| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
Informacje Do³±czy³a: 30 Mar 2007 Wiek: 37 Posty: 1703 (0,24/dzieñ) Piwa: 160 Sk±d: Bytom  | Wys³any: 16-04-2010, 19:11 | #81
|
| | noisyboy napisa³/a: | | zagra mocno z jajem. Ale nie bo on podaje Ci ciepÅ‚e kluchy feeee | hahaha dobre dobre ... no miejmy nadzieje ze przyjdÄ… lepsze czasy tzn mnie to wali co z hsem bedzie dalej (tzn mam fest szacun do tej muzyki hardowego życia sie nauczyÅ‚am wÅ‚asnie przy tymNASZYM MOCNYM HS-ie ) no ale jak ja mam 8h przy HS czekać na toxicatorze na hardcore to fajnie by byÅ‚o sÅ‚uchać coÅ› konkretnego.. a nie ciepÅ‚e kluski | _________________ ]:-> | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 16-04-2010, 23:35 | #82
|
| | jak dla mnie to podsumowanie tyle - latwo sie gada a trudniej wykonac, tymbardziej jesli sie znajdzie w sytuacji Scula itp ktora jest jak juz gadalismy o wiele glebsza i trudniejsza niz by sie moglo wydawac. | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Do³±czy³: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzieñ) Piwa: 634 Sk±d: MyÅ›lenice  | Wys³any: 17-04-2010, 11:24 | #83
|
| | Frog napisa³/a: | ehh chyba nie do konca dobre porownanie . No ale dobra co bym zrobil.Jesli bylbym czlowiekiem biznesu majacym shopa (daj boze;) to finansowy punkt widzenia mowil by mi bym otworzyl warzywniaka. Czysty zysk (jest popyt). Ale czy to oznacza ze musze zamknac mojego Coffika ? Nee. Moge otworzyc drugi sklep. Ba, a nawet bez otwierania ( zeby nie cisnac w dodatkowe koszta;P), nic nie stalo by na przeszkodzie zeby w jednym sklepie miec gablotke z MADZUNGAMI i gablotke z BROKULAMI . I jest polaczenie hobby z biznesem. Bez zadnego wkurw....
takie od sobie mozliwe rozwiazania |
klienci od madzung by wbijali klientom od brokul ze po H jesc takie gowno jak mozna prawdziwej natury zaskamowac a nie takie lekkie nie wiadomo co no i by cie brokulowcy wytykali bys tych od madzung uspokoil, ale mowisz ze to ich zdanie i maja prawdo sie wypowiadac... no i wkoncu firma sprzedajace broku by cie sondem straszyla i pobiciem, to bys wprowadzil cenzure, by sie nie wypowiadac o brokulach a je tylko sprzedawac ... to by ci brokulowcy powiedzieli ze postepujesz jak Hitler, i jestes dyktatorem bo nie pozwalasz na swobodne wypowiadanie sie w ich tematach... no i co ? no i wlasnie tak sie sytuacja miala na GHF | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 17-04-2010, 11:38 | #84
|
| | pozwalalbym na swobodne ale kulturalne wypowiadanie sie. CHOLOTA WON czy to z obozu MADZUNGI czy BROKUL... | _________________
  | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzieñ) Piwa: 634 Sk±d: MyÅ›lenice  | Wys³any: 18-04-2010, 13:56 | #85
|
| | Frog napisa³/a: | | pozwalalbym na swobodne ale kulturalne wypowiadanie sie. CHOLOTA WON czy to z obozu MADZUNGI czy BROKUL... |
no i wlasnie ... upilnuj tutaj tyle tysiecy userow z calego swiata... kiedy ty spisz to userzy z australii moga zrobic bunt i pisac na forum (co tez sie stalo na GHF) rozne glupie rzeczy, wyzywac userow, obrazac itd - dlatego tez tyle problemow z tym bylo... | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 18-04-2010, 14:43 | #86
|
| | ResQ napisa³/a: | | no i wlasnie ... upilnuj tutaj tyle tysiecy userow z calego swiata... kiedy ty spisz to userzy z australii moga zrobic bunt i pisac na forum (co tez sie stalo na GHF) rozne glupie rzeczy, wyzywac userow, obrazac itd - dlatego tez tyle problemow z tym bylo... |
No i wlasnie ? Do tego wniosku chciales mnie naprowadzic tym przykladem, ze nie da sie ogarnac 30tys. forum ? Hmm... To Jak to @Daron kiedys napisal NYGGA PLIZZZ ( tylko nie mam tej fotki z JP;) Jest wiele for z wieksza iloscia userow,BA sa fora i z pol milionem userow i zadna anarchia tam nie panuje. Wnioski - sam mysle bez problemu z tego wyciagniesz. | _________________
  | | Ostatnio zmieniony przez Frog 18-04-2010, 14:45, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |

Informacje Do³±czy³: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzieñ) Piwa: 634 Sk±d: MyÅ›lenice  | Wys³any: 19-04-2010, 09:28 | #87
|
| | Frog napisa³/a: | | ResQ napisa³/a: | | no i wlasnie ... upilnuj tutaj tyle tysiecy userow z calego swiata... kiedy ty spisz to userzy z australii moga zrobic bunt i pisac na forum (co tez sie stalo na GHF) rozne glupie rzeczy, wyzywac userow, obrazac itd - dlatego tez tyle problemow z tym bylo... |
No i wlasnie ? Do tego wniosku chciales mnie naprowadzic tym przykladem, ze nie da sie ogarnac 30tys. forum ? Hmm... To Jak to @Daron kiedys napisal NYGGA PLIZZZ ( tylko nie mam tej fotki z JP;) Jest wiele for z wieksza iloscia userow,BA sa fora i z pol milionem userow i zadna anarchia tam nie panuje. Wnioski - sam mysle bez problemu z tego wyciagniesz. |
inne fora, inna tematyka - nawet na HF sa spiecia odnosnie nu i HS - a tu wiekszosc znajomych jest ... tak wiec jak jest forum o plodnosci i pielegnacji wlosow to raczej nie bedzie takich problemow ale nie bedziesz wiedzial ile z tym stresu, problemow i dylematow do puki sam nie bedziesz w tej sytuacji | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | | Ostatnio zmieniony przez ResQ 19-04-2010, 09:29, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 19-04-2010, 12:20 | #88
|
|
zapewniam cie ze sa bardziej problematyczne fora niz muzyczne. np techniczno komputerowe gdzie w kazdy dziale prowadzone sa dyskusje nad wyzszoscia jednych modeli sprzetu nad innymi czy podzialy na zwolennikow danego producenta i drugich ktorzy sa za innym a innii jeszcze cos innego preferuja..... zerknij na nasz temat komputery i gry chociazby gdzie jak ktos czegos szuka to rozne osoby rozne rzeczy polecaja i wywyzszaja swoj model nad innymi.. Takze forum muzyczne nie jest zadnym trudniejszym tematycznie forum bo to temat jak kazdy inny. nawet pewnie to co podales o pielegnacji wlosow to tez kobiety tam (na forach kosmetycznych) pewnie dziela sie na jakies obozy zwolennikow jednych metod a znow inne na drugich... same shit everywhere... | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 19-04-2010, 17:09 | #89
|
| Frog moze i tak, niemowie ze nie masz racji. ale rozmowa sie toczy o forum hs , i co spotkalo jego zalozyciela itp a co go sklonilo do takiej a nie innej decyzji. watpie bys nadal byl tak zadowolony z zycia gdybys znalazl sie w jego sytuacji . a latwo gadac ze by sie zrobilo to czy tamto jak zielonego pojecia niemasz ani zreszta wiekszosc z nas ktora dobrze go nie zna jaka naprawde mial sytuacje niewesola itp itd . dlatego uwazam ze taka rozkminia to do niczego nie prowadzi i jest bezsensu bo zrobil co zrobil i tego nieodwroci nikt. mozna rozkminiac co go sklonilo do tego , co zreszta tu robilismy ale mysle ze to co ja wiem od ResQ i z tego co na forum sam ScuL napisal itp to mysle ze to nie sa blahe w zadnym stopniu powody a wrecz na odwrot , jesli juz wchodzily w gre grozby roznorakie itp ... i dopiero jesli by sie ktos w takiej sytuacji jak on znalazl moglby to zrozumiec i wtedy kwestionowac jego decyzje itp itd. dla mnie nie ma tematu. | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzieñ) Piwa: 484 Sk±d: Zabrze  | Wys³any: 19-04-2010, 23:22 | #90
|
| | Asia ja nigdzie nie napisale ze bym sie nie wkurzyl czy mial dosyc jak by mnie jakies szykanowania spotykaly czy grozby. Ta kwestie rozumiem. Gadalismy o innej kwestii z Resq. poczytaj o przykladzie brokul i madzung. To nie tyczylo sie grozb ,spraw sadowych itp... | _________________
  | |
| |
 | |
| |