Witaj na Hardstyle & Hardcore!

Aby wejść do panelu należy się zalogować!
Zarejestruj się lub

Logowanie

Regulamin

1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy.
2. Cierpliwoœć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać.
3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie.
4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne.
5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora.
Wiecej!

Ogłoszenie 
HardForum.info.pl

*jesli nie masz konta na HF V1 to do poczytania jest konto: test, haslo: test

HardForum.info.pl

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: dni, forum, global, hardstyle, ostatnie

Ostatnie dni Global Hardstyle Forum
Autor Wiadomość
netya 
zlosnica BUKA xD

Informacje
Piwa: 781

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 14-04-2010, 17:50    #61

ROoZi, omg ...chcialama by ktos bardziej w temacie sceny hs sie wypowiedzial ocb tutaj..... -_-

;DD ;DD ;DD
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<<

Frog 
Alone Warrior

Informacje
Piwa: 484

Wysłany: 14-04-2010, 18:04    #62

ADEN napisał/a:
zauważyłem Frog że lubisz cytować tylko te rzeczy które akurat pasują do twojej teorii : )

@Aden to chyba normalne... jak inaczej wedlug ciebie dyskutowac ? cytuje to do czego chce piać..... Jesli czegos nie cytuje to pewnie oznacza to ze sie z tym zgadzam...A jesli wystepuja rzeczy ktore pasuja do mojej teorii to wskazuje ze moze byc ona wlasciwa :)

ADEN napisał/a:
wg mnie groźby pozbawienia zdrowia, straszenie sądem, umieszczanie takich zdjęć w internecie wystarczą aby komuś odechciało się wszystkiego, jest to spore obciążenie psychiczne.

jasne ze moga starczyc. Ale po 1 nie zlikwidowal WSZYSTKIEGO :P Nie napisal nigdzie ze w obawie o swoje zycie likwiduje COS tylko napisane wczesniej glownym powodem i o ktorym cala litania powyzej jest tobyl nuSTYLE, spowodowane nim dyskusje (klotnie) na forum no i jego SOFT brzmienie a o ktore co tez napisane MOCNE brzmienie HSu chcialby slyszec znow.. I generalnie dzieki temu zamknieciu to zrobil tak jak chcieli jego przeciwnicy (ci grozacy) ze zamknelo sie miejsce gdzie byly krytyki na temat tych "niedobrych"
Ostatnio zmieniony przez Frog 14-04-2010, 18:08, w całości zmieniany 1 raz  

ADEN 

Informacje
Piwa: 616

$ wspomagacz (Ilość: 5) HF Stage @ SIL wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 14-04-2010, 18:27    #63

Frog napisał/a:

jasne ze moga starczyc. Ale po 1 nie zlikwidowal WSZYSTKIEGO :P Nie napisal nigdzie ze w obawie o swoje zycie likwiduje COS tylko napisane wczesniej glownym powodem i o ktorym cala litania powyzej jest tobyl nuSTYLE, spowodowane nim dyskusje (klotnie) na forum no i jego SOFT brzmienie a o ktore co tez napisane MOCNE brzmienie HSu chcialby slyszec znow.. I generalnie dzieki temu zamknieciu to zrobil tak jak chcieli jego przeciwnicy (ci grozacy) ze zamknelo sie miejsce gdzie byly krytyki na temat tych "niedobrych"
.

No właśnie, dla własnego dobra podał taki oficjalny powód zamknięcia forum a nie oficjalnie no to mamy okazje właśnie przeczytać jak jest.

I najprawdopodobniej Scul odpoczął trochę, przemyślał całą sprawę i znalazł jakieś rozwiązanie. Dzięki temu global hs jest z powrotem :)

Frog 
Alone Warrior

Informacje

Wysłany: 14-04-2010, 18:33    #64

ADEN napisał/a:
Dzięki temu global hs jest z powrotem :)

No to mamy HAPPY END :)

Hardman 
Early Mastah!

Informacje
Piwa: 82

$ wspomagacz (Ilość: 1)

Wysłany: 14-04-2010, 22:18    #65

Za taką akcję jaką zrobił Headhunterz należą mu się wielkie słowa pogardy! Nie dość, że gość produkuje od dawna same pierdy to jeszcze jest w stanie przeprowadzać takie akcje o jakich pisał ResQ. Z chęcią bym się po nim przejechał po takim zagraniu, bo komuś najwyraźniej się w główce gotuje od "sławy"!

ResQ 
Hardstyle / Hardcore

Informacje
Piwa: 634

$ wspomagacz (Ilość: 4)

Wysłany: 15-04-2010, 13:04    #66

netya napisał/a:
ROoZi napisał/a:
Większość z nich "płynie z prądem" ponieważ boją się starcić swojej pracy. Możemy zauważyć, że niektórzy artyści wolą być niepodlegli (m.in. Showtek). Nawet jeśli ich muzyka stała się dzisiaj komercyjna, respektujemy Ich wybór odejścia ze skorumpowanej holenderskiej sceny i wzięcie losu we własne ręce.

ten fragment mnie zaciekawil.moglby go ktos rozszerzyc?

poklucili sie z Platinum i Q-Dance, i juz na ich imprezach nie wystepuja. Zalozyli swoj wlasny booking, i sa konkurencja. GG opanowalo Q-Dance, a EC w tym roku ich wlasnie booking - 2 Dutch.

Hardman napisał/a:
Za taką akcję jaką zrobił Headhunterz należą mu się wielkie słowa pogardy! Nie dość, że gość produkuje od dawna same pierdy to jeszcze jest w stanie przeprowadzać takie akcje o jakich pisał ResQ. Z chęcią bym się po nim przejechał po takim zagraniu, bo komuś najwyraźniej się w główce gotuje od "sławy"!

dodam tylko jeszcze ciekawy fakt, ze jak Scul opowiadal historie o tym ze HHz przesadzil z dragami i skonczyl zacpany w ToiToi-u na Defqonie, to wszyscy fani HHz jechali rowno z Sculem ze gowno wie, ze to nie prawda i on nigdy by takiego czegos nie zrobil... a niedawno temu jak HHz sam sie do tego przyznal to ci wszyscy fani jeszcze go usprawiedliwali ze kazdy moze zrobic takie cos itd itp - wiec widac naiwnosc i glupote fanow HHz i spolki

Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore

Hardman 
Early Mastah!

Informacje

Wysłany: 15-04-2010, 15:07    #67

ResQ, ja tu widzę raczej ślepe uwielbienie wobec HHz ze strony fanów, porównywalne do uwielbienia np. Lady Gagi itp. A to najlepiej świadczy o tym, jak nisko upadł Hardstyle. Dla mnie to zawsze była muzyka underground'owa i wolałbym, aby taka pozostała. Niestety temu co robi choćby HHz daleko do underground'u i stąd też cała ta komercjalizacja tego gatunku.
No, ale zboczyłem trochę z tematu. Moje zdanie? Popieram w stu procentach ScuL'a i gardzę wszystkimi tymi nustyle'owymi dziećmi, którzy nie mają pojęcia o prawdziwie mocnej muzyce. Amen. :)

Frog 
Alone Warrior

Informacje

Wysłany: 15-04-2010, 16:34    #68

Hardman napisał/a:
i gardzę wszystkimi tymi nustyle'owymi dziećmi, którzy nie mają pojęcia o prawdziwie mocnej muzyce.

Ciu tys jest fajny looj. Gardzisz kims ze slucha innej muzy. I co z tego ze nie maja pojecia o mocnej muzie. Oni maja w dupie mocna muze bo im sie podoba taka jaka slysza w nustylu... No i kazdy kto nie jest wtajemniczony w wojne nu vs ehs ktora sie toczy na forach na necie to zasluguje na pogarde bo nie zna TRUE STORY ? ZAL.PL

P.S. Ktos ma moze fotke tego HHza jak beczy w tym tojtoju ??? Zrobilo by sie demotywatora i wrzucilo na demoty hehe ;>
Ostatnio zmieniony przez Frog 15-04-2010, 16:36, w całości zmieniany 1 raz  

Hardman 
Early Mastah!

Informacje

Wysłany: 15-04-2010, 16:45    #69

Frog napisał/a:
No i kazdy kto nie jest wtajemniczony w wojne nu vs ehs ktora sie toczy na forach na necie to zasluguje na pogarde bo nie zna TRUE STORY ? ZAL.PL

Sorry, ale jeśli ja już czegoś słucham i to mi się podoba to staram się o tej muzyce dowiedzieć jak najwięcej i nie być takim pustym, szarym słuchaczem. Może i są tacy, którzy mają to w du**e, baaa jestem przekonany, że takich osób jest bardzo wiele, ale leję na to. To jest mój punkt widzenia, jeśli Ty masz inny, a widzę, że masz to proszę bardzo pochwal się nim o ile, w ogóle będziesz mnie w stanie nim zainteresować.

Frog 
Alone Warrior

Informacje

Wysłany: 15-04-2010, 16:51    #70

Stary w ogole nie mam zamiaru cie niczym zainteresowywac ;) Miej tam swoj punkt widzenia. Ja tylko napisalem co ja o tym sadze.

Odpowiedz do tematu
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)