1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoć i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzień. Czasami trzeba poczekać. 3. Czytaj uważnie posty. Staraj sie nie zadawać pytań które było zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako że nie każdy regulamin jest perfekcyjnym ideałem, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- może ukarać ostrzeżeniem użytkownika, jeżeli uzna to za słuszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisać na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
ja bym do Waszego podziaĹu dodaĹ ĹmiaĹo bez krÄpacji jeszcze coĹ co by siÄ zwaĹo happy hardstyle albo nawet bardziej by pasowaĹo okreĹlenie happy Nustyle. Oto przykĹadowy track:
heh juz chyba przesadzacie z tym rozbieraniem tego hsu eHS, HS i nuHS i tyle
happy HS, happy nuHS ciekawe co jeszcze bÄdzie :
choÄ ostatnio teĹź mnie naszĹa myĹĹ, Ĺźe niektĂłre nuty moĹźna by wrzucicÄ do gatunku ktĂłry moĹźna by nazwaÄ happy HS wiÄc moĹźe coĹ w tym jest
_________________ Zany @ Energy 2000 Katowice 09.12.2011 Toxicator @ Mega Club 10.12.2011 ?
KiedyĹ sie przejmowaĹem i pewnie bym twardo walczyĹ po opozycji Schiza. A teraz mi to jebie bo Nu/UK/PL/RU/Early/IT/Srutututu/BE HS juĹź nie sĹucham
_________________ Uwaga! Powyzszy post -jakkolwiek brzmi- jest niesmieszny.
a se marudĹşcie mi to <>< tylko napisalem ze AĹť takie rozdrabnianie gatunku to chaos i jak wyjdzie jakas nowa nuta to trzeba bedzie kminc X minut do czego to podpiÄ Ä
a se marudĹşcie mi to <>< tylko napisalem ze AĹť takie rozdrabnianie gatunku to chaos i jak wyjdzie jakas nowa nuta to trzeba bedzie kminc X minut do czego to podpiÄ Ä
+1 I kapniemy sie do jakiego gatunku ona nalezy bo 3:33 sekundzie bedzie charakterystyczny KICK or BASS dla danego gatunku i juz bedziemy wiedzieli co to je
1 użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)