1. Na forum wymieniamy swoje poglady oraz opinie na dany temat. Jednak robimy to w sposób pokojowy. 2. Cierpliwoœæ i tolerancja. Nie wszystko o co poprosisz dostaniesz w ten sam dzieñ. Czasami trzeba poczekaæ. 3. Czytaj uwa¿nie posty. Staraj sie nie zadawaæ pytañ które by³o zadawane 20 razy w tym samym temacie. 4. Jako ¿e nie ka¿dy regulamin jest perfekcyjnym idea³em, zatem administrator oraz moderator forum -dla dobra narodu- mo¿e ukaraæ ostrze¿eniem u¿ytkownika, je¿eli uzna to za s³uszne. 5. W razie wszelkich watpliwosci pisaæ na PW do Administratora lub Moderatora. Wiecej!
myslalem o tym kilka dni temu. Przygladam sie wypowiedziom Gebberheadsa i mam ochote powiedziec ze jest ograniczonym typem bo jak cos nie jest ehc to jest be. No i powiedziec "teraz tak wyglada hc wiec sie przyzwyczaj i zaakceptuj" to tak samo jak z nustylem. Ja sie interesuje scena nu, niestety dobrych kawalkow jest 1 na 20. Niektore przejda jeszcze w domu do posluchania bo jest takich kilkadziesiat nawet ale nigdy bym tego w klubie nie zagrał. Artysci robia teraz duzo trackow na sile wg narzuconych przez prawie wszystkich zasad. Mam bardzo ciekawy przyklad:
Build up wypierdala w kosmos i z czystym sercem powiem ze gniecie wiele kawalkow early tym szybkim scratchem i moca. tutaj ziomek przyjal "Hardstyle wiec musi byc mocno." Ale juz od drugiej minuty poszedl na slepo za narzuconym nurtem i zrobił gowniana melodie. Prawdopodobnie dlatego zeby nie bylo "za mocno" bo labele teraz nie chca wydawac zbyt mocnych trackow(np Noisyboy moze duzo na ten temat powiedziec). Mysle ze pare osob 'z góry' narzucilo to a mlodzi za tym ida bo jak nie tak to wcale, jak nie oni to ktos inny. Gdyby teraz dibloki zaczely produkowac wypierdalajacy HS, do tego Noisecontrollers, BH i Scantraxx to swiat wrócilby do tego porzadku jaki byl, do tego czym jest HS z definicji.
To teraz ja 80% Nustyle to słodkie melodyjki na bassie nic więcej,oczywiscie nie powiem bo troche trackow NUstylowych trzyma poziom chodzby produkcje Donkey Rollers , Zatoxa .... ale nie powiecie mi ze np tracki D-blockow mają moc tak jak 100% czysty hardstyle?;| .. Kręcenie teledysków do hardstylu to też normalne ? ( czyt. jebana Gostosa co pokazuje dekolt do swojej nuty robionej przez Headhunterza ) Za niedługo włączymy Polsat a rano będzie lista hop benc hardstyle a prowadzycmi bedzie Headhunterz i ziomki ze scantraxxu. Wiadomo headhunterz kilka lat przed miał wyjebiste kawałki , tak samo dużo można zawdzieczać w rozwoju hs scantraxowi a tymbardziej Prophetowi,ale w tym momencie co oni robią z hs to jest poprostu żenada...Co do samego NUstyle nic nie mam , ma on swoich fanów i jest w tym jakiś cel ale niektóre tracki wogole nie powinny mieć aliasu HARDSTYLE.Popatrzcie chociażby na Qlimax w roku 2003,04,05 a Qlimax np 2008-09(chociaz w 09 issac zagrał mocarnie) poziom muzyczny to żenada.Mój znajomy jak i tez dużej publiki na forum , nie bede wymieniał nicka , produkuje dobry hs a w odpowiedz od labeli dostaje lipe z dopiskiem : Za mocny styl ... za bardzo early ... No to tu nasuwa sie pytanie ? Czym jest teraz hardstyle ? bo rozumiem iż ma to byc muzyka z pierdolnięciem która ma ciężki klimat a labele nie chcą wydawać takich tracków.Boję się ze jeszcze kilka lat i hardstyle pójdzie w zapomnienie,już niektóre tracki przypominaja dance a szkoda.
_________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać
Bogiel, jesli hardstyle bedzie podążał cały czas w ty kierunku jakim podąża to wcale by to nie było dla mnie zaskoczeniem Widze że bronisz NUstyle i masz do tego prawo , ale widocznie od NU zaczynałeś.
_________________ Nie jestem wrogo nastawiony do świata Ale nie zamierzam się tutaj ze wszystkimi bratać
I set Daniele Mondello z tego Qlimax'a , który wg mnie jest najlepszym setem w historii tego eventu , a może i nawet w historii całego hardstyle'u.
LukasH napisa³/a:
Mój znajomy jak i tez dużej publiki na forum , nie bede wymieniał nicka , produkuje dobry hs a w odpowiedz od labeli dostaje lipe z dopiskiem : Za mocny styl ... za bardzo early ...
Nie spodziewałem się , że ten proces upadku już aż tak daleko zaszedł... Ciekawe ile jeszcze dobrych kawałków innych producentów Early nie zostało wydanych... Normalnie tragedia i brak słów na to wszystko ...
_________________ TYLKO EARLY HARDSTYLE !
"Mało wiedzy oddala od Boga. Dużo wiedzy sprowadza do Niego z powrotem." Ludwik Pasteur
Ostatnio zmieniony przez Roman 22-01-2010, 19:23, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
1 u¿ytkowników czyta ten temat (1 Go¶ci i 0 Anonimowych u¿ytkowników)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Statystyki dla tego tematu: Wy¶wietleñ: 16036 Odpowiedzi: 308 Odwiedzin z google: 4730