1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Bardzo fajny ten kawaĹek Cybersonik - Technarchy . Dawno tu nie byĹem.
I ja siÄ wypowiem bo to mĂłj kawaĹek chleba.
Od 2 lat zaczyna siÄ ostry boom na Oldschool HC i Rave w Polsce. Niech nikt nie pitoli Ĺźe nie ma imprez w tym klimacie bo potwierdzi swoje otÄpienie umysĹowe i fizyczne ! W naszym kraju muzyka Rave nie jest sprecyzowana dla jednych Rave to oldschool New Beatowy z lat 89 a dla innych MArusha z 96. Czyli juĹź sÄ sprzecznoĹci i niejasnoĹci. Imprezy SuperVixa czy PARADISE OF RAVE teĹź siÄ róşniÄ a w Polsce sÄ jeszcze popularne UK BreakBeatyJunglowe zwane teĹź Rave Aka Hardcore w stylu XL RECORDS i jak to wszytko rozróşniÄ ? Jest rada, iĹÄ na nie i wyprĂłbowaÄ co siÄ kryje pod szyldem imprezy. Coraz ciekawszym zjawiskiem jest wstawianie dodatkowych scenek do duĹźych imprez
Za moich czasow wszyscy dokladnie wiedzieli co to jest rave,hardcore,jungel beats rodem z UK a teraz juz troche czasu uplynelo i powstalo wiele nowych gatunkow chociazby hardstyle ktory mylony jest z hardcore'm no i narobil sie lekki balagan.Natomiast prawda jest to ze faktycznie nadchodzi boom na oldschool HC ludzie wiedza co dobre
OMG nie wyobrazam sobie jak moznaby to pomylic ja poki co jade od pierwszego postu i chlone oldskul hehe nie bede ukrywal, ze podchodzi mi nie wiecej jak 50% z tego, ale robie postepy!
i pomyĹleÄ Ĺźe utwĂłr wyĹźej wymieniony leciaĹ w radiu flash 106.4 kiedyĹ i to nie jeden bo mam caĹy set z radia nagrany wĹaĹnie w takim oldschool rave-owym klimacie zagranym przez dj Sy ..........a co do tego czy przypomina prodigy to siÄ zgodzÄ the prodigy jak najbardziej grali takie wĹaĹnie Rave-y chociaĹź beat byĹ bardziej poĹamany chociaĹźby w tym waĹku poniĹźej <object style="height: 344px; width: 425px">
_________________ ONE & ONLY TRUE GABBER'S
Ostatnio zmieniony przez sycoman 20-08-2010, 09:54, w całości zmieniany 1 raz
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)