1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
OsobiĹcie bardzo lubie trance moĹźe nie tak jak hardstyle ale bardzo:) Od ok3-4 lat wielu artystĂłw , ktĂłrzy grali typowy trance zaczÄĹo mieszaÄ trance z electro , a nawet housem , gdzie w efekcie np Tiesto obecnie nie gra trance tylko house lub electro-house ( jest ich naprawdÄ wielu np CJ Stone , Marc van Linden itd... ) ale na szczÄĹcie sÄ jeszcze tacy "artyĹci" jak Cosmic Gate , markus Schulz , Ronski Speedi wielu innych , ktĂłrzy nie "emigrujÄ " w kierunku electro czy teĹź house i dziÄki Nim moĹźna cieszyÄ siÄ porzÄ dnym trancem. Wielu Dj , ktĂłrzy grali dotÄ d house , electro itd takĹźe szuka czegoĹ nowego , nowych styli , a takĹźe kase... i zmieniajÄ swoje dotychczasowe brzmienie. W ponad poĹowie klubĂłw w Polsce gra siÄ electro house , trance nieco mniej , a hardy to ... ; Mam nadzieje , Ĺźe mimo wszystko trance jeszcze przez wiele lat bÄdzie jednÄ z najwaĹźniejszych nut w clubowym brzmieniu choÄ napewno bedzie sporo zmian w tym stylu jak w kaĹźdym innym.
PS ciekawe czy znowu dostane "-" bo jakiĹ udup siÄ doczepiĹ iostatnio w niemal w kaĹźdym moim poscie obdarowuje mnie
_________________ ***HARDTRANCE***HARDSTYLE***HARDCORE*** ....................The Power Of Hardstyle Life...............
Ostatnio zmieniony przez djxxx 16-07-2010, 11:40, w całości zmieniany 2 razy
Ale nie bÄdziemy dalej schodziÄ z tematu. Trance nigdy siÄ nie skoĹczy i obecne zmiany idÄ ku dobremu caĹy czas. Jednym sĹowem to rĂłwnieĹź temat rzeka....
sorki ale dla mnie to hand's up..............bo to je hand's up .........beat wyciszenie vocal beat mellow +beat mellow + clap,beat + mellow +clap + hi-hat...........i od nowa ........koĹo trance-u to nawet nie staĹo
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)