| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 23-10-2009, 16:57 | #41
|
| | Prophet napisa³/a: | Nie wiem w czym wÅ‚aÅ›ciwie rzecz. W nu sÄ… fajne kawaÅ‚ki i jest shit. W early sÄ… fajne kawaÅ‚ki i jest shit. W HC sÄ… fajne kawaÅ‚ki i jest shit. W KAÅ»DEJ muzyce sÄ… fajne kawaÅ‚ki i jest shit. MaÅ‚o tego - od Ciebie samego/samej zależy czy uznasz to za fajny kawaÅ‚ek czy za shit! WiÄ™c można by już skoÅ„czyć to przekomarzanie siÄ™ nuHS vs eHS + HC... Nie lubisz - nie sÅ‚uchasz. Proste. Ale nie trzeba obrzucać miÄ™chem i wmawiać caÅ‚emu Å›wiatu że to jest be. Jak ktoÅ› u góry napisaÅ‚ - o gustach siÄ™ nie dyskutuje. |
za to masz medal. i w tym cale sedno bezsensownosci tej dyskusji ( jak i dyskusji o sc) w moim odczuciu. wiecej nic nie trzeba dodawac.
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 23-10-2009, 19:34 | #42
|
| | powiedzonko "o gustach sie nie dyskutuje" jest jednym z najbardziej lamerskich stwierdzen jakie kiedykolwiek padly i posluguja sie nim glownie bezguscia i osoby bez argumentow - zeby nie bylo ie pije tutaj do kogos z forum ale tak ogolnie to pisze, bo gdyby "o gustach.." mialo sens to skad braliby sie tzw. bezguscia? Skad braloby sie wszelakie swiatowe gowno w modzie, mediach, muzyce, sztuce itd? | |
| |
Podziêkowali: | Artiks |
Informacje Do³±czy³: 27 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 1875 (0,28/dzieñ) Piwa: 228 Sk±d: Ruda Slaska  | Wys³any: 23-10-2009, 21:01 | #43
|
| | SchizeQ napisa³/a: | | powiedzonko "o gustach sie nie dyskutuje" jest jednym z najbardziej lamerskich stwierdzen |
i jedne z najbardziej prawdziwych twierdzeń ja tam w nim nie widzę nic lamerskiego. Hardstylowcy lubią HH a powiedzą np, że pop to gówno, Hiphopowcy powiedzą, że HS to gówno albo że pop to gówno. Jak ktoś lubi pop to tak samo powie, no i niby kto ma racje ? nikogo się na siłę nie przekona więc jaki sens komuś wmawiać, że jego muzyka to gówno ? większość tak mówi o HS i HC a ja nei umiem bez tego żyć, jestem jakiś nienormalny ? | _________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ? | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 18 Pa¼ 2009 Wiek: 37 Posty: 1732 (0,28/dzieñ) Piwa: 611 Sk±d: RÅšL <WrK>  | Wys³any: 23-10-2009, 21:05 | #44
|
| User z hs.pl napisał takiego posta i nie żartował zobaczcie sami
A jak by ktoś chciał cos przekazac temu panu co prowadzi audycje to może tutaj : http://forum.radioparty.p...=0entry337086 | |
| |
 | |
BD.Lukash Beat Destroyers

Informacje Do³±czy³: 23 Sie 2009 Wiek: 37 Posty: 3830 (0,62/dzieñ) Piwa: 1722 Sk±d: Gliwice  | Wys³any: 23-10-2009, 21:17 | #45
|
| | Jebac radia komercyjne! | _________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 23-10-2009, 22:42 | #46
|
| | Prophet napisa³/a: | Dalej - Benassi / MBrothers / C-Bool. Wybili siÄ™ na jednym kawaÅ‚ku i każdy kolejny jaki tworzyli brzmiaÅ‚ praktycznie tak samo, żeby tylko jak najwiÄ™cej wycisnąć z tego 'chwilowego' wyskoku ponad poprzeczkÄ™. A teraz? Cisza Czyli - komercja peÅ‚nÄ… gÄ™bÄ…. |
Bezsensu, to ze ktos stworzyl hita jednego a potem nic specjalnego nie stworzyl nazywasz komercja ? Co to ma do tego. To raczej pokazuje tylko talent lub jego brak danego wykonawcy.
| remik09 napisa³/a: | | Hardstylowcy lubiÄ… HH a powiedzÄ… np, że pop to gówno, Hiphopowcy powiedzÄ…, że HS to gówno albo że pop to gówno. Jak ktoÅ› lubi pop to tak samo powie, no i niby kto ma racje |
NIKT. Sek w tym zebym drugiego tego co ma inny gust slucha czego innego czy w innej sprawie ma inne poglady nie rzucac wlasnie GOWNEM (a wlasnie tu na forum w wielu przypadkach na im lzejsze nuty tym bardziej wieksze GOWNA sie sypia) tylko z kultura skomentowac mowiac ze MI Sie to poprostu nie podoba, dla mnie to zaden hit, nic wielkiego... czy cus takiego.... A jak nie uznajecie nuSTYLU za gatunek nalezacy do HARDOW..... To zakazcie rozmow i w ogole wrzucania walkow,setow w tym tonie bo to nie hard i git. Tylko jakos w NL na wielu eventach umia pogodzic te wszystkie nasze HARD gatunki i na HARD imprezach puszczana sa one obok siebie... Bo tak jak pisalem wczesniej jesli uznajecie np. Technoboya,HHza czy Diblokow za komercyjnych DJi to rownie dobrze mozecie do nich zaliczyc UNEXISTA i PARTYRAISERA (ktory nawet mial swoja wielka imprezke (jak najbardziej okaz komercji). A o gustach powinno sie rozmawiac bo przeciez w kazdym temacie kazdy wyraza swoja opinie (swoj gust) byle robic to NA POZIOMIE.... | _________________
  | | Ostatnio zmieniony przez Frog 23-10-2009, 22:46, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 23-10-2009, 22:46 | #47
|
| tak jak Frog, pisze - nie bojmy sie o gustach dyskutowac gdyby to zdanie "o gustach sie nie dyskutuje" przeksztalcc na inne dziedziny zycia to swiat nie rozwinalby sie w takim tempie w jakim to nastapilo. Bo przeciez "jebac pzpn bo to zlodzieje" tez mozna podpiac pod gusta - ktos inny moze uwazac ze pzpn odpierdala super robote i stolki im sie naleza, to samo o rzadzie - kazdy glosuje na kogos chce ale dyskusje byly sa i beda, a stosowanie tego jako zastapienie braku argumentow jest bardzo lamerskie | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 10 Pa¼ 2009 Wiek: 115 Posty: 59 (0,01/dzieñ) Piwa: 3 Sk±d: sii les i a  | Wys³any: 24-10-2009, 00:46 | #48
|
| | (...) | | Ostatnio zmieniony przez Prophet 03-01-2010, 08:28, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzieñ) Piwa: 3135 Sk±d: Katowice Tauzen  | Wys³any: 24-10-2009, 00:56 | #49
|
| | Prophet napisa³/a: | | Bo jeÅ›li ktoÅ› ma Å›wiadomość, że kopiuje raz drugi i trzeci jeden i ten sam zestaw dźwiÄ™ków | jesy roznica miedzy rodzajem dzwikow tworzacych styl (patrz Klaas) a np jednym kickiem uzywanym w 20 produkcjach(patrz hhz, BH).
| Prophet napisa³/a: | | Tak, tylko chyba nie do koÅ„ca pojmujesz sens tego zdania. Ono nie oznacza dyskutować jako rozmawiać, tylko dyskutować w sensie 'kłócić siÄ™ co jest lepsze'. To jest takie powiedzonko sytuacyjne raczej. Nie wiem kto je wymyÅ›liÅ‚ i w jakich warunkach, ale w takich sytuacjach siÄ™ go używa. WiÄ™c to nie to samo co dyskusja na poziomie. | nie chce mi sie wertowac wszystkich postow ale wydaje mi sie ze nie bylo tutaj zadnej napinki a osoba ktora tego uzyla nie miala nawet 2 dobrych argumentow wiec sorry ale w tej sytuacji to moja teoria jest na wierchu | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 10 Pa¼ 2009 Wiek: 115 Posty: 59 (0,01/dzieñ) Piwa: 3 Sk±d: sii les i a  | Wys³any: 24-10-2009, 01:29 | #50
|
| | (...) | | Ostatnio zmieniony przez Prophet 03-01-2010, 08:27, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
| |