Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: club, dj, driver, hardstyle, katowice, live, masters, mega, of

DJ Driver Live Masters of Hardstyle Mega Club @ Katowice (HS/HC) - 12.06.2010!
Autor Wiadomość
transhard.pl 

Informacje
Piwa: 4

Wysłany: 30-06-2010, 08:06    #11

dobry secik ale ten HC na koniec nie potrzebny ;D

Roman 
Daniele Mondello !!!

Informacje
Piwa: 55

Wysłany: 30-06-2010, 14:53    #12

Zassałem i jestem pod mega wrażeniem. Na pewno poleci w piątek na kolegi 18-nastce. :P

"Mało wiedzy oddala od Boga. Dużo wiedzy sprowadza do Niego z powrotem." Ludwik Pasteur

Driver 
HardStyle!

Informacje
Piwa: 349

Wysłany: 02-07-2010, 15:22    #13

RomanHARDSTYLE napisał/a:
Zassałem i jestem pod mega wrażeniem. Na pewno poleci w piątek na kolegi 18-nastce. :P

;)

KristoF 

Informacje
Piwa: 153

$ wspomagacz (Ilość: 3) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 02-07-2010, 22:19    #14

Secik bardzo dobry :) dzięki za wstawke Rafał :)

ADEN 

Informacje
Piwa: 616

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 03-07-2010, 20:16    #15

Jak nie bede juz slyszal euforii podczas puszczania tych trakow wtedy przestane je grac na imprezach... narazie nie zanosi sie na to ;)
_O_ _O_ _O_ _O_ _O_ _O_

Schizeq na szczęście ze swoim sposobem myślenia jesteś w mniejszości a nawet jesteś jednostką :P Ale też z drugiej strony wypowiadasz się jako dj a nie jako słuchacz :)

Set pobieram. Już na wstępie powiem że intro bardzo pozytywne.
Ostatnio zmieniony przez ADEN 03-07-2010, 20:16, w całości zmieniany 1 raz  

SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 03-07-2010, 21:52    #16

ADEN napisał/a:
Schizeq na szczęście ze swoim sposobem myślenia jesteś w mniejszości
niestety, nie na szczescie ;]

Driver 
HardStyle!

Informacje

Wysłany: 03-07-2010, 22:45    #17

Widzisz SchizeQ z powyzszych wypowiedzi wynika ze ludziom podoba sie to co robie, przynajmniej tej wiekszosci...na szczescie ;)
Wiem ze na ten moment ciezko ci to zrozumiec, ale nie martw sie ty tez po kilkunastu latach praktyki zdobedziesz umiejetnosc wyczucia publiki ;D
I tego ci zycze stary :)

Pozdro Driver!
Ostatnio zmieniony przez Driver 03-07-2010, 22:45, w całości zmieniany 1 raz  

SchizeQ 

Informacje
Piwa: 3135

$ wspomagacz (Ilość: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 03-07-2010, 23:32    #18

widocznie to kwestia zacofanej publiki(bez urazy dla tych ktorym set sie podobał) jesli przez tyle czasu sprzedaje sie to samo :)
No ale widac roznimy sie w tych kwestiach, ja staram sie nie powtarzac utworow czesciej niz raz na kilka miesiecy :)
roznica moze tez polegac na tym ze ja grajac wiecej w radiu niz ktokolwiek inny w klubach, jestem zmuszony do urozmaicen ;]

Swoja droga to zadziwiajace. Z jednej strony zarzuca sie artystom zagranicznym tego ze graja ciagle to samo, ze brakuje im pomysłu, mimo iz czesto graja genialne tracki. Zarzuca sie to tez noize suppressor czy endymion ktorzy w live actach bez przerwy robia to samo(dokladnie robia, bo ze tracki te same to ciezko sie dziwic), nie wazne czy moh czy qlimax czy thunderdome czy nawet toxicator a z drugiej strony chwali sie takie cos jak wlasnie tutaj. I nie podwazam techniki, nie podwazam tego ze tracklista jest dobra no ale.. ile mozna :)
Ostatnio zmieniony przez SchizeQ 03-07-2010, 23:40, w całości zmieniany 2 razy  

ROoZi 
Reverse Bass!

Informacje
Piwa: 2448

$ wspomagacz (Ilość: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 04-07-2010, 00:06    #19

widocznie to kwestia zacofanej publiki(bez urazy dla tych ktorym set sie podobał) jesli przez tyle czasu sprzedaje sie to samo :)
No ale widac roznimy sie w tych kwestiach, ja staram sie nie powtarzac utworow czesciej niz raz na kilka miesiecy :)
roznica moze tez polegac na tym ze ja grajac wiecej w radiu niz ktokolwiek inny w klubach, jestem zmuszony do urozmaicen ;]

Swoja droga to zadziwiajace. Z jednej strony zarzuca sie artystom zagranicznym tego ze graja ciagle to samo, ze brakuje im pomysłu, mimo iz czesto graja genialne tracki. Zarzuca sie to tez noize suppressor czy endymion ktorzy w live actach bez przerwy robia to samo(dokladnie robia, bo ze tracki te same to ciezko sie dziwic), nie wazne czy moh czy qlimax czy thunderdome czy nawet toxicator a z drugiej strony chwali sie takie cos jak wlasnie tutaj. I nie podwazam techniki, nie podwazam tego ze tracklista jest dobra no ale.. ile mozna :)

no właśnie ... może lepiej mieć własny styl a nie grać "wszystko" :) wtedy się wie, na co idzie do klubu i jakiego seta spodziewać :) po Driverze i Eni = EHS, Sky = nu,swoje nuty + starsze wałki a WY (d&s) nigdy nie wiadomo co zagracie i to może być małym minusem :) bo jak to sie mówi jak coś jest do wszystkiego to jest do dupy :D DJ przyciąga stylem jaki reprezentuje jesli nie produkuje a tak na serio to nie wiem co bardziej preferujecie :) ostanio z tego co czytam to dela bardziej jest w dnb i z tego go najbredziej kojarzę :)

[ Movies From Parties ]

Driver 
HardStyle!

Informacje

Wysłany: 04-07-2010, 01:38    #20

Uwazam temat za wyczerpany z cala pewnoscia osoby odwiedzajace to forum wyciagna wnisoki z tego co ty tu wypisujesz.

Pozdrawiam Driver!

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)