Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: nustyle

NUstyle
Autor Wiadomo¶æ
SchizeQ 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Sk±d: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 24-05-2012, 07:30    #301

Regain napisa³/a:
Ja się nie zgadzam w żadnym wypadku. Jeżeli uważasz, że Theracords są daleko w cieniu za główną sceną, mając swój stage na Ground Zero to chyba coś jest nie ten tego.

nie wiem czy widziałes ale jak obejrzysz moze bańka którą sobie wyobrazałeś pryśnie

Link

Widzisz, scena jest ale gdzie są (aktywni) ludzie? Gdyby w PL organizowano event HS a ty mialbys konkretna i tanią(bron Boze zebys chcial na tym zarobic bo wtedy z miejsca jestes "za drogi") oferte to zorganizowanie sceny nie byłoby duzym problemem. Co prawda to wyglądało zupełnie inaczej ale mimo wszystko przypomnij sobie Toxi2011 i 3 scene ;) Scena była ale nie taka jak 2 pozostałe. Super my sie zajebiscie cieszylismy i ludzie którzy sie tam bawili też ale mimo wszystko zostaje niedosyt bo to nei to samo co bylo na main. Tak samo jest ze scena TC na GZ.

Regain napisa³/a:
Co o tym świadczy? Chociażby to, że zajęli 2 czy tam 3 miejsce w konkursie na najlepszy label wg. harderstate. Czyli widać, że ludzie lubią i ludzie głosują.

Na forum trafiają przeważnie ludzie którzy juz maja troche poukładane w głowie. Tak samo jak u nas na HF ludzie raczej mają juz wyrobiony gust w "dobrą" strone. Nawet jesli lubia NU to nie jaraja sie byle gównem które sie im podsunie pod nos. Tylko wyjdz za HF w PL. I co? Head-hun-terz, Head-hun-terz! kilka tysięcy ludzi w Ene. Zapros There to nikt(w porownaniu do tego co sie dzieje na obecnych edycjach) nie przyjdzie. Kolejna sprawa, bardziej globalny ranking Fear.FM top 100 2011 - http://lsdb.eu/set/101800...1-31-12-11.html . Jesli dobrze policzyłem były tylko 3 kawałki z całego Theracords. Najwyzej Goddamn od Co2.. na 65 miejscu. Od samych Wasted Penguinz było z 8 na calej liscie, a najlepszych track roku oczywiscie od nich.

Ja oczywiscie jestem fanem EHSu ale tak jak wyzej napisał ADEN wieje nudą i nawet najwieksze bangery slyszane pięćsetny raz(troche sie juz w tym siedzi, nie?) robią się nudne a jesli wychodzi cos nowego Early to nie wprowadza kompletnie nic.

Link

btw Hardman, DFM to Twoi ukochani Da Tweekaz :D
Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 24-05-2012, 07:38, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Do³±czy³: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Sk±d: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 24-05-2012, 07:49    #302

Regain napisa³/a:
dlatego, że to z Fużjon
od Fusion się odjebaj xD Oni trzymają poziom cały czas , wiadomo że czasami coś lżej wydadzą np. Omegatypez (bo oni tam są po to). Zresztą tak jak Kasta powiedział w ostatnim wywiadzie dla ckm'u zapytany po co 3W zrobił i ośmieszył się na scenie HH z kawałkiem "dla mnie masz stajla" , odpowiedział że za skillsy nie wybuduję się domu a za "masz stajla" tak. Także wiadomo to też jest ich praca i z tego żyją dlatego muszą wypuszczać potupaje.Scantraxx to podłapał dawno temu i to teraz nie jest label a już wielka bogata firma. Co do samego early to się już nie wypowiadam , kiedyś na imprezach się jarałem teraz jak słucham to wyłączam po chwili bo jak dla mnie to nie ma tego pierdolnięcia , kwestia gustu . No i tracki wydają mi się bardzo amataroskie , jednak wole jak coś w tracku się dzieję , jest dużo fxów i różnych nowych rzeczy tak jak to robi The R3belz czy też B-Front :)
Ostatnio zmieniony przez BD.Lukash 24-05-2012, 07:49, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

KristoF 

Informacje
Do³±czy³: 21 Gru 2009
Piwa: 153
Sk±d: Sosnowiec

Wys³any: 24-05-2012, 17:48    #303

Do SchizeQ :D Sory, że się wpierdalam ale w czasie kiedy DEETOX miał garstkę ludzie na swoim secie ( co pięknie nam zademonstrowałeś na filmiku ) równocześnie grający na głównej scenie JOWAN miał tych ludzi " poor guy, no 1 there "

Link

Widzisz, scena jest a ile " aktywnych ludzi " O_O

hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi :hihi:

Daron37 
HARDróżnik

Informacje
Do³±czy³: 29 Mar 2007
Piwa: 2350
Sk±d: z Ukrainy

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 24-05-2012, 18:20    #304

Nie twierdze że Schiz nie ma racji, ale przykład z jakąśtam Deetox o której pierwsze słysze to nei jest dobry xd .

Tymbardziej że ta sama impreza i ta sama scena i dj'e Thera vs Geck-O czyil chyba gwiazdy Theracords na publike nie narzekały ;)

Link

SchizeQ 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Sk±d: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 24-05-2012, 18:44    #305

Ale to jest śmietanka. Deetox jest przecietna artystką Theracords a mówimy o całym labelu ;)

Link

to samo u blondyneczki.
Jowan to hardtrance. U nas jak ktos na imprezie gra hardtrance na imprezie hs tez ludzi nie ma :P

Ogólny sens tego jest taki ze w porównaniu do mainstreamowej sceny fanów theracords liczy sie w kilku tysiacach. Mainstreamowcow w kilkudziesieciu/set tysiacach ;) Przyjmując(naiwnie ale celowo i to tylko przykład porownania na liczbach) ze headhunterza lubi kazdy fan hs to mamy pol miliona sluchaczy hardstyle na swiecie. Wiec czym jest te 5 tysiecy fanów Thery?

Dobrze wiecie ze jestem fanem pierdolnięcia, ale jakies odradzanie sie early jest mocno przesadzone, jedna jaskółka wiosny nie czyni jak sie mówi. Dalej jestesmy niszą(zajebistą ;DD ) i to sie predko nie zmieni. Dla wielu fanów hs juz Zatox jest za ciezki mimo ze ostatnio wali kupe.

Podziêkowali:BEBE, Daron37, Ajsmen4, BD.Lukash, Rawness
BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Do³±czy³: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Sk±d: Gliwice

Wys³any: 25-05-2012, 08:22    #306

SchizeQ napisa³/a:
Zatox jest za ciezki mimo ze ostatnio wali kupe.
no i nazywanie jego kawałków RAW to też pomyłka jakaś;| Ma fajne nsutylowe kawałki tylko tyle , to że u niego buildy są mocniejszę to nei znaczy ze robi raw. Do Rawu to ma daleko.
Link
to jest kurwa raw :D i to jest 532755x > early jak dla mnie :D

sembero 

Informacje
Do³±czy³: 05 Lut 2011
Piwa: 144
Sk±d: siemianowice ?l?skie

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 30-05-2012, 10:07    #307

ja słucham już ogólnie hs od 2003 roku przemaglowałem wszystkie rodzaj hs i powiem że najlepszy teraz jest dla mnie tylko i wyłącznie Raw co do EHS wieje już nudą jak napisał ADEN NUHS ni kiedy są dobre nuty a niektóre normalnie :kupa: a jeśli chodzi o raw nie ważne czy jest szybki czy nie najważniejsze że ma mroczny klimat i to mnie strasznie jara :D

Lampart 

Informacje
Do³±czy³: 04 Lis 2010
Piwa: 23
Sk±d: MiÅ„sk Mazowiecki

Wys³any: 30-05-2012, 23:31    #308

Ja zacząłem słuchać hardstyle od 2008roku( dzięki krótkiej modzie na jumpstyle)dlatego nie przeszkadza mi NU w żadnym wypadku,przesłuchałem oczywiście EHS,ale zaprzestałem słuchać HSu na rzecz Hardcore(Mainstream,Happy Hardcore z 97 :puppyeyes: itp. Wracam niekiedy żeby sprawdzić nowe utwory lub stare ulubione hity. ^_^

Jeśli chodzi o RAW to nie widzę w nim czegoś ciekawego po prostu styl hsu który na siłę próbują wzmocnic.
Hardstyle nadal idzie w stronÄ™ house i dzisiejszego trancu a oddala siÄ™ od korzeni czyli od hardcoru.
Dawny hardstyle już nie wróci,tak samo jak gabber musimy się z tym pogodzić :/

hardmaniac96 
TetraHARDocannabinol

Informacje
Do³±czy³: 24 Mar 2012
Piwa: 28
Sk±d: PiÅ‚a WLKP

Wys³any: 24-06-2012, 23:34    #309

Mi sie marzy aby zaczeli grac 'early' ale na nowych dzwiekach , maja teraz wszystko sprzet , skilla , pomysly ale nie graja nu i koniec ;// rozkmincie te vixiarskie kosy w nowej odsłonie

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 16015
Odpowiedzi: 308
Odwiedzin z google: 4730
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: