Przesunity przez: Daron37 15-08-2009, 11:29 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczya: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzie) Piwa: 781 Skd: Wroc?aw  | Wysany: 16-08-2009, 14:30 | #451
|
| vulcan, co? w strone DO minela szybko w miare bo wesola kompania byla i spoko. powrot minal w sumie wszystkim chyba szybko bo i krocej jechalismy i wiekszosc drzemala. niewiem co w tym dziwnego.
hahaha lol teraz widze co napisalam xDDD miala byc podroz no tak to bywa haha
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | | Ostatnio zmieniony przez netya 16-08-2009, 14:30, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzie) Piwa: 484 Skd: Zabrze  | Wysany: 17-08-2009, 20:20 | #452
|
| Ok to moze ja kilka slowek. Podroz w TAM pozytywnie na spokojnie. z HCe i electro w tle Wejscie tez szybkie bez wiekszego stania w kolejkach. Odrazu zobaczyliszmy nasza scene ale ze byla jeszcze "nieaktywna" to zrobilismy rundke w okol KLASZTORU. No i odrazu sie potracilismy heh No ale potem znow sie zebralismy przy ogrodku piwnym ktory byl kolo NASZEJ sceny. Muzycznie jakos kazdy grajacy HS zagral dla mnie dobrze ale chcialo by sie powiedziec TYLKO DOBRZE... Na mia no debesciaka zasluzyl sobie u mnie VORTEX ktory zagral duzo zajefistych i nie znanych przynajmniej mi nut za co dla niego BROWAR ! Co do muzyki na innych scenach to w poczatkowych fazach imprezy wydawala mi sie bardzo podobna. Wszedzie zamola electropdobna heh Dopiero w pozniejszych fazach zaczely m isie bardziej roznic. Na glownej ELECTRO potem na tej obok cos ala HardTrance chiba na malej RED cos bardzo podobnie do glownej i na FLy WIth Me na koncu to RABANKA NIEZLA chyba schranz czy co to tam bylo nie wiem ok 3 czy 4tej ale rabalo beret niezle I tak zawidalem na troche na Croockersach i nawet zrobili na mnie wrazonko jak na ELEKTRYKOW (filmik sie wrzuca;) Oraz przy okazji Festiwalu ognia na bodajrze HOUSIECACIE (tez z tego filmik bedzie;). To tyle muzycznie. Co do wstroju scen. Nasza niestety najbiedniejsza z tych zewnetrznych no ale temu sie nie dziwilem. Bylismy gatunkiem ze tak mozna powiedziec DOCZEPIONYM do tej imprezy.... Bardzo fajne wrazenie robila glowna scena oraz Run To The Sun. One naprawde na plusik pod wzgledem wykonania. Sama miejscowa (KLASZTOR CYSTERSOW) ZAJEBIASZCZO ZAJEBIASZCZA. Jak dla mnie chyba de besciacka w PL. Co do ludzi to hmm agresorow jakos nie dostrzeglem specjalnie, "naszamanych" osob tez jakos przesadnie nie widzialem, ale jakos odnioslem wrazenie ze duzo osob strasznie sie LAUNSOWALO a szczegolnie dziewoje jak by to jakis Casting do czegos mial byc... Organizacyjnie nie mam nic do zarzucenia. Wszystko bylo pod reka czy to kibelki czy papu czy piciu czy ochorna wrazie W... Takze tutaj all git. Sumujac. Bardzo fajna imprezka mimo ze muzycznie nigdzie na mnie wielkiego WOW nie zrobilo (poza Vortexem;) ale miejscowa zrobila swoje temu BIG POZYTYW dla IMPREZY. MINUSY : Niestety zimno dalo sie we znaki w pozniejszych godzinach i totalnie zniechecilo mnie do jakiejkolwiek zabawy (niestety taki urok openairow z pogoda). No i droga powrotna maskara bo w zaladku zrobil mi sie maly TWISTER i przez cala droge staralem sie go opanowywac zeby nie wybuchl Dopiero w domu RENNI pomoglo... A i Piwo bleeee jakies te lane bylo To chyba tyle... Teraz to marzy mi sie zeby zrobiona tam impreze ONLY HARD ! Wszystko tak samo jak teraz bylo tylko na kazdej scenie np HS,HC,SC,INDUSTRIAL i cos tam jeszcze... W tej miejscowie mysle zrobilo by to NIEZIEMSKI KLIMAT I WRAZENIE !!! No ale to musielibysmy znalesc z 10tys chetnych a to raczej MISION IMPOSIBLE No to tyle Pozdro dal tych z ktorymi mialem przyjemnosc tam byc !
AHA. Jak slyszeliscie niestety trasa wyszla nieco dluzsza niz zaplanowano. (Tak jak gugens gadales na necie to inaczej a w rzeczywistosci inaczej trasa poszla) Temu musialem dolozyc jeszcze 100zl. Takze kto moze niech zrobi mi przelewa 5zl. albo przy najblizszej okazji jak sie zobacze z kims wreczy po monecie. Z gory thx.
Linki z filmikami bede od jutra wrzucal ;> | _________________
  | | Ostatnio zmieniony przez Frog 19-08-2009, 17:03, w caoci zmieniany 3 razy | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 31 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 765 (0,11/dzie) Piwa: 86 Skd: Ruda Śląska  | Wysany: 17-08-2009, 21:27 | #453
|
| Frogu to na najblizszej imprezce zarzuce Ci monetą | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 14 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 2769 (0,4/dzie) Piwa: 392 Skd: Ruda Śląska /Ruda 1  | Wysany: 17-08-2009, 22:03 | #454
|
| | ja ci moglem w zasadzie floo dac jak wracalismy do zabrza a przy tym 5 zl to sie nie bedziemy wyglupiac w przelewy to przekaze komus zeby ci dal w MEGA | _________________
 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Lip 2009 Wiek: 36 Posty: 1157 (0,18/dzie) Piwa: 37 Skd: Tychy  | Wysany: 17-08-2009, 22:06 | #455
|
| No będzie trzeba zarzucić monetą przy najbliższej okazji | _________________

Błogosławieni Ci, którzy używają google, albowiem Oni wiedzę posiądą... | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 03 Sty 2008 Wiek: 37 Posty: 276 (0,04/dzie) Piwa: 9 Skd: Gliwice  | Wysany: 19-08-2009, 16:34 | #456
|
| Hmm nio to tera jo cosik napisza Impreze zaliczam do udanych, bo był HC wlasnie najlepszy secik Joeckera ! a pozostali DJ na naszej scenie to tak średniawo, a Vortex na początku fanie zagral a potem to zepsul Cio do miejscowki to fajowska - choc myślałam, ze zrobi na mnie wieksze wrazenie. Najlepsza scena to była ta w srodku klasztorku - ekstra aa i wlasnie tam ok. godz 5 leciala fana muza ale niestety nie wiec cio to był za gatunek hehe. Niestety najwiekszym minusem było zimno przez które myślałam, ze pojde do busa - nio ale Primka mi pożyczyła kurtke i już nie było mi zimno - dzieki Organizacyjnie dobrze nio i chyba to sysko A i dzieki wszystkim za imprezke | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 14 Cze 2008 Wiek: 35 Posty: 410 (0,06/dzie) Piwa: 15 Skd: Opole  | Wysany: 19-08-2009, 18:25 | #457
|
| | Malutka napisa/a: | | k. godz 5 leciala fana muza ale niestety nie wiec cio to był za gatunek hehe. |
Schranz | _________________ HardCore <3 | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 22 Pa 2007 Wiek: 38 Posty: 326 (0,05/dzie) Piwa: 7 Skd: Kalety  | Wysany: 19-08-2009, 18:50 | #458
|
| ja tez zaliczam impreze do udanych. SEty Enigmato, vortexa, Propheta, Pet Duo na plus:), super seciki. Wybawilem sie jak nie wiem ale jednego zaluje, ogladajac filmiki Froga pytam gdzie ja lazilem.... szczerze wiecej poswiecilem na hardy niz na zwiedzanie innych scen ktore byly przepiekne:) lub widzac to wszystko nie dostrzeglem ich piekna<mysli> Za rok jak pojade nie zrobie takiego bledu:P
Dzieki wszyskim za impreze i dozobaczenia:) | | Ostatnio zmieniony przez Donix 19-08-2009, 18:52, w caoci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzie) Piwa: 484 Skd: Zabrze  | Wysany: 19-08-2009, 20:19 | #459
|
| | Schranz |
Dokladnie przed 5ta.. Poryte to bylo FEST Juz bardziej wole te Electro z glownej sceny | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 05 Lip 2009 Wiek: 36 Posty: 1157 (0,18/dzie) Piwa: 37 Skd: Tychy  | Wysany: 19-08-2009, 20:22 | #460
|
| | Frog napisa/a: | Schranz |
Dobry schranz nie jest zły | _________________

Błogosławieni Ci, którzy używają google, albowiem Oni wiedzę posiądą... | |
| |
 | |
| |