| |
| Autor | Wiadomość |
Informacje Dołączyła: 14 Lip 2007 Wiek: 39 Posty: 10344 (1,48/dzień) Piwa: 781 Skąd: Wroc?aw  | Wysłany: 14-04-2010, 17:50 | #61
|
| | ROoZi, omg ...chcialama by ktos bardziej w temacie sceny hs sie wypowiedzial ocb tutaj..... -_- | _________________
>>LiFe Is ToO sHoRt 4 BoRiNg MuSiC<< | |
| |
 | |
|
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 14-04-2010, 18:04 | #62
|
| | ADEN napisał/a: | | zauwaĹźyĹem Frog Ĺźe lubisz cytowaÄ tylko te rzeczy ktĂłre akurat pasujÄ
do twojej teorii : ) |
@Aden to chyba normalne... jak inaczej wedlug ciebie dyskutowac ? cytuje to do czego chce piaÄ..... Jesli czegos nie cytuje to pewnie oznacza to ze sie z tym zgadzam...A jesli wystepuja rzeczy ktore pasuja do mojej teorii to wskazuje ze moze byc ona wlasciwa
| ADEN napisał/a: | | wg mnie groĹşby pozbawienia zdrowia, straszenie sÄ
dem, umieszczanie takich zdjÄÄ w internecie wystarczÄ
aby komuĹ odechciaĹo siÄ wszystkiego, jest to spore obciÄ
Ĺźenie psychiczne. |
jasne ze moga starczyc. Ale po 1 nie zlikwidowal WSZYSTKIEGO Nie napisal nigdzie ze w obawie o swoje zycie likwiduje COS tylko napisane wczesniej glownym powodem i o ktorym cala litania powyzej jest tobyl nuSTYLE, spowodowane nim dyskusje (klotnie) na forum no i jego SOFT brzmienie a o ktore co tez napisane MOCNE brzmienie HSu chcialby slyszec znow.. I generalnie dzieki temu zamknieciu to zrobil tak jak chcieli jego przeciwnicy (ci grozacy) ze zamknelo sie miejsce gdzie byly krytyki na temat tych "niedobrych" | _________________
  | | Ostatnio zmieniony przez Frog 14-04-2010, 18:08, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 11 Lis 2008 Wiek: 38 Posty: 988 (0,15/dzień) Piwa: 616 Skąd: ChrzanĂłw  | Wysłany: 14-04-2010, 18:27 | #63
|
| | Frog napisał/a: | jasne ze moga starczyc. Ale po 1 nie zlikwidowal WSZYSTKIEGO Nie napisal nigdzie ze w obawie o swoje zycie likwiduje COS tylko napisane wczesniej glownym powodem i o ktorym cala litania powyzej jest tobyl nuSTYLE, spowodowane nim dyskusje (klotnie) na forum no i jego SOFT brzmienie a o ktore co tez napisane MOCNE brzmienie HSu chcialby slyszec znow.. I generalnie dzieki temu zamknieciu to zrobil tak jak chcieli jego przeciwnicy (ci grozacy) ze zamknelo sie miejsce gdzie byly krytyki na temat tych "niedobrych" | .
No wĹaĹnie, dla wĹasnego dobra podaĹ taki oficjalny powĂłd zamkniÄcia forum a nie oficjalnie no to mamy okazje wĹaĹnie przeczytaÄ jak jest.
I najprawdopodobniej Scul odpoczÄ
Ĺ trochÄ, przemyĹlaĹ caĹÄ
sprawÄ i znalazĹ jakieĹ rozwiÄ
zanie. DziÄki temu global hs jest z powrotem | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 14-04-2010, 18:33 | #64
|
| | ADEN napisał/a: | DziÄki temu global hs jest z powrotem |
No to mamy HAPPY END | _________________
  | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Lut 2010 Wiek: 44 Posty: 332 (0,06/dzień) Piwa: 82 Skąd: Olsztyn  | Wysłany: 14-04-2010, 22:18 | #65
|
| | Za takÄ
akcjÄ jakÄ
zrobiĹ Headhunterz naleĹźÄ
mu siÄ wielkie sĹowa pogardy! Nie doĹÄ, Ĺźe goĹÄ produkuje od dawna same pierdy to jeszcze jest w stanie przeprowadzaÄ takie akcje o jakich pisaĹ ResQ. Z chÄciÄ
bym siÄ po nim przejechaĹ po takim zagraniu, bo komuĹ najwyraĹşniej siÄ w gĹĂłwce gotuje od "sĹawy"! | |
| |
 | |
ResQ Hardstyle / Hardcore

Informacje Dołączył: 11 Cze 2008 Wiek: 39 Posty: 2654 (0,4/dzień) Piwa: 634 Skąd: MyĹlenice  | Wysłany: 15-04-2010, 13:04 | #66
|
| | netya napisał/a: | | ROoZi napisał/a: | | WiÄkszoĹÄ z nich "pĹynie z prÄ
dem" poniewaĹź bojÄ
siÄ starciÄ swojej pracy. MoĹźemy zauwaĹźyÄ, Ĺźe niektĂłrzy artyĹci wolÄ
byÄ niepodlegli (m.in. Showtek). Nawet jeĹli ich muzyka staĹa siÄ dzisiaj komercyjna, respektujemy Ich wybĂłr odejĹcia ze skorumpowanej holenderskiej sceny i wziÄcie losu we wĹasne rÄce. |
ten fragment mnie zaciekawil.moglby go ktos rozszerzyc? |
poklucili sie z Platinum i Q-Dance, i juz na ich imprezach nie wystepuja. Zalozyli swoj wlasny booking, i sa konkurencja. GG opanowalo Q-Dance, a EC w tym roku ich wlasnie booking - 2 Dutch.
| Hardman napisał/a: | | Za takÄ
akcjÄ jakÄ
zrobiĹ Headhunterz naleĹźÄ
mu siÄ wielkie sĹowa pogardy! Nie doĹÄ, Ĺźe goĹÄ produkuje od dawna same pierdy to jeszcze jest w stanie przeprowadzaÄ takie akcje o jakich pisaĹ ResQ. Z chÄciÄ
bym siÄ po nim przejechaĹ po takim zagraniu, bo komuĹ najwyraĹşniej siÄ w gĹĂłwce gotuje od "sĹawy"! |
dodam tylko jeszcze ciekawy fakt, ze jak Scul opowiadal historie o tym ze HHz przesadzil z dragami i skonczyl zacpany w ToiToi-u na Defqonie, to wszyscy fani HHz jechali rowno z Sculem ze gowno wie, ze to nie prawda i on nigdy by takiego czegos nie zrobil... a niedawno temu jak HHz sam sie do tego przyznal to ci wszyscy fani jeszcze go usprawiedliwali ze kazdy moze zrobic takie cos itd itp - wiec widac naiwnosc i glupote fanow HHz i spolki | _________________ ResQ (HS): www.djresq.pl | https://www.facebook.com/ResQDJ
Outworld (HC): http://www.facebook.com/outworldhardcore | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Lut 2010 Wiek: 44 Posty: 332 (0,06/dzień) Piwa: 82 Skąd: Olsztyn  | Wysłany: 15-04-2010, 15:07 | #67
|
| ResQ, ja tu widzÄ raczej Ĺlepe uwielbienie wobec HHz ze strony fanĂłw, porĂłwnywalne do uwielbienia np. Lady Gagi itp. A to najlepiej Ĺwiadczy o tym, jak nisko upadĹ Hardstyle. Dla mnie to zawsze byĹa muzyka underground'owa i wolaĹbym, aby taka pozostaĹa. Niestety temu co robi choÄby HHz daleko do underground'u i stÄ
d teĹź caĹa ta komercjalizacja tego gatunku. No, ale zboczyĹem trochÄ z tematu. Moje zdanie? Popieram w stu procentach ScuL'a i gardzÄ wszystkimi tymi nustyle'owymi dzieÄmi, ktĂłrzy nie majÄ
pojÄcia o prawdziwie mocnej muzyce. Amen. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 15-04-2010, 16:34 | #68
|
| | Hardman napisał/a: | | i gardzÄ wszystkimi tymi nustyle'owymi dzieÄmi, ktĂłrzy nie majÄ
pojÄcia o prawdziwie mocnej muzyce. |
Ciu tys jest fajny looj. Gardzisz kims ze slucha innej muzy. I co z tego ze nie maja pojecia o mocnej muzie. Oni maja w dupie mocna muze bo im sie podoba taka jaka slysza w nustylu... No i kazdy kto nie jest wtajemniczony w wojne nu vs ehs ktora sie toczy na forach na necie to zasluguje na pogarde bo nie zna TRUE STORY ? ZAL.PL
P.S. Ktos ma moze fotke tego HHza jak beczy w tym tojtoju ??? Zrobilo by sie demotywatora i wrzucilo na demoty hehe ;> | _________________
  | | Ostatnio zmieniony przez Frog 15-04-2010, 16:36, w całości zmieniany 1 raz | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Lut 2010 Wiek: 44 Posty: 332 (0,06/dzień) Piwa: 82 Skąd: Olsztyn  | Wysłany: 15-04-2010, 16:45 | #69
|
| | Frog napisał/a: | | No i kazdy kto nie jest wtajemniczony w wojne nu vs ehs ktora sie toczy na forach na necie to zasluguje na pogarde bo nie zna TRUE STORY ? ZAL.PL |
Sorry, ale jeĹli ja juĹź czegoĹ sĹucham i to mi siÄ podoba to staram siÄ o tej muzyce dowiedzieÄ jak najwiÄcej i nie byÄ takim pustym, szarym sĹuchaczem. MoĹźe i sÄ
tacy, ktĂłrzy majÄ
to w du**e, baaa jestem przekonany, Ĺźe takich osĂłb jest bardzo wiele, ale lejÄ na to. To jest mĂłj punkt widzenia, jeĹli Ty masz inny, a widzÄ, Ĺźe masz to proszÄ bardzo pochwal siÄ nim o ile, w ogĂłle bÄdziesz mnie w stanie nim zainteresowaÄ. | |
| |
 | |
Informacje Dołączył: 25 Kwi 2007 Wiek: 46 Posty: 4622 (0,65/dzień) Piwa: 484 Skąd: Zabrze  | Wysłany: 15-04-2010, 16:51 | #70
|
| Stary w ogole nie mam zamiaru cie niczym zainteresowywac Miej tam swoj punkt widzenia. Ja tylko napisalem co ja o tym sadze. | _________________
  | |
| |
 | |
| |