04-2010, 09:10    #156

wiec po co ciagniesz ta bezsensowna dyskusje, ludzie oczekiwali czegos innego - ich sprawa, a nie uslyszeli tych kawalkow ktore ja wymienilem a widocznie woleli wlasnie te ktore w ich opinii byly lepsze, jak mowie z mojej strony, powiedzialem co mialem, to tyle:)

Enigmato 
Deejay

Informacje
Piwa: 284

Wysłany: 28-04-2010, 09:18    #157

Każdy DJ ma swój styl grania - ty podążasz za trendami i jesteś znany z tego. Klubowicze też mają różne gusta i połowa lubi nowości, a połowa woli early. Ja osobiście na imprezach typu Toxicator, gdzie gra wielu DJi w różnym stylu mogę pozwolić sobie na seta wg moich gustów - early i cały czas sieka. Co nie znaczy, że jak jadę do jakiegoś klubu, gdzie HS ludzie słyszą raz na rok to nie gram nowości czy nawet NU.
Takie imprezy jak Toxi pozwalają wyszaleć się DJowi w swoim stylu bo jest duży wachlarz DJi i można pokazać się z tej strony, którą się najbardziej lubi. Ty lubisz iść za trendami, więc nie możesz mieć pretensji, że nie wszystkim się to podoba. Wszystkich naraz nie zadowolisz. Tak jak mój set nie podobał się ludziom, którzy wolą nu od early.
Ostatnio zmieniony przez Enigmato 28-04-2010, 09:19, w całości zmieniany 1 raz  

Podziękowali:asik, SchizeQ
SchizeQ 

Informacje

Wysłany: 28-04-2010, 09:30    #158

Enigmato napisał/a:
Każdy DJ ma swój styl grania - ty podążasz za trendami i jesteś znany z tego. Klubowicze też mają różne gusta i połowa lubi nowości, a połowa woli early. Ja osobiście na imprezach typu Toxicator, gdzie gra wielu DJi w różnym stylu mogę pozwolić sobie na seta wg moich gustów - early i cały czas sieka. Co nie znaczy, że jak jadę do jakiegoś klubu, gdzie HS ludzie słyszą raz na rok to nie gram nowości czy nawet NU.
Takie imprezy jak Toxi pozwalają wyszaleć się DJowi w swoim stylu bo jest duży wachlarz DJi i można pokazać się z tej strony, którą się najbardziej lubi. Ty lubisz iść za trendami, więc nie możesz mieć pretensji, że nie wszystkim się to podoba. Wszystkich naraz nie zadowolisz. Tak jak mój set nie podobał się ludziom, którzy wolą nu od early.

:clap: :clap: :clap:

asik 

Informacje
Piwa: 254

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 28-04-2010, 10:31    #159

Enigmato napisał/a:
nic dodac nic ująć.

Brumek 
_-^-_ 4ever

Informacje
Piwa: 26

$ wspomagacz (Ilość: 2)

Wysłany: 28-04-2010, 10:36    #160

Enigmato napisał/a:
early i cały czas sieka.

za to mu polac duĹźo wodki ;)

"I know this will be something I remember in my head..." <3 _-^-_ <3

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)