1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
01 Stealth 01:15 02 Jadore Hardcore 04:17 03 Ti Sento 03:56 04 State of Mind 03:31 05 Where the beats 03:54 06 bit a bad boy 03:49 07 the sound above my hair 04:38 08 see your smile 04:15 09 clic clac 04:31 10 second skin 05:56 11 stuck on replay 03:12 12 metropolis 05:39
TL z nowej pĹyty
wyĹcie siÄ tak uparli tego jadora a tutaj jest Ti Sento !:D muszÄ odsĹuchaÄ i zobaczyÄ czy to jest to samo
EDIT: na to juĹź musi mieÄ prawa to jest dokĹÄ dnie takie same, tylko przerobione na trochÄ ardziej dancowe
EDIT 2: bi a bad boy teĹź HS tylko nie pamiÄtam co to byĹo, kojarzy mi siÄ na ShowtekĂł ale nie pamiÄtam teraz ttuĹu, ale bardzo znane
EDIT: chyba nie przestanÄ wdytowaÄ do pĂłki nie przesĹucham wszystkiego, nastÄpny track ma poczÄ tek z in my house
dobra to jest bez sensu, kaĹźdy track tutaj to jest cover
_________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ?
Ostatnio zmieniony przez remik09 02-10-2009, 11:29, w całości zmieniany 4 razy
nie wiem czy takie ironiczne to byĹo czy jak ale jeĹli nie to w takim razie zwracam mu honor
to nie byĹa ironia. Sam siÄ dopiero niedawno dowiedziaĹem, Ĺźe scooter od zawsze podpierdalaĹ melodie innym. Dla mnie to kradzieĹź a nie covery, bo osoby ktĂłrym podpierdoliĹ muzykÄ nawet nie zostaĹy poinformowane o tym. I jest juĹź mnĂłstwo spraw w sÄ dzie przeciw nim.
_________________ Jestem traktorem! RobiÄ w holiĹudzie!!
Scooter byĹ zawze spoko. Jupstyle byĹ by fajny gdyby nie jumperzy ale hardstyle zpier***iĹ w 100%
+100
zawsze miaĹem do faceta respekt. PodobaĹy mi sie stare waĹki Scootera, szczegĂłlnie te caĹkiem oldschoolowe... ale po tym co zrobiĹ na przeĹomie ostatnich lat wolaĹbym Ĺźeby na tym albumie zakonczyĹ kariere... bo boje sie za co chwyci siÄ nastÄpnym razem ... MyĹlaĹem Ĺźe choÄby jeden waĹek z jego albumu mi sie spodoba... a tu ujnia o ile w ogĂłle moĹźna ten album moĹźna nazwaÄ JEGO albumem... bo wydaje sie tak jakby po prostu zrobiĹ remix kilkunastu waĹkĂłw i zrobiĹ z tego "euroskĹadankÄ"
_________________ Born to Die, Hard to the Core, Born To Die For The HARDCORE!!!
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)