Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ.
3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Og³oszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Nastêpny temat

Tagi tematu: dni, forum, global, hardstyle, ostatnie

Ostatnie dni Global Hardstyle Forum
Autor Wiadomo¶æ
noisyboy 

Informacje
Do³±czy³: 19 Kwi 2008
Piwa: 660
Sk±d: Bytom

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 15-04-2010, 21:03    #71

Niestety choć byśmy srali po nogach to i tak nam to nic nie da. Możemy sobie gdybać ale i tak Oni wygrają. Nie ma takiej możliwości żeby rozszczepić NU od HS-u. Tak jest lepiej dla koncernów, dla wytwórni, dla ludzi słuchających tej muzyki. Muzyka jest delikatna, ale nazwa jest ostra, co przyciąga jeszcze większe grono ludzi. Moim zdaniem nie stanie się tak jak z HC że został jasno podzielony na mainstream i industrial. Tak się nie stanie bo TO SCANTRAXX i Q-DANCE stworzyli ten nowy Hardstyle. I to oni mówia ostanie słowo, bo to oni kierują tym wszystkim. Każdą największą imprezą i każdym ich producentem czy DJ-em. Kasa jest najsilniejsza a my jesteśmy po za jej zasięgiem. Na początku tez się unosiłem i nawet byłem skłonny zwyzywać. Teraz sram na to, nie podoba mi się, nie słucham :) A że od 2000 roku słucham HS-u to słucham go nadal, a podział i tak robię bo faktem jest iż on istnieje, ale nie jest "udokumentowany"

Hardman 
Early Mastah!

Informacje
Do³±czy³: 25 Lut 2010
Piwa: 82
Sk±d: Olsztyn

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 15-04-2010, 21:18    #72

noisyboy, no i racja. Jeśli chodzi o to, że ktoś tu się unosi. Hmmm, po moich wypowiedziach można wywnioskować, że tak właśnie jest. :) Też staram się olewać sprawę, ale zawsze jednak pozostaje jakiś mały żal gdzieś tam w środku, że tak to się ułożyło.
Dawniej starałem się mieć wszystko co wychodziło w danym momencie, nie przeoczyć żadnego wydawnictwa, dziś robię ostrą selekcję. A i tak najlepiej się czuję w starym repertuarze i jeśli już gram jakiegoś seta to składa się on głównie ze starych kawałków, choć planuję kiedyś połączyć stare z nowym (ale tym po selekcji hehe) i wychodzi na to, że mogę skorzystać z Twoich produkcji. :)

ADEN 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lis 2008
Piwa: 616
Sk±d: Chrzanów

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 16-04-2010, 00:03    #73

No właśnie hardstyle jest RIP i nic ani nikt tego nie zmieni. Co najwyżej można unaocznić problem (co zrobił Scul) ale nic po za tym się nie da zrobić. Nie my pociągamy za sznurki a ci co to robią w pełni wykorzystują władzę do napełnienia własnych kieszeni pieniędzmi. Prędzej koniec świata nadejdzie niż te osoby zmienią swoje postępowanie.

netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Do³±czy³a: 14 Lip 2007
Piwa: 781
Sk±d: Wroc?aw

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 16-04-2010, 00:03    #74

ResQ, dziekuje za wyjasnienie :)

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Do³±czy³: 11 Cze 2008
Piwa: 634
Sk±d: MyÅ›lenice

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 4)

Wys³any: 16-04-2010, 09:12    #75

Frog napisa³/a:
jasne ze moga starczyc. Ale po 1 nie zlikwidowal WSZYSTKIEGO :P Nie napisal nigdzie ze w obawie o swoje zycie likwiduje COS tylko napisane wczesniej glownym powodem i o ktorym cala litania powyzej jest tobyl nuSTYLE, spowodowane nim dyskusje (klotnie) na forum no i jego SOFT brzmienie a o ktore co tez napisane MOCNE brzmienie HSu chcialby slyszec znow.. I generalnie dzieki temu zamknieciu to zrobil tak jak chcieli jego przeciwnicy (ci grozacy) ze zamknelo sie miejsce gdzie byly krytyki na temat tych "niedobrych"

czyli mowisz ze jak bys mial sklep z madzungami jako swoje najwieksze hobby, od 2003 roku i z roku na rok przychodzili by do ciebie klienci chacy kupic zamiast tego brokuly bo sa bardziej "modne" ale nie maja nic wspolnego z twoim sklepem, to chyba tez bys kazdemu tlumaczyl ze to nie ten sklep, nie ten towar - a w koncu bys sie wkur... i zamknol sklep jak by 90% klientow tylko brokuly chciala - czy bys zmienil specialnie dla ludzi asortyment ? i otworzyl warzywniak zamiast smart shopu ? :P

takie od sobie porownanie :P

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore
Ostatnio zmieniony przez ResQ 16-04-2010, 09:13, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Podziêkowali:asik
asik 

Informacje
Do³±czy³a: 15 Pa¼ 2007
Piwa: 254
Sk±d: SR

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 2)

Wys³any: 16-04-2010, 13:11    #76

ResQ, tys powinien sie przebranzowic :D

dokladnie tak jak gadasz. kto by sie nie wkur* :D

bro poszło ;)
Ostatnio zmieniony przez asik 16-04-2010, 13:13, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Do³±czy³: 25 Kwi 2007
Piwa: 484
Sk±d: Zabrze

Wys³any: 16-04-2010, 16:07    #77

ehh chyba nie do konca dobre porownanie . No ale dobra co bym zrobil.Jesli bylbym czlowiekiem biznesu majacym shopa (daj boze;) to finansowy punkt widzenia mowil by mi bym otworzyl warzywniaka. Czysty zysk (jest popyt). Ale czy to oznacza ze musze zamknac mojego Coffika ? Nee. Moge otworzyc drugi sklep. Ba, a nawet bez otwierania ( zeby nie cisnac w dodatkowe koszta;P), nic nie stalo by na przeszkodzie zeby w jednym sklepie miec gablotke z MADZUNGAMI i gablotke z BROKULAMI . I jest polaczenie hobby z biznesem. Bez zadnego wkurw.... :P

takie od sobie mozliwe rozwiazania ;p
Ostatnio zmieniony przez Frog 16-04-2010, 20:03, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

maniaczka 

Informacje
Do³±czy³a: 30 Mar 2007
Piwa: 160

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 16-04-2010, 18:17    #78

Frog napisa³/a:
MADZUNGAMI i gablotke z BROKULAMI .
no to je to.. i tak samo powinno byc z Nu i Hs.. :) to osobno i to osobno :) tak czytałam to wszystko.. to wam kurwa powiem ja sie ciesze ze ja sie na hardcore przeciepłam :D bo serio ten hs teraz to jest tragiczny...
Ostatnio zmieniony przez maniaczka 16-04-2010, 18:18, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

SchizeQ 

Informacje
Do³±czy³: 11 Lip 2007
Piwa: 3135
Sk±d: Katowice Tauzen

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 1) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilo¶æ: 1)

Wys³any: 16-04-2010, 18:25    #79

temat o nu jest tez tu: http://hardforum.com.pl/v...=3327&start=135

noisyboy 

Informacje
Do³±czy³: 19 Kwi 2008
Piwa: 660

$ wspomagacz (Ilo¶æ: 3)

Wys³any: 16-04-2010, 19:02    #80

JESTEM NIUSTAJLEM !!!

No i nie mogło by to być tak jak z tymi Madzungami i brokułami Froga ? było by wtedy idealni, no przynajmniej lepiej niż teraz :)
Teraz idziesz na impreze, pojawia się jakaś GWIAZDA ma się nadzieję że jak zawsze zagra mocno z jajem. Ale nie bo on podaje Ci ciepłe kluchy feeee

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu:
Wy¶wietleñ: 11770
Odpowiedzi: 158
Odwiedzin z google: 3455
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: