Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: 2009, toxicator

Zamkniêty przez: Daron37
05-11-2009, 16:10
TOXICATOR 2009
Autor Wiadomo¶æ
Enigmato 
Deejay

Informacje
Do³±czy³: 07 Kwi 2007
Piwa: 284
Sk±d: Katowice

Wys³any: 01-02-2009, 20:55    #941

Od mojej strony impreza organizacyjnie rewelka! Publika świetna, dziękuję za wytrzymanie przy tak "lekkiej" muzie jaką jest hardstyle ;)

Jako, że była to tematyczna impreza i to jeszcze z HC, postanowiłem zagrać troszkę ostrzej - zero Nu, no i tempo 160 (nie ma co porównywać do tego co było później, ale jak na HS to nawet szybko :)

Dziwi mnie jedna tu opinia:
Datan napisa³/a:
Enigmato - gościa nie trawie, jego utwory mi nie leżą,(pseudoangielski & specyficzny samepl) jak dla mnie jebie cały set choćby nie wiem jaki był cudowny

Oczywiście każdy lubi co innego i nie wszystkim się musi podobać to co robię, ale... argument, że set był zjebany bo MNIE NIE TRAWISZ, jest trochę dziecinny.
PS. Może ty mi nagrasz wokale do następnego tracka? :)

AgaciA 
Industrial <3

Informacje
Do³±czy³a: 05 Sty 2008
Piwa: 79
Sk±d: Ruda ÅšlÄ…ska

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 01-02-2009, 21:08    #942

Jak dla Mnie imprezka wypasssss :D

Niepodobało mi sie przez moze jakas godzinke, bo było zizi i nie było juz gdzie usiasc:/
noo ale potem jak sie rokreciłam to juz na dobre:D

Malec nie wsłuchiwałam sie zabardzoo .. dobiero tak gdziez moze ostanie 15-20 min generalnie to moze byc :-P
Enigmato secik fajny .. poleciało kilka Moich nutek, ogolnie na duzy + :D
Shogun I tu miłe zaskoczenie .. myślałam ze bedzie gorzej .. secik jak dla Mnie wypas :-D :-D

Alphaverb Na plus :)
B-Front Secik Mi podszedł .. nawet bardzo :D
2-Sidez tutaj mieszane uczucia .. raz Mi sie podobało, raz nie .. ale ogolnie to chyba bardziej na Nie :-P
Blackmail - łoo koles zrobił niezłe show :P muzycznie wypasssss .. set bardzo Mi sie podobał .. chodz kilka wałkow było fee .. ale to da sie wyciąc :D :D aa ta klata jegoo mniamm hahah:D:D:D

RTC - Rewelacja jak dla Mnie ! :D laseczki nizle dawały hah:D ale blondynka lepsza niz brunetka : :-P :-P :mrgreen: muzycznie mega ! :D
Evil - set jak dla Mnie piękny .. poleciało kilka moich ukochany nutek ! super:D
Predator - Tu nie powiem, bo myślałam ze zagra troszke mocniej .. ale generalnie, secik tez troszke wyrwał Mnie z butków i na wielki plussssss ! :)
GFB - Ogien poprostuuuuuuuu !!! :D tylko szkoda ze juz niemiałm sił nawet zeby utrzymać się na nogach, masakra :/ set czysta rzezń !!!! :D

Oświetlenie dobre, laserki fajne.
Klimat Mega :D
Pomysł z bonami jak najbardziej na plus .. przynajmiej nie połamałam nog, przewracając się o puste butelki itp. :-P
Tylko mało miejsc siedzących :/
Noo i namiot z piwem , pizgało jakkk ujjjj :/

Ja wiem że ten Moj post taki nieskładniowy itp. al musicie Mi wybaczyc, bo jestem ejszcze padnieta:D:D
Netya Nmzc zawsze słuzymy pomoca :D :D :*

Do następnej :D :D:*

pelap 
Pusia

Informacje
Do³±czy³: 05 Wrz 2007
Piwa: 88
Sk±d: Lohne

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 01-02-2009, 21:13    #943

DefQon ten pan w koszulce DJ Paul .. to jest TOPAO :P P od nas z forum :P

krakoff 
=>!CrAcKoFf!<=

Informacje
Do³±czy³: 02 Lip 2007
Piwa: 31
Sk±d: Rotterdam

Wys³any: 01-02-2009, 21:24    #944

było fajnie.. wiecej napisze jak wreszcie sie przespie choc troche =]

pafcik 
Hardcore united

Informacje
Do³±czy³: 28 Mar 2007
Piwa: 0
Sk±d: Gliwice

Wys³any: 01-02-2009, 21:56    #945

oświetlenie:
sprzęt dobry, obsługa żal z tym sprzętem można było robić tam cuda

Szatnia:
korki ale szło wystać :P

Namiot Piwny:
średni ale w moim odczuciu za mały no ale chyba największym minusem było ogrzewanie które było ale za mało wydajne:P Najbardziej co mnie zbulwersowało to była gastronomia NIE MA TO JAK GRILOWANIE W ZAMKNIĘTYM POMIESZCZENIU PRAWDA? szybko się z tego pomieszcznia ulotniłem bo bym się chyba udusił...

Toalety:(toj toje xD )
brak słów.....

Muzyka:
pobrykaliśmy troche na prakiecie przy hc i było dosyć fajnie xD ale też doszliśmy do wniosku że mogliśmy przyjechać dopiero na 3:30:P

ogólnie impreza na (średni) + ale mohee był według mnie dużo dużo lepszy może dlatego ze było wiecej miejsc siedzący, "normalne toalety", taniej dużo taniej :P ale nie gorzej !!

tyle ode mnie

Krawiec 

Informacje
Do³±czy³: 01 Lut 2009
Sk±d: Kraków

Wys³any: 01-02-2009, 22:05    #946

To był mój pierwszy taki iwencik i powiem wam ze wrażenia mam bardzo kolorowe. HS był dla mnie genialny i cały czas byłem pod sceną HC również ale zaczynało mi brakować mocy i musiałem robić przerwy. Jeszcze raz dziękuje całej ekipie za wsparcie w PKP :P pzdr

FurY 
Hardstyle Freak

Informacje
Do³±czy³: 03 Kwi 2007

Wys³any: 01-02-2009, 23:22    #947

netya napisa³/a:
ogolnie blondyna o dziwo jakos bardziej mi sie podobala.

To mamy podobny gust xD :D

Enigmato napisa³/a:
Jako, że była to tematyczna impreza i to jeszcze z HC, postanowiłem zagrać troszkę ostrzej - zero Nu, no i tempo 160 (nie ma co porównywać do tego co było później, ale jak na HS to nawet szybko :)

Moim zdaniem nawet za szybko jak na hs. Osobiście uważam, że 155 jest taką górną granicą dla HSu. Jasne, że można wypitchować na 160, albo 165, ale to brzmi tylko coraz gorzej, a utwór traci na mocy, zyskuje tylko prędkości.

enigmato napisa³/a:
Oczywiście każdy lubi co innego i nie wszystkim się musi podobać to co robię, ale... argument, że set był zjebany bo MNIE NIE TRAWISZ, jest trochę dziecinny.

Nie przejmuj się ;] zagrałeś bardzo dobrego seta i pokazałeś tym zapyziałym holendrom, że polscy DJe wcale nie są gorsi, a wręcz odwrotnie :)

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Do³±czy³a: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Sk±d: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 01-02-2009, 23:27    #948

FurY napisa³/a:
To mamy podobny gust xD :D

bueheeh no z tego co widzialam ofc. bo niestalam pod scena a moj wzrok no niejest najlepszy ;p ale po zdjeciach widze ze obie niespecjalne byly choc zgrabne i szczuple.
tak czy siak na ogol to bardziej brunetki ale ta blondynka lepiej sie ruszala .

pozdrro:):*

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Thao 
Fuck happy!

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 215
Sk±d: ChoRzów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 01-02-2009, 23:28    #949

Nie przejmuj się ;] zagrałeś bardzo dobrego seta i pokazałeś tym zapyziałym holendrom, że polscy DJe wcale nie są gorsi, a wręcz odwrotnie :)
hehe zabawne, bo holender ktory byl na imprezie powiedzial mi, ze podoba mu sie hs ktory grali, bo u nich takiego nie graja :)

[Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka

;DD

FurY 
Hardstyle Freak

Informacje
Do³±czy³: 03 Kwi 2007

Wys³any: 01-02-2009, 23:38    #950

bueheeh no z tego co widzialam ofc. bo niestalam pod scena a moj wzrok no niejest najlepszy ;p ale po zdjeciach widze ze obie niespecjalne byly choc zgrabne i szczuple.
tak czy siak na ogol to bardziej brunetki ale ta blondynka lepiej sie ruszala

nie wiedziałem, netya, że masz takie zapędy ;D

Thao napisa³/a:
hehe zabawne, bo holender ktory byl na imprezie powiedzial mi, ze podoba mu sie hs ktory grali, bo u nich takiego nie graja :)

Nie o to mi chodzi, Thao :) chodzi mi o to, że duża część 'gwiazdorow' z NL traktuje granie u nas jako takie sobie 'nic'. Zagram bele co, bele jak, dostane hajs i spierdalam. Przynajmniej tyle mogę wywnioskować porównując ich sety z eventów zagranicznych do mohów u nas. Po prostu uważam, że w większości zlewają to, bo i tak naćpany człowiek (bez obrazy dla kogokolwiek kto bierze) będzie się bawił, przynajmniej w większości. No i jeszcze dochodzi do tego nastawienie Polaków - swoje chwalicie, cudzego nie znacie, ale nie chce roztrzepywac tematu, bo zajś sie zrobi wojna, że każdy chce usłyszeć zagraniczną gwiazde itd. Only my opinion ;p No offence

EDIT.

BTW, chodzi Ci o Holendra, który przyjechal na toxi imprezować, czy o dja? Moze glupie pytanie, ale wczoraj mozg zgubilem ;p

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez mo¿liwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 43162
Odpowiedzi: 1263
Odwiedzin z google: 11694
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: