Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: headhunterz

Headhunterz
Autor Wiadomość
SBD 
Ik Wil Hakke!

Informacje
Piwa: 46

Wysłany: 18-07-2010, 22:09    #111

Frog napisał/a:
No WEDLUG CIEBIE to mozesz napisac o swoim odczuciu a nie pisac za jakis ogol. Bo jak widac masa ludzi na eventach dobrze bawi sie przy nowyb brzmieniach w tym HeadHunterza :P

No bawia sie masy przy setach HHz bo robi muzke dla mas... Nie hard, nie bass, tylko melody! Nie ma pierdolniecia, to jest impreza :hump:

SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 18-07-2010, 22:11    #112

lcniko napisał/a:
hardstyl to podgatunek trance
Jaki podgatunek trance, ja pierdole skonczcie czytac wikipedie.. owszem wywodzi sie od hard trance ale z trance to nie mialo nigdy nic wspolnego :/ moze teraz ma, ale dalej niewiele..

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Piwa: 634

$ wspomagacz (Ilość: 4)

Wysłany: 18-07-2010, 22:15    #113

Veyron napisał/a:
rage napisał/a:
To co robią DBSTF ciężko już nazwać HSem. Obecnie ja sam słucham tylko EHS i kilku dosłownie nut nowszych które jakoś tam wpadły w ucho ;/. Je bawiłem bo więcej tam jest melodyjek i śpiewów przy których ni jak da się ruszać jak dla mnie.

Czyli w takim razie progressive trance i uplift to nie mozna zaliczac do trance'u ? Dziwne jest takie roumowanie. Ze cos jak jest nowe i ma nowe brzemienie nie mozna tego traktowac jako hs. Istnieja rozne odmiany a nie tylko early.

A tak z innej strony to widze ze ten temat zamiast krecic sie wkolo HHz to zszedl na dyskusje early vs. nu :/

Zatox jest dobrym przykladem ... zawsze robil dobre nuty i teraz nawet w czasach komercji potrafi zachowac dystans i robi kosy... i co? idzie ? IDZIE! tylko trzeba miec talent a nie leciec jak dziwka na kase ;P

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

pelap 
Pusia

Informacje
Piwa: 88

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 18-07-2010, 22:19    #114

tak tak "stare" walki Hhz sa zdecydowanie najleosze

lcniko 

Informacje
Piwa: 16

Wysłany: 18-07-2010, 22:28    #115

Nie czytam Wikipedii pod tym kątem :P I wiedziałem ze zaraz się ktos doczepi.
Ostatnio zmieniony przez lcniko 18-07-2010, 22:28, w całości zmieniany 1 raz  

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Piwa: 484

Wysłany: 18-07-2010, 22:40    #116

SBD napisał/a:
Nie hard, nie bass, tylko melody! Nie ma pierdolniecia, to jest impreza

JAk dla ciebie muza dla mass idzie odroznic od nie dla mas od mocy bassuu no to dalej nie dyskutuje ;D Zerknij se tylko jak juz napisalem na np dvd z Qlimaxa 2003 i powiedz mi czy nie usyszales tam dobrego basu i nie zauwazyles maaaaaaaasy ludzi. Bo ja jedno i drugie ;P Dodam ze HHza nie bylo wtedy w LU ;)

ResQ napisał/a:
a nie leciec jak dziwka na kase

juz widze jak odmawiasz q-dancowi (rezygnujac z zyskania popularnosci i $) zagrania na duzych imprezach za super kase jak by ci zaproponowali mowic ze maja tylko jedno zastrzezenie ze masz zagrac melodyjnie cos na topie bo ludzie tego chca ;P Zreszta juz dla nich grales i juz ci modyfikowali deko trackliste jak wstepnie miales uszykowana sam pisales chyba czy ktos o tobie.... ;P
Ostatnio zmieniony przez Frog 18-07-2010, 22:44, w całości zmieniany 1 raz  

rage 

Informacje
Piwa: 25

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 18-07-2010, 22:40    #117

Napisze małe sprostowanie jeśli chodzi o masówkę ;) . Masówka nie kojarzy mi się z ilością osób jaka jest obecna na danej imprezie, co widać w stwierdzeniu że nie mam nic przeciwko jak na imprezie jest więcej ludzi i jak przychodzi na nią kto tylko zechce.

Chodziło mi o to że "Masówka" jest muzyką denna pozbawioną wyrazu robioną tylko i wyłącznie dla kasy i dla jak najszerszej grupy odbiorców nie zdecydowanych tak naprawdę czego słucha i praktycznie każda nuta jest dla nich dobra. Dziękuje ;)

A HHz potrafił zrobić czasem dobry kawałek np.

Link

lub

Link
Ostatnio zmieniony przez rage 18-07-2010, 22:43, w całości zmieniany 1 raz  

SBD 
Ik Wil Hakke!

Informacje
Piwa: 46

Wysłany: 18-07-2010, 22:47    #118

Frog napisał/a:
JAk dla ciebie muza dla mass idzie odroznic od nie dla mas od mocy bassuu no to dalej nie dyskutuje ;D Zerknij se tylko jak juz napisalem na np dvd z Qlimaxa 2003 i powiedz mi czy nie usyszales tam dobrego basu i nie zauwazyles maaaaaaaasy ludzi. Bo ja jedno i drugie ;P Dodam ze HHza nie bylo wtedy w LU ;)

Czytaj dokladniej ;D

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Piwa: 484

Wysłany: 18-07-2010, 22:50    #119

rage napisał/a:
"Masówka" jest muzyką denna pozbawioną wyrazu robioną tylko i wyłącznie dla kasy i dla jak najszerszej grupy odbiorców

pff no wlasnie wy i te wasze rozumienie pojec. Czyli nie mozna zrobic czegos Z WYRAZEM jak to ujales i zeby spotkalo sie z ogromna akceptajca ludzi ? Juz nawet nie pytam o nuty z wyrazem czy bez... BO tak jak chyba @SChizeq napisal i lata temu za czasow EHS mozna bylo uswiadczyc duzo swietnych kawalkow jak i tych ktore przeszly bez jakiego kolwiek echa. I to samo jest teraz. Sa nuty ktore mimo ze maja lzejsze brzmienie sa orginalne i doceniane przez wiele magazunow, audycji itp. No i jaki jeszcze inny cel jakis artysta tworzac album , nute moze miec jak nie zysk ? Chce poprostu poswiecic swoj czas i pieniadze bo i tak nie ma co z nimi robic w zyciu by poprostu innym umilic czas swoja muza ja ? ;) )
I nie uwazam sie za osobe nieokreslona muzycznie a wrecz nawet bardzo przeciwnie bo trzymam sie Hardstylu jak malo tu kto jako ciagle moj no.1 mimo ze wielu ktorzy sluchali go wczesniej obecnie od niego odeszlo. Takze jestem zajefiscie okreslony muzycznie i very podoba mi sie Obecny Melodyjny HArdstyle ;P
Ostatnio zmieniony przez Frog 18-07-2010, 22:55, w całości zmieniany 1 raz  

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Piwa: 2448

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 18-07-2010, 22:56    #120

Frog napisał/a:
ata temu za czasow EHS mozna bylo uswiadczyc duzo swietnych kawalkow jak i tych ktore przeszly bez jakiego kolwiek echa. I to samo jest teraz

no i tak jest tylko ze teraz te szitowe nut sa bardziej popularne od dobrych produkcji :D

[ Movies From Parties ]

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)