| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 05-10-2009, 19:29 Speedcore | #1
|
| Dyskusja o Speedcore ___________________
zeby sie Koko nie zesraĹ, to juz mozemy zdradzic ze nie bedzie speedcoru na duzej sali, nawet nie bylo go w planach. Co nie zmienia faktu ze mainstreamowcy nie maja i tak na co liczyc, mamy do dyspozycji dosc malo czasu ale chcemy go wykorzystac jak najmocniej. Najmocniej =/= najszybciej. | | Ostatnio zmieniony przez ROoZi 06-10-2009, 14:02, w całości zmieniany 2 razy | |
| |
Podziękowali: | koko123 |
|
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 05-10-2009, 19:33 | #2
|
| | SchizeQ napisał/a: | | zeby sie Koko nie zesraĹ, to juz mozemy zdradzic ze nie bedzie speedcoru na duzej sali, nawet nie bylo go w planach |
? XD a gdzie Koko cos pisal o tym ? ja tu nic nie widze | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzień) Piwa: 894 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 05-10-2009, 19:43 | #3
|
| SchizeQ, bardziej cieszyĹbym siÄ jakbyĹ wreszcie pojÄ
Ĺ istotÄ terror/spdkr i przestaĹbyĹ patrzeÄ na tÄ
muzykÄ jak na muzykÄ, ale jak na prawdziwe Zjawisko i Fenomen, ktĂłre z samym brzmieniem nawzajem siÄ przenikajÄ
..
Pomimo to chodzi mi o dobro gatunku i soczysty i kochany jego andergrand, takĹźe w ostatecznoĹci efekt osiÄ
gniÄty, nie tÄ
drogÄ
co trzeba, ale zawsze coĹ. | _________________ Nowenna PompejaĹska, czyli od pasji do Pasji. | | Ostatnio zmieniony przez koko123 05-10-2009, 19:46, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 05-10-2009, 22:15 | #4
|
| | ROoZi napisał/a: | a gdzie Koko cos pisal o tym ? ja tu nic nie widze |
http://hardforum.com.pl/v...er=asc&start=30
| koko123 napisał/a: | | przestaĹbyĹ patrzeÄ na tÄ
muzykÄ jak na muzykÄ, ale jak na prawdziwe Zjawisko i Fenomen | muzyka to muzyka dla jednym fenomenem jest house a dla innych spdkr i tyle. Toxicator tezbyl swego rodzaju komercja a jednak cieszyles sie ze bedzie KTS i maly krag? Wiec na prawde darujmy juz sobie. Wiem ze to ja zaczalem swego czasu takie dyskusje ale ja podchodzilem do tego z dystansem a Ty traktujesz speedcore na imprezie jak "miej honor i nie mieszaj w to mojej matki" | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzień) Piwa: 894 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 05-10-2009, 22:29 | #5
|
| na szczÄĹcie nie tylko ja traktujÄ spdkr w ten sposĂłb bo miaĹem przyjemnoĹÄ rozmawiaÄ z kilkoma uczestnikami tzw. polskiego andergrandu czy teĹź z tak zwanymi oldschoolowcami i mnie popierajÄ
w tej kwestii, a zatem moĹźe to Twoje traktowanie spdkr jako produkt, ktĂłry wciska siÄ masom, Ĺźeby zapamiÄtali Cie jako "rzeĹşnika" jest bĹÄdem? Bo ja osobiĹcie nie widzÄ innego powodu dla ktĂłrego go grasz na TAKICH imprezach (przynajmniej obserwujÄ
c TwojÄ
postawÄ i Twoje argumenty nic innego nie przyszĹo mi na myĹl), a jednoczeĹnie nie widzÄ argumentu, ktĂłry popiera niszczenie tego andergrandowego zjawiska, ktĂłre mogĹeĹ zobaczyÄ na wĹasne oczy w sobotÄ, ale tego nie zrobiĹeĹ, wiÄc o czym mowa?
MoĹźe najwyĹźszy czas przekonaÄ siÄ na wĹasne oczy o co mi chodzi i jaki jest ten fenomen, jaka jest jego specyfika i, dlaczego nie warto egoistycznym podejĹciem zabijaÄ ducha andergrandu? Bo ciÄĹźko mi siÄ rozmawia z rozmĂłwcÄ
, ktĂłry stety nie stety nie wie co niszczy. | _________________ Nowenna PompejaĹska, czyli od pasji do Pasji. | | Ostatnio zmieniony przez koko123 05-10-2009, 22:32, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 05-10-2009, 22:33 Speedcore | #6
|
| | przeniosĹem posty, tutaj moĹźecie dyskutowaÄ o tym | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 05-10-2009, 22:36 | #7
|
| | koko123 napisał/a: | | wciska siÄ masom |
| koko123 napisał/a: | | ciÄĹźko mi siÄ rozmawia z rozmĂłwcÄ
, ktĂłry stety nie stety nie wie co niszczy. | masz racjÄ, sam nei wiesz o czym mowisz. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzień) Piwa: 894 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 05-10-2009, 22:36 | #8
|
| | i takimi prostackimi zagrywkami Schizek koĹczy rozmowÄ, pogratulowaÄ! | _________________ Nowenna PompejaĹska, czyli od pasji do Pasji. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 05-10-2009, 22:38 | #9
|
| bo wytlumacz mi JAKIM KURWA MASOM?! Dla mas to sie gra o godzinie 24 hardsstajle, dla mas gra sie madonne na esce ale nie speedcore dla paru osob nad ranem kiedy Ci co powinni juz dawno odpadli | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzień) Piwa: 894 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 05-10-2009, 22:46 | #10
|
| wyciÄ
gaj sens ogĂłĹu wypowiedzi, a nie pojedynczych sĹĂłwek, poniewaĹź wrzuciĹem do jednego wora nazywajÄ
cego siÄ "masy" Twoje granie spdkr i na duĹźej sali w mega co miaĹo miejsce, i na maĹej, i w maspalomas itd, czyli o Twoje propagowanie spdkr na imprezach hardstajlowych.
po raz kolejny odwoĹujÄ
c siÄ do przeszĹoĹci czyli do historii z mainstream hc gdzie grano go na poczÄ
tku dla 8 osĂłb bo reszta spierdalaĹa z parkietu. Po raz kolejny podpowiem, Ĺźe moĹźna siÄ spodziewaÄ "powtĂłrki z rozrywki", ktĂłra przerobi spidkor na modnÄ
, pozerskÄ
papkÄ tylko dlatego.. no wĹaĹnie dlaczego? bo chcesz byÄ rzeĹşnikiem? bo chcesz pokazaÄ ludziom coĹ nowego, bo oni nie majÄ
w dzisiejszych czasach dostÄpu do internetu? czy chcesz zaspokoiÄ dwĂłch maniakĂłw kosztem zabicie caĹej kwintesencji gatunku, ktĂłrej kurwa w dalszym ciÄ
gu nie potrafisz pojÄ
Ä i w kaĹźdym swoim poĹcie utwierdzasz mnie w przekonaniu, Ĺźe niepotrzebnie siÄ produkujÄ.
sorki Roozi nie zauwaĹźyĹem tego posta
jako, Ĺźe dyskusja przeniosĹa siÄ na HF i bÄdÄ tutaj pisaĹ tylko jakieĹ pojedyncze wÄ
tki dotyczÄ
ce egoistycznej imo postawy Schizka i jej negatywnego wpĹywu na fenomen andergrandu pozwolÄ sobie zareklamowaÄ mĂłj ulubiony wÄ
tek na zaprzyjaĹşnionym hardstyle.pl forum, Ĺźeby zapoznaÄ siÄ w o wiele wiÄkszym stopniu z wĹaĹnie tematykÄ
grania spidkoru na imprezach hardstyle'owych.
| _________________ Nowenna PompejaĹska, czyli od pasji do Pasji. | | Ostatnio zmieniony przez koko123 05-10-2009, 22:50, w całości zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
| |