| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
daverox Addicted 2 Hardstyle

Informacje Do³±czy³: 18 Kwi 2007 Wiek: 39 Posty: 128 (0,02/dzieñ) Piwa: 27 Sk±d: Namysłów / WrocÅ‚aw  | Wys³any: 16-08-2009, 20:07 Headhunterz | #1
|
| NIe każdy czyta archiwum imprez więc zakładam osobny temat o nim i niby jego niechęci do Polski i Polaków...
Euforia Festival 2009:
Fragment Mojej recezji zwiÄ…zany z Willemem
Rozmawiałem z nim dosyć sporo... Przedstawilem sie itp itd. popytałem jak tam podróż i takie tam ale wszyscy pewnie czekają na pytanie o Polakach... no wiec powiedzialem mu ze podobno nie lubi Polski i Polaków... On zaś z wielkim zdziwieniem (naprawdę)spytał mnie kto tak powiedział ! nigdy tak nie sądził poza tym był to jego pierwszy raz w naszym kraju więc dlaczego miałby tak przed przyjazdem osądzać. Po wymianie zdań na temat eventu i... naszego kawałka zagranego przed nim spytał mnie czy moze dostać tą płyte z kawałkiem bo mu sie podobało i chcialby przesłuchać na spokojnie w studio ogolnie moje wrażenie jest pozytywne podkreślam MOJE jako DJa a co do reportarzu o którym Matius wspomina to nie jest reportarz lecz krótkie pozdrowienia i podziękowania od Willema dla nas
Headhunterz Greetings
Moja teoria na temat tej plotki jest taka że ktoś ze starych wyjadaczy HS który sądzi że HHz zmienił ten gatunek i że tak powiem popsuł... wymyślił taką plotke żeby zniechęcić Polaków do jego osoby... a to że się rozpowrzechniła do tego Polacy są jacy są tak zaczęto postrzegać go.
Pozdro i myśle że wątpliwości rozwiane | _________________

http://daverox.strefa.pl/
www.facebook.com/Daveroxdj <= Like It !
www.facebook.com/Daverox87 www.daverox.dj.ftb.pl | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 06 Lip 2009 Wiek: 27 Posty: 3062 (0,49/dzieñ) Piwa: 833 Sk±d: ---  | Wys³any: 16-08-2009, 20:16 | #2
|
| Co nie zmienia faktu ze i tak go nie lubie za jego produkcje (wiekszosc...) | _________________ Pozdrawiam | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 16-08-2009, 20:18 | #3
|
| Grzybek, teraz sie powinno 90% HSowych dji nie lubiec za to co teraz robia on mial pare dobrych produkcji jak chyba kazdy dj ... zrobila sie w chooj nagonka na niego bo jest najbardziej popularny + ze niby do polakow cos mial | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 12 Sie 2007 Wiek: 36 Posty: 280 (0,04/dzieñ) Piwa: 1 Sk±d: Wola Filipowska  | Wys³any: 16-08-2009, 20:22 | #4
|
| | ROoZi napisa³/a: | Grzybek, teraz sie powinno 90% HSowych dji nie lubiec za to co teraz robia on mial pare dobrych produkcji jak chyba kazdy dj ... zrobila sie w ch*j nagonka na niego bo jest najbardziej popularny + ze niby do polakow cos mial |
totalnie +100000 ja do niego jako goscia nic nie mam ale moglby sie wziac w sobie i zrobic jakies lepsze walki a nie leciec tak w komercje... no coz ale to nie tylko on nic na to nie poradzimy... | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Posty: 144 (0,02/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: OBERSCHLESIEN  | Wys³any: 16-08-2009, 20:49 | #5
|
| Może i puścił plotę ale takie spowiedzi do obiektywu niczego nie dowodzą, bo każdy DJ i nie tylko DJ ale i inna gwiazda z zagranicy nie powie złego słowa albo nie powie co myśli naprawdę o Polsce bo by sobie zamknęła furtkę na rynek w Polsce, (inaczej mówiąc przejeb*ła by sobie u polskich fanów) a pieniądze nie mają narodowości. Ja osobiście nie wieże że HHZ, Luna, The Prophet czy inne gwiazdy nie opowiadają sobie kawałów o polakach lub ogólnie się z nas śmieją, może nie którzy myślą inaczej ale Polska jako kraj dla zachodu to czysta "dziczyzna" tak jak my się śmiejemy z Ukraińców czy Rosjan tak Holendrzy śmieją się z nas( a mają mnóstwo powodów) A stereotypy POLAK - Złodziej czy POLAK - Alkoholik nadal obowiązują my wiemy że są nie prawdziwe ale niestety kilka debili za granicą szarpie opinie całemu narodowi więc ja się nie dziwie takiego podejścia do PL.
Dlatego mówię że jestem ze Śląska | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Posty: 144 (0,02/dzieñ) Piwa: 0 Sk±d: OBERSCHLESIEN  | Wys³any: 16-08-2009, 20:58 | #7
|
| | ROoZi napisa³/a: | Troi, |
czepiasz siÄ™ | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 20 Kwi 2007 Wiek: 36 Posty: 1612 (0,23/dzieñ) Piwa: 464 Sk±d: Kraków  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzieñ) Piwa: 2448 Sk±d: Chorzów Batory  | Wys³any: 16-08-2009, 21:07 | #9
|
| Troi,
kij z tym stereotypem i ze niby cos tam gadal na nas chodzilo mi o to ze kazdy jedzie po nim a po innych djach juz nie ... nawet jak zrobi jakis kawalek "normalny" np. summer of hardstyle to i tak juz byl wjazd na niego ze pedalsko podpisali go na YT ( proppy & hedi - chyba tak bo nie pamietam ) i zajebal "dzwieki" z innych nut ... | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 05 Wrz 2007 Wiek: 37 Posty: 3268 (0,47/dzieñ) Piwa: 88 Sk±d: Lohne  | Wys³any: 16-08-2009, 21:07 | #10
|
| ja tam do niego nic nie mam i nie bede mial ... mi jego tworczosc jakos dj sie podoba bardzo lubie jego walkow sluchac ... | |
| |
 | |
| |