Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: koniec, trance

Koniec Trance?
Autor Wiadomość
lcniko 

Informacje
Piwa: 16

Wysłany: 06-07-2010, 09:40    #21

A Goa i Psy ?
Ostatnio zmieniony przez lcniko 06-07-2010, 10:05, w całości zmieniany 1 raz  

racid 
DJ / Producer

Informacje
Piwa: 12

Wysłany: 06-07-2010, 11:35    #22

lcniko napisał/a:
A Goa i Psy ?

to chyba juz jest calkowity underground :P

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Piwa: 484

Wysłany: 06-07-2010, 11:44    #23

Ciuuu kolejny temat o umieraniu gatunku. Kiedy dzieci zjarzyce ze to normalny tok rzeczy.... Bo piszecie o tym jak o gromie z nie ba i placz dla czego tak jest....

Legolek napisał/a:
Pierdolenie o szopenie. To że Trance zahacza już o house bądź electro to nic nowego bo to od dawna wiadome. Trance nigdy nie umrze a obecna ewolucja i tak idzie ku dobremu nie to co w przypadku Hardstyle. A to że powstają takie a nie inne kawałki to też dobrze bo mogą one trafić do szerszej grupy odbiorców przy czym nie stając się tak komercyjnymi.

Jak by to ktoś powiedział "Trance Will Never Die" ;)

To jest dokladnie to samo pierdolenie o szopenie co w PHSie i Hardcorze... Dla ciebie idzie ewolucja dobrze ku dobremu a dla innych idzie ku dobremu w HC i w HS takze to mozesz tylko powiedziec ze DLA CIEBIE i kazdy z osobna. Tak samo w innych gatunkach chodzi o to samo zeby trafila do szerszej grupy odbiorcow dlatego DJe zapozyczaja cechy z innych gatunkow,zmieniaja je zeby wyprodukowac cso nowego co bedzie mialo wieksze wziecie..... Ale z tym ze nie komercyjne ale jednak do szerszej grupy odbiorcow to mnie rozbawiles ;D Trance to wieksza komercha w tym waszym znaczeniu niz PHS i HC bo i w radiu i TV mozna spokojnie posluchac te kawalki...

Stvo 

Informacje
Piwa: 85

Wysłany: 06-07-2010, 12:07    #24

często fanatykami transu są ludzie którzy zaczęli od Armina w roku 2007 - ich zdanie średnio mi robi, bo nic nie wiedzą o historii tej muzyki. ja od transu dawno temu zaczynałem i jak zobaczyłem co się z nim dzieje to niemal z niego zrezygnowałem na rzecz hardstyle z którym dzieje się dokładnie to samo... ale nic, jest masa dobrej muzyki elektronicznej poza tymi nurtami ;)

lcniko 

Informacje

Wysłany: 06-07-2010, 12:20    #25

Wiem ze macie moje zdanie gdzieś :]

Jednak ten nurt "ibiza trance" mimo wszystko mi pasuje przynajmniej można go odróżnić od house.

Link

Link

Link

Jednak Armin techno didzej kalwi and remi a trance i tiesto i pop jest trochę dobijające ;/

A za dziecko bardzo dziękuje i również pozdrawiam :letssin:

[ Dodano: 2010-07-06, 12:24 ]

Link

Nie wiem dla mnie to juz nie jest ten trance :P MĂłwcie sobie co chcecie.

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Piwa: 484

Wysłany: 06-07-2010, 12:26    #26

lcniko napisał/a:
Wiem ze macie moje zdanie gdzieś :]

Ja nie mam ;) No a mi znow pasuje bardziej nowy Tiesto niz te trensiaki ;) Takze ja jestem happy z jego przebrazowiania, jesli sie tak przerzuca. Fajnie mi sie slucha tej nuty. Taki fajny letni summer song ;)

vulcan 
Kolejarz FPL

Informacje
Piwa: 526

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 06-07-2010, 13:17    #27

Mi właśnie nie odpowiada, że Trance ewoluje w stronę house'u i electro choć niektóre tracki są fajne jednak przeważnie nuuudaa.
Generalnie promowane są same pościelówki. Trance zatraciło swoje prawdziwe brzmienie.
Tiesto stracił zainteresowanie trance'm ??

BZDURA poczytajcie sobie ostatniego DJ maga .

Stvo 

Informacje
Piwa: 85

Wysłany: 06-07-2010, 13:24    #28

frog, akurat ten kawałek jest dziwnie spoko, ale nowy tiesto sam się sprofanował. kawałki z okolicy 2004 to kawał genialnej muzyki! i to co teraz robi nawet nie może dawnej jego muzyce dupy pocałować ;p

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 06-07-2010, 13:42    #29

lcniko, ten 1 i w sumie 3 walek mi najbardziej pasuje co dales. i oba mi najbardziej przpominaja wlasnie stary trance z imprez.

stare imprezy trance`owe a teraz co sa ...kompletnie co innego i osobiscie mi to nieodpoiwada :) bo za house`owymi imprezami nigdy nieprzepadalam itp itd a teraz wszedzie graja to samo , takie zmieszane to . malo juz jest przynajmniej u mnie stricte imprez trance, tech trance itp. gdzie faktycznie slychac te stare brzmienia trance`u jak bylo na starych Sensation. bo to co teraz jest to wogole nc;p
ale kwestia gustu.
bo same walki jak mi sie ktorys spodoba to ok :) generalnie wkurza mnie czasem tylko ta ewolucja :) bo kiedys chcialam isc na impreze trance itp to szlam, na house osobno , electro itp. a teraz to w klubach graja te mieszanki trance/house itp i wogole dupa;p

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

lcniko 

Informacje

Wysłany: 06-07-2010, 14:42    #30

Link

:O
Ostatnio zmieniony przez lcniko 06-07-2010, 14:43, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)