1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
szkoda, Ĺźe nie mam tu konta, bym i tu 1/5 daĹ...
...........ale co wy tak siÄ czepiacie przeca nuhs brzmi tak samo ........nie ma Ĺźadnej róşnicy..........a co do zapierdzielania sampli.....szkoda gadaÄ bo w HS i HC wszyscy to robiÄ tylko niektóşy umiejÄ to wykoĹźystaÄ zajebiĹcie a nie ktĂłrzy nie................a co do Scooter-a to i tak mam sentyment za pierwsze pĹyty na ktĂłrych teĹź byĹy samplowane dĹşwiÄki ale wtedy nikomu to nie przeszkadzaĹo ..............a tak w ogĂłle to i tak nie ma róşnicy bo tego dziadowatego NUhs-u jest juĹź tyle Ĺźe trudno wymyĹliÄ jakieĹ mellow co by juĹź czegoĹ nie przypominaĹo.......a i tak wszystkie sÄ o kant dupy rozczaĹ
i tak te video jest the best ! nie wiem kto miaĹ taki pomysĹ Ĺźeby to skleiÄ a co do skutera to cóş ... jak to koko napisaĹ w drugim poĹcie tego tematu, remixuje to co mu siÄ podoba i tyle. tak jak duĹźo nut z hs jest zremixowanych ze starych czasĂłw. bywa kiedyĹ ktoĹ bÄdzie remixowaĹ stare nuty scootera
Ostatnio zmieniony przez traws 05-11-2010, 15:24, w całości zmieniany 2 razy
No ale trzeba przyznaÄ ... ukradĹ to ukradĹ .. jego wina .. i nie bd go w Ĺźaden sposĂłb usprawiedliwiaĹ.. Jednak PoĹÄ czyĹ to wszystko caĹkiem nieĹşle .. a to juĹź jego pomysĹ. WiÄc moĹźna by ujÄ Ä, Ĺźe nie liczÄ c poszczegĂłlnych rytmĂłw [basu, dum,dum, etc] to nutka jest jednak jego. [ChociaĹź nie odkupiĹ praw]
Pzdr. Ome
Ps. Nawet LubiÄ tÄ nutÄ .. chociaĹź nagraĹ jÄ Scooter a nie ktoĹ z DJ'Ăłw z Qlimax'a czy Q-dance etc. . Fajnie siÄ d niej taĹczy Shuffle
_________________ I'm a hardstyle lover to the day when i die ! <33
A ja nie bÄdÄ usprawiedliwiaĹ zĹodzieja. Rozumiem, Ĺźeby ukradĹ, bo nie ma za co wyĹźywiÄ rodziny Po prostu siÄ nie chce dupy ruszyÄ i samemu uĹoĹźyÄ nuty, posiedzieÄ, pokrÄciÄ dĹşwiÄki itp. Chce siÄ wbiÄ na rynek i tyle, a ktoĹ kto sĹucha Scootera powie, Ĺźe fajne HARD kawaĹki, kupi pĹytke a on na tym zarobi. I biznes sie krÄci, a Viva wypromuje
_________________ Everything you hear, is real...
Ostatnio zmieniony przez PietraZ 07-12-2010, 22:09, w całości zmieniany 1 raz
Jednak PoĹÄ czyĹ to wszystko caĹkiem nieĹşle .. a to juĹź jego pomysĹ. WiÄc moĹźna by ujÄ Ä, Ĺźe nie liczÄ c poszczegĂłlnych rytmĂłw [basu, dum,dum, etc] to nutka jest jednak jego. [ChociaĹź nie odkupiĹ praw]
Jego pomysĹ? W tym albumie jest G*wno jego pomysĹĂłw ja nie widze nawet Ĺźadne róşnicy miÄdzy utworem J'adore hardcore czy jakos tak a The Pitcher - i just can't stop jak i resztÄ "Jego" utworĂłw
_________________ Tam gdzie konczy sie KOMERCJA - zaczyna sie PRAWDZIWE BRZMIENIE...
Ostatnio zmieniony przez d3nis 13-12-2010, 21:29, w całości zmieniany 1 raz
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)