| |
| Autor | Wiadomo¶æ |
daverox Addicted 2 Hardstyle

Informacje Do³±czy³: 18 Kwi 2007 Wiek: 39 Posty: 128 (0,02/dzieñ) Piwa: 27 Sk±d: Namysłów / WrocÅ‚aw  | Wys³any: 08-02-2010, 14:23 | #21
|
| Ogólnie zaskoczenie dla mnie i na pewno nie wpłynie to dobrze na rozwój gatunku, a c oza tym idzie także ciekawe eventy w naszym kraju. Zanim powstanie podobne forum i się tak rozwinie minie sporo czasu, Poza tym nie rozumiem tez ScuLa Pisze:
| I don't want my product to be associated to nu-style
I had people offering me a few thousand euros to buy it, but I would never sell it. |
Dziwie się jemu skoro już i tak zaczyna nowe życie... | _________________

http://daverox.strefa.pl/
www.facebook.com/Daveroxdj <= Like It !
www.facebook.com/Daverox87 www.daverox.dj.ftb.pl | |
| |
 | |
|
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 08-02-2010, 14:51 | #22
|
| Ile ten koleś ma lat, że uważa, iż to Forum mogło wpłynąć na poprawę sceny Hardstyle? Musiałby sporo kasy wyłożyć, żeby era nu-gówna się skończyła.. Zamiast przetrzymać okres to się chłopaczek załamał przecież fora to głównie rozmowy i planowanie imprez ze znajomymi oraz rozmawianie o scenie muzycznej, a niektórzy nie potrafią odróżnić realiów od tego, co się chce i się człowiek załamuje.. Czyli to oznacza jedno, że facet wróci i znów zacznie swoje truć o Erze Hardstyle, która mu odpowiada | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 08-02-2010, 16:46 | #23
|
| Gife, ma 27 czy 28 chyba. co nie zmienia faktu ze ja uwazam ze my malo mozemy wiedziec itp itd a napewno mniej od ludzi z NL z ich srodowiska , oni sie znaja w duzej czesci ,widza ,spotykaja itp. sa napewno rozne powody tej decyzji o ktorych my nie mozemy wiedziec bo niejestesmy w centrum tam. niektorzy w temacie troche wiedza a wiekszosc ludzi nawet niema jak sie dowiedziec tak naprawde.
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 08-02-2010, 16:47 | #24
|
| To jego prywatny manifest w stronÄ™ psujÄ…cego siÄ™ hardstyle'u | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 29 Mar 2007 Wiek: 38 Posty: 6259 (0,88/dzieñ) Piwa: 2350 Sk±d: z Ukrainy  | Wys³any: 08-02-2010, 17:25 | #25
|
| | Gife, GHF to nie bylo forum a'la HardForum. Gdyby ROoZi zamknal HF gloszac ze sprzeciwia sie temu wszystkiemu to wtedy moglbys tak gadac, bo HF wplywu na swiatowa scene HS po prostu nie ma. GHF mialo! ScuL przeszedl przez rozprawy sadowe z roznymi headhunterzami, mial kose z ktorymis labelami. To co on pisze tutaj w praktycznie zadnym stopniu nie oddaje jego prawdziwej sytuacji | _________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
 | |
| |
Podziêkowali: | asik |
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 08-02-2010, 17:50 | #26
|
| To też sytuację oceniłem z tej petycji, którą napisał.. Głębiej nie wnikam w sprawę bo dla mnie i tak mało istotna jest i nikt, jak widać, nie ma wpływu na zmiany poza samymi artystami i trendem.. | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzieñ) Piwa: 781 Sk±d: Wroc?aw  | Wys³any: 08-02-2010, 17:58 | #27
|
| | | GHF mialo! ScuL przeszedl przez rozprawy sadowe z roznymi headhunterzami, mial kose z ktorymis labelami. To co on pisze tutaj w praktycznie zadnym stopniu nie oddaje jego prawdziwej sytuacji |
o to mi w skrocie chodzilo;p jak zwykle sie wyslowic nieumiem;p
pozdrro:):* | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Do³±czy³: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzieñ) Piwa: 634 Sk±d: MyÅ›lenice  | Wys³any: 08-02-2010, 22:25 | #28
|
| | Gife napisa³/a: | To też sytuacjÄ™ oceniÅ‚em z tej petycji, którÄ… napisaÅ‚.. Głębiej nie wnikam w sprawÄ™ bo dla mnie i tak maÅ‚o istotna jest i nikt, jak widać, nie ma wpÅ‚ywu na zmiany poza samymi artystami i trendem.. |
przy takiej ogladalnosci i reklamie - duzo osob by chcialo wpajac swoje ideologie co jest dobre a co zle ... | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³: 21 Wrz 2008 Posty: 2664 (0,41/dzieñ) Piwa: 521 Sk±d: PoznaÅ„  | Wys³any: 09-02-2010, 10:43 | #29
|
| | ResQ napisa³/a: | | Gife napisa³/a: | To też sytuacjÄ™ oceniÅ‚em z tej petycji, którÄ… napisaÅ‚.. Głębiej nie wnikam w sprawÄ™ bo dla mnie i tak maÅ‚o istotna jest i nikt, jak widać, nie ma wpÅ‚ywu na zmiany poza samymi artystami i trendem.. |
przy takiej ogladalnosci i reklamie - duzo osob by chcialo wpajac swoje ideologie co jest dobre a co zle ... |
"zabierać się z motyką na księżyc" też dużo ludzi umie..ale jak się nie powiedzie to mamy właśnie idealną sytuację..nie jest dobra, bo widzę, że hardstyle się psuje i Ci, którzy nie tak dawno jeszcze nie grali szitów, właśnie w głównej mierze za to odpowiadają..Ale przecież to oni są Panami i twórcami tej muzyki, a nie publika | _________________ Kibol! | |
| |
 | |
Informacje Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007 Wiek: 39 Posty: 2708 (0,39/dzieñ) Piwa: 254 Sk±d: SR  | Wys³any: 11-02-2010, 00:25 | #30
|
| | Daron37 napisa³/a: | | ScuL przeszedl przez rozprawy sadowe z roznymi headhunterzami, mial kose z ktorymis labelami | ooo.... no to juz wiem co mial na mysli mówiÄ…c | asik napisa³/a: | | wiele jednostek/osób zwiÄ…zanych ze scenÄ… HS | . no to niezle... nie wiedzialam, ze az tak daleko to wszystko zaszlo | |
| |
 | |
| |