| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 20-04-2010, 15:02 | #91
|
| Damianie czytalam , i nadal nie uwazam zeby to byl taki powod do rozkmin takich straszliwych bo i po co ale jak kto lubi;p a moj post troche sie tyczyl twojego ostatniego postu nad moim bo te brokuly itp to juz mi sie nawet nad tym myslec nie chce bo do niczego dla mnie to nieprowadzi:P | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | | Ostatnio zmieniony przez netya 20-04-2010, 15:03, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 20-04-2010, 22:32 | #92
|
| no sam tego nie ciagnalem widac oboje mielismy potrzebe wyjasnienia sobie swoich pogladow na ten temat | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 26 Kwi 2010 Posty: 8 (0/dzień) Piwa: 0 Skąd: Okrajki xD  | Wysłany: 27-04-2010, 12:37 | #93
|
| Koles ma racje to juz nie jest HS jaki byl kiedys ...Nu Style teraz rzadzi ...
szkoda tego 4um naprawde ... ;/ | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 28 Cze 2010 Wiek: 43 Posty: 252 (0,04/dzień) Piwa: 14 Skąd: P-Ĺ  | Wysłany: 30-06-2010, 00:03 | #94
|
| niezwykle interesujÄ
cy temat przyznam Ĺźe nie byĹem Ĺwiadom caĹego tego gĂłwna - choÄ wiedziaĹem Ĺźe od kilku lat takie chĹamy jak scantraxx przejÄĹy qlimaxa to nie wiedziaĹem Ĺźe aĹź tak gĹÄboko wystÄpujÄ
podziaĹy teraz juz wiem do kogo adresowany jest utwĂłr hhz - just say my name i kilka innych podobnych jemu artystĂłw kiedyĹ wĹaĹnie na anglojÄzycznej stronie wyczytaĹem ze ta i kilka innych nut stworzono bo jest gdzies jakis powaĹźny konflikt tyle Ĺźe myslalem ze tÄ
dobrÄ
a zarazem uciskanÄ
stronÄ
jest hhz i jemu podobni teraz Ĺwiat obrĂłciĹ sie dla mnie o 180 st teraz teĹź wiem dlaczego aĹź tak twardo akcentuje sie podziaĹ na stary HS i NU, dlaczego ludzie szczajÄ
na NU i dlaczego tak bardzo okrzykiwany jest komerchÄ
! wszystko rysuje sie w jednÄ
caĹoĹÄ... zaczynam rozumieÄ dlaczego na qlimax'ie nie pojawiajÄ
sie juĹź od Ĺadnych paru lat Pavo, Promo, Mondello, Luna i paru innych - przecieĹź to kwintesencja HS i widzÄ rĂłwnieĹź jak bardzo nieczystÄ
grÄ prowadzÄ
q-dance i scan...! tak tu zdecydowanie chodzi o wpĹywy - wszystkim zawĹadnÄĹa kasa przeciwnika/konkurenta trzeba wyeliminowaÄ wszystkimi moĹźliwymi Ĺrodkami - tego dowodzÄ
smutne! inaczej od dzis bÄdÄ patrzyĹ na pewnych artystĂłw, zwĹaszcza na hhz i wldz sprawa jest gruba(u podstawy, ktĂłrej i tak do koĹca nie znamy!), powiedziaĹbym nawet przeraĹźajÄ
ca a zastanawiaĹo mnie zawsze jakbym chciaĹ zaprosiÄ technoboya do PL, ale tak na kameralke bardziej - to co przyjedzie z nim agent jego wytwĂłrni z Ĺadnie skrojonÄ
umowÄ
, ktĂłra mnie Ĺadnie posypie - z tego wychodzi Ĺźe tak! slowa uznania dla "walczÄ
cych" o prawdziwoĹÄ HS!!! | _________________ Lenny Dee - Forgotten Moments (Ophidian remix) Dj Promo - My Future Destiny E-noid - Torture Zairon - I'm Techno Evil Activities - Nobody Said it Was Easy Tha Playah - Why so Serious | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 30-06-2010, 07:46 | #95
|
| | promolestructur napisał/a: | | zaczynam rozumieÄ dlaczego na qlimax'ie nie pojawiajÄ
sie juĹź od Ĺadnych paru lat Pavo, Promo, Mondello, Luna i paru innych |
A niby na innych duzych Eventach widac ich ksywki ? Poprostu gwiazdy ktore juz minely. I teraz sporadycznie sa brani na Eventy. No moze poza LUNA. Ale tez juz nie tak czesty w Lineupach jak kiedys...
| | tak tu zdecydowanie chodzi o wpĹywy - wszystkim zawĹadnÄĹa kasa |
A kiedy niechodzilo o kase ??? Ktory to big event byl za free i DJ grali charytatywnie ??? | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lip 2007 Wiek: 36 Posty: 7707 (1,1/dzień) Piwa: 3135 Skąd: Katowice Tauzen  | Wysłany: 30-06-2010, 09:25 | #96
|
| | Frog napisał/a: | | Ktory to big event byl za free i DJ grali charytatywnie ??? |
Date: Harder Styles - 17 Juli 2010 Date: The Original - 18 Julie 2010
Free Festival "The Harder Styles" Line up: Hardstyle Stage (Stage 1): Showtek Zany Headhunterz Crypsis NoiseControllers D-Block & S-Te-Fan Coone Chain Reaction Anagenetic 2-Sidez (Live) Mc Tha Watcher
Hardcore Stage (Stage 2): Angerfist (Live) Korsakoff vs Outblast Noize Suppressor Mad Dog vs Nitrogenetics Re-Style Predator Day-MĂĄr vs Negative A Tommyknocker Tomcat & Rudeboy Mc Syco
Early Open Air (Stage 3): Bass-D Dr. Rude Recype & Mercenary Radul-D.K.C. Dazzler OCD Only Devillien The Manace Freeze
Free Festival "The Original" Line-Up: Slam FM Stage (Stage 1) Rank 1 Jochen Miller Artento Divini Jean Mike S W&W Randy Katana Spider Jurgen Ernesto vs Bastian Chris Cortez Mc Dice
Electric/House Stage (Stage 2) Sidney Camson Real El Canario Billy the Klit Vato Gonzalez ft. Mc Tjen Quintino Bingo Players Mano Gabriel & Castellon Mirwais Zawdi MC
Techny Open Air (Stage 3) Bart Skils Dj Madskillz Salah Sadeq (Dubai) Jerome Zomar Stefano Richetta J. Junior | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 14 Wrz 2008 Wiek: 36 Posty: 500 (0,08/dzień) Piwa: 46 Skąd: Sosnowiec  | Wysłany: 30-06-2010, 10:43 | #97
|
| | Frog napisał/a: | | promolestructur napisał/a: | | zaczynam rozumieÄ dlaczego na qlimax'ie nie pojawiajÄ
sie juĹź od Ĺadnych paru lat Pavo, Promo, Mondello, Luna i paru innych |
A niby na innych duzych Eventach widac ich ksywki ? Poprostu gwiazdy ktore juz minely. I teraz sporadycznie sa brani na Eventy. No moze poza LUNA. |
Pavo co chwila gra na jakis imprezach, tylko ze zazwyczaj na Oldstyles ale chwala mu za to. Promo to The Third Movement i wiele duzych Hardcore'owych eventow. Natomiast taki Mondello to nie wiem, bo jak dwa lata temu wydal niezly szajz to i chyba nie tylko ja o nim zapomnialem.
SchizeQ, chyba w tamtym roku bilety byly po 10 Euro | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Skąd: MyĹlenice  | Wysłany: 30-06-2010, 11:17 | #98
|
| | Frog napisał/a: | | A kiedy niechodzilo o kase ??? Ktory to big event byl za free i DJ grali charytatywnie ??? |
no tak - tylko prosty przyklad Defqona - impreza sciaga co roku ponad 40 000 ludzi, a co roku bilety sa drozsze... jedzenie i picie jest drozsze itd - to gdzie ta kasa idzie ? skoro scen jest tyle samo + wiekszosc scenerii jest wykorzystywana na innych imprezach - wiec Q za kazdym razem nie musi zamawiac wszystkiego od zera... | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 30-06-2010, 16:08 | #99
|
| @SBD chcialem obronic QLIMAXA tzn ze to nie tyczy sie ze tylko na QLIMAXIE tych gwiazd nie ma... A przynajmniej nie na tych najwiekszych hardstylowych eventach jakie znamy... @SchizQ nawet jak by ta byla total free bo niewatpie ze gdzies taka impreza jest to jaki to jest procent ? Margines fest, a wszedzie w okolo i wiekszosc wszystkich eventow jakie znamy to zawsze komercyjne nastawione na zysk (co normalne) imprezy. Wiec to niejest zadna domena terazniejszosci czy przeszlosci zey wychwalac jakos stare czasy.
@ResQ z roku na rok koszty praktycznie wszystkiego w zyciu ida w gore. czy to jedzenie, czy to prad, no wiekszoc oplat zyciowych raczej nie maleje tylko zwrasta. Takze mnie zwyzki cen biletow z roku na rok nie dziwia.... | _________________
  | | Ostatnio zmieniony przez Frog 30-06-2010, 16:09, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Skąd: MyĹlenice  | Wysłany: 30-06-2010, 16:51 | #100
|
| | Frog napisał/a: | | @ResQ z roku na rok koszty praktycznie wszystkiego w zyciu ida w gore. czy to jedzenie, czy to prad, no wiekszoc oplat zyciowych raczej nie maleje tylko zwrasta. Takze mnie zwyzki cen biletow z roku na rok nie dziwia.... |
jakos wiekszosc innych imprez / eventow z innych firm niz Q maja stale ceny biletow ;-) moze sie uparli i Qdance musi wiecej placic za prad niz inni organizatorzy ? kto wie | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
| |