1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Sky nie zgodze sie z toba co do twojego posta w temacie "Toxicator " tak owszem muzyka ewouluje ,ale na gorsze ! nawet jesli zatrzymalismy sie w epoce kamienia to tylko dlatego ze lubimy to ! a to co nowe nam nie podchodzi i jest za lajtowe - to chyba jest zrozumiale ! a widze ze zabardzo wzioles do siebie komentarze o secie wyluzuj troche :-) ! nie bylem na toxicu nie slyszalem tego seta , i nie moge ocenic go !!!
Nowe =/= gorsze i nieraz byly bardzo dobre opinie po nustyleowych setach z imprez. Trzeba umiec sie pogodzic z tym ze nie sprostalo sie oczekiwaniom publiki
Ĺosiu - no ale wlasnie chodzi o to ze praktycznie wszystko co nowe z hardstyle`u bylo tu skrytykowane, nie chodzi tu o mojego seta - tylko o caloksztalt wypowiedzi wiekszosci forumowiczow - ktora chwali stare dobre hity, a jesli sie zagra repertuar wybrany z numerow wydanych np na przelomie ostatniego polrocza - to od razu sie gra wixe, uwierzcie ze sluchajac tego co teraz jest wydawane - to ogolnie z 20% produkcji jest na poziomie, ale chcÄ c kultywowac ten styl trzeba to wlasnie grac, a nie ciagle to co kiedys bylo zajebiste...bo stoimy w miejscu - ja tez uwielbiam stary mocny hardstyle, ale na nim juz nic nie zbudujemy...
Schizeq - widze nie odebrales kontekstu mojego posta jak nalezy, przemysl go chlopie once again
Ostatnio zmieniony przez exxclusive 27-04-2010, 21:37, w całości zmieniany 1 raz
ja nie mam pojecia dlaczego HS sie tak zmiekczyl !!! ale takie cos trzeba wypuszczac na vinylach , zeby zarobic ! jezeli tak nie bedzie , nie masz kariery, nie masz kasy , nie grasz na najwiekszych eventach ! jestem pewny ze wiekszosc starych wyjadaczy co produkuje HS nie wypuszcza NU bo im sie podoba , tylko dlatego ze musza to wypuscic bo inaczej jest juz po nich !!! teraz smialo powiedziec ze w tym stylu jest reĹźim !!!
Sky, przpraszam bardzo ale slyszac takie kawalki jak JDX - Live The Moment to ludzie maja sie cieszyc bo "to sie gra na zachodzie" ? Zobacz jak zostaly przyjete releasy z Theracords na HF a jak nowy kawalek pitchera. I w pierszym przypadku nawet najtwardsi antynu chwalili a w drugim nikt nie ma watpliwosci ze jest to GĂWNO.
ZagraĹ to na 100% Vortex na Toxi, bylo tez grane na Qlimax, Hardbass i wielu innych duzych eventach:
I jak po takim gownie ktos ma napisac ze set byl dobry? To oczywiscie jeden przyklad bo akurat ten konkretnie zapamietalem ale bylo tego duzo wiecej..
Dodatkowo odnoszac sie do "jednak ludzie bawili sie przy NU" - Przypomne ze wiele osob bylo tam BARDZO przypadkowych(wczesniej podany przeze mnie przyklad flagi Masters Of Hardcore w trakcie strasznie gownianego nuseta ). Zreszta wyobrazasz sobie masowy bojkot? Ludzie zaplacili to sie bawia, nie wyobrazam sobie sytuacji gdzie nagle tysiac osob staje i sie nie rusza bo "kawalek im nie podpasil".. Do disco polo tez ludzie z HF sie bawia ale to nie znaczy ze im sie ta muzyka podoba - kwestia sytuacji, otoczenia, znajomych itd.
Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 27-04-2010, 22:03, w całości zmieniany 1 raz
Dokladnie Ĺosiu, robi sie to dla pieniedzy, taki rynek, takie zapotrzebowanie, moze za ileĹ lat znow nasza muzyka przeksztalci sie w cos co podobalo sie nam kiedys, ale teraz trzeba akceptowac realia bo nie my rzadzimy tym rynkiem.
Schiz - owszem takie sialalaje calkiem psuja charakter tej muzyki, a nowy pitcher to juz brak slow, ale po co jechac od razu po tych co to zagraja? tak sie gra na swiecie, tak i graja u nas - ta muzyka ewoluuje w strone melodyjnosci i tak zostanie na najblizszy czas - bedzie coraz lzejsza , fakt taki ze jakby nie te znane nazwiska z zachodu to nikt by na te imrpezy nie przychodzil...oni stworzyli mocny hs - teraz tworza taki jaki slychac
To tyle, tez wole mocne ale nie walcze z tym co jest ...bo nie wygram;p
Ostatnio zmieniony przez exxclusive 27-04-2010, 22:11, w całości zmieniany 1 raz
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)