| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 04-07-2010, 08:38 | #21
|
| | Driver napisał/a: | | z cala pewnoscia osoby odwiedzajace to forum wyciagna wnisoki z tego co ty tu wypisujesz. | chciaĹbym ale powatpiewam
| ROoZi napisał/a: | | WY (d&s) nigdy nie wiadomo co zagracie | oczywiscie ze wiadomo, wystarczy przesledzic 2-3 ostatnie sety radiowe i z reguĹy to sie pokrywa z tl +cos polskiego, bo chyba jako jedyni nie wypielismy sie na polskich producentow
| ROoZi napisał/a: | | bo jak to sie mĂłwi jak coĹ jest do wszystkiego to jest do dupy | rozumiem zeidac na moh i widzac nas o 23 w TT nie wiesz czy bedzie trance, house czy schranz..? | | Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 04-07-2010, 09:10, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 41 Posty: 6563 (0,93/dzień) Piwa: 2448 Skąd: ChorzĂłw Batory  | Wysłany: 04-07-2010, 11:44 | #22
|
| | oczywiscie ze wiadomo, wystarczy przesledzic 2-3 ostatnie sety radiowe i z reguĹy to sie pokrywa z tl +cos polskiego, bo chyba jako jedyni nie wypielismy sie na polskich producentow |
czyli co ? przypatrzaĹem sie setom HW i jest tam wszystko wymieszane od ehsu, mocnego nu, HARDstyle ... nie ma nic wyrazistego co by mogĹo byÄ Twoja/Wasza wizytĂłwkÄ
tak jak mĂłwiĹem o enim, sky, driverze radialsi jak grywali czesto to tez bylo wiadomo co po nich sie spodziewac czyli italian style, resq tez wszech i wobec pisze na co jest nastawiony (mainhc) , mozliwe ze to ja tylko tak mam i nie kojarzÄ Was stylem itp moze inni maja inne zdanie
| SchizeQ napisał/a: | | rozumiem zeidac na moh i widzac nas o 23 w TT nie wiesz czy bedzie trance, house czy schranz..? |
nieno okreĹliÄ sie jakoĹ jaki jest Was styl przewodni a reszta to 4fun | _________________
 [ Movies From Parties ] | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 04-07-2010, 13:35 | #23
|
| | ROoZi napisał/a: | | jaki jest Was styl przewodni a reszta to 4fun | ja gram hardstyle a reszta for fun i to bylo zawsze.
| ROoZi napisał/a: | | jest tam wszystko wymieszane od ehsu, mocnego nu, HARDstyle ... nie ma nic wyrazistego | ehs jest dodatkiem, reszta jest klarowna
a zeby nie bylo dalej offtopu to rozmawiamy o driverze nie o nas. ;] | | Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 04-07-2010, 13:47, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 09 Paź 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzień) Piwa: 349 Skąd: Gliwice / ChorzĂłw  | Wysłany: 04-07-2010, 23:27 | #24
|
| SchizeQ - nie rozumiesz jednego, nie nam oceniac nasze sety, lecz klubowiczom ktorzy sie przy nich bawia... DopĂłki moje sety ciesza sie zaintersowaniem co jak widac przeklada sie na ilosc wejsc i pobran bede dalej gral w swoim stylu czy tobie sie to podba czy nie! Jezeli zobacze cos niepokojacego to wtedy zaczne sie martwic i dostosuje sie do poptrzeb rynku nie odbiegajac od swojego stylu ktory mnie nie zwiodl od lat
Kropka! | _________________ www.elusive.eu/artists www.youtube.com/thedriverdj www.facebook.com/DJDriverOfficial | | Ostatnio zmieniony przez Driver 04-07-2010, 23:38, w całości zmieniany 2 razy | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 04-07-2010, 23:32 | #25
|
| | Driver napisał/a: | SchizeQ - nie rozumiesz jednego, nie nam oceniac nasze sety, lecz klubowiczom ktorzy sie prz ynich bawia... DopĂłki moje sety ciesza sie zaintersowaniem co jak widac przeklada sie na ilosc wejsc i pobran bede dalej gral w swoim stylu czy tobie sie to podba czy nie! Jezeli zobacze cos niepokojacego to wtedy zaczne sie martwic i dostosuje sie do poptrzeb rynku nie odbiegajac od swojego stylu ktory mnie nie zwiodl od lat
Kropka! | rozumiem to ze coraz mniej osob na hardy przychodzi a polski hs zatrzymal sie na inqoming 2006 ;] A ja mam prawo wyrazic swoje niezadowolenie jako sluchacz i dlatego powinienes szanowac moje zdanie. | | Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 04-07-2010, 23:33, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 09 Paź 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzień) Piwa: 349 Skąd: Gliwice / ChorzĂłw  | |
| |
Podziękowali: | Pushupek |
Informacje Dołączył: 24 Sty 2010 Posty: 41 (0,01/dzień) Piwa: 11 Skąd: Radom  | Wysłany: 05-07-2010, 00:17 | #27
|
| hs ewoluowal, wiÄc nie stĂłjmy w miejscu... A SQ daje przykĹad, Ĺźe jest na czasie z nowoĹciami, ktĂłre podobajÄ
siÄ na caĹym Ĺwiecie, oprĂłcz kurwa Polski, bo tutaj ludzie, dla ktĂłrych bogami sÄ
takie osobistoĹci jak np. Ty Driverze, czy Enigmato, grajÄ
cy kawaĹki, ktĂłre spod rÄ
k producentow wyszly kilka lat temu nie chcÄ
przyjÄ
Ä tego co jest modne ale jest teĹź wchuj dobre. Czy tego chcecie czy nie, EHS wymrze ĹmierciÄ
naturalnÄ
, nawet w Polandii, gdzie kilka releasĂłw na przeĹomie kilku lat i ĹźeĹ "pan" DJ i Producent Ĺwiatowej klasy... Pozdrawiam. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 05-07-2010, 00:22 | #28
|
| | | Ps: A twoje zdanie mnie wali za przeproszeniem nie jestes dlamnie zadnym autorytetem! | napisaĹem ze oceniam jako sluchacz a to znaczy ze sluchaczy masz za nic. A mieszku dopelnil to cochcialem powiedziec chpciaz nie w 100% | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 24 Maj 2010 Wiek: 41 Posty: 1536 (0,26/dzień) Piwa: 169 Skąd: west  | Wysłany: 05-07-2010, 00:23 | #29
|
| | Driver napisał/a: | | a na szacunek trzeba sobie zasluzyc | + 100
Driver, powinien byÄ bogiem dla tej ogromnej wiÄkszoĹci hard puszczaczy , zamias siÄ od niego uczyÄ atakujÄ
go a przecieĹź bezsprzecznie w PL jest najlepszy i najbardziej doĹwiadczony Czy to zawiĹÄ TobÄ
przemawia SchizeQu, czy to tylko szyderczy palec ?
W ogĂłle to sobie ostatnio pomyĹlaĹem o takiej imprezie " Driver in Concert " w jakiejsÄ nieduĹźej hali na ĹlÄ
Ĺku peĹen szacun !!!
ps: Future Tribes - Deadlock <--- ten kawaĹek poproszÄ w nastÄpnym secie moĹźe byÄ nawet 2 razy | | Ostatnio zmieniony przez tiz 05-07-2010, 00:47, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 09 Paź 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzień) Piwa: 349 Skąd: Gliwice / ChorzĂłw  | Wysłany: 05-07-2010, 01:04 | #30
|
| Schizeq widze ze probujesz mnie sprowokowac ale zmartwie cie stary bo swietnie sie bawie odpowiadoajac na twoje blyskotliwe posty
Po:
1) Podobno Sluchaczem juz nie jestes tylko identyfikujesz sie jako dj! Wiec sie zdecyduj po ktorej stronie stoisz ... 2) Wbij sobie raz na zawsze do glowy, ze ja swoich sluchaczy szanuje w przeciwienstwie do ciebie .. bo ty nikogo nie szanujesz
Ps: Czekam na dalszy ciag twoich zlotych mysli! | _________________ www.elusive.eu/artists www.youtube.com/thedriverdj www.facebook.com/DJDriverOfficial | |
| |
 | |
| |