1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
tu nie chodzi o eske tylko o trance a właściwie już electro house.
To, ze ci sie nie podoba electro bo mi też nie nie znaczy, ze w Trance fajnie usłyszeć takie elementy ! Uwżam, że to przyszłość Trance ! Gdyby każdy kawałek był tylko upliftingowy to by ten gatunek wymarł i taka prawda bo wiekszość kawałków upliftingowych tak samo brzmi !
Masz tu typowy Electro Trance i komercja to nie jest !
I kawałek który wałkuje juz któryś raz
Nie opierajcie całego gatunku na typowo komercyjnych artystach bo jezeli ktos sie chce przyczepic to sie przyczepi i taka prawda !
Buahaha. Stary od kiedy sluchasz VIVY ? No ja odkad pamietam to VIVA byla komercyjna i to MTV kiedys bylo mniej komercyjne, mozna bylo w ramowce rozne gatunkowo programy ciekawe posluchac.
na vivie kiedyś była masa dobrej muzyki a na np niemieckiej to już w ogóle - i żałuję że nie ma dziś stacji z klasykami a viva i mtv dostosowują się do potrzeb rynku, pretensje miejcie do odbiorców ;]
_________________ Ironia - sposób wypowiadania się oparty na niezgodności, często przeciwieństwie dosłownego i ukrytego sensu wypowiedzi. Łączy się ją z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.
Eiffel 65 - Blue (Da Ba Dee) Na VIVIE lecialo. W ogole uwazasz ze jakas nuta ktora nie leci w kolko przez jakis okres w TV lub radiu nie jest nuta komercyjna ? Bo dla mnie to komerszyn. @stvo chyba mam na satce jakies MTV Hits lub VH1 Classics. Tam chyba klasyki muzyki leca.
Ostatnio zmieniony przez Frog 13-07-2010, 15:44, w caoci zmieniany 2 razy
mówimy o klasykach elektroniki. albo chociaż bomfunk mc's albo music instructor - ta muzyka pomimo swojej popularności miażdży dzisiejszą reprezentację vivy.
eiffel 65 robili dobre wałki, oryginalne i niepodrabialne. fakt że dziś tego nie słucham, ale podobnie jak gigi deagostino dawniej mi się całkiem podobały.
kai tracid - conscious poznałem z niemieckiej vivy, zarzucisz komercyjność temu wałkowi? ; ) ale dzisiejsza viva i obecna to hmm... to jak dawna polska piłka i dzisiejsza
_________________ Ironia - sposób wypowiadania się oparty na niezgodności, często przeciwieństwie dosłownego i ukrytego sensu wypowiedzi. Łączy się ją z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem.
Jedne z klasykow muzyki elektronicznej wziete ze skladanki "The Year Of Trance 2000 - The Final Year Mix" roku 2000 lecace non stop na niby wedlug was NIEKOMERCYJNEJ VIVIE roku 2000.
PIRAMIDA LOOOGIEN ! ;> CLUBROTATION bylo COOL ! Ehh Pietia Blank i DZASPER Dzones to byl duet ;>
To bylo cool hehe I pozniejsze all remixy. Nawet HSowe
Ehhh <wzdycha> Ale to byly walki i balety )
Takze panie kolego VIVA byla jak najbardziej nawet 10lat temu pelna para komerycjna jak widac po powyzszych kawalkach. A ze teraz leca inksiejsze rytmy bo gatunki ewoluja i inaczej brzmia to juz inna brocha. Ale komercha byla i jest i bedzie. Bo jakimi wielkimi hitami by nie byly powyzsze nuty to byly (a byly mega hitami i klasyki do dzis) to pod wzgledem komercji sa tym samym wtedy co dzis na vivie np. takie :
Hehe COOL LETNIA NUTA swoja droga. Zajefajnie porywa do zabawy na letniej potupaje
Mowicie tak o tych klasykach na vivie ale nie patrzycie na inna kwestie. Paffendorf - zespol niemiecki, wczesniej w sklad wchodzil nawet Lutzenkirchen(dokladnie ten sam co gra minimale), Warmdusher - niemiec, Brooklyn Bounce - niemcy, Kai tracid - niemiec... VIVA - stacja niemiecka, wiec o czym my rozmawiamy btw to temat o trance nie o komercji, ale jak juz tu piszecie..