Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: club, dj, driver, hardstyle, katowice, live, masters, mega, of

DJ Driver Live Masters of Hardstyle Mega Club @ Katowice (HS/HC) - 12.06.2010!
Autor Wiadomo
Stvo 

Informacje
Doczy: 15 Cze 2010
Piwa: 85
Skd: Wrocław | Wielbark

Wysany: 05-07-2010, 20:29    #61

Pushupek
Podnieś prawą rękę, oprzyj ją na policzku a palce połóż na czoło i zastanów się jaki smród tu robisz ;]

LEADANGER 
EHS!!!

Informacje
Doczy: 18 Maj 2010
Piwa: 7
Skd: Chorzów

Wysany: 06-07-2010, 00:06    #62

Schizeq reprezentujesz sobą wieś. Jeśli jesteś taki twardy to powiedz Driverovi w oczy swoją "opinie" a nie najebiesz się i patrzysz jak przydup z pod byka jak Driver gra a ludzie świetnie się bawią. Ja nie bede na temat twojego grania wyrażał tutaj opinii bo musiałbym wypracowanie życia napisać pod tytułem "schizeq- jak pozbyć się klienta w 5 minut":D:D:D. Dla mnie jesteś dzieckiem neostrady, tutaj 5-latek wyrazi swoją opinię ale nie każdy potrafi wyrazić OPINIE w oczy. Śmieszny jesteś bo tutaj piszesz takie rzeczy, a gdy bedziesz mial razem z Driverem impreze to będziesz sie chował po kątach i unikał go wzrokiem:). Pamiętaj główne hasło kampanii wyborczej 2010- zgoda buduje, niezgoda rujnuje:D. Ty sam się rujnujesz. Pozdro poćwicz:)!

Podzikowali:Pushupek
Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Doczy: 12 Sie 2007
Piwa: 88

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 06-07-2010, 00:22    #63

LEADANGER, Pushupek, Odezwali się wielcy znawcy. Nie trzeba się nazywać dla przykładu "Driver" by również zagrać dobre sety ale niestety Polacy inaczej nie potrafią wszystko co inne bardziej świeże i mniej znane od razu krytykują. Co poniektórym zalecałbym tutaj wizytę w pewnym zakładzie... Bo mają takie pojęcie o tym temacie jak mucha o człowieku. Dj zawsze gra to co lubi i ma w dupie czy gra dla 2 ludzi na parkiecie czy dla tej setki z której i tak połowa pewnie jest tak pijana lub naćpana że jej im to jedno co leci.

Ps. Nie żebym tu bronił kogoś ale śmieszą już mnie te niektóre docinki do osób (tzw grupy"DJ") szczególnie tej młodej która jednak stara się pokazać naprawdę dobry styl a jest obrzucana błotem...

Driver 
HardStyle!

Informacje
Doczy: 09 Pa 2007
Piwa: 349
Skd: Gliwice / Chorzów

Wysany: 06-07-2010, 00:43    #64

SchizeQ - Nie wiem czy zauwazyłes ale kika osób w tym temacie przedstawiło ci mnóstwo argumentów, ale to widocznie do ciebie nie trafia wiec skończ już z tymi "argumetami" skoro i tak nie bierzesz ich pod uwagę.
Na siłę próbujesz udowodnić wszystkim ,że wszystko działa na twoja niekorzyść to TT, brak gwizdy itp.
SchizeQ napisa/a:
argument?

ROoZi, jak sie gra o 22 dla 10 osob to ciezko spodziewac sie nie wiadomo czego :) A driver z reguly gra o takiej godzinie ze jest srodek imprezy. W dodatku to TEN driver wiec i opinia za nazwe ;)
A o secie/setach drivera :)

W twoim przypadku swietnie sie sprawdza powiedzenie "kiepskiej baletnicy przeszkadza w tancu rombek spódnicy".
Przemawia przez ciebie czysta zazdrość co widać w kazdym twoim poście i nie jest to tylko moja opinia.
Jeżeli chodzio o autorytet to ty na pewno nim nie jesteś. Dla mnie autorytetem jest ktos kto konsruktywnie wyraża swoja opinię i poglądy a nie ktos kto na siłe próbuje oczernić mnie w oczach innych wyłapujac poszczególne małoznaczace słowa wyrwane z kontekstu odwracajac od siebie uwagę.
Ja z cała pewnościa potrafie przyjać słowa krytyki pod warunkiem że jest ona kostruktywna oparta na wiedzy i doswiadczeniu a nie oparta na zazdrości itp.
A tak na marginesie to TEN Driver cięzko pracował przez wiele lat na swoja pozycję i wszystko co osiągnołem zawdzięcza tylko sobie i swojej cięzkiej pracy.
Nie pojmujesz podstawowej etykiety panującej za konsoletą.
ROoZi napisa/a:
SchizeQ, wiem ocb ale wiesz jak inni moga teraz patrzec na ciebie ze wytykasz innemu djiowi to czy tamto a z tego co wiem to sie gada ze dj djowi nie powiniem mowic co ma robic czy jakos tak xD

Ps. Lubię jak ludzie maja rózne opinie na temat moich setów to mnie nakreca i powoduje że pomimo wielu lat za konsoletom mam chęc dalej sie rozwijać. Natomiast ty podeszłes do tego persolanie... Stary Ziejesz jadem na kilometr. Trochę dystansu! ;)

Pozdro Driver!

LEADANGER 
EHS!!!

Informacje

Wysany: 06-07-2010, 00:44    #65

Legolek a mnie śmieszą odzywki ludzi którzy nie wiele w życiu przeżyli do ludzi z pełnym autorytetem i uznaniem. Więcej pokory i szacunku chociażby dla tego faktu, jak to wspomniałeś że młodzi są obrzucani błotem... Nikt nie jest obrzucany tylko schizeq jak zauważyłeś, bo zamiast nabierać doświadczenia od starszych dj, pokazuje nie wiadomo co. To chyba jakaś anty-reklama, może tak zrobi furorę. Co do mojej wiedzy na ten temat to jest spora i większa niż Twoja bo sąsiaduje z nią na codzień. Pozdro
Ostatnio zmieniony przez LEADANGER 06-07-2010, 00:45, w caoci zmieniany 1 raz  

Roman 
Daniele Mondello !!!

Informacje
Doczy: 21 Mar 2009
Piwa: 55
Skd: Zielona Góra

Wysany: 06-07-2010, 00:45    #66

Nie wiem w czym problem. Jeżeli ludziom się podoba granie Drivera i w jednym secie są ze 2, 3 ponadczasowe early hity , które nawet się powtarzają co jakiś czas na różnych imprezach to co w tym złego??
I Driver i SchizeQ kleją świetne sety , które trzymam ( i pewnie nie tylko ja ) na dysku i nie widzę tutaj jakiegoś problemu.
Przecież to wszystko robicie dla nas fanów i odbiorców tej muzyki , nie ma w tym żadnej komercji a'la HHz i chwała Wam za to.

"Mało wiedzy oddala od Boga. Dużo wiedzy sprowadza do Niego z powrotem." Ludwik Pasteur
Ostatnio zmieniony przez Roman 06-07-2010, 00:47, w caoci zmieniany 2 razy  

Legolek 
_-^-_ Piramida _-^-_

Informacje
Doczy: 12 Sie 2007
Piwa: 88

$ wspomagacz (Ilo: 3)

Wysany: 06-07-2010, 00:57    #67

LEADANGER, Ale to działa troszkę inaczej bo zauważ że gdyby np Driver jakiś nowy konkretny kawałek parkiet byłby full a gdyby np zagrałby go SchizeQ parkiet mógłby być nawet i pusty. Niestety ale tak to działa nie nazywasz się dj jakoś tam i nie grasz na co dzień w klubach wtedy jesteś właśnie obrzucany błotem. Znalazłbyś tyle osób które zagrały by takiego samego konkretnego seta jak Driver jednak oni nie mają prawa głosu itp..

LEADANGER 
EHS!!!

Informacje

Wysany: 06-07-2010, 01:21    #68

Dlatego żeby mieć prawo głosu trzeba mieć najpierw uznanie, bo to właśnie publika wyrabia sobie zdanie na temat dj-ów. Nic nie przychodzi z dnia na dzień, na to potrzeba czasu. Na początku z niczym nie ma łatwo bo taka jest już natura ludzka. nikt po 5minutach nauki jazdy nie zdał prawa jazdy bo na to potrzeba czasu- to takie porównanie odnośnie Twej wypowiedzi.

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Doczy: 11 Cze 2008
Piwa: 634
Skd: Myślenice

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 06-07-2010, 09:27    #69

Legolek napisa/a:
[np Driver jakiś nowy konkretny kawałek parkiet byłby full a gdyby np zagrałby go SchizeQ parkiet mógłby być nawet i pusty.

Sorry ale to nie jest prawda ... jakos w WW jak pewien raz musialem zagrac set HS i zagralem mieszanke NU + eHS - gdzie rozpoczelem seta od NC + HHz - Tonight, i potem lecialy takie kawalki jak HHz - Left Some Answerz lub "mocniejsz nu" jak Zero Vision - Style Dropping - a ludzie sie bawili swietnie i byly zaskakujace dobre opinie...

a jezeli chodzi o frekwencje - ostatnio jak byl Driver jako "gwiazda" to byla o wiele wieksza frekwencja niz kiedy go nie bylo ;-)

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

SchizeQ 

Informacje
Doczy: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Skd: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 06-07-2010, 10:28    #70

Od poczatku wyrazam opinie jako sluchacz co podkreslam w swoich postach. Słyszałem drivera w klubie kilkadziesiat razy i mam prawo powiedziec ze znudzilo mi sie to czy tamto. Rozumiem ze osoba taka jak Aden ktora byla na 5 imprezach moze sie tym jarac bo mnie 3 lata temu tez to jarało. Rozumiem ze moze to jarac tez kogos kto chodzi na hardy od 5 lat ale NIE MUSI tak byc. Swoja droga ADEN(Koko równiez) tez jest DJem - dlaczego nikt nie napisał "co ty kurwa dzieciaku soba reprezentujesz zeby wyrazac swoja opinie?" Dlatego ze napisał pozytyw? Dlaczego nikt sie nie przyczepił do kogokolwiek kto napisał ze set go zajebiscie rusza i nie moze wysiedziec na krzesle? Wystarczyłaby zupelnie inna odpowiedz Drivera i brak wtracania sie postronnych troli i dyskusja skonczylaby sie 4 strony temu.
Ale w takim razie wszystkie pushupki niech zamkna mordy zanim sie udziela kolejny raz na temat mnie, Drivera czy nawet headhunterz'a. Bo w dupie byli, gówno widzieli i nic w zyciu nie osiagneli pod tym katem.
Co do tego ze jestem cwaniak na forum a w 4 oczy bym sie bał - nie boje sie tego powiedziec, ale od tego mamy forum i ten temat zeby cos takiego pisac jesli takiej est nasze zdanie. I w tym momencie osoba ktora uwaza ze przez internet jestem cwaniak, dla mnie jest zwyklym napinaczem ktory zdania sklecic nie umie a na zywo od razu by sie napierdalał.
Co wiecej nie napisałem ani jednego słowa o tym ze uwazam sie za lepszego, ze Driver moglby se uczyc ode mnie. Ale nikt doskonały nie jest i kazdemu przydadza sie jakies uwagi czy to od zwyklego laika czy od profesjonalisty. Nie trzeba byc AUTORYTETEM zeby wytknac blad. Tak jak i wy nie musicie byc kucharzami zeby powiedziec ze obiad byl zjebany(to najlepsza odpowiedz na "zrob lepiej"). Prawda?
DJ DJa nie ocenia, jest taka plytka teoria jak to ze o gustach sie nie dyskutuje. Jesli nie tutaj to zobaczcie zagraniczne fora gdzie DJe oceniaja DJów a producenci producentów. Wszyscy ida w ten sposob do przodu bo co 2,3 15 głow to nie jedna. I tam krytyka jest przyjmowana na klate bez znaczenia czy osiedlowy grajek ocenia dja eventowego czy nie.
I ja bardzo chetnie w tym miejscu zakoncze swoja dyskusje mam nadzieje ze wyciagniecie wnioski z tego posta, albo chociaz z jednego akapitu. Bede dumny ze moglem byc dla was autorytetem i czlowiekiem z głową.
Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 06-07-2010, 10:29, w caoci zmieniany 1 raz  

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 6952
Odpowiedzi: 88
Odwiedzin z google: 1996
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: