| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 27-10-2009, 15:33 | #61
|
| No ja w sumie nic wiecej tez nie ma mdo powiedzenia | _________________
  | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 27-10-2009, 19:31 | #62
|
| | Legolek napisał/a: | | Co innego ma do powiedzenia grupa grajÄ
ca a wiÄc dj-e na naszym forum | jak to napisaĹ Enigmato rok temu w sytuacji z Global Gathering "Kazdy chce DJa za darmo" i to szczera prawda ze dje w polsce sa dymani w dupe jesli chodzi o kase, kto mial z tym stycznosc to wie ze to prawda(sa oczywiscie wyjatki ale trzeba sie niezlenapracowac i wyrobic bardzo dobre 'nazwisko' zeby tyle dostawac) Kolejna rzecz - ludzie maja takie dziwne wyobrazenie ze DJ to ma taka kase z imprez ze nie musi pracowac tylko zajmuje sie muzyka i nic wiecej - nic bardziej mylnego, DJ to taka zsama osoba ktora zapierdala po 8h dziennie zeby miec z czego zyc. Nie mam na mysli oczywiscie tych co zgarniaja za godzine kilkaset euro | |
| |
 | |
Legolek _-^-_ Piramida _-^-_

Informacje Dołączył: 12 Sie 2007 Wiek: 37 Posty: 1751 (0,25/dzień) Piwa: 88 Skąd: ChorzĂłw  | Wysłany: 27-10-2009, 21:21 | #63
|
| | SchizeQ napisał/a: | | Nie mam na mysli oczywiscie tych co zgarniaja za godzine kilkaset euro |
Polak jakby zgarniaĹ kilkaset euro to by pracowaĹ nie musiaĹ A dla takiego niemca czy holendra to grosze
AĹź miaĹem nic juĹź nie pisaÄ ale po dzisiejszej rozmowie ktĂłra stoczyĹa na tematy muzyczne normalnie nie wytrzymaĹem.
SiedzÄ z kumplami i jeden wyskakuje Ĺźe ja jestem dupa i nie dj i Ĺźe gram jakieĹ ciulstwa a nie to co ludziom siÄ podoba MyĹlaĹem Ĺźe spadnÄ z krzesĹa MĂłwiÄ mu Ĺźe dj gra co to lubi a jak gra to co ludziom siÄ podoba to jest za przeproszeniem sprzedajnÄ
dziwkÄ
A on mi zaraz pado ale ma z tego kasÄ i ludziom siÄ to podoba W ogĂłle zostaĹem tam zjechany z gĂłry na dóŠAle miaĹem taki banan na ryju Ĺźe szok Do tego mĂłwiÄ Ĺźe sprzÄt kupuje do domu bo mam takie hobby i nawet w domu lubiÄ sobie pograÄ a potem tekst Ĺźe ja bym CiÄ podziwiaĹ jakbyĹ sklejaĹ modele samolotĂłw a tak mogÄ ciÄ za ciula uwaĹźaÄ a nie tym bardziej dj-a hahaha tego to juĹź nie mogĹem wytrzymaÄ
TakĹźe mamy niezĹych agentĂłw w Polsce
Widzicie co robi muzyka ktĂłra leci w radiu z czĹowiekiem | _________________
 | | Ostatnio zmieniony przez Legolek 27-10-2009, 23:36, w całości zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 28-10-2009, 13:39 | #64
|
| apropo zarobkow Dj`i za granica w nowym DJ Mag`u jest maly artykul o tym;p podali zarobki w przyblizeniu i przyklady kto bierze tyle za set. jak to zobaczylam odnosnie niektorych to oko mi zbielalo no ale co poradzic... i dj`e hs/hc to biora totalne grosiki w porowaniu do tych tam wymienionych sie az zastanowilam skad niektorych stac na danego dj`a (majac na mysli eventy w PL czy cos takiego )
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 13 Paź 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzień) Piwa: 526 Skąd: Bydgoszcz/Warszawa  | Wysłany: 28-10-2009, 22:13 | #65
|
| | netya napisał/a: | | apropo zarobkow Dj`i za granica w nowym DJ Mag`u jest maly artykul o tym;p podali zarobki w przyblizeniu |
CzytaĹem .... Generalnie z dj-ki moĹźe siÄ utrzmaÄ w PL jedynie absolutna czoĹĂłwka, a reszta to szkoda pisaÄ. Po za tym róşnica miÄdzy PL a zachodem 2 lata Ĺwietlne co najmniej. | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 28-10-2009, 23:20 | #66
|
| | vulcan napisał/a: | | Po za tym róşnica miÄdzy PL a zachodem 2 lata Ĺwietlne co najmniej. |
tyle to wiaodmo . napisalam ze o zagranicznych chodzi . i co do niektorych to bylo wiadomo ze ciagna kokosy ale co do innych to pelne zaskoczenie.ale wiadomo ze house trance na topie teraz
eot.
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
ssman terrorcore.pl member

Informacje Dołączył: 06 Lip 2009 Wiek: 42 Posty: 27 (0/dzień) Piwa: 0 Skąd: ĹĂłdĹş  | Wysłany: 29-10-2009, 10:05 | #67
|
| zarobki dji na scenie hc... hmmm... niech pomysle... zwrot za dojazd i najebka? | _________________
 | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Skąd: MyĹlenice  | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Mar 2007 Wiek: 42 Posty: 118 (0,02/dzień) Piwa: 1 Skąd: braÄ tĹuste pojary ?  | Wysłany: 29-10-2009, 18:05 | #69
|
| | Jakies 2-3 lata temu byĹy dyskusje na temat tego ,Ĺźe Hardstyle w Polsce umiera i to bÄdzie totalna klapa tego stylu w naszym kraju ( wg. mnie to sie jeszcze nie rozwinÄ
Ĺ). Hmm dziĹ jakby nie patrze to nie wiadomo gdzie na jaka imprezÄ jechaÄ , bo albo nie starczy czasu , albo nie da siÄ wyrobiÄ z hajsem, No i kto to wyniĂłsĹ i rozpopularyzowaĹ ?? Nikt inny tylko wĹaĹnie Nu style i remixy "popularnych" :-D ( znanych) szerzej utworĂłw - komercyjnych . Ja tam akceptuje ogóŠproduktĂłw , ktĂłre sa na sprzedaĹź , a to tylko od sĹuchaczy zaleĹźy czy coĹ jest hitem czy kitem . Tak podejrzewam gdyby wszyscy producenci tworzyli tylko oldschoolowe kawaĹki to polska scena hard tkwiĹa by dalej w podziemiu- nie mnie to oceniaÄ czy to by byĹo lepsze rozwiÄ
zanie ... | _________________ Listen to slow music turns U into a Fuckin' idiot
 | | Ostatnio zmieniony przez DropsNH 29-10-2009, 18:06, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 29 Cze 2007 Wiek: 41 Posty: 3302 (0,47/dzień) Piwa: 471 Skąd: DÄ
browa GĂłrnicza  | Wysłany: 30-10-2009, 17:00 | #70
|
| | DropsNH napisał/a: | | Tak podejrzewam gdyby wszyscy producenci tworzyli tylko oldschoolowe kawaĹki to polska scena hard tkwiĹa by dalej w podziemiu- nie mnie to oceniaÄ czy to by byĹo lepsze rozwiÄ
zanie ... |
Jakie podziemie chĹopie? Nustyle wcale nie oznacza rozwoju hardstyle'u! Jest to caĹkowita zmiana jego stylu, brzmienia i calej koncepcji. To tak jakbyĹ z kota chciaĹ zrobiÄ tygrysa To i to jest niby kot ale nie o to chodzi...
P.S WyobraĹş sobie, ze dziÄki EHS przerzuciĹem sie na mocniejsze rytmy. A dziÄki Nu i jego wspaniaĹej mocy rozwijania sceny hard, to mĂłgĹbym sie przerzuciÄ ale chyba na fasolki ( z caĹym szacunkiem ) WiÄc nie pisz bzdur, Ĺźe nowy trend w hsie powoduje rozwĂłj tego gatunku i innych Hard w PL, bo jedynie swoimi zĹagodzonymi brzmieniami przyciÄ
ga coraz wiÄcej przypadkowych ludzi a HARD MUSiC w to nie mieszaj Polska scena hard teraz zacznie byÄ w podziemiu, producenci NUHSu przyzwyczajajÄ
zwykĹych ĹmiertelnikĂłw do lajtowych melodyjek i na tym sie ta ewolucja zakoĹczy, bo kaĹźde mocniejsze pierdolniÄcie bÄdzie juĹź be.
PEACE | |
| |
 | |
| |