| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzień) Piwa: 254 Skąd: SR  | Wysłany: 23-09-2010, 23:18 | #251
|
| noisyboy, to, Ĺźe nie potrafie znalezc slow ktore zajebiscie oddaja to co mysle no to kurde ejjj.... wiesz co mam na mysli qrwa | |
| |
 | |
|
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Dołączył: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzień) Piwa: 1722 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 23-09-2010, 23:49 | #252
|
| a mi powoli wchodzi bardziej NU niz early jak dla mnie Nu ma wieksze kopyto chociaz zdarzaja sie kawalki ktore sa slabsze niz dobre electro .... Sety Schizka pokazuja ze mozna zagrac NU z dobrym powerem:) | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do Ĺwiata Ale nie zamierzam siÄ tutaj ze wszystkimi brataÄ | |
| |
Podziękowali: | SchizeQ |
Informacje Dołączył: 16 Cze 2010 Wiek: 33 Posty: 2894 (0,49/dzień) Piwa: 485 Skąd: WrocĹaw  | Wysłany: 24-09-2010, 15:34 | #253
|
| | LukasH napisał/a: | a mi powoli wchodzi bardziej NU niz early jak dla mnie Nu ma wieksze kopyto chociaz zdarzaja sie kawalki ktore sa slabsze niz dobre electro .... Sety Schizka pokazuja ze mozna zagrac NU z dobrym powerem:) |
DokĹadnie tak... a czasami mam wraĹźenie, Ĺźe jaka nuta w stylu NU by siÄ nie znalazĹa w dziale Dyskusja o kawaĹkach -> HS to i tak zostanie zjechana przez podkreĹlam niektĂłrych "hardkorowcĂłw" i "oldschoolowcĂłw". Mimo tego, Ĺźe waĹek stoi na wysokim poziomie i przez wiele miesiÄcy miecie po imprezach to i tak zostaje zbesztany: Wasted Penguinz - Anxiety JDX - Live the moment Psyko Punkz - Rock Ya Attitide SMD - Just Like You
Dla mnie te waĹki miotĹy, a czasami zostaĹy pojechane. Wiem, Ĺźe sÄ
lepsze i gorsze nuty NU, ale jeĹźeli jeden waĹek wychodzi z dupczony, to nie oznacza, Ĺźe caĹy styl to poraĹźka. MoĹźe ja to tak oceniam, bo zainteresowaĹ mnie typowo NU, a nie lubie early hs (aczkolwiek kilka waĹkĂłw jest zarÄ
bistych), to nie zmienia tego, Ĺźe czasami za bardzo siÄ czepiacie ;]
NaprawdÄ NU ma power i rozwala system. Samo to ile osĂłb przychodzi na impreze jak w LU jest HHz, a ile jakby graĹ sam Driver albo inny dj grajÄ
cy early. To daje do myĹlenia, ludzie bardziej wolÄ
siÄ bawiÄ przy NU niz early. (ale pojechaĹem... ) | _________________
 Everything you hear, is real... | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 27 Maj 2010 Wiek: 42 Posty: 1469 (0,25/dzień) Piwa: 198 Skąd: WrocĹaw  | Wysłany: 24-09-2010, 15:55 | #254
|
| | PietraZ napisał/a: | | jeĹźeli jeden waĹek wychodzi z dupczony, to nie oznacza, Ĺźe caĹy styl to poraĹźka. |
Ja NU tez bardzo lubie i rzeczywiscie masz racje, ze nie mozna oceniac gatunku po kilku nieudanych walkach. To samo dziala w druga strone: jesli ja uslysze track eHS (a za early nie przepadam generalnie), ktory mi nie podchodzi, nie mam prawa powiedziec, ze early ssie (hipotetycznie, wcale tak nie uwazam). Tez jest troche kawalkow eHS, ktore lubie i to bardzo
| PietraZ napisał/a: | | NaprawdÄ NU ma power i rozwala system |
| PietraZ napisał/a: | | Samo to ile osĂłb przychodzi na impreze jak w LU jest HHz, a ile jakby graĹ sam Driver albo inny dj grajÄ
cy early |
Nie no, to porownanie z dupy troche po pierwsze HHZ jest znany na calym swiecie i stoi za nim prezna wytwornia, wiec nic dziwnego, ze przyciaga tlumy po drugie HHZ jest producentem i didzejem i gra w setach glownie swoje walki, a Driver przede wszystkim jest didzejem (zajebistym de facto ) w sumie dzieki Driverowi zaczalem szperac w eHS i szukac czegos dla siebie | _________________ 09.12.2011 - KOH: Zany @ E2K, Katowice 10.12.2011 - Toxicator @ MegaClub, Katowice | | Ostatnio zmieniony przez Qbek 24-09-2010, 15:56, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzień) Piwa: 2350 Skąd: z Ukrainy  | Wysłany: 24-09-2010, 16:01 | #255
|
| | PietraZ napisał/a: | | LukasH napisał/a: | a mi powoli wchodzi bardziej NU niz early jak dla mnie Nu ma wieksze kopyto chociaz zdarzaja sie kawalki ktore sa slabsze niz dobre electro .... Sety Schizka pokazuja ze mozna zagrac NU z dobrym powerem:) |
DokĹadnie tak... a czasami mam wraĹźenie, Ĺźe jaka nuta w stylu NU by siÄ nie znalazĹa w dziale Dyskusja o kawaĹkach -> HS to i tak zostanie zjechana przez podkreĹlam niektĂłrych "hardkorowcĂłw" i "oldschoolowcĂłw". Mimo tego, Ĺźe waĹek stoi na wysokim poziomie i przez wiele miesiÄcy miecie po imprezach to i tak zostaje zbesztany: Wasted Penguinz - Anxiety JDX - Live the moment Psyko Punkz - Rock Ya Attitide SMD - Just Like You
Dla mnie te waĹki miotĹy, a czasami zostaĹy pojechane. Wiem, Ĺźe sÄ
lepsze i gorsze nuty NU, ale jeĹźeli jeden waĹek wychodzi z dupczony, to nie oznacza, Ĺźe caĹy styl to poraĹźka. MoĹźe ja to tak oceniam, bo zainteresowaĹ mnie typowo NU, a nie lubie early hs (aczkolwiek kilka waĹkĂłw jest zarÄ
bistych), to nie zmienia tego, Ĺźe czasami za bardzo siÄ czepiacie ;]
NaprawdÄ NU ma power i rozwala system. Samo to ile osĂłb przychodzi na impreze jak w LU jest HHz, a ile jakby graĹ sam Driver albo inny dj grajÄ
cy early. To daje do myĹlenia, ludzie bardziej wolÄ
siÄ bawiÄ przy NU niz early. (ale pojechaĹem... ) |
JesteĹ idiotÄ
. LukasH miaĹ na myĹli to dobre mocne NU z klimatem ktĂłre ma power (i dobrze podaĹ wĹaĹnie set Schiza ktĂłry akurat dopiero konkretne waĹki dobiera), a ty wyskakujesz z totalnÄ
pedaĹowniÄ
ktĂłra wĹaĹnie sie przyczyniĹa do zmiÄkczenia HS'u i przez to gĹĂłwnego krytykowania NU. O drugiej czÄĹci twojej wypowiedzi nie bede pisaĹ bo to juĹź jest pierdolenie o komercji, ktĂłre sie tyle razy przewijaĹo Ĺźe kaĹźdy czy fan NU czy antyfan NU zrozumiaĹ i pojÄ
Ĺ dlaczego na HHz'a przychodzÄ
tĹumy a na Drivera nie, Ĺźe przynajmniej to potwierdziĹo moje 2 pierwsze sĹowa wypowiedzi, wiec nie musze sobie dawaÄ warna za obraze bo to sÄ
fakty. | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | | Ostatnio zmieniony przez Daron37 24-09-2010, 16:05, w całości zmieniany 2 razy | |
| |
Podziękowali: | SBD, Pushupek, SchizeQ |
Informacje Dołączył: 06 Cze 2010 Posty: 370 (0,06/dzień) Piwa: 24 Skąd: Tczew  | Wysłany: 24-09-2010, 17:26 | #256
|
| Pietraz co to kurwa ma byc? JDX - Live the moment wez przestan to ma kopa ?bez jaj,juz nie wspominajac o tych innych kawalkach co podales tez sa slabe i nadaja sie do eski imho
Lubie niektore kawalki NU nie powiem niektore sa dobre e ale dlamnie do early do piet nie dorastaja i tyle to moja opinia | | Ostatnio zmieniony przez fejkenq 24-09-2010, 17:30, w całości zmieniany 4 razy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 16 Cze 2010 Wiek: 33 Posty: 2894 (0,49/dzień) Piwa: 485 Skąd: WrocĹaw  | Wysłany: 24-09-2010, 19:15 | #257
|
| | fejkenq napisał/a: | | Pietraz co to ku*wa ma byc? JDX - Live the moment wez przestan to ma kopa ?bez jaj,juz nie wspominajac o tych innych kawalkach co podales tez sa slabe i nadaja sie do eski imho |
WĹaĹnie o takim zachowaniu wczeĹniej mĂłwiĹem... | _________________
 Everything you hear, is real... | |
| |
Podziękowali: | tiz |
Informacje Dołączył: 06 Cze 2010 Posty: 370 (0,06/dzień) Piwa: 24 Skąd: Tczew  | Wysłany: 24-09-2010, 19:42 | #258
|
| | "imho" | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 266 (0,04/dzień) Piwa: 185 Skąd: Przejdź do mapy  | Wysłany: 24-09-2010, 22:01 | #259
|
| ZauwaĹźyĹem jednÄ
zaleĹźnoĹÄ... zwykle kaĹźda muzyka z dopiskiem NU to przeksztaucenie oraz dodanie motywĂłw z innych pokrewnych gatunkĂłw muzyki, tak Ĺźeby trafiĹo do wiekszej iloĹci osĂłb w finalnym efekcie "siÄ sprzedaĹo" (czyli wyĹźej wspomniana komercja) Czy to Nustyle Harstyle, czy Nustyle Gabber lub Nu-metal....
tak czy siak reasumujÄ
c... wszelkie gatunki z dopiskami NU zawsze bÄdÄ
powodowaĹy kontrowersyjne poglÄ
dy u ludzi, ktĂłry dany gatunek pokochali taki jaki jest u ĹşrĂłdeĹ i bÄda broniÄ tego co zawiera dana muzyka, jakie wartoĹci przekazuje jak i klimatu
Niestety konczac mojego posta stwierdze Ĺźe twĂłr jakim jest Nustyle Hardstyle czy Nustyle Gabber nie zawiera duszy ani tego co byĹo zaĹoĹźone u ĹşrĂłdeĹ gatunku | _________________

| |
| |
Podziękowali: | tiz, Roman, grze91 |
Informacje Dołączył: 03 Lut 2010 Wiek: 43 Posty: 5108 (0,85/dzień) Piwa: 408 Skąd: ĹlÄ
sk-Halemba  | Wysłany: 25-09-2010, 12:43 | #260
|
| a tak w ogĂłle jakie Nu przeca nie ma takiego stylu ............o czy my to gadamy nu style ( nowy styl) kutwa rock,pop,hiphop tez moge byÄ nu..............nazwa ktĂłrÄ
sobie sami stworzyliĹmy abo nu gabber kutwa jakieĹ nie porozumienie..............na siĹÄ wymyĹlane style hardstyle i juĹź a gabber to lata 90 hardcore 2000 do nie wiem do powstania mainstream co i tak ta nazwa mainstream jest jakaĹ z dupy ale jest uĹźywana i przez fanĂłw i przez dj-Ăłw wiÄc niech bydzie ale NU style chyba sie z tym nie spotkaĹem jak oficjalnie ktoĹ bÄdzie jej uĹźywaĹ to jÄ
za akceptujÄ teraz to ciÄ
gle jest hardstyle i tyle | _________________ ONE & ONLY TRUE GABBER'S | |
| |
 | |
| |