1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Przybliżyć chociażby sylwetki prekursorów hardcore'u. Dj Dano, Buzz Fuzz,Gizmo,czy Prophet to prawdziwe legendy to ludzie którzy przyczynili sie do powstania i rozwoju tego gatunku muzyki.
Ja bardzo chetnie, bo w temacie oldskulu u mnie slabo wiec z przyjemnoscia podraze kwestie, ale to bym prosil o zapodawanie jakis linow przez forumowych znawcow gatunku
Ee, myslalem, ze cos o hardcorze ale pamietam Viva Zwei, jeszcze wtedy w metalu siedzialem i to byla szansa zobaczyc nowe klipy z gatunku 'napierdalanki' w TV. Jeszcze MTV 2 przez jakis czas dawalo alternatywnie, teraz to sie jedno wielkie gowno zrobilo. A pamieta ktos z Was, troche starszych, taka polska stacje muzyczna Atomic TV? Nadawala pod koniec lat 90ych, a potem zdaje sie zostala przeksztalcona w polskie MTV gdzies ok 2000 roku - sporo kadry przeszlo do MTV wlasnie wtedy. W Atomic wlasnie lecialo fchuj alternatyw pamietam... eh, zajebista stacja byla
Ja bardzo chetnie, bo w temacie oldskulu u mnie slabo wiec z przyjemnoscia podraze kwestie, ale to bym prosil o zapodawanie jakis linow przez forumowych znawcow gatunku
Za pionierów hardcor'u przedstawicieli starej szkoły uważa się min. dj prophet założyciela tzw. dreamteam w skład którego wchodzili: dj dano,buzz fuzz,gizmo no i oczywiście prophet to oni przyczynili się do powstania jak i rozwoju tego gatunku muzyki rozpowszechnionej w latach 90 poprzez skladanki thunderdome.Tak grają obecnie:
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 5930 Odpowiedzi: 74 Odwiedzin z google: 2099