1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Ciuuu kolejny temat o umieraniu gatunku. Kiedy dzieci zjarzyce ze to normalny tok rzeczy.... Bo piszecie o tym jak o gromie z nie ba i placz dla czego tak jest....
Legolek napisał/a:
Pierdolenie o szopenie. To Ĺźe Trance zahacza juĹź o house bÄ dĹş electro to nic nowego bo to od dawna wiadome. Trance nigdy nie umrze a obecna ewolucja i tak idzie ku dobremu nie to co w przypadku Hardstyle. A to Ĺźe powstajÄ takie a nie inne kawaĹki to teĹź dobrze bo mogÄ one trafiÄ do szerszej grupy odbiorcĂłw przy czym nie stajÄ c siÄ tak komercyjnymi.
Jak by to ktoĹ powiedziaĹ "Trance Will Never Die"
To jest dokladnie to samo pierdolenie o szopenie co w PHSie i Hardcorze... Dla ciebie idzie ewolucja dobrze ku dobremu a dla innych idzie ku dobremu w HC i w HS takze to mozesz tylko powiedziec ze DLA CIEBIE i kazdy z osobna. Tak samo w innych gatunkach chodzi o to samo zeby trafila do szerszej grupy odbiorcow dlatego DJe zapozyczaja cechy z innych gatunkow,zmieniaja je zeby wyprodukowac cso nowego co bedzie mialo wieksze wziecie..... Ale z tym ze nie komercyjne ale jednak do szerszej grupy odbiorcow to mnie rozbawiles Trance to wieksza komercha w tym waszym znaczeniu niz PHS i HC bo i w radiu i TV mozna spokojnie posluchac te kawalki...
czÄsto fanatykami transu sÄ ludzie ktĂłrzy zaczÄli od Armina w roku 2007 - ich zdanie Ĺrednio mi robi, bo nic nie wiedzÄ o historii tej muzyki. ja od transu dawno temu zaczynaĹem i jak zobaczyĹem co siÄ z nim dzieje to niemal z niego zrezygnowaĹem na rzecz hardstyle z ktĂłrym dzieje siÄ dokĹadnie to samo... ale nic, jest masa dobrej muzyki elektronicznej poza tymi nurtami
_________________ Ironia - sposĂłb wypowiadania siÄ oparty na niezgodnoĹci, czÄsto przeciwieĹstwie dosĹownego i ukrytego sensu wypowiedzi. ĹÄ czy siÄ jÄ z zawoalowanÄ kpinÄ , zĹoĹliwoĹciÄ , wyĹmiewaniem, dystansem.
Ja nie mam No a mi znow pasuje bardziej nowy Tiesto niz te trensiaki Takze ja jestem happy z jego przebrazowiania, jesli sie tak przerzuca. Fajnie mi sie slucha tej nuty. Taki fajny letni summer song
Mi wĹaĹnie nie odpowiada, Ĺźe Trance ewoluje w stronÄ house'u i electro choÄ niektĂłre tracki sÄ fajne jednak przewaĹźnie nuuudaa. Generalnie promowane sÄ same poĹcielĂłwki. Trance zatraciĹo swoje prawdziwe brzmienie. Tiesto straciĹ zainteresowanie trance'm ??
frog, akurat ten kawaĹek jest dziwnie spoko, ale nowy tiesto sam siÄ sprofanowaĹ. kawaĹki z okolicy 2004 to kawaĹ genialnej muzyki! i to co teraz robi nawet nie moĹźe dawnej jego muzyce dupy pocaĹowaÄ
_________________ Ironia - sposĂłb wypowiadania siÄ oparty na niezgodnoĹci, czÄsto przeciwieĹstwie dosĹownego i ukrytego sensu wypowiedzi. ĹÄ czy siÄ jÄ z zawoalowanÄ kpinÄ , zĹoĹliwoĹciÄ , wyĹmiewaniem, dystansem.
lcniko, ten 1 i w sumie 3 walek mi najbardziej pasuje co dales. i oba mi najbardziej przpominaja wlasnie stary trance z imprez.
stare imprezy trance`owe a teraz co sa ...kompletnie co innego i osobiscie mi to nieodpoiwada bo za house`owymi imprezami nigdy nieprzepadalam itp itd a teraz wszedzie graja to samo , takie zmieszane to . malo juz jest przynajmniej u mnie stricte imprez trance, tech trance itp. gdzie faktycznie slychac te stare brzmienia trance`u jak bylo na starych Sensation. bo to co teraz jest to wogole nc;p ale kwestia gustu. bo same walki jak mi sie ktorys spodoba to ok generalnie wkurza mnie czasem tylko ta ewolucja bo kiedys chcialam isc na impreze trance itp to szlam, na house osobno , electro itp. a teraz to w klubach graja te mieszanki trance/house itp i wogole dupa;p
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)