Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 08, 09, 14, electrocity, lubiaz, tunnel

Przesunity przez: Daron37
15-08-2009, 11:29
Tunnel Electrocity @ Lubiąż 14.08.09
Autor Wiadomo
Łosiu 
THE PROTOTYPES

Informacje
Doczy: 14 Lip 2007
Piwa: 392
Skd: Ruda Śląska /Ruda 1

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 19-08-2009, 20:49    #461

o 5 to jest uj jak sie nie bylo od 3 na PET DUO :P

HcBaby 
Hardcore4Life!!

Informacje
Doczya: 14 Cze 2008
Piwa: 15
Skd: Opole

Wysany: 20-08-2009, 00:58    #462

Frog Shranz zamiotł :D a z electro z glownej sceny to moi CROOKERSi byli THE BEST :D i to wcale nie jest poryte electro... moze troszku wykrecone :puppyeyes:

Enigmato 
Deejay

Informacje
Doczy: 07 Kwi 2007
Piwa: 284
Skd: Katowice

Wysany: 20-08-2009, 10:44    #463

Teraz ja coś również napiszę o imprezie...

W skrócie - więcej nie mam zamiaru na imprezy tej agencji się wybierać.
Do rzeczy:
BUILD UP:
Do samego końca nie umiałem dowiedzieć się nic! Ani co do jakiejś umowy, ani adresu hotelu, ciężko było się dodzwonić no i w zasadzie jak już byłem w drodze to od Sky'a się dowiedziałem przy jakiej ulicy jest hotel (jemu udało się dowiedzieć)... Spoko. Dojechaliśmy, dzwonię i pytam czy będzie transport na imprezę i z powrotem czy jechać swoim samochodem. Usłyszałem, że nie ma z transportem problemu i auto podjedzie pod hotel o 20:30 - wypas, więc moje zostaje. Po profesjonalizmie co do transportu jakim cechuje się Mayday Polska (Toxicator) myślałem, że nie będzie z tym żadnego problemu u Soundtrade... niestety...
MAIN PART:
Podstawionym busem jechałem wraz z Afrika Islam i jakimś jeszcze innym DJem z Niemiec (chyba Joecker'em). Potem imprezka, wszyscy wiedzą co i jak więc się nie rozpisuję - wypas. Royal VIP room - no tu mi szczena opadła trzeba przyznać. Ale do rzeczy. Seta skończyłem o północy, pokręciłem się trochę, i ok. 1:00 wraz z Malcem zacząłem dopytywać o transport do hotelu. Odpowiedź - "czekajcie". Nastała 2:00, potem 3:00, Malec znów poszedł zapytać - odp. "będzie do godziny". Koło 4:00 Ewelina już spała na stole a ja już też byłem padnięty. Polazłem do kogoś z organizacji - "siedźcie tu koło mnie, jak będzie auto to dam Ci znać". I przed godz. 5:00 nagle cóż się okazało - że sz.p. Afrika Islam chce jechać już do hotelu i mamy się zbierać!!! WTF? Cały czas czekaliśmy aż on zechce, żeby jechać z nimi razem?! No qrwica mnie ogarnęła, ale chciałem już tylko jak najszybciej znaleźć się w wyrze. Czekaliśmy oczywiście na tej piździawicy aż się ze wszystkimi pożegna, po case'a pójdzie i w końcu znaleźliśmy się przy wejściu, tekst od organizatora "za 2 minuty podjedzie auto". No to czekamy... minęła kolejna godzina... jest po 6:00. Ewelina nie może niestety ze względu na zdrowie marznąć, ale mimo swetra itd staliśmy tam i trzęśliśmy się z zimna (w końcu się tylko stoi). Na pytania "kiedy qrwa tu w końcu do chuja coś podjedzie" widzieliśmy tylko głupi wyraz twarzy i rzekome szukanie wzrokiem na horyzoncie jakiegoś wyimaginowanego samochodu. Zastanawiałem się tylko czy Ewelina teraz będzie z bólu nerek leżała przez cały weekend w łózku. Byłem już tak wściekły, że miałem ochotę wziąć case'a i jebnąć nim o samochód który tam stał przy wejściu, żeby policja nas zgarnęła i było nam trochę ciepło. 6:15 - nie wytrzymałem - zobaczyłem, że na dole kręcą się taksówki, trochę nawrzucałem i nakląłem się i poszliśmy na dół. Udało mi się namówić jednego taksiarza na kurs do Legnicy, a że wszystkie taxy były z Wrocławia, to kurs kosztował mnie 150 zł. Aha - najpierw oczywiście taxą pod bankomat bo pieniędzy na imprezie żadnych nie dostałem (a co jakbym nie miał karty do bankomatu przy sobie??? na piechote miałbym zapierdalać do Legnicy do hotelu?). Hurra! godz. 7:10 i jesteśmy pod hotelem! Z pokoju wymeldować się do 12:00... świetnie - 4 godz. snu i trasa do K-ce :) ))
OUTRO:
Gdybym wiedział co się będzie działo na tej imprezie - to bym w ogóle nie pojechał. Po imprezie GRZECZNIE napisałem maila, z prośbą o wpłatę pieniędzy na konto, kwota umówiona + 150 zł za taksówkę i grzecznie opisałem co, jak i dlaczego ją wziąłem. Nie chciałem się kłócić, bo by jeszcze może w ogóle nie zapłacili. Otrzymałem odpowiedź mniej więcej taką: "ale po co taksówkę brałeś - wystarczyło poczekać chwilę na podstawione auto". NOSZ QRWA SZCZYT BEZCZELNOŚCI!!! Od 1:00 do po 6:00 to nie jest kurwa chwila. I ponad godzinę czekania na zimnie bo "za 2 minuty będzie". Aaaa - i auta wciąż nie było do samego końca jak tam byłem.
Jest to dla mnie jedno wielkie przegięcie pały, porażka co do transportu a potem bezczelność. Przyjedź, zagraj seta a potem mamy Cię w dupie. A mi się wydawało, że DJe są podstawą imprez. Widać na pewno nie Polscy...
Oczywiście nie zapłacono mi za taksę. Przecież to jest całe 150 zł!! 150 zeta honoru i uczciwości, których najwidoczniej nie posiadają. Przy zarobionych... ile dziesiątek a może setek tysięcy zł?
Ostatnio zmieniony przez Enigmato 20-08-2009, 10:49, w caoci zmieniany 2 razy  

marciaaa 
Gaduła nad Gadułami

Informacje
Doczya: 22 Maj 2008
Piwa: 342
Skd: KatowicE

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 20-08-2009, 12:09    #464

Enigmato, :O :O o matko! brak słów normalnie..
naprawdę tak sie nie traktuje osoby która przyjechała zagrać i tak jakby do pracy.
Hmm ja nie wiem,najprawdopodobniej wykłocalabym sie az do skutku o tą kase za takse :/ bo to jest szczyt!

\o/

Overbizz 

Informacje
Doczy: 20 Kwi 2007
Piwa: 464
Skd: Kraków

Wysany: 20-08-2009, 12:14    #465

Po prostu dramat Przemas .. mi by już nerwy puściły gdybym miał tyle czekać.
A zapłacili Ci w końcu czy jeszcze nie?
Ostatnio zmieniony przez Overbizz 20-08-2009, 12:18, w caoci zmieniany 1 raz  

hasder 
HARDCORE TO THE BONE

Informacje
Doczy: 10 Sty 2009
Piwa: 105
Skd: Ruda Ślůnsko

$ wspomagacz (Ilo: 2) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 20-08-2009, 13:00    #466

też bym im nie odpuścił, i to już nie ze względu na kase tylko żeby im udowodnić, że wbrew temu co im sie wydaje nie są ważniejsi... a ogólny komentarz do Twojej wypowiedzi... n/c :| to już chyba w jakimś głupim klubie by było łatwiej sie doprosić o coś co "jest" zapewnione...

eni 

Informacje
Doczya: 14 Wrz 2008
Piwa: 8
Skd: sandomierz/kraków

$ wspomagacz (Ilo: 2)

Wysany: 20-08-2009, 13:59    #467

tylko w naszej polsce takie rzeczy... ^_^

Celcia 
Hardcore <3

Informacje
Doczya: 18 Lut 2008
Piwa: 2
Skd: Ruda Śląska

Wysany: 20-08-2009, 14:19    #468

masakra... po prostu masakra...
nie darowałabym....

Rafir 
Hate all humans!

Informacje
Doczy: 29 Cze 2007
Piwa: 471
Skd: Dąbrowa Górnicza

$ wspomagacz (Ilo: 6)

Wysany: 20-08-2009, 14:20    #469

Fuck ;/ ja bym nayebal tego murzyna bez kitu... sam by z buta spier*alał do Legnicy ( i nie ma tu wątku rasistowskiego tylko sam fakt, że gwiazdeczka ma widzi mi sie i wszyscy pod nią są ustawiani )

Brak mi słów... sie wku*wiłem :X

Grzybek 

Informacje
Doczy: 06 Lip 2009
Piwa: 833
Skd: ---

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 20-08-2009, 14:32    #470

A mówilismy juz o Toxi i o MC oraz laserach ktore byly tylko na zagranicznych gwiazdach? Tak jakby polscy DJe byli jakims dodatkiem do imprez, zeby tylko zapchac dziury w LU... dziwne, bo IMO Driver i Eni zagrali najlepsze sety HS a ResQ skosił swoim setem. Sytuacja z Lubiąża to w ogole masakra ;/ troche to nie powazne...
Ostatnio zmieniony przez Grzybek 20-08-2009, 16:31, w caoci zmieniany 1 raz  

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 20623
Odpowiedzi: 531
Odwiedzin z google: 6293
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: