Zamknięty przez: Daron37 05-11-2009, 16:10 | |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączył: 22 Maj 2007 Wiek: 40 Posty: 278 (0,04/dzień) Piwa: 0 Skąd: Bytom  | Wysłany: 01-02-2009, 19:51 | #931
|
| Ja moge tylko Wszystkim podziekowac za super impreze ;-) Bylo naprawde godnie!!! Do zobaczenia na kolejnej imprezie :-D | _________________ "We Live For The Music..." | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 12 Maj 2008 Wiek: 36 Posty: 221 (0,03/dzień) Piwa: 0 Skąd: RĹl Halemba  | Wysłany: 01-02-2009, 20:00 | #932
|
| Malec-zabardzo nie sĹuchaĹem tego secika ale szaĹu nie byĹo Enigmato- Lubie bardzo sĹuchac seciki eniego SHOGUN & MC H-szaĹu nie ma ALFHAVERB-???? nie pamietam B-FRONT -hmmmmm nie podobaĹo mi sie 2-SIDEZ-Set super gostki niezle sie rajcowali jak grali i plus za to BLACKMAIL-hmm poprostu super a co robiĹ dj to juz cudo takie coĹ mi sie podoba:D ROTTERDAM TERROR CORPS-hmm muzyki za bardzo nie sĹuchaĹem byĹem skupiony na czyms innym :0 EVIL ACTIVITIES-set MIAZZZGA siĹ nie miaĹem ale prawie caĹego przetaĹczyĹem PREDATOR-sest dobry BRAK SIĹ DO ZABAWY GABBA FRONT BERLIN-- nie pamietam juz nie mogĹem juz sie skupiÄ:)
dziÄkujÄ wszystkim za wspĂłlna zabawÄ do nastÄpnego toxicatora ) + bony z kaucjÄ
+ porzÄ
dek na pakiecie (prawie) -sĹabe oĹwietlenie -wc na placu -nie dobre jedzenie | _________________ One Question?? do you like bas???
Hard = Hardtrance Harder = Hardstyle Hardest = Hardcore Run = Terrorcore | | Ostatnio zmieniony przez Kerion 01-02-2009, 20:05, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 83 (0,01/dzień) Piwa: 0 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 01-02-2009, 20:01 | #933
|
| | malec poscil headhunterz - fear of darkness to wyszlo ? | _________________

| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 27 Gru 2007 Wiek: 36 Posty: 1875 (0,28/dzień) Piwa: 228 Skąd: Ruda Slaska  | Wysłany: 01-02-2009, 20:07 | #934
|
| | SpydA napisał/a: | | malec poscil headhunterz - fear of darkness to wyszlo ? |
jeĹli siÄ nie myle to tak, jak chcesz mogÄ Ci posĹaÄ vinyla | _________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ? | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 03 Kwi 2007 Wiek: 37 Posty: 189 (0,03/dzień) Piwa: 0 Skąd: Gliwice  | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 01-02-2009, 20:10 | #936
|
| to teraz ja.nadal niemam glowy ale kij tam;p
before w pociagu i pod rula rewelacja jak zwykle doborowa ekipa i przesmieszne akcje.cudem zdazylam z wszystkim po examie i na pociag ale dalismy rade:d
sama impreza hmm jak dla mnie na + aczkolwiek jesli bedzie druga edycja podobnie zrobiona to sie zastanowie nad paroma sprawami odnosnie keidy przyjsc itp na przyklad bo jednak de facto nudzenie sie = choc w swietnym towarzystwie na piwku i oczekiwanie na hc do 3:30 to eeeeee dupa troche;/ glownym minusem bylo wlasnie to oraz mroz w namiocie piwnym ;/ nic wiecej.o heinekenie niebede wspominac;p
naglosnienie mi odpowiadalo, swiatla rowniez, z kaucja problemow niemialam ani szatnia ani trzepaniem przez ochrone na wejsciu-prawie mnie neisprawdzila ale i tak to niemialo znaczenia bo nieprzemycalam nic pelno znajomych i ten niesamowity klimat :D gadzetow vixiarskich chyba niewidzialam nawet ,zreszta jeba** mnie to
muzycznie hs o dziwo tyle ile slyszalam mi sie podobal natomiast hc mnie zawiodl. niewiem moze po TD spodziewalam sie za duzo, marzylo mi sie zeby mnie troche zniszczylo a dopiero w ostatniej godzinie tak naprawde przyszlo takie zmiazdzenie;/ do hc w zasadzie nuuuda pomijajac czasem jak lecial kawalek jakis fajny ,ale za to milo spedzalam czas piwkujac z hf :):) czego neizaluje i za to wszystkim dziekuje bo bylo wesolo:*
*Malec - no zagral fajnie jak dla mnie,lecialo pare kawalkow moich i jak dobrze pamietam wkoncu na imprezie 1 raz chyba uslyszalam Stampuhh! <3 (niepamietam jak sie pisze:P
*Enigmato- kompletnie niekojarze co gral i jakos wogole neiwiem.chyba na piwo poszlam.
*Shogun - no zaskoczenie bo lecial hs i to w sumie spoko
*Alphaverb ; B-Front ; 2-Sidez ; Blackmail - krecilam sie miedzy wc a piwem wiec w zasadzie za duzo niepamietam .nic konkretnego mi sie w ucho nierzucilo itp itd ale niepwowiem zeby mi sie niepodobalo.tyle co slyszalam to praktycznie bardzo malo nu co jest na + . ale nieskupialam sie na hs wogole . Blackmaila troche zaluje ze niewidzialam bo szalal ale trudno.
*RTC - no szol rewelacja. pod kazdym wzgledem.aczkolwiek pod muzycznym juz gorzej ale po przesluchaniu troche ich tworczosci tego sie moglam spodziewac. ale tak czy siak na + bruneta miala silkony ale to chyba widac bylo odrazu.ogolnie blondyna o dziwo jakos bardziej mi sie podobala. tlum gapiow pod scena-normalka. niespodziewalam sie niczego innego jak beda laski
*Evil Activities - nietrawie wiec poszlam na piwo. wchodzimy a tam pustka
*Predator - zawiodlam sie. co 2/3 kawalek mi podchodzil albo i rzadziej.troche potanczylam,owszem , ale myslalma ze zagra mocniej skoro zaraz po mieli byc GFB a jednak neizagral . no trudno .
*Gabba Front Berlin - no ! wkoncu sie doczekaalm jakiegos mocniejszego uderzenia pierwsza polowa setu albo nawet mniej przetanczona:d terror pikny grali :d atmosfera elegancka potem juz speedy poszly co jest jeszcze nie dla mnie do tanca wiec usiadlam ale momentami mnie roznosilo.swietnie sie sluchalo. w domu neee ale na imprezie spoko set imprezy!
dziekuje wszystkim bez wyjatku za dobra impreze wszystkimi z ktorymi piwkowalam ciagle
Kamcia milo bylo cie zoabczyc ! ladne zaskoczenie no i pogadac choc chwile:* Damiain85 zesmy wkoncu pogadali Sora,Grzyb rowniez dziekuje za konwersacje i zaproszenie:):* Agacia,Primeczka dziekuje za poratowanie ROoZi ** i calej reszcie moich kochanych wariatow dziekuje za towarzycho
"ja teraz mowie ! " " dj hardstyl ! " "zjesc pilke nozna "
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | | Ostatnio zmieniony przez netya 01-02-2009, 20:19, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączyła: 14 Wrz 2008 Wiek: 35 Posty: 933 (0,14/dzień) Piwa: 8 Skąd: sandomierz/krakĂłw  | Wysłany: 01-02-2009, 20:17 | #937
|
| hmmm gdyby nie moje zayebiste godzinne wejcie <podobno bylam az tak zalana> i zgubienia biletu:[ bylo by na 101%;)) no ale od poczatku
ekipa pociagowa pozniej rulowa i imprezowa piersza klasa!!;)) zianie na maxa;D
nawet nie bardzo wime o ktorej dokaldnie weszlam;/ ale pamietam ze odrazu w tany;D czesc HSowa imprezy wg mnie byla godna:) bylo duzych mocnych starych walkow:) niestey nie powiem kto gral najlepiej bo nawet nie pamietam kto byl po kim itp idd:) utkwil mi w pamieci secik Blacmail'a:)) co koles zapodawal to masakra:)) bardzo pozytywny typek i jego walki;) ii ze tak powiem zabawa co jakis czas do HS uniemozliwila mi dalsza zabawe;/ tak mnie zmiotlo z nog ze nie bylam w stanie ustac;/ piwerszw raz cos takiego mialam;/ no i niestety od seta RTC gdzie dopiero mialam sie zaczac bawil ja juz sobie gdzecznie siedzialam;/ i tu wielkie dzieki dla lukasza i zebeerdiego ze dorzymywali mi towarzystwa:) od tego momentu impreza byla naprawde pieeekna;D ladnie sie zaczelo:)) o dziwo bardzo mi sie podobal secik EA:)) taki melodyjny byl:) Predarot juz zaczal ciut mocniej, fajnie przykosil:D noo a o GFB to juz nawt nie wspomne;( pierwsze pol h mi sie nieziemsko podobaaalo:))) 2 tez ale to juz byl kosmos;D i tu wielki szacun dla tych co wytrwali:))) przyjemnie sie slychalo, nogi mi sie same rwaly;((((( takze pod wzgelem muzycznym uwazam ze bylo naprawde mega gooodnie:))) i szkoda ze tych secikow jednak ni bedzie:(
co to reszty, laserki fajnie kolorowe w sam raz;) naglosnienie jak dla mnie glosne:P nie dalo sie zbytnio prebic:) ten kilel na drorku- niby dobrze ale nie moglam go znalesc<lol2> te bony i kaucje mnie ****;/ tzrepanie na mxa;/ w usmie etarz sie zastanawiam cy oby ta babka mi gzdeis tego biletu nie podziala;/ w placaku prwei nic mi nie zostalo;/
wiec ogolnie biorac, jak na 1 taka impreze to mysle ze byl to wypal:)) nie ma co narzekac, z czasem bedzie lepiej;)) | _________________ nie kaĹźdy rozumie, Ĺźe myĹli; wielu myĹli, Ĺźe rozumie | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 01 Lut 2009 Wiek: 38 Posty: 1 (0/dzień) Piwa: 0 Skąd: PrzemyĹl  | Wysłany: 01-02-2009, 20:35 | #938
|
| To ja tak od siebie dodam Ĺźe pan konduktor ma u mnie wielkiego minusa za to Ĺźe nie daĹ siÄ przekupiÄ za chipy, ani gumy, ani paluszki (cham jeden...). Netyia teĹź ma minusa za to Ĺźe chipsĂłw nie chciaĹa ;-) Kible na zewnÄ
trz to teĹź straszna lipa. Panowie w biaĹych rÄkawiczkach... przemilczÄ to. KiDZioR - mĂłwiĹem Ci Ĺźe bÄdziemy pod scenÄ
i bÄdziemy mieli miejsce OgĂłlnie to pozdrawiam wszystkich zgromadzonych i pamiÄtajcie! "Wiemy kim jesteĹ i co robiĹeĹ poprzedniej nocy" | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Mar 2007 Wiek: 19 Posty: 2437 (0,34/dzień) Piwa: 1 Skąd: HF  | Wysłany: 01-02-2009, 20:51 | #939
|
| No to moze ja cos teraz jeszcze dopowiem.
Malec - jak dlamnie popisal sie swoim setem Eni - Jak zwykle poziom mistrzowski i kilka dobrych wloskich kawalkow Shogun - tu sie zdziwilem ze zagral HS. Jak dlamnie slabo Alphaverb - rowniez niezly set B-front - jakoĹ nie przypominam sobie seta niewiem co gral 2-Sidez - niezly live act Blackmail - SET HS Imprezy to co robil i gral masakra. Showman jakich maĹo wiÄcej takich djĂłw RTC - 28 minut nagrywania caly live act na aparacie 1.2gb. Warto byĹo uwieczniÄ tÄ
chwile. Jak wyskoczyli z flagÄ
Polski to coĹ tak odrazu lepiej siÄ zrobilo Evil Activities - SET HC imprezy nic dodac nic ujaÄ mocno i szybko Predator - Rowniez niezly set GFB - No comment wogole mi sie nie podobalo po 10 minutach wylazlem | _________________
| |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 02 Cze 2007 Wiek: 37 Posty: 536 (0,08/dzień) Piwa: 2 Skąd: RzeszĂłw/Krakow  | Wysłany: 01-02-2009, 20:52 | #940
|
| Ja cos moze napisze;] impreza jak dla mnie dobrze zorganizowana moze poza kiblami...i miejscami siedzÄ
cymi. Scena ladna, efekty teĹź, naglosnienie jak dla mnie bardzo dobre zwlaszcza w koĹcĂłwce. Co do tych talonĂłw przekonaĹem sie i niepotrzebnie siÄ rzucaĹem przed impreza. ObsĹuga miĹa, zero przypalĂłw, moze poza ta co lataĹa i kazaĹa siÄ kaĹźdemu ĹmiaÄ:D Co do muzyki, GFB set imprezy, nie wiedziaĹem co sie dzieje gdy sie zatrzymaĹem, gdy skoĹczyli grac pzdr dla tych co dawali rade RTC - nie myslaĹem ze przyjadÄ
cycki ale ok, chyba to byla gĹowna atrakcja co dla niektĂłrych:D Ten czarny typek tez udany...w ogĂłle zajebiscie spodobalo mi sie to, ze mieli polskÄ
flage ) Po rtc musialem odpoczac, bo juz mnie spanie bralo i chciaĹem odzyskaÄ troszke siĹ na gfb.
ogĂłlnie na plus, pozdrawiam Wszystkich co byli!
p.s. I gdzie te ustawki niby byly?? Ale i tak nie mowcie gdzie jest rula bo rĂłznie moze byc :D i gdzie mieszka netya tez nie mowcie bo jeszcze zrobiÄ
wjazdna chate przed jakims be4kiem :D pzdr;] | _________________
 | |
| |
 | |
| |