Zamknity przez: Daron37 05-11-2009, 16:10 | |
| Autor | Wiadomo |
Informacje Doczy: 11 Lip 2007 Posty: 2788 (0,4/dzie) Piwa: 215 Skd: ChoRzów  | Wysany: 01-02-2009, 23:52 | #951
|
| | FurY napisa/a: | BTW, chodzi Ci o Holendra, który przyjechal na toxi imprezować, czy o dja? Moze glupie pytanie, ale wczoraj mozg zgubilem | przyjechal imprezaowac, tzn zobaczyc jak to wyglada u nas o ScuLa dokladniej mi chodzi. | _________________ Thao aka Tało aka Taho aka Tarło aka Tato aka Tako aka Tao Tao
| | [Dzisiaj 22] maly: jak to kiedyś Rozi na hardwindzie napisał: Always mam, a to była nazwa tracka |
| |
| |
 | |
|
Informacje Doczy: 13 Pa 2008 Wiek: 41 Posty: 1783 (0,27/dzie) Piwa: 526 Skd: Bydgoszcz/Warszawa  | Wysany: 02-02-2009, 00:23 | #952
|
| | omg ile stron do czytania , jutro napiszę coś od siebie | |
| |
 | |
Informacje Doczya: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzie) Piwa: 781 Skd: Wroc?aw  | Wysany: 02-02-2009, 00:25 | #953
|
| | Thao napisa/a: | | o ScuLa dokladniej mi chodzi. |
no tka myslalam.a ja sie neizdazylam zapytac cholera bo mi go wsyslo a potem juz wychodzil. tys znow z nim romansowal;p ale ciesze sie ze tak powiedzial czyli + mam nadzieje:D
aaa zapomnialam o jescze jednym waznym PLUSIE na calej imrpezie powiedziec a mianowicie - herbatka !!! to bylo mile zaskoczenie ze bedzie i byla i poprostu aaahhh no bez niej to sushi straszne. ile mozna wody pic a mnie jeszcze kaszle po wodzie a to zimne bylo i smakowite :d i w tej samej cenie:d na kazdej imprezie powinna byc <3
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 01 Kwi 2007 Wiek: 40 Posty: 33 (0/dzie) Piwa: 0 Skd: Myszków  | Wysany: 02-02-2009, 06:55 | #954
|
| | Enigmato napisa/a: |
Dziwi mnie jedna tu opinia:
| Datan napisa/a: | Enigmato - gościa nie trawie, jego utwory mi nie leżą,(pseudoangielski & specyficzny samepl) jak dla mnie jebie cały set choćby nie wiem jaki był cudowny
|
Oczywiście każdy lubi co innego i nie wszystkim się musi podobać to co robię, ale... argument, że set był zjebany bo MNIE NIE TRAWISZ, jest trochę dziecinny. PS. Może ty mi nagrasz wokale do następnego tracka? |
proforma- ale nie oceniam Ciebie tylko muzykę którą grasz i tworzysz Ciebie nie znam ;] Więc jak odebrałeś to do siebie to sorry ;](na drugi raz będę precyzował swoją opinie) gusta rzecz subiektywna. | _________________ "A ja ganiam zapier*** jakąś taką świecą dymną po planie jakiegoś h*** filmu" | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 10 Lis 2007 Wiek: 37 Posty: 106 (0,02/dzie) Piwa: 0 Skd: Opole  | Wysany: 02-02-2009, 07:51 | #955
|
| Dla mnie ceny to była trochę magia, rozumiem że dali Heinekena no ale za 7,50 ?(odejmuje bon oddawany przy zwrocie kubka) Już mogli dać żubra za te 5 zł Muzycznie impreza dobra, choć zacząłem sie bawić dopiero przy secie Blackmail a Evil i Predator zajebiscie GFB nie mój klimat totalnie choc na początku seta troche pośmigałem | _________________
 ten lepszy | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 30 Lis 2008 Posty: 163 (0,03/dzie) Piwa: 0 Skd: Łódź  | Wysany: 02-02-2009, 09:22 | #956
|
| no to ja szybko od siebie:
pomijajac samotna podroz to ogolnie biba udana:D
miejscowka spoko,klimat fajny,myslalem ze bedzie wiecej ludzi,ale Ci co mieli byc to byli 8-)
muzycznie:
na HSie troche poskakalem,ale wiekszosc stalem:P
RTC-chyba za bardzo sie na ich wystep napalilem,bo mnie zawiedli:/ fajny show,ale bez muzyki jak dla mnie...:/ Niestety na -
EA-hehe w swoim stylu:D tego sie spodziewalem i to bylo,polecialo sporo cukierkowo-wokalowych kawalkow ale mi sie podobalo,byla energia. Na +
Predator-no no...jak dla mnie power! bardzo dobre kawaleczki polecialy,zaje*isty set,moc od poczatku do konca,widac sie Predator postaral:D Szkoda tylko ze pod koniec juz nie mialem sily:( Na duzy +
GFB-no tak jak myslalem:D sieczka z mózgu:) Maksymalnie poryci kolesie,szkoda ze po Predatorze juz nie mialem sily i glownie stalem pod barierka:/ ale uslyszec Lacrima Mosa Est na zywo-bezcenne Na duzy +
ogólnie do tej pory odzyskuje sily,ciezka podroz,alre warto bylo.Jak dla mnie 1sza edycja udana!Czekam na toxi2 (i na jego LU ) Pozdro dla wszystkich nowo poznanych i tych ktorzy pomogli dojechac do hali i z powrotem
edit:
LATEST NEWS1-02-2009
TOXICATOR - druda edycja Juz teraz z możemy napisać, że II edycja imprezy TOXICATOR odbędzie sie na początku roku 2010.
8-) | _________________ “One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 12 Sie 2007 Wiek: 43 Posty: 90 (0,01/dzie) Piwa: 2 Skd: Myslovitz City  | Wysany: 02-02-2009, 10:24 | #957
|
| | siema. Możecie mi napisać kto tak hardcorem rozwalił mi czache:)bo nie czytałem line-up:) | _________________ <<<<<Zielarz I Kategorii z Licencją Międzynarodową na produkcję mieszanek, maści i przeróżnych eliksirów i mikstur>>>>> | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 30 Lis 2008 Posty: 163 (0,03/dzie) Piwa: 0 Skd: Łódź  | Wysany: 02-02-2009, 10:30 | #958
|
| | mielcu napisa/a: | | siema. Możecie mi napisać kto tak hardcorem rozwalił mi czache:)bo nie czytałem line-up:) |
lu jest na 1szej stronie ogolnie... :roll: z hc od 3:30 RTC->Evil Activities->Predator->GabbaFrontBerlin. | _________________ “One of God's own prototypes. Some kind of high powered mutant never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 28 Mar 2007 Wiek: 40 Posty: 619 (0,09/dzie) Piwa: 20 Skd: Mysłowice  | Wysany: 02-02-2009, 10:59 | #959
|
| Poniedziałek... Po dziesiątej, umieram w robocie z nudów, jest net więc moge parę zdań sklecić od siebie
Pierwsze najważniejsze --->>> PODOBAŁO MI SIE Jak większość o kazdym kogo słyszałem tudzież widziałem :
Malec o dziwo słabiutko jak dla mnie... jakos mnie specjalnie nie poniosło ale nie było też źle Enigmato MASKARA, MASAKRA I JESZCZE RAZ MASAKRA !!! Szybko jak na Ciebie i mocno oczywiście dojeb***e Shogun słyszałem tylko parę pierwszych tracków ale mnie pozytywnie zaskoczył. Za Dj Mystery- Type Face to mógłbym mu dobrze zrobic bo myślałem że już w życiu tego kawałka na imprezie nie usłyszę a miażdży i to feeeees tylko niepotrzebnie go tak zwolnił Alphaverb ładnie, mocno i to był HSowy set wieczoru cud, miód i orzeszki B-Front też slicznie i mocno a do tego koleś widac że się świetnie bawi grając dla ludzi a to mi się zawsze podoba 2-Sidez jakoś mnie ten live-act nie powalił, nie wiem może czegos innego oczekiwałem... Blackmail ten facet to się chyba z Toszka wyrwał i wpadł na chwilę powariować nawet Deepacki tak nie wariują jak on wczoraj szalał :-P fajne kawałki +jego wrodzona (chyba) głupota dały fajny efekt RTC a tak poważnie to muzą mnie pozabijali, panienki fajnie się wiły ale jakies takie brzydkie były a blondyna twarzowe powinna opłacać jak yobacyzem tego MC to normalnie bałem się że zaraz zejdzie ze sceny i spuści mi wpie**ol Evil Activitie najlepiej tego seta opisze stwierdzenie ze nigdy się tak przy HC nie bawiłem Predator prawie juz nie słyszałem seta bo na bro siedziałem a potem wyjście do domu Gabba frotn Berlin chciałe usłyszeć tą "głuptę" na zywo ale moje Kochanie chciało już do łóżecka i proszę się nie fochować bo tak samo mi się może nie podoboać speedcore jak innym hardtstyle
Co do organizacji to : + dobra lokalizacja adekwatnie do liczby zainteresowanych i nie liczyłbym na kolejna edcję (chociaż będzie) w większym miejscu + zaj****ty LU + muza, dawno przynajmniej jak dla mnie nie słyszałem tak mocnego HSu + nagłośnienie, choć na początku cicho było - mimo wszystko co było wiadome cena browaru - jedno dojście do szatni= masakryczna kolejka :-/ - męska toaleta PORAŻKA NA CAŁEJ LINII :-/ - za mało miejsc siedziących
Do narzekających na cenę browru i szatnii--->>> jasno i wyraźnie było napisane ze browar będzie kosztował 7,50zł co dla mnie jest oczywiste ze to cena samego piwa a nie piwa z kaucją. Jesli chodzi o cene szatni to jak ktos bywał na imprezach robionych przez MPT to nie ma na co narzekac bo było nprawde tanio bo pamietam jednego Mayday pare lat temu to sztania była po 12 zł :-P
Tyle ode mnie i see you next year :mrgreen: | |
| |
 | |
Informacje Doczy: 02 Lip 2007 Wiek: 38 Posty: 937 (0,13/dzie) Piwa: 31 Skd: Rotterdam  | Wysany: 02-02-2009, 11:23 | #960
|
| ode mnie w miare jak najkrocej: organizacyjnie - lipa straszliwa (kible, ogrodek piwny, ceny, szatnia, malo miejsc siedzacych - chyba zj*bali wszystko co sie tylko dalo =|) oprawa - malo, ale przez to dobrze, z tym ze te laserki to zapieprzaly sobie jakos tak bez ladu i skladu troche, wiec tu tez sie nei postarali muzycznie - no tutaj praktycznie nie ma do czego sie przyczepic =) Malec - nie wiem bo sie nei wsluchiwalem Enigmato - jak zawsze mocno, bez nu-szitu, czyli bardzo dobrze =) Shogun - zdziwo na + bo nasluchiwalem tych zjeb*nych jumpowych dzwiekow a tu calkiem dobry hs Alphaverb - na niego liczylem najbardziej z hsu i sie nie zawiodlem B-Front - znowu mocny, dobry secik, az milo sie bylo wreszcie tak dlugo pobawic przy hsie =) 2sidez - tak jak pisano wczesniej, swietny live, muzycznie tez na + Blackmail - nie wiem bo poszedlem odpoczywac przed hc i na browara takze ogolnie czesc HS to wielkie zaskoczenie na +, bo bylo bardzoooooooo malo nu, kawalki mocne, i jak widac w dzisiejszych czasach da si jednak grac bez tych zasranych przyspiewek i cukierkowych melodyjek RTC - dla mnie straszliwa lipa.. poza poogladniem fajnych cyckow i potanczeniem przez 2 minuty niccccc.. ja tam wogole nie slyszalem zbyt wileu momentow przy ktorych mozna bylo poskakac, a jak byly to jakies takie ze weny sie nei mialo wogole do tego.. palcem osemeczki krecic to gora =| takze lipa po calosci Evil Activities - poczatek to troche za duzo przyspiewek, 2 polowa seta juz duzo bardziej mi sie podobala, choc i tak bawilem sie calego seta poza 3-4 pierwszymi walkami.. no i polecialo moje No Place To Hide =) Predator - zajebisty secik i tyle wystarczy =) GFB - hmmmm =] no po pierwsze to juz nie mialem za bardzo sil zeby nawet nogi oderwac od parkietu no ale cos tam probowalem walczyc po kilkadziesat sekund jak troszke odpoczalem.. ale to w pierwszej czesci seta dopoki dalo sie nadazyc do tempa.. druga polowa seta to juz wysychanie przed wyjsciem, ale ostatnie 15 minut to juz mnie ku*wica tam brala.. jednak sc nie jest dla mnie.. tak specjalnie patrzylem jak to sie mozna 'bawic' do tej szybszej czesci.. heheheh rece w gorze i wkrecamy zaroweczki do rytmu =] poprawilo mi to humor w tych ostatnich minutach imprezy kiedy juz zaczynalem sie tragicznie czuc =] wole jednak ten 'vixiarski hs' jak to koko napisal.. wlasnie, milo bylo wreszcie poznac, bo do tej pory to nie mialem pojecia jakk wygladasz =] ogolnie wolalbym zamiast godziny dla GFB, godzinke dobrego hc - jakis playah, neophyte, weapon itp itd =) no i jeden godziny set hs wyj*bac i zamienic na hc i w sam raz byloby po rowno =) co do vixy to niestety lataloo troche tych poje*ow ze swiatelkami i rekawiczkami.. no ale coz, jak mieli sklepik pod wejsciem z tymi ch*jostwami to co sie dziwic.. mnie tam kusily strasznie takie swiecace uszy krolika =] niestety cala niedziele po imprezie zdychalem jak nigdy =/ ale przynajmniej tyle ze bylo warto bo pomimo slabej organizacji (ponarzekac mozna ale nigdy to nie ejst dla mnie powod zeby cala impreze uznac za lipna) impreze uliczam do jednej z bardzije udanych.. hehe mialo byc krotko
[ Dodano: 2009-02-02, 11:27 ]
| grzyb napisa/a: | bo tak samo mi się może nie podoboać speedcore jak innym hardtstyle
|
wielkie +1 =] jak ktos napisze ze sc jest zj*bane to wielkie halo zaraz jak mozna byc tak ograniczonym muzycznie, natomiast jak polowa przy kazdej mozliwej okazji musi powiedziec jaki to hs jest zj*bany, denny, vixiarski to wtedy wszystko ok.. | _________________ 27.08 Fucking Bastards | |
| |
 | |
| |