1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
ja teraz niewiem o co wy sie klocicie tak naprawde szczerze mowiac . bo temat to koniec trance, o ewolucji wiekszosc zdanie napisala, jednym pasuje a innym nie , kwestia muzycznego gustu . tu nie ma co sie sprzeczac itp a przynajmniej ja sensu nie widze
Nie rozumiesz mnie. KawaĹki emitowane w mediach sÄ w tym samym guĹcie. Dawniej O.N.A rock Cascada dance Akon jakiĹ tam rap. Dawniej nawet piosenki popowe siÄ róşniĹy od siebie i to bardzo. Teraz wszystko na jednÄ nutÄ. Bo musi pierdzieÄ.
Nie rozumiesz mnie. KawaĹki emitowane w mediach sÄ w tym samym guĹcie. Dawniej O.N.A rock Cascada dance Akon jakiĹ tam rap. Dawniej nawet piosenki popowe siÄ róşniĹy od siebie i to bardzo. Teraz wszystko na jednÄ nutÄ. Bo musi pierdzieÄ.
MĂłwimy tu o kawaĹakch typowo radiowych. PodobieĹstwo jest bo to sie sprzedaje dlatego taka muzyka powastaje ! Chodzi mi o to, ze elemnty electro w Trancie sa ok, ale w tym prawdziwym trance gdzie kawaĹek nie jest robiony pod radio tylko brzmi ambitnie a takiej muzyki jest duzo i bĹedem jest wrzucanie caĹego gatunku do jednego worka z pop itp. Ja nie mam nic przecwiko temu, ze coĹ ewoluĹuje ale jesli to jest robione z gĹowa. W koncu muzyka elektroniczna powinna jakby nie bylo byc udergroundowa, kiedys tak bylo teraz to sie troche zmienilo ale dalej jest co posĹuchac Ja nie narzekam Pozdrawiam
a mi siÄ zdaje Ĺźe to w koĹcu HARDforum a nie TRANSforum i generalnie to jakby z gĂłrnikiem gadaÄ o kosiarce do trawy.
_________________ Ironia - sposĂłb wypowiadania siÄ oparty na niezgodnoĹci, czÄsto przeciwieĹstwie dosĹownego i ukrytego sensu wypowiedzi. ĹÄ czy siÄ jÄ z zawoalowanÄ kpinÄ , zĹoĹliwoĹciÄ , wyĹmiewaniem, dystansem.
Rawness zgadzam sie chyba w caĹosci z tym co tutaj napisaĹes
Przynajmniej jedna osoba co sie ze mna zgadza Polecam troszke poszperac w necie i sie zagĹebic bardziej w gatunek bo produkcji jest masa i to na wysokim poziomie a nie sluchac radia (np. Eska ) bo w takim wypadku daleko nie zajdziecie i bÄdÄ opinie jakie beda:P (Nie mowie tutaj o radiach internetowych i nastawionych na jakis gatunek bo to jest ok i oczywiscie polecam )
A Genix dobre ma waĹki juĹź od dawna sledze jego poczynania
Ja teĹź popieram bo Trance jest tak obszerny Ĺźe nie sposĂłb juĹź nadÄ ĹźaÄ za wszystkim. Polecam sĹuchaÄ po 24 Trance Night na Planecie by siÄ o tym przekonaÄ.
moĹźe skrajnym przeciwnikiem transu nie jestem, ale ponadczasowych kawaĹkĂłw ostatnich czasĂłw naprawdÄ nie ma zbyt wiele.
_________________ Ironia - sposĂłb wypowiadania siÄ oparty na niezgodnoĹci, czÄsto przeciwieĹstwie dosĹownego i ukrytego sensu wypowiedzi. ĹÄ czy siÄ jÄ z zawoalowanÄ kpinÄ , zĹoĹliwoĹciÄ , wyĹmiewaniem, dystansem.
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)