| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 05-07-2010, 01:09 | #31
|
| | Driver napisał/a: | | 1) Podobno Sluchaczem juz nie jestes tylko identyfikujesz sie jako dj! Wiec sie zdecyduj po ktorej stronie stoisz ... | czyli ty tez nie jestes juz sluchaczem? ciekawe..
| Driver napisał/a: | | 2) Wbij sobie raz na zawsze do glowy, ze ja swoich sluchaczy szanuje w przeciwienstwie do ciebie .. bo ty nikogo nie szanujesz | jakis argument? lol. | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 09 Paź 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzień) Piwa: 349 Skąd: Gliwice / ChorzĂłw  | Wysłany: 05-07-2010, 07:38 | #32
|
| SchizeQ widze ze ten temat z toba bedzie sie ciagnol w nieskonczonosc, ja mowie pass ... i mam mala propozycje moze dokonczymy go jak sie spotkamy w 4 oczy Zobaczymy czy wtedy tez bedziesz taki blyskotliwy jak tu piszac na forum
Tym czasem zapraszam cie na priva, chetnie odpowiem na dreczoce cie pytania i sugestie
Pozdro Driver! | _________________ www.elusive.eu/artists www.youtube.com/thedriverdj www.facebook.com/DJDriverOfficial | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Skąd: MyĹlenice  | Wysłany: 05-07-2010, 08:36 | #33
|
| | mieszku napisał/a: | hs ewoluowal, wiÄc nie stĂłjmy w miejscu... A SQ daje przykĹad, Ĺźe jest na czasie z nowoĹciami, ktĂłre podobajÄ
siÄ na caĹym Ĺwiecie, oprĂłcz ku*wa Polski, bo tutaj ludzie, dla ktĂłrych bogami sÄ
takie osobistoĹci jak np. Ty Driverze, czy Enigmato, grajÄ
cy kawaĹki, ktĂłre spod rÄ
k producentow wyszly kilka lat temu nie chcÄ
przyjÄ
Ä tego co jest modne ale jest teĹź wchuj dobre. Czy tego chcecie czy nie, EHS wymrze ĹmierciÄ
naturalnÄ
, nawet w Polandii, gdzie kilka releasĂłw na przeĹomie kilku lat i ĹźeĹ "pan" DJ i Producent Ĺwiatowej klasy... Pozdrawiam. |
coz - bylo by zapotrzebowanie i publika - byly by i sety z nowosciami ... ty piszesz o nowosciach nie widzac frekwencji na np. The Picther czy Alphaverbie ... oni raczej grali nowe walki - a szczegolnie Pitcher - i co ? i wielkie gowno przez ogromne G ... to gdzie ci fani hardow ? czyzby nie znali nikogo poza HHz i Brennanem ? prawda jest taka ze w PL publika jest troche bardziej rozwinieta niz w NL i nie leca jak barany za tlumem w takiej wiekszosci ... czy to dobrze czy zle ? zalezy jak dla kogo. Fakt faktem ze nowosci HS slucha glownie bardzo mlode pokolenie (15-18) ktore mialo malo kontaktu z poprzednia generacja HSu - a imprezy to nie radio w necie gdzie mozna grac co popadnie - DJ w PL to nie gwiazda z NL ktora moze sobie puscic elektro (jak HHz na defqonie w tym roku) i wszystkie nastolatki beda piszczec ... nie wazne ze to nie byl HS - wazne ze to byl HHz. Do tego sie obecne imprezy sprowadzaja w NL - chcemy tego w PL ? ja szczerze nie bardzo ;-) i tyle OFFTOPU odemnie ... | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 05-07-2010, 08:39 | #34
|
| wiec i ja pasuje, jest to temat o Twoim secie a forum jest od tego by wyrazac swoje OPINIE. Opinia nie musi byc pozytywna, nie musi Cie wychwalac, nie musze pisac ze sciagnalem i ze jest genialne. Ale jesli nie potrafisz o tym otwarcie rozmawiac to zadna rozmowa z toba dla mnie nie ma sensu, najlepiej pros Rooziego zeby wywalaĹ z tematĂłw negatywy albo najlepiej zamykaĹ tematy bo jeszcze ktos moglby ci cos zarzucic i ucierpialoby na tym twoje ego.
A to ze spotkaniem mam traktowac jak grozbe? Bo tak to brzmi
pozdro SchizeQ! | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 09 Paź 2007 Wiek: 49 Posty: 1043 (0,15/dzień) Piwa: 349 Skąd: Gliwice / ChorzĂłw  | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 24 Maj 2010 Wiek: 41 Posty: 1536 (0,26/dzień) Piwa: 169 Skąd: west  | Wysłany: 05-07-2010, 10:16 | #36
|
| | Driver napisał/a: | | kazda opinie klubowiczow szanuje, przyjmuje do wiadomosci i wyciagam wnioski |
Future Tribes - Deadlock <-- w takim razie czekam na ten waĹek | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 15 Cze 2010 Wiek: 36 Posty: 620 (0,1/dzień) Piwa: 85 Skąd: WrocĹaw | Wielbark  | Wysłany: 05-07-2010, 13:30 | #37
|
| mi np brak sĹĂłw na niektĂłre posty. ale Ĺźeby ignorowaÄ sugestie dja tylko dlatego Ĺźe to dj... to taki sam sĹuchacz jak reszta, tyle Ĺźe sĹucha wiÄcej niĹź inni i umie celniej skrytykowaÄ niĹź mĂłwiÄ
c 'fajne/niefajne'. a grajÄ
c to samo 'bo siÄ podoba' teĹź jest dziwne, bo co innego teĹź siÄ moĹźe podobaÄ. tak samo Hazel byĹ proDJ, bo graĹ to co sie podobaĹo jego klientom ;]
no offence, w koĹcu dyskusja to dyskusja | _________________ Ironia - sposĂłb wypowiadania siÄ oparty na niezgodnoĹci, czÄsto przeciwieĹstwie dosĹownego i ukrytego sensu wypowiedzi. ĹÄ
czy siÄ jÄ
z zawoalowanÄ
kpinÄ
, zĹoĹliwoĹciÄ
, wyĹmiewaniem, dystansem. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 05 Wrz 2007 Posty: 2512 (0,36/dzień) Piwa: 894 Skąd: Gliwice  | Wysłany: 05-07-2010, 15:43 | #38
|
| Z racji ograniczonego czasu wrzucÄ tylko kilka zĹotych myĹli:
-PojÄcia "DJ" i "sĹuchacz" nie wykluczajÄ
siÄ nawzajem. - Granie w ramach swojego stylu nie jest jednoznaczne z waĹkowaniem tych samych utworĂłw podczas niemalĹźe kaĹźdego wystÄpu w sytuacji gdy gatunek pozwala rozwinÄ
Ä skrzydĹa o nowe, róşnorodne i rĂłwnie wartoĹciowe pozycje w godzinnych setach. - SposĂłb prowadzenia dyskusji przez Driver'a mnie zawiĂłdĹ, bowiem wrzucajÄ
c swojego seta na forum jednoczeĹnie zaakceptowaĹ ogĂłlnie przyjÄte reguĹy w skĹad, ktĂłrych wchodzi wyraĹźanie opinii i odnoszenie siÄ do nich przez autora danego dzieĹa. Czy kaĹźdy kto skrytykuje Twoje maĹe zróşnicowanie utworĂłw w tracklistach bÄdzie zmuszony odbywaÄ rozmowÄ w cztery oczy? A moĹźe tylko wspomniane "autorytety" majÄ
prawo do krytyki?
Jak wspomniaĹ powyĹźej Stvo, no offence | _________________ Nowenna PompejaĹska, czyli od pasji do Pasji. | | Ostatnio zmieniony przez koko123 05-07-2010, 15:43, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 15 Paź 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzień) Piwa: 254 Skąd: SR  | Wysłany: 05-07-2010, 16:00 | #39
|
| | ROoZi napisał/a: | no wĹaĹnie ... moĹźe lepiej mieÄ wĹasny styl a nie graÄ "wszystko" wtedy siÄ wie, na co idzie do klubu i jakiego seta spodziewaÄ po Driverze i Eni = EHS, Sky = nu,swoje nuty + starsze waĹki a WY (d&s) nigdy nie wiadomo co zagracie i to moĹźe byÄ maĹym minusem bo jak to sie mĂłwi jak coĹ jest do wszystkiego to jest do dupy DJ przyciÄ
ga stylem jaki reprezentuje jesli nie produkuje a tak na serio to nie wiem co bardziej preferujecie ostanio z tego co czytam to dela bardziej jest w dnb i z tego go najbredziej kojarzÄ | otoz to!!!
| SchizeQ napisał/a: | | a polski hs zatrzymal sie na inqoming 2006 ;] | yyy... wlasnie za to ceniÄ sobie sety drivera czy eniego ze graja stary dobry early plus nowe kawalki trzymajace tamten poziom [mroczne z dobrym pierdolnieciem a mala iloscia sĹitaĹnych wstawek]
set ĹciÄ
gnÄ sobie jak bede u mamy na stalym ĹÄ
czu | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzień) Piwa: 160 Skąd: Bytom  | Wysłany: 05-07-2010, 16:56 | #40
|
| [quote="transhard.pl"]ten HC na koniec nie potrzebny [/quote ]a dupa, Ĺźe tak powiem tyle na zakoĹÄzenie nikomu nie zaszkodzi np przed dobrym setem HC Resq | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
| |