| |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 19-02-2010, 00:01 | #101
|
| | Forcebasser napisa/a: | | Łosiu napisa/a: | ja do planety nic nie mam bo kozackie tracki leca zwlaszcza w nocy !!! Forcebasser,radio by nie gralo komerchy gdyby jej tyle nie bylo wiec obwiniaj tylko producentow ktorzy ja tworza !!!! |
Mi się tak wydaję że... Od 2006 około nastąpiła era electro housowego shitu... " przed 2006 była era commercial trancu i trancu. Komercyjni producenci tak kombinują żeby zmieniać styl wraz z tym co jest na topie w klubach. Ja tylko się zastanawiam kiedy era electro shitu... minie , bo to już za długo się utrzymuję....... |
tu ci powiem masz racje co do roku ! tez to zauwazalem era Electro mija pomalu przynajmniej tak jest w dalekiej europie do nas dojdzie troche pozniej !! w klubach juz gra sie coraz weicej House i odmian : Dutch ,Progressive,Tech House ! a Electro jest juz tak zje....ne ze bardziej juz nie moze i walki co sie teraz robia sa w sumie coraz lepsze tylko ze producenci nie maja pomyslu i remixuja jeszcze w elektro lejdi gagi i inny shit robiac chlew !!! ale poczekajmy | _________________
 | |
| |
 | |
|
Forcebasser HaRdStYlE*BoY*

Informacje Doczy: 01 Mar 2008 Wiek: 39 Posty: 93 (0,01/dzie) Piwa: 4 Skd: Zawiercie  | Wysany: 19-02-2010, 00:15 | #102
|
| | Ale moim zdaniem jest żle w klubach... i tutaj nie chodzi nawet o hs i hc... bo te gatunki naprawdę są w małym stopniu komercyjne.... od jakiegoś czasu postanowiłem trochę wrócić do trance i hands up i załamałem się - co się okazuje te gatunki tez już przejeły elementy electro house i tech.... i idą w tą właśnie stronę..... jest jeszcze garstka wykonawców która robi trance tak jak ma trance brzmieć... co do hands up to niedługo będzie undergroundowy pewnie... a wspominany wyżej przeze mnie commercial trance wogule przestał prawie istnieć... a hard-trance przerodził się w tech-trance i techhouse.... | _________________ Top 3 : 1. Brennan Heart - Till U Believe It 2. Headhunterz - Psychedelic 3. Max B. Grant & Djanny - Arancia Meccanica <ooo> | |
| |
 | |
hasder HARDCORE TO THE BONE

Informacje Doczy: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzie) Piwa: 105 Skd: Ruda Ślůnsko  | Wysany: 19-02-2010, 07:20 | #103
|
| Forcebasser, co do tej planety to sie zgadzam, z ekiedyś to była najlepsza stacja... i zawsze czekałem na liste, a teraz żenada. Jedynie w nocy ale też nie w każdy dzień grają troche bardziej ambitnie. Poza tym no to non stop w kółko 15 wałków komercha... i idzie ciulca dostać, bo w pracy jezdze samochodem, a radio mam jedynie kaseciok stary, co nie odtwarza nawet kaset - czyli zostaje mi tylk oradio przy ktorym sie chyba bardziej wqrwiam niż w ciszy jakbym miał jeździć | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 21 Sty 2010 Wiek: 41 Posty: 1275 (0,21/dzie) Piwa: 194 Skd: halemba  | Wysany: 19-02-2010, 16:59 | #104
|
| | Forcebasser napisa/a: | | Legolek napisa/a: | | A planeta za to wali dobrą muzą cały czas. Nawet w dzień po mimo że nie leci tam ani hs czy tam minimal itp ale muza jest różnorodna i najmniej syfu leci. |
Już przechodziłem ten temat 10000 razy... to co było kiedyś 95.1 a teraz to jest żal........ 2001-2004 hardstyle, hard-trance a nawet czasem hardcorowe kawałki to było na początku dziennym po 18 godzinie... po prostu... jeba.. kasa... i jeszcze raz kasa... Ci ludzie którzy nie są ze śląska maja czego żałować bo to była magia a nie stacja... Teraz nie włączam planety wogóle bo mógłbym przez przypadek rozwalić z nerwów radio w aucie. 100% komercha a może nawet gorzej...
K-Traxx - Hardventure (Technoboy Remix) hulał non stoper przez jakiś czas Zenithy stare typu Scream , The Music Is now i nikt wtedy nawet nie wiedział do końca jak określić ten gatunek. |
jak sie nie myle t oza dawnych czasow po 22 lecialo techno terror ... i to byla muza zero szitu !! zawsze cos porzadnie do**ali od acidu po hc nie to co teraz | |
| |
 | |

Informacje Doczy: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzie) Piwa: 105 Skd: Ruda Ślůnsko  | Wysany: 19-02-2010, 20:46 | #105
|
| | | jak sie nie myle t oza dawnych czasow po 22 lecialo techno terror |
było coś takiego ;Dmam setów kilka na płytkach pozgrywanych jeszcze, jak odzyskam moj naped dvd to moge podrzucic jak ktos bedzie chciał | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 15 Sie 2009 Wiek: 36 Posty: 403 (0,06/dzie) Piwa: 25 Skd: Szczecin  | Wysany: 19-02-2010, 20:56 | #106
|
| Ale co na to da się poradzić to że jest nas wąska grupa słuchaczy mocniejszych brzmień tego nie zmieni radio jest nastawione na publikę a słuchacze to teraz tylko i wyłącznie prawie gaga i inne shity :p przynajmniej u mnie w Szczecinie u was na południu to trochę lżej macie chociaż nie powiem na Szczecin Fm jest Audio Autopsja od godziny 22 do 23 leci break core , gabba i inne mocne uderzenia ale co to taka godzinka w tygodniu | |
| |
 | |

Informacje Doczy: 10 Sty 2009 Wiek: 37 Posty: 1308 (0,2/dzie) Piwa: 105 Skd: Ruda Ślůnsko  | Wysany: 19-02-2010, 21:06 | #107
|
| taka godzinka porzadnego grania to jest dużo w radiu... jak sie ma naprzykład nocki i pracuje sie w takich warunkach ze można słuchać radia to zawsze jest to godzinka mile spedzona. | _________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!! | |
| |
 | |

Informacje Doczy: 01 Mar 2008 Wiek: 39 Posty: 93 (0,01/dzie) Piwa: 4 Skd: Zawiercie  | Wysany: 19-02-2010, 21:37 | #108
|
| | To jest najgorsze w planecie że tak od razu od reki po prostu zrezygnowali z mocniejszych gatunków... ja bym proponował wystosować jakąś petycje do radia, żeby dali jakiś hardstyle w propozycjach np. do listy mbdc20 i zobaczymy czy ludzie będą głosować na to...... skoro mogą tam zapodować trance house electro to czemu nie hardstyle ?? Myślę że jak jak by dużo ludzi potem zagłosowało to może by się to udało... wprowadzić jakieś kawałki. | _________________ Top 3 : 1. Brennan Heart - Till U Believe It 2. Headhunterz - Psychedelic 3. Max B. Grant & Djanny - Arancia Meccanica <ooo> | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 19-02-2010, 21:45 | #109
|
| | Forcebasser napisa/a: | | To jest najgorsze w planecie że tak od razu od reki po prostu zrezygnowali z mocniejszych gatunków... ja bym proponował wystosować jakąś petycje do radia, żeby dali jakiś hardstyle w propozycjach np. do listy mbdc20 i zobaczymy czy ludzie będą głosować na to...... . |
to jest najgorszy pomysl jaki moze byc !!! pomysl tak bedzie lecial HHZ ,Szołtek,Technoboj - i ludzie beda na to glosowac i fanow gatunku bedzie coraz wiecej ale NU to bedzie dla nich elo zajebiscie mocny hardstyle !!! a Early napewno nie puszcza na planecie ! | _________________
 | |
| |
 | |

Informacje Doczy: 01 Mar 2008 Wiek: 39 Posty: 93 (0,01/dzie) Piwa: 4 Skd: Zawiercie  | Wysany: 19-02-2010, 21:52 | #110
|
| Może rzeczywiście głupi pomysł, ale za promowaniem ciężkiej muzyki jestem ZA ! Wracając do komercji... to ostatnio na planecie pojawił się w propozycjach Toxic Tom vs. Sleeper - Shake That Body ?? Skydriver ?? | _________________ Top 3 : 1. Brennan Heart - Till U Believe It 2. Headhunterz - Psychedelic 3. Max B. Grant & Djanny - Arancia Meccanica <ooo> | | Ostatnio zmieniony przez Forcebasser 19-02-2010, 21:54, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
| |