1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Planeta i tak dobrze siÄ rozwinÄĹa. Niedawno jeszcze 3/4 listy mega beat dance chart 20 to byĹ gĂłwniany electro house a teraz 3/4 listy to Trance i to caĹkiem ambitny wiÄc postÄpy sÄ ...
To jest najgorsze w planecie Ĺźe tak od razu od reki po prostu zrezygnowali z mocniejszych gatunkĂłw... ja bym proponowaĹ wystosowaÄ jakÄ Ĺ petycje do radia, Ĺźeby dali jakiĹ hardstyle w propozycjach np. do listy mbdc20 i zobaczymy czy ludzie bÄdÄ gĹosowaÄ na to
swego czasu rozmawialem o tym z Voytasem ktĂłry jest tym gosciem ktor MBDC20 prowadzi sam gra HS. Powiedzial ze stacja nie zgadza sie na hardy, probuja jak tylko moga i nici.. NIE I KONIEC. W koncu udalo sie wkrecic kawalki polskiej sceny hard na liste jak sie nie myle nuta od Moandera I Victory Skydrivera byly.. ale nie przetrwaly, kolejnych prob chyba nie bylo. Co do planety - chwali sie trance night
Komercja pff Im mniej muzyka brzmi "komputerowo" tym wiÄcej ludzi jej sĹucha, tak to juĹź jest :p Polecam odcinek Fur TV "Enter the DJ", tam jest wÄ tek z DJ Yoyo, zwĹaszcza koĹcĂłwka dobrze satyrycznie obrazuje jak to jest z tymi techniawkami ; d Np. mam takÄ teoriÄ Ĺźe hardstajl sie podoba ludziom bo bicik brzmi jakbyĹ trzaskaĹ drzwiami od auta, a w hardcore'ach bardziej tak mechanicznie, jak jakieĹ maszyny w fabryce ; d Qwa zjarany jestem chyba ; d
TeĹź nie naleĹźy zapominaÄ ze komercja nie dotyka tylko i wyĹÄ cznie HSu czy teĹź HC jak poszukamy w innych gatunkach muzycznych to teĹź sporo znajdziemy Polski Hip-hop na przykĹad XD ale zespóŠJonas Brothers uwaĹźany za rock XD
hasder ja jestem w tej komfortowej sytuacji Ĺźe sĹucham w sumie wszystkiego (ale HSu i HC najwiÄcej i najbardziej lubie ) wiÄc mogÄ powiedzieÄ Ĺźe inni teĹź za róşowo nie majÄ jak wpada jakaĹ moda na dany rodzaj muzyki to wszyscy to potem kopiujÄ . a ostatnim gĹoĹnym przypadkiem sprzedania siÄ jest Agnieszka ChyliĹska ze swojÄ sweet pĹytÄ Modern Rocking ...
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)