1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposb pokojowy. 2. Cierpliwo i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzie. Czasami trzeba poczeka. 3. Czytaj uwanie posty. Staraj sie nie zadawa pyta ktre byo zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako e nie kady regulamin jest perfekcyjnym ideaem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- moe ukara ostrzeeniem uytkownika, jeeli uzna to za suszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisa na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
Prophet choć poszedł w komercje to jednak za to co zrobił dla HS'u, za te niezapomniane sety i produkcje, za czasy gdy grywał jeszcze na thunderdomach należy mu sie dozywotni szacunek.. sorki za OT
za thunderdome szacun jak najbardziej ... kiedys to byl scooter )))))
Nie wiem czy o tym już było bo nie śledzę tego forum na bieżąco ale na stronie Technoboy jest komentarz co do tego albumu Scootera TB życzy mu powodzenia w przyszłości
A tutaj macie treść po polsku przetłumaczoną :
"Drogi H.P. Baxxterze Wczoraj była premiera waszego nowego albumu ?Scooter ? Under The Radar Over The Top?. Co za majstersztyk! To niesamowite jak samemu udało Ci sie stworzyc te wszystkie hity. Nie jest tajemnicą, że my - producenci hardstyle bierzemy inspiracje z instniejacych utworów od zawsze jak i teraz. Przykładowo "Ti Sento" Matii Bazar - Włoski utwór pełen emocji, który na prawdę znaczy dla mnie coś ważnego. Dlatego zdecydowaliśmy sie zrobić hardstyle'ową wersję tego utworu dla niej (nad którym pracowaliśmy 4 tygodnie, aby był w 100% doskonały i niósł te same emocje jak oryginał) i umieściliśmy jej imię na vinylu. Po przesłuchaniu Twojego albumu, dotarło do mnie, że ja jestem po części taką Matia Bazar dla Ciebie. Jestem wdzięczny, że mogłem byc inspiracją i czuję się zaszczycony, faktem, że wykorzystałeś całą masę kawałków, które nagraliśmy tu w Saifam, żeby stworzyć takie muzyczne majstersztyki. Bardzo miło z Twojej strony, że wymieniłeś mnie i pozostałych producentów hardstyle, w creditsach na Twoim CD.
Nie mogę sie doczekać Twojego nowego albumu i proszę, zadzwoń do nas w Saifam, kiedy będziesz planował go nagrać. Będziemy zachwyceni, mozliwością dostarczenia Tobie naszych nie-wypuszczonych tracków, tak że będziesz mógł brać z nich inspirację, bez wiedzy ludzi. Z pewnością robisz to z miłości do muzyki a nie dla pieniędzy. Od zawsze robiliśmy nasze utwory z wielkiej miłości do muzyki hardstyle, zatem cieszymy się i też, że poszanowałeś to na swoim albumie. Na prawdę jesteś J'adore hardstyle - corem, H.P. Baxxterze. Dziękuję Ci i tak trzymaj!"
_________________ Top 3 : 1. Brennan Heart - Till U Believe It 2. Headhunterz - Psychedelic 3. Max B. Grant & Djanny - Arancia Meccanica <ooo>
Ostatnio zmieniony przez Forcebasser 22-11-2009, 23:38, w caoci zmieniany 1 raz
hahaha hahaha dobre ! juz kiedy technoboy dal zajebisty wywiad ! ta wypowiedz nie odbiega daleko od tamtego ! zal mi go strasznie ! tak sie stocvzyc !!! do baxxtera mimo tego ze rowniez sie stoczyl mam szacunek za przeszlosc i zawsze bedzie sentyment juz !!!
Tak kurwa TBY mowil serio i chwalil Scootera ze mu ukradl kawalki. Wezcie czasem pomylscie logicznie, przeciez w tej wypowiedzi jebie sarkazmem na kilometr a wy ze on go chwali FUUUUUUUUUUUUUU
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.