Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwość i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: 2009, toxicator

Zamknięty przez: Daron37
05-11-2009, 16:10
TOXICATOR 2009
Autor Wiadomo¶ć
grzyb 
HS 4 Ever :)

Informacje
Doł±czył: 28 Mar 2007
Piwa: 20
Sk±d: MysĹ‚owice

Wysłany: 02-02-2009, 11:36    #961

takze ogolnie czesc HS to wielkie zaskoczenie na +, bo bylo bardzoooooooo malo nu, kawalki mocne, i jak widac w dzisiejszych czasach da si jednak grac bez tych zasranych przyspiewek i cukierkowych melodyjek

tego zapomniałem napisac ale jest ktos kto pamietał zeby to napisac :mrgreen:

mielcu 
ZIELARSTWO

Informacje
Doł±czył: 12 Sie 2007
Piwa: 2
Sk±d: Myslovitz City

Wysłany: 02-02-2009, 12:45    #962

puchcio napisał/a:
mielcu napisał/a:
siema. Możecie mi napisać kto tak hardcorem rozwalił mi czache:)bo nie czytałem line-up:)

lu jest na 1szej stronie ogolnie... :roll: z hc od 3:30 RTC->Evil Activities->Predator->GabbaFrontBerlin.

dzięki.
Gdzie można znaleźć jakieś sety w/w osobników??

SchizeQ 

Informacje
Doł±czył: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Sk±d: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo¶ć: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶ć: 1)

Wysłany: 02-02-2009, 12:46    #963

mielcu napisał/a:
Gdzie można znaleźć jakieś sety w/w osobników??
www.lsdb.eu

koko123 

Informacje
Doł±czył: 05 Wrz 2007
Piwa: 894
Sk±d: Gliwice

$ wspomagacz (Ilo¶ć: 2)

Wysłany: 02-02-2009, 13:35    #964

krakoff, również było miło poznać :D a jako zapyziały core'owiec muszę tutaj wtrącić swoje 3 grosze :D napisałeś już na hs.pl w moją stronę właśnie posta dotyczącego tego, że jak ktoś mówi coś na SC to majty, a jak na hs to jest spoko .. nie będę pisał tego po raz drugi a tam chyba przez te problemy z forum się skasowało, ponieważ wychodzę z założenia, że na jakiejś imprezie przy piwku wymienimy się poglądami na ten temat bo jest to do rozmowy temat jak najbardziej ciekawy, ale chciałbym tutaj tylko wtrącić cały sens mojego posta z hs.pl. Otóż w tamtym wypadku zarzuty w SC kreowane były w sposób taki, aby nie nazywać tego "muzyką" i to był główny powód mojego oburzenia, bo przy całym moim poglądzie i podejściu do HS nigdy, podkreślam jeszcze raz NIGDY nie nazwałem tego NIE-muzyką :) )) a generalnie nie przypominam sobie, że jak ktoś speedcore'owi zarzucił, że po prostu nie da się tego słuchać czy coś to żebym od razu "jechał" :) no ale tak jak mówie, temat do rozkminienia przy normalnej rozmowie bo nie ma lepszego tematu do dobrej rozmowy niż muzyka ;) )) pozdro

Madet 
Dancing Warrior

Informacje
Doł±czył: 10 Lis 2007
Piwa: 0
Sk±d: Eindhoven

Wysłany: 02-02-2009, 13:49    #965

Ja się nie będę rozpisywał jak koledzy wyżej. Dla mnie impreza git, tylko za taką cenę spodziewałem się dźwięku przynajmniej na około kapelusza a nie tylko przy scenie. Dje zagrali dobrze ale niestety nie dotrwałem do końca i odpadłem przy speedcorze. Mam nadzieję że kolejna edycja będzie w spodku przy mega głośnikach i światełkach. :) Pozdrawiam wszystkich niezniszczalnych :mrgreen:

mest88 

Informacje
Doł±czył: 27 Kwi 2008
Piwa: 7
Sk±d: Siem-ce / NL

Wysłany: 02-02-2009, 13:56    #966

Mnie sie nie podobało jakos.., Organizacja tak do dupy ze to jest koniec jak mozna dac kible na dworze to bylo dla mnie fest taki rozgrzany z parkietu czekac na zimnie, snieg leci itp masakra:/:/ Juz nie było ich stac zeby postawic taki namiot jak ten piwny dac tam jedna dmuchawe , do srodka kible i git... Ogolnie spodziewałem sie wiekszego show, oswietlenie nie było takie super, naglosnienie mysle ze tez nie. Nie jestem zadnym specem ale po tych reklamach i tym wszystkim jaka to bedzie wielka impreza sie napaliłem feeest i troche zawiodlem. Muzyka w sumie fajna. Najlepszy jak dla mnie BLACKMAIL gosciu robi taka banie ma w fest kontakt z ludzmi i to jest super... No i ostatnia zecz ktora mnie wkurzyła to wystep RTC to znaczy nie oni a zachowanie ludzi... Masakra grali dla nas tylko pol godziny to co robili to bylo naserio fajne ALE COZ LUDZMI?? PRZYSZLI SIE BAWIC CZY PATRZEC?? CHCWILAMI WSTYD MI BYLO ZA POLSKE JAK ON PODNOSIL NASZA FLAGE RYCZAL CO LUDZIE MIELI MU ODPOWAIDAC A TU CISZA!! Wszyscy zobaczyli gołe cycki i zamiast sie bawic to wlaczyli aparaty telefony i mysle ze nie przesadze jak powiem ze 80% ludzi stalo i patrzalo a nie bawilo sie;| MC musiał sie prosic o brawa o to zeby ludzie mu odpowiadali i bawili sie... Ogolnie dla mnie impreza na minusniestety:( Na urodzinach MoH'u było 100 razy lepiej, jak dla mnie oczywiscie;]

FurY 
Hardstyle Freak

Informacje
Doł±czył: 03 Kwi 2007

Wysłany: 02-02-2009, 14:11    #967

mest88, takie samo zdanie mam co do występu RTC. Zwłaszcza podobało mi się jak Ricky trzymał polską flagę, to mnie szczerze mówiąc wzruszyło. Sam nie miałem zbytnio siły mu odwrzaskiwać, bo byłem cały mokry i zdyszany, ale jakies pół słowa wyksztusiłem zawsze. Sam stałem 5 metrów od sceny i tam nikt, dosłownie nikt się nie bawił. Swoją stroną było to niebezpieczne, bo były przepychanki o rzeczy, które rzuciła Stella ;/

Anyway, drugiej edycji siÄ™ nie doczekamy, bo dopiero w 20010 :(

mielcu 
ZIELARSTWO

Informacje
Doł±czył: 12 Sie 2007
Piwa: 2
Sk±d: Myslovitz City

Wysłany: 02-02-2009, 14:19    #968

dla mnie calkowitym absurdem było to że na wyjściu mogłeś oddać tylko pięć kuponów. Bezsens całkowity. Ja teog nie wiedziałem i wziąłem za 200 zł kuponów (do tego mnie na 10 szt oszukali). Jakbym nie wydał wszysktiego i np. zostało by mi 70 zł w kuponach to bym tego nie odzyskał. Druga sprawa że kible na dworze to chyba też całkowite nieporozumienie. Fest gorąco zgrzany człowiek wychodzi na takie zimno i choroba na drugi dzień jak znalazł.

[ Dodano: 2009-02-02, 14:24 ]
wielkie pozdro dal krakofa że znowu zobaczyłem twój zniszczony pysk xD
następnym razem musimy sie gdzieś razem uje**** xD

marciaaa 
Gaduła nad Gadułami

Informacje
Doł±czyła: 22 Maj 2008
Piwa: 342
Sk±d: KatowicE

$ wspomagacz (Ilo¶ć: 2)

Wysłany: 02-02-2009, 14:37    #969

oglądałam dzisiaj filmiki na youtube i hmm... jaki zal ze mnie tam nie bylo :( (((

\o/

FurY 
Hardstyle Freak

Informacje
Doł±czył: 03 Kwi 2007

Wysłany: 02-02-2009, 14:47    #970

mielcu, dokładnie! Ja kupiłem bonów za 100 ale w ogóle nie piłem browarów tylko cały czas Ice tea, więc ciężko byłoby wypić 6L tego gówna. Szykuje sie do wyjscia i dowiaduje sie, ze można wymienić tylko 5... no to dawaj 5 sobie oderwałem i do kieszeni, a za reszte kupiłem Ice tea xD było na powrót xD

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwo¶ci zmiany postów lub pisania odpowiedzi
1 użytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych użytkowników)