Otwarty przez: ROoZi 13-01-2011, 15:58 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzie) Piwa: 521 Skd: Poznań  | Wysany: 09-01-2011, 13:22 | #111
|
| | LukasH napisa/a: | | miniol napisa/a: | | Dlatego jestem zdania, że pierwszeństwo w bookingach powinni mieć nowi producenci. | bez jakiegoś ataku ale ile tracków wydał Driver ? |
Ciekawe, gdzie Ty byłeś, jak Driver zaczął grać HS'y nie porównuj młodej, wschodzącej gwiazdy sceny hs do wyjadacza bo to 2 inne światy i inne realia kiedyś jak dziś.. | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
|
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Doczy: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzie) Piwa: 1722 Skd: Gliwice  | Wysany: 09-01-2011, 13:29 | #112
|
| | Gife napisa/a: | | Ciekawe, gdzie Ty byłeś, jak Driver zaczął grać HS'y | może na początku nigdzie ale jak tylko w Bravo zaczęli robić imprezy HS-owe to zawsze go słuchałem a po 2 chyba napisałem że bez ofensywy żadnej;] tylko nawiązałem do tego co pisali wyżej , żeby nie porównywać Producentów do DJ bo to dwa inne światy ;] ktoś może robić piękne tracki a za to nie ogarniać Mixu i na odwrót. Także wziąłem tutaj właśnie Drivera jako przykład , Dj-m jest dobrym ale nie produkuje, chyba że nie wiem o jakiś produkcjach:) | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 09-01-2011, 13:52 | #113
|
| nie zapominajmy ze w sobote gramy razem w Wiatraku , takze oczekuje ze nie bedzie zjebanej atmosfery na scenie !!!! czlowiek sie meczy zeby polaczyc sily a tu sie dopiero zaczyna wojna | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez Łosiu 09-01-2011, 13:52, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 09 Pa 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzie) Piwa: 349 Skd: Gliwice / Chorzów  | Wysany: 09-01-2011, 13:56 | #114
|
| A tu dalej temat rzeka ...no coz dwa zdania jeszcze odemnie w takim razie Ja jestem Djem nie producentem tak zeby bylo jasne ,od samego poczatku mojej kariery DJ-a skupilem sie na jednym na perfekcyjnym Mixowaniu i caly czas w tym kierunku sie rozwijam bo wiadomo ze mozna osiagnac jeszcze wiecej na tym polu ...Proudkucje traktuje jako zabawe w wolnej chwili ,ponizej lista trakow przy ktorych wspolpracowalem jakby ktos nie byl w temacie No i wciaz jestem czlokiem grupy Blasted Stylez ktorej z reszta jestem zalozycielem Z producinigu w polsce jeszcze nikt nie wyzyl i nie wyzyje takie sa polskie realia ...z calym szacunkiem dla wszystkich producentow sami wiecie jak jest ,wydanie czegos graniczy z cudem...swiat ma nas w dupie dlatego nigdy nie mialem parcia w tym kierunku... Blasted Stylez - Kick It (Orginal). Blasted Stylez - Roll The Drums (Orginal). Blasted Stylez - Roll The Drums (Mind Crusher Hard Mix) Blastedstylez - Drums Machine (Orginal). Blastedstylez - Sacrificed (Orginal). Enigmato meets Blasted Stylez - MFHS! Blastedstylez - Devil Inside (Orginal).
Pozdrawiam Driver!
ps: Propozycja dla admina zeby zamnknac ten temat ...mysle ze temat jest wyczerpany i do nieczego nie prowadzi jak widac ... | _________________ www.elusive.eu/artists www.youtube.com/thedriverdj www.facebook.com/DJDriverOfficial | | Ostatnio zmieniony przez Driver 09-01-2011, 14:00, w caoci zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Doczy: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzie) Piwa: 1722 Skd: Gliwice  | Wysany: 09-01-2011, 13:59 | #115
|
| Przecież tu żaden młody DJ nie najeżdża na wyjadaczy ja mam wyjebane czy Driver gra 234 razy czy 2:) a to że mi sie znudziło jeżdżenie na tych samych dj co impreze to już moja sprawa i każdy do tego podchodzi indywidualnie
[ Dodano: 09-01-2011, 14:00 ]
| Driver napisa/a: | | bo wiadomo ze mozna osiagnac jeszcze wiecej na tym polu | potwierdził! | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 09-01-2011, 14:15 | #116
|
| | Driver napisa/a: | | No i wciaz jestem czlokiem grupy Blasted Stylez ktorej z reszta jestem zalozycielem | Moge byc w bledzie, ale Rotation skupil sie na studiach i odlozyl produkcje na dalszy plan, od Mind Crushera tez dawno nic nie bylo
| Driver napisa/a: | | swiat ma nas w dupie dlatego nigdy nie mialem parcia w tym kierunku... | liczy sie "zapracowanie na swoja pozycje" czyz nie? | Driver napisa/a: | | ps: Propozycja dla admina zeby zamnknac ten temat ...mysle ze temat jest wyczerpany i do nieczego nie prowadzi jak widac ... | ten temat jest ciekawy, mimo ze dla jednej i drugiej strony moze byc niewygodny, nie ma sensu zamykania, dojda nowi DJe, moze odezwia sie starzy, a moze w koncu do czegos dojdziemy. Odlozenie 'problemu' nie oznacza rozwiazania | |
| |
Podzikowali: | PietraZ |
Informacje Doczy: 09 Pa 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzie) Piwa: 349 Skd: Gliwice / Chorzów  | Wysany: 09-01-2011, 15:22 | #117
|
| | SchizeQ napisa/a: | | liczy sie "zapracowanie na swoja pozycje" |
Ty smiesz pisac tu o zapracowaniu na swoja pozycje ? Kim ty qurwa jestes? Twoja bezczelnosc nie zna granic. Ja sobie zapracowalem na swoja pozycje Wlasnie Mixowaniem Produkcje do niczego nie byly mi potrzebne a teraz tym barzdziej nie sa. Natomiast jeżeli chodzi o Ciebie to oprocz tego,ze powinienes popracowac nad technika miksowania bo idzie ci kiepsko to jeczcz sprobuj cos wydać wdedy moze cudem zapracujesz na miano Dj-a jak dla mnie. ...Bez agresji oczywiście
| SchizeQ napisa/a: | ten temat jest ciekawy, mimo ze dla jednej i drugiej strony moze byc niewygodny, nie ma sensu zamykania, dojda nowi DJe, moze odezwia sie starzy, a moze w koncu do czegos dojdziemy. Odlozenie 'problemu' nie oznacza rozwiazania |
Dla mnie ten temat wogole nie jest ciekawy a wrecz nudny w kolko to samo w nieskonczonosc Zadnych wniosków oprocz tego że zamiast wzisc sie za robote i w spokoju czekac na swoja szanse, to niektorzy probuja na skroty wypromować sie kosztem Mnie i Eniego. Ja nie widze zadnego problemu do rozwiązania jak ty masz to napisz do "Przyjaciółki".
PS: DJ VOYTAS juz ci cos kiedys zasugerowal co masz z palacmi zrobic ... | _________________ www.elusive.eu/artists www.youtube.com/thedriverdj www.facebook.com/DJDriverOfficial | |
| |
Podzikowali: | Pushupek |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzie) Piwa: 3135 Skd: Katowice Tauzen  | Wysany: 09-01-2011, 15:25 | #118
|
| | Driver napisa/a: | | Ty smiesz pisac tu o zapracowaniu na swoja pozycje ? Kim ty qurwa jestes? Twoja bezczelnosc nie zna granic. | przeczytaj jeszcze raz a potem edytuj i grzecznie bez napinki odpowiedz jak zrozumiesz co napisałem. | |
| |
 | |
hayer86 aka Latexowa Morda

Informacje Doczy: 24 Sie 2009 Wiek: 39 Posty: 2047 (0,33/dzie) Piwa: 1318 Skd: Katowice  | Wysany: 09-01-2011, 15:28 | #119
|
| Nie unoś się tak Driver, bo Ci może naczynko krwionośne pęknąć
| Driver napisa/a: | | Zadnych wniosków oprocz tego że zamiast wzisc sie za robote i w spokoju czekac na swoja szanse, to niektorzy probuja na skroty wypromować sie kosztem Mnie i Eniego |
No tak, szczególnie ja i paru innych nie-DJ chce się Twoim kosztem wypromować . Załatw mi fuchę kombajnisty na ścianie jak możesz
| Driver napisa/a: | PS: DJ VOYTAS juz ci cos kiedys zasugerowal co masz z palacmi zrobic ... |
W przeciwieństwie do Ciebie Schiz jest zaręczony | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez hayer86 09-01-2011, 15:29, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzie) Piwa: 894 Skd: Gliwice  | Wysany: 09-01-2011, 15:31 | #120
|
| A ja, biorąc pod uwagę fakt, że tematyka progresu jest tutaj spychana na dalszy plan poprzez nieustosunkowanie się do postów takich jak mój czy też Thunder, stwierdzam, że mamy rację. Niemniej, nigdy nie jest za późno, żeby się rozwijać czego Wam serdecznie życzę drogie Dinozaury. | _________________ Nowenna Pompejańska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
| |