| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 14 Wrz 2008 Wiek: 36 Posty: 500 (0,08/dzień) Piwa: 46 Skąd: Sosnowiec  | Wysłany: 18-07-2010, 22:09 | #111
|
| | Frog napisał/a: | No WEDLUG CIEBIE to mozesz napisac o swoim odczuciu a nie pisac za jakis ogol. Bo jak widac masa ludzi na eventach dobrze bawi sie przy nowyb brzmieniach w tym HeadHunterza |
No bawia sie masy przy setach HHz bo robi muzke dla mas... Nie hard, nie bass, tylko melody! Nie ma pierdolniecia, to jest impreza | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 18-07-2010, 22:11 | #112
|
| | lcniko napisał/a: | | hardstyl to podgatunek trance | Jaki podgatunek trance, ja pierdole skonczcie czytac wikipedie.. owszem wywodzi sie od hard trance ale z trance to nie mialo nigdy nic wspolnego moze teraz ma, ale dalej niewiele.. | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Skąd: MyĹlenice  | Wysłany: 18-07-2010, 22:15 | #113
|
| | Veyron napisał/a: | | rage napisał/a: | To co robiÄ
DBSTF ciÄĹźko juĹź nazwaÄ HSem. Obecnie ja sam sĹucham tylko EHS i kilku dosĹownie nut nowszych ktĂłre jakoĹ tam wpadĹy w ucho ;/. Je bawiĹem bo wiÄcej tam jest melodyjek i ĹpiewĂłw przy ktĂłrych ni jak da siÄ ruszaÄ jak dla mnie.
|
Czyli w takim razie progressive trance i uplift to nie mozna zaliczac do trance'u ? Dziwne jest takie roumowanie. Ze cos jak jest nowe i ma nowe brzemienie nie mozna tego traktowac jako hs. Istnieja rozne odmiany a nie tylko early.
A tak z innej strony to widze ze ten temat zamiast krecic sie wkolo HHz to zszedl na dyskusje early vs. nu |
Zatox jest dobrym przykladem ... zawsze robil dobre nuty i teraz nawet w czasach komercji potrafi zachowac dystans i robi kosy... i co? idzie ? IDZIE! tylko trzeba miec talent a nie leciec jak dziwka na kase | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzień) Piwa: 88 Skąd: Lohne  | Wysłany: 18-07-2010, 22:19 | #114
|
| | tak tak "stare" walki Hhz sa zdecydowanie najleosze | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 04 Cze 2010 Wiek: 33 Posty: 618 (0,1/dzień) Piwa: 16 Skąd: PiotrkĂłw Trybunalski  | Wysłany: 18-07-2010, 22:28 | #115
|
| Nie czytam Wikipedii pod tym kÄ
tem I wiedziaĹem ze zaraz siÄ ktos doczepi. | | Ostatnio zmieniony przez lcniko 18-07-2010, 22:28, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 18-07-2010, 22:40 | #116
|
| | SBD napisał/a: | | Nie hard, nie bass, tylko melody! Nie ma pierdolniecia, to jest impreza |
JAk dla ciebie muza dla mass idzie odroznic od nie dla mas od mocy bassuu no to dalej nie dyskutuje Zerknij se tylko jak juz napisalem na np dvd z Qlimaxa 2003 i powiedz mi czy nie usyszales tam dobrego basu i nie zauwazyles maaaaaaaasy ludzi. Bo ja jedno i drugie Dodam ze HHza nie bylo wtedy w LU
| ResQ napisał/a: | | a nie leciec jak dziwka na kase |
juz widze jak odmawiasz q-dancowi (rezygnujac z zyskania popularnosci i $) zagrania na duzych imprezach za super kase jak by ci zaproponowali mowic ze maja tylko jedno zastrzezenie ze masz zagrac melodyjnie cos na topie bo ludzie tego chca Zreszta juz dla nich grales i juz ci modyfikowali deko trackliste jak wstepnie miales uszykowana sam pisales chyba czy ktos o tobie.... | _________________
  | | Ostatnio zmieniony przez Frog 18-07-2010, 22:44, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 15 Sie 2009 Wiek: 36 Posty: 403 (0,06/dzień) Piwa: 25 Skąd: Szczecin  | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 14 Wrz 2008 Wiek: 36 Posty: 500 (0,08/dzień) Piwa: 46 Skąd: Sosnowiec  | Wysłany: 18-07-2010, 22:47 | #118
|
| | Frog napisał/a: | JAk dla ciebie muza dla mass idzie odroznic od nie dla mas od mocy bassuu no to dalej nie dyskutuje Zerknij se tylko jak juz napisalem na np dvd z Qlimaxa 2003 i powiedz mi czy nie usyszales tam dobrego basu i nie zauwazyles maaaaaaaasy ludzi. Bo ja jedno i drugie Dodam ze HHza nie bylo wtedy w LU |
Czytaj dokladniej | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 18-07-2010, 22:50 | #119
|
| | rage napisał/a: | | "MasĂłwka" jest muzykÄ
denna pozbawionÄ
wyrazu robionÄ
tylko i wyĹÄ
cznie dla kasy i dla jak najszerszej grupy odbiorcĂłw |
pff no wlasnie wy i te wasze rozumienie pojec. Czyli nie mozna zrobic czegos Z WYRAZEM jak to ujales i zeby spotkalo sie z ogromna akceptajca ludzi ? Juz nawet nie pytam o nuty z wyrazem czy bez... BO tak jak chyba @SChizeq napisal i lata temu za czasow EHS mozna bylo uswiadczyc duzo swietnych kawalkow jak i tych ktore przeszly bez jakiego kolwiek echa. I to samo jest teraz. Sa nuty ktore mimo ze maja lzejsze brzmienie sa orginalne i doceniane przez wiele magazunow, audycji itp. No i jaki jeszcze inny cel jakis artysta tworzac album , nute moze miec jak nie zysk ? Chce poprostu poswiecic swoj czas i pieniadze bo i tak nie ma co z nimi robic w zyciu by poprostu innym umilic czas swoja muza ja ? ) I nie uwazam sie za osobe nieokreslona muzycznie a wrecz nawet bardzo przeciwnie bo trzymam sie Hardstylu jak malo tu kto jako ciagle moj no.1 mimo ze wielu ktorzy sluchali go wczesniej obecnie od niego odeszlo. Takze jestem zajefiscie okreslony muzycznie i very podoba mi sie Obecny Melodyjny HArdstyle | _________________
  | | Ostatnio zmieniony przez Frog 18-07-2010, 22:55, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 18-07-2010, 22:56 | #120
|
| | Frog napisał/a: | | ata temu za czasow EHS mozna bylo uswiadczyc duzo swietnych kawalkow jak i tych ktore przeszly bez jakiego kolwiek echa. I to samo jest teraz |
no i tak jest tylko ze teraz te szitowe nut sa bardziej popularne od dobrych produkcji | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
| |