Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: komercja

Komercja...!
Autor Wiadomo¶æ
netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Do³±czy³a: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Sk±d: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 23-10-2009, 16:57    #41

Prophet napisa³/a:
Nie wiem w czym właściwie rzecz.
W nu są fajne kawałki i jest shit.
W early są fajne kawałki i jest shit.
W HC są fajne kawałki i jest shit.
W KAŻDEJ muzyce są fajne kawałki i jest shit.
Mało tego - od Ciebie samego/samej zależy czy uznasz to za fajny kawałek czy za shit!
Więc można by już skończyć to przekomarzanie się nuHS vs eHS + HC...
Nie lubisz - nie słuchasz. Proste. Ale nie trzeba obrzucać mięchem i wmawiać całemu światu że to jest be. Jak ktoś u góry napisał - o gustach się nie dyskutuje.

za to masz medal. i w tym cale sedno bezsensownosci tej dyskusji ( jak i dyskusji o sc) w moim odczuciu. wiecej nic nie trzeba dodawac.

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

SchizeQ 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Sk±d: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 23-10-2009, 19:34    #42

powiedzonko "o gustach sie nie dyskutuje" jest jednym z najbardziej lamerskich stwierdzen jakie kiedykolwiek padly i posluguja sie nim glownie bezguscia i osoby bez argumentow - zeby nie bylo ie pije tutaj do kogos z forum ale tak ogolnie to pisze, bo gdyby "o gustach.." mialo sens to skad braliby sie tzw. bezguscia? Skad braloby sie wszelakie swiatowe gowno w modzie, mediach, muzyce, sztuce itd?

Podziêkowali:Artiks
remik09 

Informacje
Do³±czy³: 27 Gru 2007
Piwa: 228
Sk±d: Ruda Slaska

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 23-10-2009, 21:01    #43

SchizeQ napisa³/a:
powiedzonko "o gustach sie nie dyskutuje" jest jednym z najbardziej lamerskich stwierdzen

i jedne z najbardziej prawdziwych twierdzeń :) ja tam w nim nie widzę nic lamerskiego. Hardstylowcy lubią HH a powiedzą np, że pop to gówno, Hiphopowcy powiedzą, że HS to gówno albo że pop to gówno. Jak ktoś lubi pop to tak samo powie, no i niby kto ma racje ? nikogo się na siłę nie przekona więc jaki sens komuś wmawiać, że jego muzyka to gówno ? większość tak mówi o HS i HC a ja nei umiem bez tego żyć, jestem jakiś nienormalny ?

kych0 

Informacje
Do³±czy³: 18 Pa¼ 2009
Piwa: 611
Sk±d: RÅšL <WrK>

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 23-10-2009, 21:05    #44

User z hs.pl napisał takiego posta i nie żartował :) zobaczcie sami :D

Nagralem pana mickiego. To juz przechodzi wszelkie pojecia, warto poswiecic te kilka chwil i przesluchac calosc Ja sie prawie poplakalem jak na koniec zapuscil supermario ;p

http://www1.zippyshare.com/v/86188643/file.html

A jak by ktoś chciał cos przekazac temu panu co prowadzi audycje to może tutaj :
http://forum.radioparty.p...=0&#entry337086

BD.Lukash 
Beat Destroyers

Informacje
Do³±czy³: 23 Sie 2009
Piwa: 1722
Sk±d: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 23-10-2009, 21:17    #45

Jebac radia komercyjne!

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 23-10-2009, 22:42    #46

Prophet napisa³/a:
Dalej - Benassi / MBrothers / C-Bool. Wybili się na jednym kawałku i każdy kolejny jaki tworzyli brzmiał praktycznie tak samo, żeby tylko jak najwięcej wycisnąć z tego 'chwilowego' wyskoku ponad poprzeczkę. A teraz? Cisza :D Czyli - komercja pełną gębą.

Bezsensu, to ze ktos stworzyl hita jednego a potem nic specjalnego nie stworzyl nazywasz komercja ? Co to ma do tego. To raczej pokazuje tylko talent lub jego brak danego wykonawcy.

remik09 napisa³/a:
Hardstylowcy lubią HH a powiedzą np, że pop to gówno, Hiphopowcy powiedzą, że HS to gówno albo że pop to gówno. Jak ktoś lubi pop to tak samo powie, no i niby kto ma racje

NIKT. Sek w tym zebym drugiego tego co ma inny gust slucha czego innego czy w innej sprawie ma inne poglady nie rzucac wlasnie GOWNEM (a wlasnie tu na forum w wielu przypadkach na im lzejsze nuty tym bardziej wieksze GOWNA sie sypia) tylko z kultura skomentowac mowiac ze MI Sie to poprostu nie podoba, dla mnie to zaden hit, nic wielkiego... czy cus takiego....
A jak nie uznajecie nuSTYLU za gatunek nalezacy do HARDOW..... To zakazcie rozmow i w ogole wrzucania walkow,setow w tym tonie bo to nie hard i git. Tylko jakos w NL na wielu eventach umia pogodzic te wszystkie nasze HARD gatunki i na HARD imprezach puszczana sa one obok siebie...
Bo tak jak pisalem wczesniej jesli uznajecie np. Technoboya,HHza czy Diblokow za komercyjnych DJi to rownie dobrze mozecie do nich zaliczyc UNEXISTA i PARTYRAISERA (ktory nawet mial swoja wielka imprezke (jak najbardziej okaz komercji).
A o gustach powinno sie rozmawiac bo przeciez w kazdym temacie kazdy wyraza swoja opinie (swoj gust) byle robic to NA POZIOMIE....
Ostatnio zmieniony przez Frog 23-10-2009, 22:46, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

SchizeQ 

Informacje

Wys³any: 23-10-2009, 22:46    #47

tak jak Frog, pisze - nie bojmy sie o gustach dyskutowac :] gdyby to zdanie "o gustach sie nie dyskutuje" przeksztalcc na inne dziedziny zycia to swiat nie rozwinalby sie w takim tempie w jakim to nastapilo. Bo przeciez "jebac pzpn bo to zlodzieje" tez mozna podpiac pod gusta - ktos inny moze uwazac ze pzpn odpierdala super robote i stolki im sie naleza, to samo o rzadzie - kazdy glosuje na kogos chce ale dyskusje byly sa i beda, a stosowanie tego jako zastapienie braku argumentow jest bardzo lamerskie :]

Prophet 

Informacje
Do³±czy³: 10 Pa¼ 2009
Piwa: 3
Sk±d: sii les i a

Wys³any: 24-10-2009, 00:46    #48

(...)
Ostatnio zmieniony przez Prophet 03-01-2010, 08:28, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

SchizeQ 

Informacje

Wys³any: 24-10-2009, 00:56    #49

Prophet napisa³/a:
Bo jeśli ktoś ma świadomość, że kopiuje raz drugi i trzeci jeden i ten sam zestaw dźwięków
jesy roznica miedzy rodzajem dzwikow tworzacych styl (patrz Klaas) a np jednym kickiem uzywanym w 20 produkcjach(patrz hhz, BH).
Prophet napisa³/a:
Tak, tylko chyba nie do końca pojmujesz sens tego zdania. Ono nie oznacza dyskutować jako rozmawiać, tylko dyskutować w sensie 'kłócić się co jest lepsze'. To jest takie powiedzonko sytuacyjne raczej. Nie wiem kto je wymyślił i w jakich warunkach, ale w takich sytuacjach się go używa. Więc to nie to samo co dyskusja na poziomie.
nie chce mi sie wertowac wszystkich postow ale wydaje mi sie ze nie bylo tutaj zadnej napinki a osoba ktora tego uzyla nie miala nawet 2 dobrych argumentow wiec sorry ale w tej sytuacji to moja teoria jest na wierchu :)

Prophet 

Informacje
Do³±czy³: 10 Pa¼ 2009
Piwa: 3
Sk±d: sii les i a

Wys³any: 24-10-2009, 01:29    #50

(...)
Ostatnio zmieniony przez Prophet 03-01-2010, 08:27, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 10774
Odpowiedzi: 211
Odwiedzin z google: 3522
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: