Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy.
2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka.
3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastpny temat

Tagi tematu: 08, 09, 14, electrocity, lubiaz, tunnel

Przesunity przez: Daron37
15-08-2009, 11:29
Tunnel Electrocity @ Lubiąż 14.08.09
Autor Wiadomo
Frog 
Alone Warrior

Informacje
Doczy: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Skd: Zabrze

Wysany: 20-08-2009, 15:37    #471

BRAK SLOW i tyle ! Poprostu ZENUA !!! Wstydzili by sie :P

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Doczy: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Skd: Zabrze

Wysany: 20-08-2009, 15:38    #472

Grzybek napisa/a:
bo IMO Driver i Eni zagrali najlepsze sety HS a ResQ skosił swoim setem

Rozumiem ze piszesz teraz o Euforii ? Bo zamieszales w temacie...

Grzybek 

Informacje
Doczy: 06 Lip 2009
Piwa: 833
Skd: ---

$ wspomagacz (Ilo: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 20-08-2009, 16:16    #473

Grzybek napisa/a:

Przeca napisalem ze Toxi :D A Eni i Pumba nie grali na Euforii ;p

EOT... to byl tylko dodatek do tego ze "gwiazdy" sa lepiej traktowane od "naszych"
Ostatnio zmieniony przez Grzybek 20-08-2009, 16:17, w caoci zmieniany 1 raz  

SchizeQ 

Informacje
Doczy: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Skd: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 20-08-2009, 16:20    #474

Frog napisa/a:
o Toxi :]

co do sprawy z Enim.. widac ze tylko MPT trzyma w Polsce poziom organizacji eventów bo z MSM bylo przeciez rok temu podobnie :/

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Doczy: 11 Cze 2008
Piwa: 634
Skd: Myślenice

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 20-08-2009, 16:51    #475

SchizeQ napisa/a:
MSM bylo przeciez rok temu podobnie :/

rok temu MSM nie organizowalo namiotu HS na Globalu ...

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

SchizeQ 

Informacje
Doczy: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Skd: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 20-08-2009, 17:00    #476

Resq napisa/a:
SchizeQ napisa/a:
MSM bylo przeciez rok temu podobnie :/

rok temu MSM nie organizowalo namiotu HS na Globalu ...

MSM z 73e, tak czy inaczej wiadomo jak to wygladalo ;p

Malutka 

Informacje
Doczya: 03 Sty 2008
Piwa: 9
Skd: Gliwice

Wysany: 20-08-2009, 19:21    #477

Frog napisa/a:
Schranz :D

Dokladnie przed 5ta.. Poryte to bylo FEST ;P Juz bardziej wole te Electro z glownej sceny ;)

ee nie znasz sie ;P

A cio do sytuacji jaka spotkała Enigmato to po prostu masakra ! :/ Podziwiam Cie Eni za spokoj, bo ja bym ich chyba tam syskich rozniosla !

Łosiu 
THE PROTOTYPES

Informacje
Doczy: 14 Lip 2007
Piwa: 392
Skd: Ruda Śląska /Ruda 1

$ wspomagacz (Ilo: 4)

Wysany: 20-08-2009, 20:33    #478

bo mysla Polski wykonawca gra u siebie i jest mało wazny a na dodatek DJ ze sceny ktora byla tylko doczepiona do imprezy ! wyjebka na maxa

vulcan 
Kolejarz FPL

Informacje
Doczy: 13 Pa 2008
Piwa: 526
Skd: Bydgoszcz/Warszawa

$ wspomagacz (Ilo: 6) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo: 1)

Wysany: 21-08-2009, 20:31    #479

Hmm ta sytuacja z Enigmato to nie do pomyślenia. Tym bardziej, że Soundtrade nie miewał większych wpadek oprócz właśnie transportu jak w zeszłym roku. Opisana tutaj historia to już ładne przegięcie.

Netya dziwiłem się bo nam podróż strasznie się dłużyła.

Co do imprezy:
Ruszyliśmy z BDG o 7:25 już w pociągu był b4 z ludziskami z Kartuz, którzy też jechali na EC. Ok 12:20 byliśmy już we Wrocku i po zrzuceniu nadmiaru gratów na skrytkę udaliśmy się na miasto na spacer i obiad. Ok 17:30 ruszliśmy pociągiem do Malczyc jechaliśmy jak konserwy nie szło się prawie do pociągu wcisnąć tyle ludzi.
W Malczycach na stacji czekało już 6 autobusów. Pojechaliśmy pierwszym i na rogatkach Lubiąża zonk odstawka do kontroli. (policja, służba celna i te klimaty) Wszyscy pory pełne xD jednak okazało się, że nas puścili.
Na teren weszliśmy krótko po 19. Na pierwszy rzut oka tak jak Frog napisał panienki jak w kolejce na jakiś casting full lansera :O
Rozpoczęliśmy zwiedzanie najpierw "nasza scena" na której już grał Malec, potem pozostałe. Najciekawsze były dla nas te nowe miejsca, które można było zobaczyć kilka nowych korytarzy, dziedziniec + Red Tent i sam teren Gate to hell.
Po obchodzie poszliśmy na piffko gdzie udało się znaleźć większość hardforumowej ekipy.W taki sposób przesiedziliśmy sety Sky'a i Deejay Kim, której set był chyba najgorszy ze wszystkich na GTH po za tym własnie wtedy skręciłem nogę w kostce.
Jak się okazało nie groźnie bo nawet set Joeckera udało się przetańczyć. :lol-above: Ruszyliśmy na poważnie w podróż po scenach. Na pierwszy ogień poszedł Ronald van Gelderen kawał porządnego trance'u bez pierdolenia. Wyczekaliśmy do początku seta Wippenberg'a i tu już kaszana blep blep i nic więcej. Lecimy dalej na kawałek Eniego i Brian M i tu nawet nieźle. Dalej wróciliśmy na RTTS na końcówkę Wippenberga i ostatni kawałek maskara Gabriel & Dresden - tracking treasure down w jakimś remiksie. I zaczęło się Infected Mushroom, na których poszliśmy głównie ze względu na Emcusię choć sam byłem ciekawy tego występu. Jednak za uja mi się nie podobało dopiero 2 część seta troszkę lepiej.
Tak czy owak dobrze, że takie formacje są zapraszane na tego typu eventy ponieważ wprowadza to sporą różnorodność do TT. Po ich występie opóźniony o 25 minut festiwal ognia, który jak co roku najlepiej oglądać z RTTS W ten sposób przeleciał nam Blutonium Boy, którego trochę żałowałem jednak nie można mieć wszystkiego.
Przenieśliśmy się dalej na GTH na set Propheta, do którego podchodziłem sceptycznie jednak to było wielkie i niespodziewane zaskoczenie. Faktem jest ,że było dużo znanych wałków, ale całość występu wypadła superowo. W międzyczasie chcieliśmy się też dostać na Luciano na FWM, ale takich chętnych było o wiele więcej i wejście do kościoła graniczyło z cudem. W końcu weszliśmy do kościoła, ale jak grał Sneo i już widziałem, że robi się tam ciekawie. Wróciliśmy na na początek Zanego i tu wielki zawód. Set na, który liczyłem okazał się mało ciekawy uderzyliśmy na Pet Duo i mimo masakrycznej duchoty zostaliśmy tam prawie do końca przez co Zany przeleciał, ale chyba nie żałuję bo to co się działo w kościele jest nie do opisania. W końcu trafiliśmy na main stage gdzie grał Laidback Luke i to był chyba najdłuższy moment, który tam byliśmy. Z powrotem na GTH gdzie kończył Vortex, ale to była jakaś kupa troszkę italiana leciało, ale tak to słabo.
Zaczął Joecker no i wiadomo secik w całości przetańczony choć widziałem miny wielu "widzów" wiedzieli i słyszeli coś takiego pierwszy raz i stali jak wryci :rotfl:
Impreze zakończyliśmy w Kościele na secie Chrisa In na którym przeżyłem szok ponieważ po raz pierwszy spodobał mi się minimal. Bez problemu złapaliśmy busa do Malczyc, a potem pociąg. We wrocku ok 9 rano i masakryczne 3 godziny szukania hotelu :D W niedzielę przemieściliśmy do Rewala gdzie siedzieliśmy do wczoraj.

Podsumowując:
Electrocity jak dla mnie najprawdopodobniej będzie moim tegorocznym nr 1 wśród eventów. Nie spodoba się temu, który pojedzie tam tylko dla HS'u czy HC .
Najlepsze sety Pet Duo, Chris In, Prophet no i oczywiście Joecker.
Minusy to zimno, które później odczułem przeziębieniem w Rewalu + dla mnie problemy z kostką choć nie groźne to upierdliwe.

WrC88 

Informacje
Doczy: 16 Sie 2007
Piwa: 0
Skd: z daleka

Wysany: 29-08-2009, 13:26    #480

Filmy HD EC 2009
http://www.youtube.com/pr...videos&start=20

Mogę na zakończenie napisać ze LU na następna edycje już jest b.gruby :)

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 uytkownikw czyta ten temat (1 Goci i 0 Anonimowych uytkownikw)
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wywietle: 20620
Odpowiedzi: 531
Odwiedzin z google: 6293
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: